Haydi Yine Yeniden...

sevinçten gözüm doldu gülümm ne kusuru ne kadar sevindim senin adına sanki benimkiler gelmiş kapıda görmüşüm gibi oldum :)

Gece neredeyse hic uyumadim.hiril hiril cocuk.surekli hava veriyorum.bugun aktif olamam.grsrz
geçmiş olsun baktın geçmiyor göğsüne sırtına viks sür gülüm yazık bu çocuklar sürekliçekiyor minnacık bedenleriyle şu yaz gelse de az rahat etseler onlarda sizde

dediğin kadar karışık değil gülüm menün
aman 10 günlüğüne gelmişler azcık düzenin bozulsun kardeşin yeğenin için takılma sen menülere keyfine bak canom zaten aşırıya kaçmazsın sen

illa üst nesilde oldu diye sende de aynısı olacak diye düşünme gülüm ağrının elbet vardır sebebi belki basit ilaç tedavisiyle geçebilecek bişeydir rabbim her şeyin hayırlısını versin dermansız dert vermesin

Kızlar rahatsizligim ilerledi acil den şimdi geldim serum yedim izni iz olursa uyuyacagim bugün. Beni affet tomurcukkk menü bildiremeyecegim
anacım ne oluyor bize dut gibi tek tek dökülüyoruz rabbim şifa versin bu günden itibaren herkes iyileşip enerjisini toplar inşallah .. birde kardeşin var o da nasıl üzülmüştür o gitmeden çabuk iyileşirsin inşallah onun aklıda sen de kalır

Canim bosver menuyu allah allah kizlar ne oluyo hepinizde bi hastalik ayy kem gozlere geldik valla gecen hafta fotolari koyunca ee disardan okuyanimiz cok nazar olduk diyim ben size gecmis olsun gulum bol bol dinlen ...
herkes kendine okusun en iyisi bende senin gibi düşünmeye başladım ciddi ciddi

neee şimdi sen hastane de yatıyor musun ne yapacaklar ilaç tedavisi mi ne olacak ayhh panik oldum şimdi
rabbim en kısada sürede iyileşmeni nasip etsin ne oldu bitti çok ağrın olmazsa fırsatın olursa yaz gülüm yada kardeşin yanındaysa o yazsın

geçmiş olsun baktın geçmiyor göğsüne sırtına viks sür gülüm yazık bu çocuklar sürekliçekiyor minnacık bedenleriyle şu yaz gelse de az rahat etseler onlarda sizde
Sirtina surdum canim viks.gogsune surerim aksama da.uyuttum simdi ama hiriltili hala.3 yasinda viskin bi zarari olmaz dimi ?

Canim yaa cok gecmis olsun.baya ilerlemis demek.tuh uzuldum valla.kac gun yatacaksin peki.buraya yazicam diue kendini zorlama sakin.iyilesince yazarsin.

Sağol canım ama bende bu ağrı hamileliğimin 2.ayında başladı ve hala devam ediyo evet haklısın bu ara arttı ama hep ağrırdı zaten.

Aminnnn canımm hayırlısı..

Sağol canım ama bende bu ağrı hamileliğimin 2.ayında başladı ve hala devam ediyo evet haklısın bu ara arttı ama hep ağrırdı zaten.
Kullandigin bi ilac falan var mi canim.bol su ic gerci iciyosun ama.maydanoz suyu falan da iyi gelirmis bobreklere.

Kullandigin bi ilac falan var mi canim.bol su ic gerci iciyosun ama.maydanoz suyu falan da iyi gelirmis bobreklere.

Canım zaten benim böbrekler çok çalışıyo galiba fazlaca da protein atılıyo idrarla. Bakalım testleri yaptırayım belli olacak.. İlaç hiç kullanamadım emzirdiğim için. Ama artık dayanamıyorum ağrıya. Bi çaresine bakıcam artık. İlaçta çözüm değilmiş sanırım. Kortizolün uzun süre yüksek kalması tehlikeymiş. İlaç baskılıyo ama ilacı kullandığın sürece. Yani iyileşme sağlamıyo. Belki de böbreküstü bezleri için cerrahi gerekebilir.

Sağolun kızlar şimdi uyandım zaten serum takılı sürekli kardesimde evet çok uzldu şimdi eşim onları feribota bırakmaya gitti eltim yanımda
D Deligonul783 evet canım koca kışın açısı çıktı artık vücut onlar gidince evde rahat etmeme izin vermedi
Kaç gün yatacagim doktor salı sabaha bakarız eğer normale dönerse tahlillerin çıkış yaparız dedi
Serumlar uyku yapıyor o yuzden uyandikca yazacağım

Canim ya inşallah en kisa zamanda sağlığına kavusursun. Çok üzüldüm canım Rabbim safi ismiyle şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…