Haydi Yine Yeniden...

bu menüye ancak mükemmel denir afiyet olsun gülüm

Afiyet olsun canım. Dolma köfte ne canım, biber dolmasinin içine kıyma mi. Sadece onu yemissin gerçi güzel bence afiyet olsun

ee gülüm okuyun dedim ben kaç kere size kalabalığa girdinizmi yerle bir oluyorsunuz yazık kuzum da nazardan perişan olmuş suya oku için hepiniz rabbim esirgesin kem gözlerden

Afiyet olsun canım. Dolma köfte ne canım, biber dolmasinin içine kıyma mi. Sadece onu yemissin gerçi güzel bence afiyet olsun
içli köfte diyelim dışı bulgur içi kıyma biz malatyalılar hamuru etsiz olana dolma köfte etli olana içli köfte etlisinin yanına küçük toplar yapıp salçalı sosla sulu pişene analı kızlı diyoruz:))

kız sen bişey yememişsin ki öğleden beri bu nasıl menü nazar da var yeme de yok tabi perişan olursun çok az bu yediklerin gülüm

mikatarlar çok az olduğu için bence sorun yok tomurcuğum afiyet şifa olsun gülüm

Oyy bayılırım şu an resmen ağzımın suyu aktı. Elazığ'da hepsi içli köfte. Küçük olanlarina da Harput köfte diyorlar. Iyi dayanmissin valla önümde olsa asla dayanamayacagim Nadir yemeklerden biri

Oyy bayılırım şu an resmen ağzımın suyu aktı. Elazığ'da hepsi içli köfte. Küçük olanlarina da Harput köfte diyorlar. Iyi dayanmissin valla önümde olsa asla dayanamayacagim Nadir yemeklerden biri
gel bacımm sana da yaparız bak tam adres bile veririm ciddiyim valla

hahahahah allah hayrını versin şirinemm
sabah sonrasına iyi dayanmışsın ben beğendim valla menünü afiyet olsun :)

Oyy canım ya samimiyetine inanıyorum gerçekten. Yaz tatilinde inş Elazığ a gidecem ablamlara diyecem stok yapsınlar
yazı ne bekliycen ben eskişehirdeyim yakınım gel daa
yazın elazığda yiyebildiğin kadarını ye gerisini haşla yanına al eve gelince at buzluğa canın çektikçe az az çıkar ye gülüm

Evet canım bunlar akşamkiler kızım eşimle köye gitmişti 8 buçuk gibi geldiler biri pislikten diğeri de açlıktan ölüyordu neyse ki oturdum şimdi yemekte pisti bu arada
hihihih biri acından biri pislikten çok güldüm
kız ben hala pişiriyorum bitmedi işim yemek sonrası ben daha dayanamıyorum dedim yattım annem çay yapmış senin poğaça hamuru mayalanmış dedi kalktım dolma köfte tutmadı bimin köftelik bulgurunu almıştım salak gibi çok ince patlıyordu o hamuru bırakıp başka bulgurla yaptık ee diğeri ziyan olmasın diye yassı ince hamurlar yaptık onu haşlayıp yumurtaya bulayıp kızartıyor annem kebap derler bizde bir leğen onu yaptık sonra bir tepsi poğaça yaptım bir tepsi kadarda eşime cevizli çörek hala fırında pişiyor :)

yazı ne bekliycen ben eskişehirdeyim yakınım gel daa
yazın elazığda yiyebildiğin kadarını ye gerisini haşla yanına al eve gelince at buzluğa canın çektikçe az az çıkar ye gülüm
Aynen ya depolama yapmam lazım :)))
Kiz gerçekten oylelerdi. Kızım daha içeri girer girmez anne ben uyucammm çok.uykum var dedi cümlesini bitirmeden soydum kızı doğru banyoya
canım bir de tembelim dersin kız maşallah sana ama boynuna dikkat et yüklenme canım kendine. Elimizde birkaç sağlam arkadaş kalmış onları bari diri tutalım

Iyi geceler kizlar anam her gece gec kaliyorum inciiitanesi kuzum gecmid olsun dualarim seninle cabucak iyiles buterfly canim sanada gecmis olsun tomurcukkk kuzum benim oglus halen hadtaymis allahim yaa cok gecmis olsun hepinize kizlar bugun annecigimin dogum gunuydu ordaydim anca geldim malum sizlerden ayri kaliyorum sohbet edemiyorum menu yorumu bile yapamiyorum cok uzgunum hic vakit olmuyo birde kimse bilmiyo burdaki uyeligimi o nedenlede yazamiyorum ama cok guzel gunler geciriyorumm .o nedenle mutluyumm

teyzemin doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler versin başınızdan eksik etmesin
gülüm biliyoruz zamanın olmaz sen kardeşlerinle yeğeninle güzel vakit geçirmeye bak sürekli göremediklerini bulmuşken bol bol keyifli muhabbet etmek lazım

Menuyu vereyim yatayim bari ekim2009
10 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort zeytin
Dort dilim kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay

Ara dokuzlu cay galiba bir gibiydi
17 00
Bir tane kiymali pide
Iki bardak ayran
Bir tulumba tatlisi

19 00
Iki dilim karpuz
Iki tane cilek dort bes tane cagla
Acik costum yine pide falan olmadi ama yapcak bisey yok ..

erken yemişsin ve 1 tane bence gayet normal coşma bunun neresinde gülümmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…