- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.841
allaha şükür kız ödüm koptu benim iltihap kana karışmış diyince dışarı çıktık eve girer girmez yazdın mı durumun nasıl diye nete yapıştım sen iyi ol da doktor isterse tüm hafta yatırsın sıkma canını gülümSağolun kızlar şimdi uyandım zaten serum takılı sürekli kardesimde evet çok uzldu şimdi eşim onları feribota bırakmaya gitti eltim yanımda
D Deligonul783 evet canım koca kışın açısı çıktı artık vücut onlar gidince evde rahat etmeme izin vermedi
Kaç gün yatacagim doktor salı sabaha bakarız eğer normale dönerse tahlillerin çıkış yaparız dedi
Serumlar uyku yapıyor o yuzden uyandikca yazacağım
hakkına hayırlısı sağlığını ne düzltecekse buna şükür diyip tedaviye bakıcan gülüm sen şimdi kalabalıkta terleyip üşütme de kendine dikkat et gözünü seveyimCanım zaten benim böbrekler çok çalışıyo galiba fazlaca da protein atılıyo idrarla. Bakalım testleri yaptırayım belli olacak.. İlaç hiç kullanamadım emzirdiğim için. Ama artık dayanamıyorum ağrıya. Bi çaresine bakıcam artık. İlaçta çözüm değilmiş sanırım. Kortizolün uzun süre yüksek kalması tehlikeymiş. İlaç baskılıyo ama ilacı kullandığın sürece. Yani iyileşme sağlamıyo. Belki de böbreküstü bezleri için cerrahi gerekebilir.
Sağolun kızlar şimdi uyandım zaten serum takılı sürekli kardesimde evet çok uzldu şimdi eşim onları feribota bırakmaya gitti eltim yanımda
D Deligonul783 evet canım koca kışın açısı çıktı artık vücut onlar gidince evde rahat etmeme izin vermedi
Kaç gün yatacagim doktor salı sabaha bakarız eğer normale dönerse tahlillerin çıkış yaparız dedi
Serumlar uyku yapıyor o yuzden uyandikca yazacağım
tomurcukkk CANIM sende kendine dikkat Et oglun icin. Çocuklar çabuk solup çabuk toparlarlar Allah in izniyle..
D Deligonul783 kankim hala agrin var mı canım. Hayirlisi ile dönüş ne zaman..
Pazar gunu degil sanki hafta arasi gibi valla super.ben bu dengeyi kuramiyorum nedenseMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve diğer güzel hatunlar
Sabah 8.30:ılık limonlu şu, 1 k kayısı, 1 has yumurta
11.00: 1 has yumurta
1 kk peynir
Domates,salatalık,tere
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 12.00: Türk Kahvesi
10 kabuklu yer fıstığı
Ara 13.30: 1 portakal
Akşam 16.00: 1 kase tarhana çorbası
7 tane mantar fitinda Kaşarlı
Yoğurtlu mor lahana salatası
Ara 20.00: süt, 3 hurma
Yeşil çay
3 litre su
hakkına hayırlısı sağlığını ne düzltecekse buna şükür diyip tedaviye bakıcan gülüm sen şimdi kalabalıkta terleyip üşütme de kendine dikkat et gözünü seveyim
Menumu vereyim
1 kk peynir
Domates,salatalık,tere
2 zeytin
1 dilim ekmek
10 kabuklu yer fıstığı
Yeşil çay
3 litre su
Hosgeldin evine.iyice bi dinlenin.yine yine okucanim nazari kolay atamazsiniz.Yeni geldik bebeğim. Oyy tomurcuğun oğluş mu hasta noluyo bize yahu.. Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl oldu paşa?tomurcukkk
Hosgeldin evine.iyice bi dinlenin.yine yine okucanim nazari kolay atamazsiniz.
Oglus iyi biraz ama hirilti devam.keyfi yerinde Allah tan.hava veriyorum iste ventolin pulmicort devam.suruplari var.oyle iste...
