- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.941
Cok sukur canim iyi olmana sevindim sen hastanedeyken kv kp geldilermi bende merak ettim gelmedilerse varya acayip koz gecer eline on ca ay kaldilar evinde insan komsusuna bile kosuyo ins gelmislerdirhayırlı olsun canım elbisen bende meraklandım şimdi hangi renk aldın yada yazdın ben mi kaçırdım
bu arada ben biraz daha iyiyim tek sorunum çok uyuyorum ve de mide bulantısı çok var doktor normal diyor
bildiğin hasta oldum ya evimde rahat rahat oturamadan
toparlayıcı diye sattıkları çamaşırlar daha beter ortadan t şeklinde dikişi olmuyor yaygın yaygın gösteriyor t dikişli olanlardan dene hoşuna giderse alırsın yoksa almazsınÇamaşırcıya gidip toparlayıcı almam lazım canım sanırım.Bugün denediğim de toparlayıcılı ama daha derli toplu dursun istiyorum
Menun super fistik hadi insallah yarin bol eksi gorursun canim benimangelina35 ve canlar
sabah 10 :00
1 haşlama yumurta
1kk peynir
1 küçük poğaça
domates salatalık köy biberi nane
ara 14 :10
4-5 kayısı
yarım avuç fıstık
çay
akşam 18 :00
2 dolma köfte
1 biber 1 patlıcan dolma
2 bardak limonlu ayran
inşallah daha da yi olucan gülüm uyu ne olacak tüm kışın yorgunluğunu çıkardığını düşün :)hayırlı olsun canım elbisen bende meraklandım şimdi hangi renk aldın yada yazdın ben mi kaçırdım
bu arada ben biraz daha iyiyim tek sorunum çok uyuyorum ve de mide bulantısı çok var doktor normal diyor
bildiğin hasta oldum ya evimde rahat rahat oturamadan
hava sabahtan beri kapkara ara ara şiddetli yağış oluyor eğer yarım saate yağmazsa azcıkta olsa yürüyüş yapalım diyoruz güya mayısa 3 hafta var diye kim daha çok kilo verecek yemeye dikkat edip sporu arttıracaktık ben ilk günden karbonları yidim akşamMenun super fistik hadi insallah yarin bol eksi gorursun canim benim
afiyet olsun gülüm güzel dengeli menüMenumu vereyim fıstıklar
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu
2 kuru kayısı
1 has yumurta(acil çıktım )
Ara 11.30: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 3 tane İslim kebabı(kurdan k.)
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
ara 15.00: 1 portakal
ara 16.00: Türk Kahvesi, 1 hurma
Aksam 17.00: 1 kase tarhana çorbası
4 kaşık yoğurt
yeşil çay,kiraz sapı çayı
3 litre su
hadi hayırlısı inşallah sorun çıkmaz tahlillerdeKankim akşamın erken olması güzel ama miktarı çok az olmuş. Benim menü gecikecek. Ben yine çanta hazırladım. Anneme gidicem. Babam gelip alacak bizi birazdan. Gece orda kalıcam. Menü gecikecek benim. Yemekte ne var bilmiyorum. Yarın sabah doktora gidicem. Tahliller vs yaptırıcam. Çocuğu orda bırakıcam. Sabah erkenden çocuğu kaldır giydir huzursuz oluyo. En iyisi böyle olacak. Yoksa stres yaparım malum stres hormonuna da bakacaklar aaa yüksek çıkmışo yüzden kafam rahat olsun.
