- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.861
Ohhh tam bi pazar kahvaltisi olmus afiyet olsun.gun geneli dengeli .bu menu arti vermez canimMenümü anlatayım
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:30 Limonlu su,1 incir,5 fındık
Sabah ara öğle bir arada (12:00)
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 4 çatal patates kızartma, 3 biber közleme, 3 tatlı kaşığı nutella, yarım krep, 2 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı kaymak, 2 tatlı kaşığı bal, çay
Tabiki bu kadar dopdolu bi öğün sonrası yuh dedim ben yazarken siz okurken yorulacaksınız
Ara(16:00)
2 incir, avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi
Ara(20:30)
Çilek ve ananas
2.5 litre su belki yatmadan önce tarçınlı süt
Aynen oyle canm ya benim de bogazim acimaya basladiBu ara ne çok hastamız oldu Rabbim şifa versin inşallah kızlar bol bol dua edelim nazara mı geldik anlamadım
Canim var ya süper idare etmişsin bugünü. Sisligin önceki gün senin dediğin nedenle olabilir. Kiraz sapı yeşil çay iyi gelir bence bol da su iç canım :)O halde ben de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:30)
2-3 dilim sucukla 1 yumurta omlet, kk peynir, yarım dilim tb, çeyrek simit, çay
Öğle (14:00)
2-3 kaşık tavuk döner, 2-3 kaşık p pilav, 1 küçük tulumba tatlı, 1 bardak ayran
Ara (19:00)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Ara (21:00)
1 bardak süt
3 lt su
Spor da tüm gün nerdeyse ayaktaydım çocuk hiç durmadı bi kucağımda bi peşindeydim. Canım çıktıkeşke tel.i cebime koysaydım da adımölçer saysaydı. Ama unuttum.
Haftaiçi çok güzel menüler verdin canım yarın tpparlarsin inşBen kankimi etiketleyeyim ama yorum yapmasada olur.iyilessin yeter ki .bi de saatleri yazamicam malum cocuk hastaydi hic bakamadim saat kacta yedim diye
@inciiitanesi
sabah uyaninca ilaclar icim
1 dilim tam bgdy ekm
uzerine krem peynir
oglen
3 adet pişi
domates peynir zeytin
ara
1 avuc karisik kuruyemis
aksam
1 kase yogurtlu manti
karbonhidrat agirlikli oldu.suyumu hic hesaplayamadim.bugun vasat benim menu
Yani senin haftasonu kahvaltilarin genelde torpilli oluyor. Bugün ekstra nutellalar fazla geldi sadece. Afiyet olsun canımMenümü anlatayım
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 4 çatal patates kızartma, 3 biber közleme, 3 tatlı kaşığı nutella, yarım krep, 2 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı kaymak, 2 tatlı kaşığı bal, çay
Tabiki bu kadar dopdolu bi öğün sonrası yuh dedim ben yazarken siz okurken yorulacaksınız
Çilek ve ananas
Hafta sonu alışkanlığım annemden geçme oda özenli çeşitli hazırlardı hatta benim ki onun yanında diyet menüsü kalır ne hikmetse o zaman zayıftım bugün Kahvaltı çok yoğun olunca akşam meyve ile geçtimYani senin haftasonu kahvaltilarin genelde torpilli oluyor. Bugün ekstra nutellalar fazla geldi sadece. Afiyet olsun canım
Sağol canım alıştın sende benim pazar kahvaltıma Allah tan sonrası dengeli yoksa yancam vallaOhhh tam bi pazar kahvaltisi olmus afiyet olsun.gun geneli dengeli .bu menu arti vermez canim
Ne güzel bak senin yavrularda bu geleneği sürdürecek inş. En güzel yanın zaten kalanını süper kapatman canım. Becerikli annenin becerikli kızı maşallah sanaHafta sonu alışkanlığım annemden geçme oda özenli çeşitli hazırlardı hatta benim ki onun yanında diyet menüsü kalır ne hikmetse o zaman zayıftım bugün Kahvaltı çok yoğun olunca akşam meyve ile geçtim
Menümü anlatayım
Çilek ve ananas
Kızımı yıkadim uyuttum oğlumu uyuttum. Kara lahana sardım eşim acıktım dedi ona tekrar sofra çay kurdum. Daha da pırasa ayiklamistim onu pisirecem ben en iyisi kalkayim :))
Evet canım bunlar akşamkilerHey maşşallah hatun bunların hepsini bu akşam mı yaptın?
Aynen ortağım kaçtı valla tek öğünde dilediğimi yiyip diğer ikisini kestim ucundan yırtarım belkiAhahhhahahaben şok ben manşet kahvaltın müthişşş afiyet olsun. Normal kahvaltını biliyorum ya çay kaşığı falan. Ay ne güldüm hee.. Patates kızartmasını okudum olur canımm pazar bugün dedim sonra 3 biber közlemeden sonrası kaçtı gitti
Sağol canım Benim,Senin yaptıklarını okuyunca sarmalar pırasalar seninde maşallahın varNe güzel bak senin yavrularda bu geleneği sürdürecek inş. En güzel yanın zaten kalanını süper kapatman canım. Becerikli annenin becerikli kızı maşallah sana
Süper kadın grubundansın gündüzü hiç sormuyorum bile valla müthişşşEvet canım bunlar akşamkilerkızım eşimle köye gitmişti 8 buçuk gibi geldiler biri pislikten diğeri de açlıktan ölüyordu neyse ki oturdum şimdi yemekte pisti bu arada
Sağolasın canım teşekkür ederimSüper kadın grubundansın gündüzü hiç sormuyorum bile valla müthişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?