- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.781
Afiyet olsun canim sen pek ekmek tuketmezdin ama iyi olmus arada degisiklik lazim ayrica guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim mutlulugum tarifsiz dostumMenumu yazayim misafirim geldi yoruma sonra gelirim
@inciiitanesi
sabah 08.00
2 etimek
1 tk krem peynir
3 adt zeytin
1 tk kivi receli
Oglen 13.30
ceyrek ekmekten az ekmek
domates salatalik peynir yesil zeytin
ara
2 cilek
Aksam 19.00
1 tabak barbunya
kivircik salata
1 dikim tam bgdy ekmk
1 ck cilek receli
Normal Yediğin öğün ve saate göre fazla seninde dediğin gibi umarım bi sorun yoktur yarın ki koşturmacada yakarsın sen rahatsızım demişsin inşallah önemli bişey yokturSelam kızlar gelemedim bugün kusura bakmayın haber de veremedim evde değildim rahatsızdım da. Menüm de bir felaket. Akşam geç oldu ve sadece mantı vardı yemek zorunda kaldım. Kv deydim ve mantı açtı. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurta tavada, kk peynir, 2 zeytin, 1-2 dal taze soğan, çay, 1-2 dilim katmer(1 katmerin çeyreği kadar)
Ara (14:30)
1 fincan süt, 3 hurma
Öğle (16 gibi)
5-6 kaşık menemen, çeyrekten az ekmek
Akşam (20:30)
1 tabak mantı (dolu değil)
2,5 lt su
yarım saat yürüyüş
Ah canim benim gozundeki yasa neden olmusum kusutuma bakma kuzum mutlulugumu anlatamam tarifi imkansiz gurbette olmak yasamak cok zor rabbim tum gurbette olanlari kavustursun allah razi olsun hepinizden dun butun vucudum agridi nasil kasildiysam heycandan olsun yegenime feda olsun :)nasıl sevindim anlatamam tüm anlattıklarını gördüm sanki gözümde canlandı tüylerim diken diken oldu hem gülüyorum hem gözümden yaş akıyor annem kızım ne oldu dedi rabbim kimseyi sevdiklerinden uzak kılmasın inşallah gözün aydınnnnn
Sağ salim gidip gelin inşallah düğünde ölümde biz insanlar için bi yere gidip mutluluk paylaştıkça artırıp diğer baş sağlığı evinde üzüntü paylaştıkça azaltmak yine biz dostlara düşüyor Rabbim herkesin evine huzur versinYarın da sabahtan yola çıkıcaz eşimin kuzeninin nişanı var. İzmite gidicez. Akşam gelir gelmez yazarım. Yarın çok kalabalık olur kargaşada gelemem. Nişandan sonra da başsağlığı verip gelicez inşallah eve.
Yiğenler çok tatlı inşallah ben bu yaz hepsini görcem doya doya tadını çıkaracağımAh canim benim gozundeki yasa neden olmusum kusutuma bakma kuzum mutlulugumu anlatamam tarifi imkansiz gurbette olmak yasamak cok zor rabbim tum gurbette olanlari kavustursun allah razi olsun hepinizden dun butun vucudum agridi nasil kasildiysam heycandan olsun yegenime feda olsun :)
Tarifini sorarim canim istersen.hic erimemis gayet guzel gorunuyorlareriyip gitmeden kiviyi nasıl yapmış acep şerbet gibi şekeri kaynatıp en son kivi koymuş olmalı:) denerim ben bunu hihihi
Aaaaa bana yaklasicaksinYarın da sabahtan yola çıkıcaz eşimin kuzeninin nişanı var. İzmite gidicez. Akşam gelir gelmez yazarım. Yarın çok kalabalık olur kargaşada gelemem. Nişandan sonra da başsağlığı verip gelicez inşallah eve.
Normal Yediğin öğün ve saate göre fazla seninde dediğin gibi umarım bi sorun yoktur yarın ki koşturmacada yakarsın sen rahatsızım demişsin inşallah önemli bişey yoktur
Sağ salim gidip gelin inşallah düğünde ölümde biz insanlar için bi yere gidip mutluluk paylaştıkça artırıp diğer baş sağlığı evinde üzüntü paylaştıkça azaltmak yine biz dostlara düşüyor Rabbim herkesin evine huzur versin
Aaaaa bana yaklasicaksinbiz golcukteyiz dugun hazirliklari var bizim de haftaya pazar insallah.
Hemde nasil tatli anlatamam kizimiz bes aylik oglusumuz 2, 5 yasinda oyle tatlilarki ikiside ilk goz agrim biri kiz oldugu icin digeri ilk yegenim oldugu icin kuzularim benimm kucagimdan indirmedim bugun ..Yiğenler çok tatlı inşallah ben bu yaz hepsini görcem doya doya tadını çıkaracağım
Geçmiş olsun canım bi arastirsan ne iyi gelir diye. Yola da çıkacaksin...Çanta hazırlayayım ben sabaha bırakmayayım canlarım. Oğluşa çorba pişircem daha. Bir de ağrım var ki sormayın gitsin
Afiyet olsun canım güzel bir gün olmuşGelelim benim menuye
8 30
Iki tane kucuk patesli borek
10 30
Iki dilim ekmek
Bir dilim kek
Biraz tel peynir
Bir tabak salata
15 00
Iki kasik pirasa
Iki kasik yogurt
17 30
Bir kepce tarhana
Uc kasik fasulye
Iki kasik pilav
Kucuk bir parca haslanmis tavuk
Bugun menu bi karisik oldu annemlere gittim malum yegenler orda biraz duzenim bozuldu ama napiyim on gunlugune gelmisler zor bela izin almislar o nedenle hep bir aradayiz on bir gibi geldim eve uykusuzluktan oluyorum valla kankimide etiketleyim unutmadanekim2009
Sebep olmasa bu saate yemek hemde mantı bırakmazsın biliyorum geçmiş olsun canım sana zararı olacağını düşünmüyorum vücudun alışık değil yabancı sanıp hemen vücudundan atacaktır yanına ağrı kesici almayı ihmal etmeSırtım tutuldu canım iki gündür fenayım. Saat seçeneğim yoktu akşam mantıyı o saate yetiştirebildi ancak pişti yoksa zaten o saatte yemem.
Geçmiş olsun canım bi arastirsan ne iyi gelir diye. Yola da çıkacaksin...
Sebep olmasa bu saate yemek hemde mantı bırakmazsın biliyorum geçmiş olsun canım sana zararı olacağını düşünmüyorum vücudun alışık değil yabancı sanıp hemen vücudundan atacaktır yanına ağrı kesici almayı ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?