Haydi Yine Yeniden...

Cok sukur canim iyi olmana sevindim sen hastanedeyken kv kp geldilermi bende merak ettim gelmedilerse varya acayip koz gecer eline on ca ay kaldilar evinde insan komsusuna bile kosuyo ins gelmislerdir

Çamaşırcıya gidip toparlayıcı almam lazım canım sanırım.Bugün denediğim de toparlayıcılı ama daha derli toplu dursun istiyorum
toparlayıcı diye sattıkları çamaşırlar daha beter ortadan t şeklinde dikişi olmuyor yaygın yaygın gösteriyor t dikişli olanlardan dene hoşuna giderse alırsın yoksa almazsın

Menun super fistik hadi insallah yarin bol eksi gorursun canim benim

inşallah daha da yi olucan gülüm uyu ne olacak tüm kışın yorgunluğunu çıkardığını düşün :)

Menun super fistik hadi insallah yarin bol eksi gorursun canim benim
hava sabahtan beri kapkara ara ara şiddetli yağış oluyor eğer yarım saate yağmazsa azcıkta olsa yürüyüş yapalım diyoruz güya mayısa 3 hafta var diye kim daha çok kilo verecek yemeye dikkat edip sporu arttıracaktık ben ilk günden karbonları yidim akşam

afiyet olsun gülüm güzel dengeli menü
bende tarhana içmiştim bi kase senin menüyü okuyunca hatırladım

hadi hayırlısı inşallah sorun çıkmaz tahlillerde

afiyet olsun canımcım saati çok erken olduğu için bence hiç sorun yok gayet güzel menü

Ben geldimmm hemen menu vereyim yaprak sarcam annemleri gelinleri yemege cagircam ins
10 30
Iki dilim ekmek
Tel peynir
Iki dilim kasar
Uc zeytin
Domates salatalik
Iki ince dilim kiymali pide
Sekersiz cay
12 00
Dokuzlu cay
15 00
Bir dilim bakava
17 00
Bir kepce corba
Alti kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
18 00
Iki dilim baklava of bitson su tatli yaa olmayinca yemem oluncada anasini ahlattim bu hafta cok karisik oldu hic istedigim gibi bir menu olmadi bugun gercekten batirdim ben yaa sevinctenmidir nedir aa unutmadan yapragin birazini sardim yuruyuse ciktim
Spor 4, 5 km yurudum komsum halen hasta cok yuruyemedim suyumda bir bucuk litre oldu ekim2009

Olsun canim ya ben batirdim zaten baklava yedim bizde zor yuruduk hava burdada bi hos bi aciyo bi kapiyo esiyo boynum sirtim agridi ruzgardan hic istedivim gibi olmadi yuruyusum neyse

maşallah kankime aman aman yediğin bişey yok onun yerine tatlı yemişsin yürüyüş süper zaten sen kendine ne diye haksızlık ediyorsun gülüm
dünden beri canım deli gibi tatlı çekiyor olmadı tahin helvası diyip duruyorum bendeolsa da yesem modundayım valla(

Olsun canim ya ben batirdim zaten baklava yedim bizde zor yuruduk hava burdada bi hos bi aciyo bi kapiyo esiyo boynum sirtim agridi ruzgardan hic istedivim gibi olmadi yuruyusum neyse
sen yine az az yiyorsun benim canım aşerir gibi şeker bişeyler çekiyor olsa anasını ağlatıcam kesin

Ah canım benim bu durumda bile çocuğu düşünüyorsun aferin kız sana Güzel sonuçlar olur inşallah hemen bizimle de paylaş

İnşallah canım. Tabi gülüm oğlum herşeyden önce geliyo güzel yetişsin. Disiplinli olsun diye herşeyi saatli. Uykusu, yemeği.. Ne yiyecekse yanımda taşırım. Çorbası meyvesi falan.. Akşam öğününde zaten yemek yiyo bizimle. Abur cubura alıştırmadım. Yoksa öyle gider. Zaten daha küçük ama insanlar garipsiyo. Çocuklar ellerinde çikolatayla gezerken benimki hiç ağzına sürmüyo. Elbet yer biraz daha geç alışır olsun daha iyi.

Gün falan mı vardı canım ama iyi idare etmişsin az az yemişsin. En iyisi de erken olması zaten. Afiyet olsun.

Ben de menümü vereyim canlar:
M Melrin tevafuk55

kahvaltıdan bir saat kadar önce
2 hurma

Kahvaltı (12 gibi)
3 d sucuk+1 yumurta omlet, kk peynir, bir parça katmer (el büyüklüğü), 2 zeytin, kahvaltlk sos, 1-2 lokma simit, çay, 3 dal taze soğan

Ara (16:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
birkaç çilek

Akşam (19:30)
1 kepçe yoğurt çorbası,
2-3 kaşık etli nohut, 2-3 kaşık p.pilav, salata

2,5 lt su

Çok iyi dusunmussun canım. yarın içinde inş güzel haberler verirsin bize canım. Tartı olayina gelince bence bugünkü sonucun olur canım.
Ben simdi bir bardak süt iki de hurma yedim canım

Afiyet olsun canım anne yemeklerini iyi idare etmişsin

Bence bu hafta senin menün harikaydı değişiklik olacağını düşünüyorum olmasa da napalım yolumuza bakcaz
Aynen öyle canım aslında işin özü ne biliyor musun çok rahat 4 yıldır ben hiç 70 in 71 in altını görmedim o yüzden biraz korkuyorum..

Afiyet olsun canım erken yemissin suyun da güzel. Artı yapmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…