Haydi Yine Yeniden...

allaha şükür kız ödüm koptu benim iltihap kana karışmış diyince dışarı çıktık eve girer girmez yazdın mı durumun nasıl diye nete yapıştım sen iyi ol da doktor isterse tüm hafta yatırsın sıkma canını gülüm

hakkına hayırlısı sağlığını ne düzltecekse buna şükür diyip tedaviye bakıcan gülüm sen şimdi kalabalıkta terleyip üşütme de kendine dikkat et gözünü seveyim

Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve diğer güzel hatunlar
Sabah 8.30:ılık limonlu şu, 1 k kayısı, 1 has yumurta
11.00: 1 has yumurta
1 kk peynir
Domates,salatalık,tere
2 zeytin
1 dilim ekmek

Ara 12.00: Türk Kahvesi
10 kabuklu yer fıstığı
Ara 13.30: 1 portakal

Akşam 16.00: 1 kase tarhana çorbası
7 tane mantar fitinda Kaşarlı
Yoğurtlu mor lahana salatası
Ara 20.00: süt, 3 hurma

Yeşil çay
3 litre su

Oy kuzum benim ne kadar üzüldüm bilemezsin. İnşallah en yakın zamanda toparlarsın. Dualarımız seninle..

Kızlar yeni geldik sayılır eve. Arabada çok kötü oldum trafikte vardı. Çocuk hiç durmadı orda. Arabada da durmadı. Bir nazar bir nazar çatlayacaktık karı koca çocuk. Okudum ettim biraz kendime geldim. Eşyaları yerleştirdim. Kahve yaptım kendime. Akşam yemeği yemicem bugün. İki gün hamur yiyince iyice şiştim midem almıyor. Büyük ihtimal eksim de gitmiştir. Çünkü wc çıkamıyorum yine 3 gündür. Bi dengem yok. Ya ishal ya kabızlık..

Pazar gunu degil sanki hafta arasi gibi valla super.ben bu dengeyi kuramiyorum nedense

hakkına hayırlısı sağlığını ne düzltecekse buna şükür diyip tedaviye bakıcan gülüm sen şimdi kalabalıkta terleyip üşütme de kendine dikkat et gözünü seveyim

Yok gülüm üşütmedim ilk iş ayağımı kalın giydim. Ama nazardan bayılacaktım kız bu göz ne kötü bişey beni perişan ediyo. Çocukken de hemen hastalanırmışım kalabalık ortama girince. Hala da öyleyim.

Bu menüye yıldızlı 10 veriyorum vallahi süpersin. 69 değilsen gelip o tartıyı kırarım kız

Yeni geldik bebeğim. Oyy tomurcuğun oğluş mu hasta noluyo bize yahu.. Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl oldu paşa? tomurcukkk
Hosgeldin evine.iyice bi dinlenin.yine yine okucanim nazari kolay atamazsiniz.
Oglus iyi biraz ama hirilti devam.keyfi yerinde Allah tan.hava veriyorum iste ventolin pulmicort devam.suruplari var.oyle iste...

O halde ben de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (10:30)
2-3 dilim sucukla 1 yumurta omlet, kk peynir, yarım dilim tb, çeyrek simit, çay

Öğle (14:00)
2-3 kaşık tavuk döner, 2-3 kaşık p pilav, 1 küçük tulumba tatlı, 1 bardak ayran

Ara (19:00)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter

Ara (21:00)
1 bardak süt

3 lt su
Spor da tüm gün nerdeyse ayaktaydım çocuk hiç durmadı bi kucağımda bi peşindeydim. Canım çıktı keşke tel.i cebime koysaydım da adımölçer saysaydı. Ama unuttum.

Ben kankimi etiketleyeyim ama yorum yapmasada olur.iyilessin yeter ki .bi de saatleri yazamicam malum cocuk hastaydi hic bakamadim saat kacta yedim diye
inciiitanesi
sabah uyaninca ilaclar icim
1 dilim tam bgdy ekm
uzerine krem peynir

oglen
3 adet pişi
domates peynir zeytin

ara
1 avuc karisik kuruyemis

aksam
1 kase yogurtlu manti

karbonhidrat agirlikli oldu.suyumu hic hesaplayamadim.bugun vasat benim menu

Hosgeldin evine.iyice bi dinlenin.yine yine okucanim nazari kolay atamazsiniz.
Oglus iyi biraz ama hirilti devam.keyfi yerinde Allah tan.hava veriyorum iste ventolin pulmicort devam.suruplari var.oyle iste...

Anladım canım ya bahar havası hiç gelmez ona kuzum benim ya

Valla senin de super canim.ben boyle bi yere gidince cozuturum hep.iyi idare ediyosunuz masallah.baksana benim menu evde oldugum halde boyle bi de disarda olsam ne tikinirdim kim bilir.dugune az kaldi dedikce bilinc altim ters tepiyor.elbise alacagim diye daha sıkı tutmam gerekirken salmis vaziyetteyim

Ahhh o mantı varya beni bir şişirdi ki sorma bebeğim. Ondan önce eksideydim. Ama wc çıkamamakta etki eder tabi. Ama inşallah sana dokunmaz. Sen telafi edersin. Bir günlük kaçamaktan birşey olmaz. Çocukta hasta çok seçeneğin olmamıştır. Çünkü biliyorum hava vermeyi. Sık sık onu veriyosun zaten vakit kalmıyo. Bnm görümcemin çocuğu 2 haftada bir alıyo bronşiti var bilirim. Sıkma canını sen iyi ol evlat iyi olsun da halledersin nasılsa.

Sen kesin 6 lı kilolarda olmalısın bu hafta çok iyi sabrettin

Ortağım senin menünde gayet güzel spora dediğin gibi gerek yok

Bir de canım nişan evde oldu evleri falan büyük baya. Yemek dağıttılar. Bir de tekrar tekrar ye ye diyolar. Lavaş gibi ekmek vardı tandır ekmeği diyolar galiba. Kendileri yapıyo. Neyse yemek yendi millet gitti bi daha oturdular yediler çağırdılar yok dedim ayran zaten şişirdi. Sonra çayla da o ekmekten falan yediler ben almadım yine. Tatlı ye tatlı ye yeterrrr dicektim. Ama midem de bulanıyodu zaten canım istemedi. İyi idare ettim ama acayip şişim ya. Akşam bitki çayı form çayı kiraz sapı falan mı içsem.. Annemler bizdeyken makarna falan yemiştim ya hiç artı olmadım ertesi gün. Ama dün akşam geç saatte mantı yedim hala şişkinim yahu bu nedir..

Bu menüye yıldızlı 10 veriyorum vallahi süpersin. 69 değilsen gelip o tartıyı kırarım kız

Sen kesin 6 lı kilolarda olmalısın bu hafta çok iyi sabrettin
Ya bu hafta hiç ama hiç kaçamağım yok. Oruç tuttum bugünkü menum de ortada. Aynı sizin gibi düşünüyorum eğer 6 larda değilsem çok üzülürüm herhalde. Tartiyi da alıp naparım bilmiyorum

Ya bu hafta hiç ama hiç kaçamağım yok. Oruç tuttum bugünkü menum de ortada. Aynı sizin gibi düşünüyorum eğer 6 larda değilsem çok üzülürüm herhalde. Tartiyi da alıp naparım bilmiyorum
bence sonucu görünce bu hareketi yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…