Haydi Yine Yeniden...

Menümü anlatayım
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:30 Limonlu su,1 incir,5 fındık
Sabah ara öğle bir arada (12:00)
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 4 çatal patates kızartma, 3 biber közleme, 3 tatlı kaşığı nutella, yarım krep, 2 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı kaymak, 2 tatlı kaşığı bal, çay
Tabiki bu kadar dopdolu bi öğün sonrası yuh dedim ben yazarken siz okurken yorulacaksınız
Ara(16:00)
2 incir, avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi
Ara(20:30)
Çilek ve ananas
2.5 litre su belki yatmadan önce tarçınlı süt

Ohhh tam bi pazar kahvaltisi olmus afiyet olsun.gun geneli dengeli .bu menu arti vermez canim

Canim var ya süper idare etmişsin bugünü. Sisligin önceki gün senin dediğin nedenle olabilir. Kiraz sapı yeşil çay iyi gelir bence bol da su iç canım :)

Haftaiçi çok güzel menüler verdin canım yarın tpparlarsin inş

Yani senin haftasonu kahvaltilarin genelde torpilli oluyor. Bugün ekstra nutellalar fazla geldi sadece. Afiyet olsun canım

Yani senin haftasonu kahvaltilarin genelde torpilli oluyor. Bugün ekstra nutellalar fazla geldi sadece. Afiyet olsun canım
Hafta sonu alışkanlığım annemden geçme oda özenli çeşitli hazırlardı hatta benim ki onun yanında diyet menüsü kalır ne hikmetse o zaman zayıftım bugün Kahvaltı çok yoğun olunca akşam meyve ile geçtim

Ne güzel bak senin yavrularda bu geleneği sürdürecek inş. En güzel yanın zaten kalanını süper kapatman canım. Becerikli annenin becerikli kızı maşallah sana

Kızımı yıkadim uyuttum oğlumu uyuttum. Kara lahana sardım eşim acıktım dedi ona tekrar sofra çay kurdum. Daha da pırasa ayiklamistim onu pisirecem ben en iyisi kalkayim :))

Ahahhhahaha ben şok ben manşet kahvaltın müthişşş afiyet olsun. Normal kahvaltını biliyorum ya çay kaşığı falan. Ay ne güldüm hee.. Patates kızartmasını okudum olur canımm pazar bugün dedim sonra 3 biber közlemeden sonrası kaçtı gitti

Hey maşşallah hatun bunların hepsini bu akşam mı yaptın?
Evet canım bunlar akşamkiler kızım eşimle köye gitmişti 8 buçuk gibi geldiler biri pislikten diğeri de açlıktan ölüyordu neyse ki oturdum şimdi yemekte pisti bu arada

Aynen ortağım kaçtı valla tek öğünde dilediğimi yiyip diğer ikisini kestim ucundan yırtarım belki

Kızlar ben yatıyorum yarın malum nöbetçiyim enerjimi toplamazsam okulda biterim herkese hayırlı geceler

kızlar kusura bakmayın daha yeni elimi yıkadım kk yi açtım
angelina35
sabah 10:30
1 haşlama yumurtayla salata
domates salatalık
kendi yağında kavrulmuş sucuk (4 e bölüp kavurdum )2-3 yemek kaşığı
yarım kk peynir

ara 14:30
tarçınlı süt
1 küçük elma

akşam 18:10
6 dolma köfte
2 bardak ayran
2 cin biber turşusu
( köfteyi yaparken patladı birini de çiğ hamurken yemiştim 1 saat öncesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…