- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.821
sevinçten gözüm doldu gülümm ne kusuru ne kadar sevindim senin adına sanki benimkiler gelmiş kapıda görmüşüm gibi oldum :)Ah canim benim gozundeki yasa neden olmusum kusutuma bakma kuzum mutlulugumu anlatamam tarifi imkansiz gurbette olmak yasamak cok zor rabbim tum gurbette olanlari kavustursun allah razi olsun hepinizden dun butun vucudum agridi nasil kasildiysam heycandan olsun yegenime feda olsun :)
geçmiş olsun baktın geçmiyor göğsüne sırtına viks sür gülüm yazık bu çocuklar sürekliçekiyor minnacık bedenleriyle şu yaz gelse de az rahat etseler onlarda sizdeGece neredeyse hic uyumadim.hiril hiril cocuk.surekli hava veriyorum.bugun aktif olamam.grsrz
dediğin kadar karışık değil gülüm menünGelelim benim menuye
8 30
Iki tane kucuk patesli borek
10 30
Iki dilim ekmek
Bir dilim kek
Biraz tel peynir
Bir tabak salata
15 00
Iki kasik pirasa
Iki kasik yogurt
17 30
Bir kepce tarhana
Uc kasik fasulye
Iki kasik pilav
Kucuk bir parca haslanmis tavuk
Bugun menu bi karisik oldu annemlere gittim malum yegenler orda biraz duzenim bozuldu ama napiyim on gunlugune gelmisler zor bela izin almislar o nedenle hep bir aradayiz on bir gibi geldim eve uykusuzluktan oluyorum valla kankimide etiketleyim unutmadanekim2009
illa üst nesilde oldu diye sende de aynısı olacak diye düşünme gülüm ağrının elbet vardır sebebi belki basit ilaç tedavisiyle geçebilecek bişeydir rabbim her şeyin hayırlısını versin dermansız dert vermesinKas gevşetici ve ağrı kesici kullanıyorum canım zaten salı günü doktora gidicem. Böbrek ağrısı da olabilir. Ultrason röntgen kan idrar tahlilleri yapmalarını isticem. Annanem böbrek nakilli, annem tek böbrekli. Irsi yani. Annemin böbreğin teki ilk doğumdan sonra (yani benden sonra) ağrımaya başlamış aynen benim ağrılar gibi tarif ediyo. Ben de ufakmışım daha ve böbrek küçülmeye başlamış ve şimdi görev yapmıyo. İnşallah öyle bişi değildir. Ama böbrek üstü bezlerim de kortizolü fazla salgılıyovar bi durum ama hadi hayırlısı..
anacım ne oluyor bize dut gibi tek tek dökülüyoruz rabbim şifa versin bu günden itibaren herkes iyileşip enerjisini toplar inşallah .. birde kardeşin var o da nasıl üzülmüştür o gitmeden çabuk iyileşirsin inşallah onun aklıda sen de kalırKızlar rahatsizligim ilerledi acil den şimdi geldim serum yedim izni iz olursa uyuyacagim bugün. Beni affettomurcukkk menü bildiremeyecegim
herkes kendine okusun en iyisi bende senin gibi düşünmeye başladım ciddi ciddiCanim bosver menuyu allah allah kizlar ne oluyo hepinizde bi hastalik ayy kem gozlere geldik valla gecen hafta fotolari koyunca ee disardan okuyanimiz cok nazar olduk diyim ben size gecmis olsun gulum bol bol dinlen ...
neee şimdi sen hastane de yatıyor musun ne yapacaklar ilaç tedavisi mi ne olacak ayhh panik oldum şimdiTeşekkürler arkadaşlar iyi dileklerimizi için ama su an hastaneye yatis yaptılar bobreklerdeki iltihap hana karışmış zaten anlamıştım ben yuruyemiyordum artık vücudumun direnci kalmamıştı
tomurcukkk canım sizlere de geçmiş olsun
Sirtina surdum canim viks.gogsune surerim aksama da.uyuttum simdi ama hiriltili hala.3 yasinda viskin bi zarari olmaz dimi ?geçmiş olsun baktın geçmiyor göğsüne sırtına viks sür gülüm yazık bu çocuklar sürekliçekiyor minnacık bedenleriyle şu yaz gelse de az rahat etseler onlarda sizde
Canim yaa cok gecmis olsun.baya ilerlemis demek.tuh uzuldum valla.kac gun yatacaksin peki.buraya yazicam diue kendini zorlama sakin.iyilesince yazarsin.Teşekkürler arkadaşlar iyi dileklerimizi için ama su an hastaneye yatis yaptılar bobreklerdeki iltihap hana karışmış zaten anlamıştım ben yuruyemiyordum artık vücudumun direnci kalmamıştı
tomurcukkk canım sizlere de geçmiş olsun
Dur canim hemen kotuyu dusunme bu mevsim bobrek agrisi mevsimi bende cok cekerim surekli nedensiz kum uretiyo vucut bence sen emzirdigin icin ustun acik yatmis vede usutmus olabilirsin dr gidince bizede yaz canim vede bel bolgeni sicak tut agrini hafifletir gecmis olsun iyi yolculuklar ...
illa üst nesilde oldu diye sende de aynısı olacak diye düşünme gülüm ağrının elbet vardır sebebi belki basit ilaç tedavisiyle geçebilecek bişeydir rabbim her şeyin hayırlısını versin dermansız dert vermesin
Kullandigin bi ilac falan var mi canim.bol su ic gerci iciyosun ama.maydanoz suyu falan da iyi gelirmis bobreklere.Sağol canım ama bende bu ağrı hamileliğimin 2.ayında başladı ve hala devam ediyo evet haklısın bu ara arttı ama hep ağrırdı zaten.
annem kız kardeşimin oğluna hep sürüyor 1.5 yaşından beri olmaz benceSirtina surdum canim viks.gogsune surerim aksama da.uyuttum simdi ama hiriltili hala.3 yasinda viskin bi zarari olmaz dimi ?
Kullandigin bi ilac falan var mi canim.bol su ic gerci iciyosun ama.maydanoz suyu falan da iyi gelirmis bobreklere.
Kullandigin bi ilac falan var mi canim.bol su ic gerci iciyosun ama.maydanoz suyu falan da iyi gelirmis bobreklere.
Canim ya inşallah en kisa zamanda sağlığına kavusursun. Çok üzüldüm canım Rabbim safi ismiyle şifa versin..Sağolun kızlar şimdi uyandım zaten serum takılı sürekli kardesimde evet çok uzldu şimdi eşim onları feribota bırakmaya gitti eltim yanımda
D Deligonul783 evet canım koca kışın açısı çıktı artık vücut onlar gidince evde rahat etmeme izin vermedi
Kaç gün yatacagim doktor salı sabaha bakarız eğer normale dönerse tahlillerin çıkış yaparız dedi
Serumlar uyku yapıyor o yuzden uyandikca yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?