- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.881
bu menüye ancak mükemmel denir afiyet olsun gülümMenumu vereyim
@butterfly143 @Melrin ve diğer güzel hatunlar
Sabah 8.30:ılık limonlu şu, 1 k kayısı, 1 has yumurta
11.00: 1 has yumurta
1 kk peynir
Domates,salatalık,tere
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 12.00: Türk Kahvesi
10 kabuklu yer fıstığı
Ara 13.30: 1 portakal
Akşam 16.00: 1 kase tarhana çorbası
7 tane mantar fitinda Kaşarlı
Yoğurtlu mor lahana salatası
Ara 20.00: süt, 3 hurma
Yeşil çay
3 litre su
Afiyet olsun canım. Dolma köfte ne canım, biber dolmasinin içine kıyma mi. Sadece onu yemissin gerçi güzel bence afiyet olsunkızlar kusura bakmayın daha yeni elimi yıkadım kk yi açtım
angelina35
sabah 10:30
1 haşlama yumurtayla salata
domates salatalık
kendi yağında kavrulmuş sucuk (4 e bölüp kavurdum )2-3 yemek kaşığı
yarım kk peynir
ara 14:30
tarçınlı süt
1 küçük elma
akşam 18:10
6 dolma köfte
2 bardak ayran
2 cin biber turşusu
( köfteyi yaparken patladı birini de çiğ hamurken yemiştim 1 saat öncesi :))
ee gülüm okuyun dedim ben kaç kere size kalabalığa girdinizmi yerle bir oluyorsunuz yazık kuzum da nazardan perişan olmuş suya oku için hepiniz rabbim esirgesin kem gözlerdenKızlar yeni geldik sayılır eve. Arabada çok kötü oldum trafikte vardı. Çocuk hiç durmadı orda. Arabada da durmadı. Bir nazar bir nazar çatlayacaktık karı koca çocuk. Okudum ettim biraz kendime geldim. Eşyaları yerleştirdim. Kahve yaptım kendime. Akşam yemeği yemicem bugün. İki gün hamur yiyince iyice şiştim midem almıyor. Büyük ihtimal eksim de gitmiştir. Çünkü wc çıkamıyorum yine 3 gündür. Bi dengem yok. Ya ishal ya kabızlık..
içli köfte diyelim dışı bulgur içi kıyma biz malatyalılar hamuru etsiz olana dolma köfte etli olana içli köfte etlisinin yanına küçük toplar yapıp salçalı sosla sulu pişene analı kızlı diyoruz:))Afiyet olsun canım. Dolma köfte ne canım, biber dolmasinin içine kıyma mi. Sadece onu yemissin gerçi güzel bence afiyet olsun
kız sen bişey yememişsin ki öğleden beri bu nasıl menü nazar da var yeme de yok tabi perişan olursun çok az bu yediklerin gülümO halde ben de menümü vereyim:
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı (10:30)
2-3 dilim sucukla 1 yumurta omlet, kk peynir, yarım dilim tb, çeyrek simit, çay
Öğle (14:00)
2-3 kaşık tavuk döner, 2-3 kaşık p pilav, 1 küçük tulumba tatlı, 1 bardak ayran
Ara (19:00)
Ş.siz nescafe, 2 dilim bitter
Ara (21:00)
1 bardak süt
3 lt su
Spor da tüm gün nerdeyse ayaktaydım çocuk hiç durmadı bi kucağımda bi peşindeydim. Canım çıktıkeşke tel.i cebime koysaydım da adımölçer saysaydı. Ama unuttum.