afiyet olsun canımcım saati çok erken olduğu için bence hiç sorun yok gayet güzel menütevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
Elma
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı tavuk sote, 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 yemek kaşığı makarna, yoğurt, ekmeksiz
Ara mı desem akşam mı desem bilemedim (15:30)
1 yemek kaşığı yoğurtlu patates püre,yarım dilim kek, minnacık 1 kurabiye, 1 dilim börek, çay
Ara
Avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi, ananas
Yatmadan önce tarçınlı süt
2.5 litre su
Olsun canim ya ben batirdim zaten baklava yedim bizde zor yuruduk hava burdada bi hos bi aciyo bi kapiyo esiyo boynum sirtim agridi ruzgardan hic istedivim gibi olmadi yuruyusum neysehava sabahtan beri kapkara ara ara şiddetli yağış oluyor eğer yarım saate yağmazsa azcıkta olsa yürüyüş yapalım diyoruz güya mayısa 3 hafta var diye kim daha çok kilo verecek yemeye dikkat edip sporu arttıracaktık ben ilk günden karbonları yidim akşam
maşallah kankime aman aman yediğin bişey yok onun yerine tatlı yemişsin yürüyüş süper zaten sen kendine ne diye haksızlık ediyorsun gülümBen geldimmm hemen menu vereyim yaprak sarcam annemleri gelinleri yemege cagircam ins
10 30
Iki dilim ekmek
Tel peynir
Iki dilim kasar
Uc zeytin
Domates salatalik
Iki ince dilim kiymali pide
Sekersiz cay
12 00
Dokuzlu cay
15 00
Bir dilim bakava
17 00
Bir kepce corba
Alti kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
18 00
Iki dilim baklava of bitson su tatli yaa olmayinca yemem oluncada anasini ahlattim bu hafta cok karisik oldu hic istedigim gibi bir menu olmadi bugun gercekten batirdim ben yaa sevinctenmidir nedir aa unutmadan yapragin birazini sardim yuruyuse ciktim
Spor 4, 5 km yurudum komsum halen hasta cok yuruyemedim suyumda bir bucuk litre olduekim2009
sen yine az az yiyorsun benim canım aşerir gibi şeker bişeyler çekiyor olsa anasını ağlatıcam kesinOlsun canim ya ben batirdim zaten baklava yedim bizde zor yuruduk hava burdada bi hos bi aciyo bi kapiyo esiyo boynum sirtim agridi ruzgardan hic istedivim gibi olmadi yuruyusum neyse
Ah canım benim bu durumda bile çocuğu düşünüyorsun aferin kız sana Güzel sonuçlar olur inşallah hemen bizimle de paylaş
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Elma
3 yemek kaşığı tavuk sote, 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 yemek kaşığı makarna, yoğurt, ekmeksiz
1 yemek kaşığı yoğurtlu patates püre,yarım dilim kek, minnacık 1 kurabiye, 1 dilim börek, çay
Ara
2.5 litre su
Çok iyi dusunmussun canım. yarın içinde inş güzel haberler verirsin bize canım. Tartı olayina gelince bence bugünkü sonucun olur canım.Kankim akşamın erken olması güzel ama miktarı çok az olmuş. Benim menü gecikecek. Ben yine çanta hazırladım. Anneme gidicem. Babam gelip alacak bizi birazdan. Gece orda kalıcam. Menü gecikecek benim. Yemekte ne var bilmiyorum. Yarın sabah doktora gidicem. Tahliller vs yaptırıcam. Çocuğu orda bırakıcam. Sabah erkenden çocuğu kaldır giydir huzursuz oluyo. En iyisi böyle olacak. Yoksa stres yaparım malum stres hormonuna da bakacaklar aaa yüksek çıkmışo yüzden kafam rahat olsun.
Afiyet olsun canım anne yemeklerini iyi idare etmişsinBen de menümü vereyim canlar:
M Melrintevafuk55
kahvaltıdan bir saat kadar önce
2 hurma
Kahvaltı (12 gibi)
3 d sucuk+1 yumurta omlet, kk peynir, bir parça katmer (el büyüklüğü), 2 zeytin, kahvaltlk sos, 1-2 lokma simit, çay, 3 dal taze soğan
Ara (16:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
birkaç çilek
Akşam (19:30)
1 kepçe yoğurt çorbası,
2-3 kaşık etli nohut, 2-3 kaşık p.pilav, salata
2,5 lt su
Aynen öyle canım aslında işin özü ne biliyor musun çok rahat 4 yıldır ben hiç 70 in 71 in altını görmedim o yüzden biraz korkuyorum..Bence bu hafta senin menün harikaydı değişiklik olacağını düşünüyorum olmasa da napalım yolumuza bakcaz
Afiyet olsun canım erken yemissin suyun da güzel. Artı yapmaz bence.tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Elma
Ara
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?