Haydi Yine Yeniden...

Cok sagol canim benim valla hep aklimdasiniz ama yazamiyorum biliyorum anlayis gosterirsiniz bana ama ben rahat hissetmiyorumki ama teyzesi kizimizi bi gorseniz bildigin findik ya oyle tatliki surekli yegenlerimle oynuyorum tel cantadan hic cikmiyo onlarda bana alisti her aksam erkek yegenim agliyo giderken haya mende geliyimm diyo annesinede scen geme kal buda men ditcem diyo agzini yedigim kuzum benimm ...

nasıl dayanıyorsun al kız koynunda yatır sıpayı yaradanına kurban olurummm ben onun boş ver sen burayı ye sen yeğenin o tatlı dilini öp öp mıncıklaa iyice :))
senin ufaklık ne yapıyor daha küçük kıskanmaz mı seni yeğenlerinden

Karbonhidrat kilo yapiyo tatlida var hergun bisey yapiliyo yeniyo surekli korkuyorum kilo alcam fiye bende hemen aliyorum o nedenle cosmus gibi geldi bana
yok gülüm yaa ne coşması korkudan zihin altın etkilenecek kendi menünü başkasınınmış gibi oku ne yorum yapardın düşün anlayacaksın o zaman korkacak bir şey yok

kızlar geçmişe öyle bir göz gezdirdim hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için ama hep aklım burada kilo vermek yerine burda serumlardan kilo alacağım canım buna da çok sıkılıyor çünkü günde 3 defa serum takıyorlar
yanımda eşim kaldı gece ama şimdi onu işe gönderdim pek gitmek istemese de mecbur zorla gönderdim zaten yatıyorum ama o dayanamayıp öğle arası tekrar gelir

Dayanamiyorumki zaten surekli kucagimda bulamida ov culamida ov haya men ceviyom ceni oyle tatliki benim ufaklik ne yapsin kardesleri ile oynuyo uc cocuk ucude tepemde bide benim koca dana var oda cokuyo tepeme kizlar gulup duruyolar halime oglusda acik kiskanmalar var ama cok merhametli oldugu icin bisey demiyo kuzum anlayis gosteriyo annecigine

Canim serumlar kilo yapmsz sadece sislik yapar oda gecici bi durum olmazsa bu hafta izinli olursun hastalik cunku bu uzulme canim benim bugun nasilsin daha iyimisin bir an once iyilesmeye bak kuzum benim ....

Canım daha iyisindir umarım.serumlardan korkma bol su ile ödemini atarsın sen.Bu haftaki kilo bildirimini izinli yazarım zaten.o yüzden dert etme bir sonraki haftaya zaten gider hepsi.sen iyileş yeter ki

Günaydın mutlu haftalar,oğlum dün gece biraz daha iyiydi hamdolsun.daralmadı fazla ama ben uyku uyumadım tabi başında bekledim ne olur ne olmaz diye.Uyanınca kuduruyor yoruyor kendini daha fazla tıkanıyor tabi sıpa

kız sen şimdi serumu kiloyu mu düşünüyorsun allah hayrını versin sen yeter ki iyileş gerisi boş gülüm önce sağlık zaten kiloları vericen kesin kararlısın azcık gecikiversin ne olacak

Com sukur canim ne oldu bize boyle gunluklce hastayiz ..cocuklar boyle tatlim gece aglar sizlar gunduz eti cin gibi olurlar insallah dahada iyi olcak cok gecmis olsun canim

ama sen de beni kudurtuyorsun bacımm içim gidiyor benim de sevesim var küçük çocuk
yaradanına kurban olurum merhametli kuzum kendi de küçücük ama belli bile etmiyor anasını paylaşıyor ee anasının oğlu

ana yüreği işte endişeden uyku tutmuyor
şu çocuklarınız bi iyileşse de onlarda siz de rahat etseniz ne güzelll olacak

Gecmis olsun canim yaa. Kiloyu dusunme onemli olan sağlığın

Gel kiz sende sev ev cocuk cenneti bes ayliktan bes yasa kadar bebe var evde ..kiz kiyamiyoki bi gorsen merhametli oglum benim valla ayni ben ama babasi daha merhametlidir asil ona cekmis oglusum ..

ana yüreği işte endişeden uyku tutmuyor
şu çocuklarınız bi iyileşse de onlarda siz de rahat etseniz ne güzelll olacak
Hiç sorma valla üzüntümden benim boğazıma indi hastalık.ben işteyim şuan bedenim burda ama aklım evde.Allah'tan babaannesi bakıyor da gözüm arkada değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…