- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.801
Canim aklına kötü şeyler getirme lütfen. Iyi ihtimallere odaklan canım. Sonuç inş tedavi si olan basit bir şey çıkar.Kas gevşetici ve ağrı kesici kullanıyorum canım zaten salı günü doktora gidicem. Böbrek ağrısı da olabilir. Ultrason röntgen kan idrar tahlilleri yapmalarını isticem. Annanem böbrek nakilli, annem tek böbrekli. Irsi yani. Annemin böbreğin teki ilk doğumdan sonra (yani benden sonra) ağrımaya başlamış aynen benim ağrılar gibi tarif ediyo. Ben de ufakmışım daha ve böbrek küçülmeye başlamış ve şimdi görev yapmıyo. İnşallah öyle bişi değildir. Ama böbrek üstü bezlerim de kortizolü fazla salgılıyovar bi durum ama hadi hayırlısı..
Gecmis olsun canim.sen iyilesmene istirahatine bak.toparlanirsin insallah.tam da gunune denk geldi tuhKızlar rahatsizligim ilerledi acil den şimdi geldim serum yedim izni iz olursa uyuyacagim bugün. Beni affettomurcukkk menü bildiremeyecegim
Esimin dayisinin oglu.cok yakiniz ama.kardesimiz gibiler.o yuzden ozeniyorum biraz canim.ama oglan hastalandi insallah gecer haftaya cumartesine kadar.c.tesi kina pazar dugun var Allah nasip ederse:) kimin düğünü canım??
Kızlar rahatsizligim ilerledi acil den şimdi geldim serum yedim izni iz olursa uyuyacagim bugün. Beni affettomurcukkk menü bildiremeyecegim
Geçmiş olsun canım inş iyileşir yoksa düğünden bir şey anlamazsinBenim de oglan hastalandi.oksuruyodu zaten astim krizi tuttu.makinayla hava veriyorum suan.uyudu ama hiril hiril nefesle zor daldi uykuya.bikac kez kustu.
insallah dugune kadar atlatir yoksa perisan oluruz valla
Çok geçmiş olsun canımKızlar rahatsizligim ilerledi acil den şimdi geldim serum yedim izni iz olursa uyuyacagim bugün. Beni affettomurcukkk menü bildiremeyecegim
Sabah biraz karbon olmuş ama sonradan toparlamisdin canım. Özel zamanlar canım tadını çıkar arti görsen bile hemen verirsinGelelim benim menuye
8 30
Iki tane kucuk patesli borek
10 30
Iki dilim ekmek
Bir dilim kek
Biraz tel peynir
Bir tabak salata
15 00
Iki kasik pirasa
Iki kasik yogurt
17 30
Bir kepce tarhana
Uc kasik fasulye
Iki kasik pilav
Kucuk bir parca haslanmis tavuk
Bugun menu bi karisik oldu annemlere gittim malum yegenler orda biraz duzenim bozuldu ama napiyim on gunlugune gelmisler zor bela izin almislar o nedenle hep bir aradayiz on bir gibi geldim eve uykusuzluktan oluyorum valla kankimide etiketleyim unutmadan @ekim2009
Dur canim hemen kotuyu dusunme bu mevsim bobrek agrisi mevsimi bende cok cekerim surekli nedensiz kum uretiyo vucut bence sen emzirdigin icin ustun acik yatmis vede usutmus olabilirsin dr gidince bizede yaz canim vede bel bolgeni sicak tut agrini hafifletir gecmis olsun iyi yolculuklar ...Kas gevşetici ve ağrı kesici kullanıyorum canım zaten salı günü doktora gidicem. Böbrek ağrısı da olabilir. Ultrason röntgen kan idrar tahlilleri yapmalarını isticem. Annanem böbrek nakilli, annem tek böbrekli. Irsi yani. Annemin böbreğin teki ilk doğumdan sonra (yani benden sonra) ağrımaya başlamış aynen benim ağrılar gibi tarif ediyo. Ben de ufakmışım daha ve böbrek küçülmeye başlamış ve şimdi görev yapmıyo. İnşallah öyle bişi değildir. Ama böbrek üstü bezlerim de kortizolü fazla salgılıyovar bi durum ama hadi hayırlısı..
Canim bosver menuyu allah allah kizlar ne oluyo hepinizde bi hastalik ayy kem gozlere geldik valla gecen hafta fotolari koyunca ee disardan okuyanimiz cok nazar olduk diyim ben size gecmis olsun gulum bol bol dinlen ...Kızlar rahatsizligim ilerledi acil den şimdi geldim serum yedim izni iz olursa uyuyacagim bugün. Beni affettomurcukkk menü bildiremeyecegim
Hey allahim sizdemi hastasiniz cok gecmis olsun tomurcugum ozamana kadar atlatir merak etme gece yastigini yuksek tut daha rahat nefes alir vede uyur kader arkadasim benim uzulme biraz buyuyunce geciyo bak benimki dana oldu ins seninkide atlatacak cok gecmis olsun canimBenim de oglan hastalandi.oksuruyodu zaten astim krizi tuttu.makinayla hava veriyorum suan.uyudu ama hiril hiril nefesle zor daldi uykuya.bikac kez kustu.
insallah dugune kadar atlatir yoksa perisan oluruz valla
He valla oyle oldu diyet falan aklimda kalmadi canim hic dusunmuyorum cunku mutluluk arti yapmiycak bende kucuk gelinimiz durup durup abla cok kilo vermissin dedi cok mutlu oldumm birazda simardim galiba he he heSabah biraz karbon olmuş ama sonradan toparlamisdin canım. Özel zamanlar canım tadını çıkar arti görsen bile hemen verirsin
Araştırmakta fayda var tabi umarım korktuğun gibi değil basit bir iki ilaçla tedavi olabileceğin bi durumdurKas gevşetici ve ağrı kesici kullanıyorum canım zaten salı günü doktora gidicem. Böbrek ağrısı da olabilir. Ultrason röntgen kan idrar tahlilleri yapmalarını isticem. Annanem böbrek nakilli, annem tek böbrekli. Irsi yani. Annemin böbreğin teki ilk doğumdan sonra (yani benden sonra) ağrımaya başlamış aynen benim ağrılar gibi tarif ediyo. Ben de ufakmışım daha ve böbrek küçülmeye başlamış ve şimdi görev yapmıyo. İnşallah öyle bişi değildir. Ama böbrek üstü bezlerim de kortizolü fazla salgılıyovar bi durum ama hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?