Haydi Yine Yeniden...

tomurcuğum kivinin de mi reçeli varmış sen mi yaptın şaşırdım kızz:)
menün çok güzel afiyet olsun

Allah kabul etsin ortağım menün çok güzel
Afiyet olsun canım süper bi menü
Senin menünde gayet güzel

Sana eksi getiren menüler canım afiyet olsun :)
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü

Gayet guzel canim .iftarin da sahurun da dengeli

Afiyet olsun fistik.cipse o kadar takilma menu geneli guzel cunku.

aldın mı tomurcuğum elbise
gün boyu fırsat olmadı neti açmak veli toplantısı vardı ve sonrası her zaman ki gibi evde gerginlik (
Yok canim karar verip alamadim.kafamda birkac tane belirdi.hafta basi bakicam.oglan hasta biraz burnu akiyo oksuruyo.dugune kadar iyilesir insallah

tomurcuğum kivinin de mi reçeli varmış sen mi yaptın şaşırdım kızz:)
menün çok güzel afiyet olsun
Yok canim ben yapmadim nerdeeee.bende duymamistim hic.patronumun esi yapmis.1 kavaniz elma ve 1 kavanoz kivi receli yolladi bana.denedim fena degil mayhos bir tadi var ama gorseli cok guzel

Yok canim karar verip alamadim.kafamda birkac tane belirdi.hafta basi bakicam.oglan hasta biraz burnu akiyo oksuruyo.dugune kadar iyilesir insallah
inşallah iyileşir düğüne az kaldı değil mi
inşallah içine sinen beğenerek giyeceğin bir kıyafeti çok yorulmadan bulursun
evden alışveriş için çıkarken 3 tane sübhaneke oku hem istediğini bulursun hemde çok iyi fiyata alırsın ben okuyorum her zaman işe yarıyor

Yok canim ben yapmadim nerdeeee.bende duymamistim hic.patronumun esi yapmis.1 kavaniz elma ve 1 kavanoz kivi receli yolladi bana.denedim fena degil mayhos bir tadi var ama gorseli cok guzel
eriyip gitmeden kiviyi nasıl yapmış acep şerbet gibi şekeri kaynatıp en son kivi koymuş olmalı:) denerim ben bunu hihihi

Selam kızlar gelemedim bugün kusura bakmayın haber de veremedim evde değildim rahatsızdım da. Menüm de bir felaket. Akşam geç oldu ve sadece mantı vardı yemek zorunda kaldım. Kv deydim ve mantı açtı. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurta tavada, kk peynir, 2 zeytin, 1-2 dal taze soğan, çay, 1-2 dilim katmer(1 katmerin çeyreği kadar)

Ara (14:30)
1 fincan süt, 3 hurma

Öğle (16 gibi)
5-6 kaşık menemen, çeyrekten az ekmek

Akşam (20:30)
1 tabak mantı (dolu değil)

2,5 lt su
yarım saat yürüyüş

Yarın da sabahtan yola çıkıcaz eşimin kuzeninin nişanı var. İzmite gidicez. Akşam gelir gelmez yazarım. Yarın çok kalabalık olur kargaşada gelemem. Nişandan sonra da başsağlığı verip gelicez inşallah eve.

Menun gayet iyi canim gecmis olsun kuzulari na ayrica iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim benim ..

Afiyet olsun canım sende hatanın farkindasin zaten yeşil çay falan iç canım..

Allah kabul etsin canim guzel menu afiyet olsun

Allah kabul etsin canim guzel menu afiyet olsun

Afiyet olsun kankim menu super aksam acikmadinmi gerci cacikla sismissindir sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…