- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.921
aynı şehirde olsak vallaha gelirdim kardeşin annen beni yadırgamasın diye sevimlilik yapardım azcıkta ben sevem torununu teyzem derdim öper mıncıklar yarım saat sonra tüyerdim hehehehehGel kiz sende sev ev cocuk cenneti bes ayliktan bes yasa kadar bebe var evde ..kiz kiyamiyoki bi gorsen merhametli oglum benim valla ayni ben ama babasi daha merhametlidir asil ona cekmis oglusum ..
allah razı olsun kv den hiç değilse için rahatHiç sorma valla üzüntümden benim boğazıma indi hastalık.ben işteyim şuan bedenim burda ama aklım evde.Allah'tan babaannesi bakıyor da gözüm arkada değil
ooohh hadi hayırlı olsun içine iyice sindiyse çok iyiKızlar elbisemi aldım hele şükür
Ayy üstümden büyük bi yük kalktı.Göğüs kısmında biraz tadilat işi var.Benim göğüsler büyük malum yanlarından fırtladı oralarda bikaç rütüş atacaklar.Çarşamba teslim alıcam giyip foto atarım buraya da
Çok sevindim canım Güle güle giy, merakla bekliyorum fotoyuKızlar elbisemi aldım hele şükür
Ayy üstümden büyük bi yük kalktı.Göğüs kısmında biraz tadilat işi var.Benim göğüsler büyük malum yanlarından fırtladı oralarda bikaç rütüş atacaklar.Çarşamba teslim alıcam giyip foto atarım buraya da
Çamaşırcıya gidip toparlayıcı almam lazım canım sanırım.Bugün denediğim de toparlayıcılı ama daha derli toplu dursun istiyorumooohh hadi hayırlı olsun içine iyice sindiyse çok iyi
tomurcuğum iç çamaşırını hem eninden ortadan dikişi hemde ortadan dikişi olanlar var ya ondan denesene yanlardan da topluyor o tarz çamaşırlar
Sağol canım.Çok sevindim canım Güle güle giy, merakla bekliyorum fotoyu
Sağol canım.
Valla bende son halini merakla bekliyorum.kolları ip askılı çünkü.Eteğinden uzun kesilecek artan şifondan kollarına japone kol gibi parça dikecek.Bakalım nasıl olacak .
Oy canım benim ya. Bu arada kV gorumcen falan ne dediler. Geldiler mi yanınahayırlı olsun canım elbisen bende meraklandım şimdi hangi renk aldın yada yazdın ben mi kaçırdım
bu arada ben biraz daha iyiyim tek sorunum çok uyuyorum ve de mide bulantısı çok var doktor normal diyor
bildiğin hasta oldum ya evimde rahat rahat oturamadan
Oy canım benim ya. Bu arada kV gorumcen falan ne dediler. Geldiler mi yanına
Yok canım yazmadım siyah elbise...hayırlı olsun canım elbisen bende meraklandım şimdi hangi renk aldın yada yazdın ben mi kaçırdım
bu arada ben biraz daha iyiyim tek sorunum çok uyuyorum ve de mide bulantısı çok var doktor normal diyor
bildiğin hasta oldum ya evimde rahat rahat oturamadan
Masum harika bi menü yarın en çok seni merak ediyorumMenumu vereyim fıstıklar
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu
2 kuru kayısı
1 has yumurta(acil çıktım )
Ara 11.30: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 3 tane İslim kebabı(kurdan k.)
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
ara 15.00: 1 portakal
ara 16.00: Türk Kahvesi, 1 hurma
Aksam 17.00: 1 kase tarhana çorbası
4 kaşık yoğurt
yeşil çay,kiraz sapı çayı
3 litre su
Biliyor musun hiç degisiklik hissetmiyorum kendimdeMasum harika bi menü yarın en çok seni merak ediyorum
Menumu vereyim fıstıklar
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu
2 kuru kayısı
1 has yumurta(acil çıktım )
Ara 11.30: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 3 tane İslim kebabı(kurdan k.)
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
ara 15.00: 1 portakal
ara 16.00: Türk Kahvesi, 1 hurma
Aksam 17.00: 1 kase tarhana çorbası
4 kaşık yoğurt
yeşil çay,kiraz sapı çayı
3 litre su
Bence bu hafta senin menün harikaydı değişiklik olacağını düşünüyorum olmasa da napalım yolumuza bakcazBiliyor musun hiç degisiklik hissetmiyorum kendimdeeğer öyle olursa naparim bilmiyorum..
Ah canım benim bu durumda bile çocuğu düşünüyorsun aferin kız sana Güzel sonuçlar olur inşallah hemen bizimle de paylaşKankim akşamın erken olması güzel ama miktarı çok az olmuş. Benim menü gecikecek. Ben yine çanta hazırladım. Anneme gidicem. Babam gelip alacak bizi birazdan. Gece orda kalıcam. Menü gecikecek benim. Yemekte ne var bilmiyorum. Yarın sabah doktora gidicem. Tahliller vs yaptırıcam. Çocuğu orda bırakıcam. Sabah erkenden çocuğu kaldır giydir huzursuz oluyo. En iyisi böyle olacak. Yoksa stres yaparım malum stres hormonuna da bakacaklar aaa yüksek çıkmışo yüzden kafam rahat olsun.
Vay vay bende cok merak ettim bak simdi gule gule giy tatlim fotonu bekliyorummmmm fistikSağol canım.
Valla bende son halini merakla bekliyorum.kolları ip askılı çünkü.Eteğinden uzun kesilecek artan şifondan kollarına japone kol gibi parça dikecek.Bakalım nasıl olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?