mikatarlar çok az olduğu için bence sorun yok tomurcuğum afiyet şifa olsun gülümBen kankimi etiketleyeyim ama yorum yapmasada olur.iyilessin yeter ki .bi de saatleri yazamicam malum cocuk hastaydi hic bakamadim saat kacta yedim diye
inciiitanesi
sabah uyaninca ilaclar icim
1 dilim tam bgdy ekm
uzerine krem peynir
oglen
3 adet pişi
domates peynir zeytin
ara
1 avuc karisik kuruyemis
aksam
1 kase yogurtlu manti
karbonhidrat agirlikli oldu.suyumu hic hesaplayamadim.bugun vasat benim menu
Oyy bayılırım şu an resmen ağzımın suyu aktı. Elazığ'da hepsi içli köfte. Küçük olanlarina da Harput köfte diyorlar. Iyi dayanmissin valla önümde olsa asla dayanamayacagim Nadir yemeklerden biriiçli köfte diyelim dışı bulgur içi kıyma biz malatyalılar hamuru etsiz olana dolma köfte etli olana içli köfte etlisinin yanına küçük toplar yapıp salçalı sosla sulu pişene analı kızlı diyoruz:))
gel bacımm sana da yaparız bak tam adres bile veririm ciddiyim vallaOyy bayılırım şu an resmen ağzımın suyu aktı. Elazığ'da hepsi içli köfte. Küçük olanlarina da Harput köfte diyorlar. Iyi dayanmissin valla önümde olsa asla dayanamayacagim Nadir yemeklerden biri
Oyy canım ya samimiyetine inanıyorum gerçekten. Yaz tatilinde inş Elazığ a gidecem ablamlara diyecem stok yapsınlargel bacımm sana da yaparız bak tam adres bile veririm ciddiyim valla
hahahahah allah hayrını versin şirinemmMenümü anlatayım
tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:30 Limonlu su,1 incir,5 fındık
Sabah ara öğle bir arada (12:00)
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 4 çatal patates kızartma, 3 biber közleme, 3 tatlı kaşığı nutella, yarım krep, 2 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı kaymak, 2 tatlı kaşığı bal, çay
Tabiki bu kadar dopdolu bi öğün sonrası yuh dedim ben yazarken siz okurken yorulacaksınız
Ara(16:00)
2 incir, avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi
Ara(20:30)
Çilek ve ananas
2.5 litre su belki yatmadan önce tarçınlı süt
yazı ne bekliycen ben eskişehirdeyim yakınım gel daaOyy canım ya samimiyetine inanıyorum gerçekten. Yaz tatilinde inş Elazığ a gidecem ablamlara diyecem stok yapsınlar
gülüm hem hava değişimi polenler hem kem göz bizim kızlar tepetaklak oldu valla sonumuz hayır olsunBu ara ne çok hastamız oldu Rabbim şifa versin inşallah kızlar bol bol dua edelim nazara mı geldik anlamadım
hihihih biri acından biri pislikten çok güldümEvet canım bunlar akşamkilerkızım eşimle köye gitmişti 8 buçuk gibi geldiler biri pislikten diğeri de açlıktan ölüyordu neyse ki oturdum şimdi yemekte pisti bu arada
Aynen ya depolama yapmam lazım :)))yazı ne bekliycen ben eskişehirdeyim yakınım gel daa
yazın elazığda yiyebildiğin kadarını ye gerisini haşla yanına al eve gelince at buzluğa canın çektikçe az az çıkar ye gülüm
Kiz gerçekten oylelerdi. Kızım daha içeri girer girmez anne ben uyucammm çok.uykum var dedi cümlesini bitirmeden soydum kızı doğru banyoyahihihih biri acından biri pislikten çok güldüm
kız ben hala pişiriyorum bitmedi işim yemek sonrası ben daha dayanamıyorum dedim yattım annem çay yapmış senin poğaça hamuru mayalanmış dedi kalktım dolma köfte tutmadı bimin köftelik bulgurunu almıştım salak gibi çok ince patlıyordu o hamuru bırakıp başka bulgurla yaptık ee diğeri ziyan olmasın diye yassı ince hamurlar yaptık onu haşlayıp yumurtaya bulayıp kızartıyor annem kebap derler bizde bir leğen onu yaptık sonra bir tepsi poğaça yaptım bir tepsi kadarda eşime cevizli çörek hala fırında pişiyor :)
inşallah rahat uyursunuz hepiniz allah rahatlık versin gülüm tatlı rüyalarBen yatıyorum artık bakalım gece kaç kere kalkacamheppinizi öpüyorum iyi geceler
teyzemin doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler versin başınızdan eksik etmesinIyi geceler kizlar anam her gece gec kaliyoruminciiitanesi kuzum gecmid olsun dualarim seninle cabucak iyiles buterfly canim sanada gecmis olsun tomurcukkk kuzum benim oglus halen hadtaymis allahim yaa cok gecmis olsun hepinize kizlar bugun annecigimin dogum gunuydu ordaydim anca geldim malum sizlerden ayri kaliyorum sohbet edemiyorum menu yorumu bile yapamiyorum cok uzgunum hic vakit olmuyo birde kimse bilmiyo burdaki uyeligimi o nedenlede yazamiyorum ama cok guzel gunler geciriyorumm .o nedenle mutluyumm
erken yemişsin ve 1 tane bence gayet normal coşma bunun neresinde gülümmmm:))Menuyu vereyim yatayim bariekim2009
10 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort zeytin
Dort dilim kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara dokuzlu cay galiba bir gibiydi
17 00
Bir tane kiymali pide
Iki bardak ayran
Bir tulumba tatlisi
19 00
Iki dilim karpuz
Iki tane cilek dort bes tane cagla
Acik costum yine pide falan olmadi ama yapcak bisey yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?