Valla senin de super canim.ben boyle bi yere gidince cozuturum hep.iyi idare ediyosunuz masallah.baksana benim menu evde oldugum halde boyle bi de disarda olsam ne tikinirdim kim bilir.dugune az kaldi dedikce bilinc altim ters tepiyor.elbise alacagim diye daha sıkı tutmam gerekirken salmis vaziyetteyimO halde ben de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:30)
2-3 dilim sucukla 1 yumurta omlet, kk peynir, yarım dilim tb, çeyrek simit, çay
Öğle (14:00)
2-3 kaşık tavuk döner, 2-3 kaşık p pilav, 1 küçük tulumba tatlı, 1 bardak ayran
Ara (19:00)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Ara (21:00)
1 bardak süt
3 lt su
Spor da tüm gün nerdeyse ayaktaydım çocuk hiç durmadı bi kucağımda bi peşindeydim. Canım çıktıkeşke tel.i cebime koysaydım da adımölçer saysaydı. Ama unuttum.
Ben kankimi etiketleyeyim ama yorum yapmasada olur.iyilessin yeter ki .bi de saatleri yazamicam malum cocuk hastaydi hic bakamadim saat kacta yedim diye
inciiitanesi
sabah uyaninca ilaclar icim
1 dilim tam bgdy ekm
uzerine krem peynir
oglen
3 adet pişi
domates peynir zeytin
ara
1 avuc karisik kuruyemis
aksam
1 kase yogurtlu manti
karbonhidrat agirlikli oldu.suyumu hic hesaplayamadim.bugun vasat benim menu
Sen kesin 6 lı kilolarda olmalısın bu hafta çok iyi sabrettinMenumu vereyim
1 kk peynir
Domates,salatalık,tere
2 zeytin
1 dilim ekmek
10 kabuklu yer fıstığı
Yeşil çay
3 litre su
Ortağım senin menünde gayet güzel spora dediğin gibi gerek yokO halde ben de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:30)
2-3 dilim sucukla 1 yumurta omlet, kk peynir, yarım dilim tb, çeyrek simit, çay
Öğle (14:00)
2-3 kaşık tavuk döner, 2-3 kaşık p pilav, 1 küçük tulumba tatlı, 1 bardak ayran
Ara (19:00)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Ara (21:00)
1 bardak süt
3 lt su
Spor da tüm gün nerdeyse ayaktaydım çocuk hiç durmadı bi kucağımda bi peşindeydim. Canım çıktıkeşke tel.i cebime koysaydım da adımölçer saysaydı. Ama unuttum.
Valla senin de super canim.ben boyle bi yere gidince cozuturum hep.iyi idare ediyosunuz masallah.baksana benim menu evde oldugum halde boyle bi de disarda olsam ne tikinirdim kim bilir.dugune az kaldi dedikce bilinc altim ters tepiyor.elbise alacagim diye daha sıkı tutmam gerekirken salmis vaziyetteyim
Sen kesin 6 lı kilolarda olmalısın bu hafta çok iyi sabrettin
Ortağım senin menünde gayet güzel spora dediğin gibi gerek yok
Bu menüye yıldızlı 10 veriyorumvallahi süpersin. 69 değilsen gelip o tartıyı kırarım kız
Ya bu hafta hiç ama hiç kaçamağım yok. Oruç tuttum bugünkü menum de ortada. Aynı sizin gibi düşünüyorum eğer 6 larda değilsem çok üzülürüm herhalde. Tartiyi da alıp naparım bilmiyorumSen kesin 6 lı kilolarda olmalısın bu hafta çok iyi sabrettin
bence sonucu görünce bu hareketi yapacaksınYa bu hafta hiç ama hiç kaçamağım yok. Oruç tuttum bugünkü menum de ortada. Aynı sizin gibi düşünüyorum eğer 6 larda değilsem çok üzülürüm herhalde. Tartiyi da alıp naparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?