Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canim sen pek ekmek tuketmezdin ama iyi olmus arada degisiklik lazim ayrica guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim mutlulugum tarifsiz dostum

Normal Yediğin öğün ve saate göre fazla seninde dediğin gibi umarım bi sorun yoktur yarın ki koşturmacada yakarsın sen rahatsızım demişsin inşallah önemli bişey yoktur

Kızlar yeni video indirdim önce 40 dk dans videosu sonra başka videoda 40 dk plates ağırlıklı hareketler ayyy çok yoruldum inşallah işe yaramıştır şimdi tarçınlı süt içiyorum

Ah canim benim gozundeki yasa neden olmusum kusutuma bakma kuzum mutlulugumu anlatamam tarifi imkansiz gurbette olmak yasamak cok zor rabbim tum gurbette olanlari kavustursun allah razi olsun hepinizden dun butun vucudum agridi nasil kasildiysam heycandan olsun yegenime feda olsun :)

Sağ salim gidip gelin inşallah düğünde ölümde biz insanlar için bi yere gidip mutluluk paylaştıkça artırıp diğer baş sağlığı evinde üzüntü paylaştıkça azaltmak yine biz dostlara düşüyor Rabbim herkesin evine huzur versin

Yiğenler çok tatlı inşallah ben bu yaz hepsini görcem doya doya tadını çıkaracağım

Aaaaa bana yaklasicaksin biz golcukteyiz dugun hazirliklari var bizim de haftaya pazar insallah.

Normal Yediğin öğün ve saate göre fazla seninde dediğin gibi umarım bi sorun yoktur yarın ki koşturmacada yakarsın sen rahatsızım demişsin inşallah önemli bişey yoktur

Sırtım tutuldu canım iki gündür fenayım. Saat seçeneğim yoktu akşam mantıyı o saate yetiştirebildi ancak pişti yoksa zaten o saatte yemem.

Sağolasın canım aminnn

Yiğenler çok tatlı inşallah ben bu yaz hepsini görcem doya doya tadını çıkaracağım
Hemde nasil tatli anlatamam kizimiz bes aylik oglusumuz 2, 5 yasinda oyle tatlilarki ikiside ilk goz agrim biri kiz oldugu icin digeri ilk yegenim oldugu icin kuzularim benimm kucagimdan indirmedim bugun ..

Gelelim benim menuye
8 30
Iki tane kucuk patesli borek
10 30
Iki dilim ekmek
Bir dilim kek
Biraz tel peynir
Bir tabak salata
15 00
Iki kasik pirasa
Iki kasik yogurt
17 30
Bir kepce tarhana
Uc kasik fasulye
Iki kasik pilav
Kucuk bir parca haslanmis tavuk
Bugun menu bi karisik oldu annemlere gittim malum yegenler orda biraz duzenim bozuldu ama napiyim on gunlugune gelmisler zor bela izin almislar o nedenle hep bir aradayiz on bir gibi geldim eve uykusuzluktan oluyorum valla kankimide etiketleyim unutmadan ekim2009

Afiyet olsun canım güzel bir gün olmuş

Sırtım tutuldu canım iki gündür fenayım. Saat seçeneğim yoktu akşam mantıyı o saate yetiştirebildi ancak pişti yoksa zaten o saatte yemem.
Sebep olmasa bu saate yemek hemde mantı bırakmazsın biliyorum geçmiş olsun canım sana zararı olacağını düşünmüyorum vücudun alışık değil yabancı sanıp hemen vücudundan atacaktır yanına ağrı kesici almayı ihmal etme

Geçmiş olsun canım bi arastirsan ne iyi gelir diye. Yola da çıkacaksin...

Kas gevşetici ve ağrı kesici kullanıyorum canım zaten salı günü doktora gidicem. Böbrek ağrısı da olabilir. Ultrason röntgen kan idrar tahlilleri yapmalarını isticem. Annanem böbrek nakilli, annem tek böbrekli. Irsi yani. Annemin böbreğin teki ilk doğumdan sonra (yani benden sonra) ağrımaya başlamış aynen benim ağrılar gibi tarif ediyo. Ben de ufakmışım daha ve böbrek küçülmeye başlamış ve şimdi görev yapmıyo. İnşallah öyle bişi değildir. Ama böbrek üstü bezlerim de kortizolü fazla salgılıyo var bi durum ama hadi hayırlısı..

Sağol gülüm inşallah dediğin gibi olur yaa eksiye de geçmiştim mantı kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…