Haydi Yine Yeniden...

Canim aklına kötü şeyler getirme lütfen. Iyi ihtimallere odaklan canım. Sonuç inş tedavi si olan basit bir şey çıkar.

Benim de oglan hastalandi.oksuruyodu zaten astim krizi tuttu.makinayla hava veriyorum suan.uyudu ama hiril hiril nefesle zor daldi uykuya.bikac kez kustu.
insallah dugune kadar atlatir yoksa perisan oluruz valla

Benim de oglan hastalandi.oksuruyodu zaten astim krizi tuttu.makinayla hava veriyorum suan.uyudu ama hiril hiril nefesle zor daldi uykuya.bikac kez kustu.
Geçmiş olsun canım inş iyileşir yoksa düğünden bir şey anlamazsin
.

Sabah biraz karbon olmuş ama sonradan toparlamisdin canım. Özel zamanlar canım tadını çıkar arti görsen bile hemen verirsin

Dur canim hemen kotuyu dusunme bu mevsim bobrek agrisi mevsimi bende cok cekerim surekli nedensiz kum uretiyo vucut bence sen emzirdigin icin ustun acik yatmis vede usutmus olabilirsin dr gidince bizede yaz canim vede bel bolgeni sicak tut agrini hafifletir gecmis olsun iyi yolculuklar ...

Kızlar rahatsizligim ilerledi acil den şimdi geldim serum yedim izni iz olursa uyuyacagim bugün. Beni affet tomurcukkk menü bildiremeyecegim
Canim bosver menuyu allah allah kizlar ne oluyo hepinizde bi hastalik ayy kem gozlere geldik valla gecen hafta fotolari koyunca ee disardan okuyanimiz cok nazar olduk diyim ben size gecmis olsun gulum bol bol dinlen ...

Hey allahim sizdemi hastasiniz cok gecmis olsun tomurcugum ozamana kadar atlatir merak etme gece yastigini yuksek tut daha rahat nefes alir vede uyur kader arkadasim benim uzulme biraz buyuyunce geciyo bak benimki dana oldu ins seninkide atlatacak cok gecmis olsun canim

Sabah biraz karbon olmuş ama sonradan toparlamisdin canım. Özel zamanlar canım tadını çıkar arti görsen bile hemen verirsin
He valla oyle oldu diyet falan aklimda kalmadi canim hic dusunmuyorum cunku mutluluk arti yapmiycak bende kucuk gelinimiz durup durup abla cok kilo vermissin dedi cok mutlu oldumm birazda simardim galiba he he he

Araştırmakta fayda var tabi umarım korktuğun gibi değil basit bir iki ilaçla tedavi olabileceğin bi durumdur

Kızlar bu program hoşuma gitti indirdim. Vücut k indeksini, yağ yüzdesini falan da hesapliyor. Size de söyliyim dedim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…