- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.961
Afiyet olsun canım çok beğendim menünu@angelina35 ve canlar
sabah 10 :00
1 haşlama yumurta
1kk peynir
1 küçük poğaça
domates salatalık köy biberi nane
ara 14 :10
4-5 kayısı
yarım avuç fıstık
çay
akşam 18 :00
2 dolma köfte
1 biber 1 patlıcan dolma
2 bardak limonlu ayran
Menün karbon ağırlıklı olmuş canım suyu arttitirsan daha iyi olur.Ben geldimmm hemen menu vereyim yaprak sarcam annemleri gelinleri yemege cagircam ins
10 30
Iki dilim ekmek
Tel peynir
Iki dilim kasar
Uc zeytin
Domates salatalik
Iki ince dilim kiymali pide
Sekersiz cay
12 00
Dokuzlu cay
15 00
Bir dilim bakava
17 00
Bir kepce corba
Alti kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
18 00
Iki dilim baklava of bitson su tatli yaa olmayinca yemem oluncada anasini ahlattim bu hafta cok karisik oldu hic istedigim gibi bir menu olmadi bugun gercekten batirdim ben yaa sevinctenmidir nedir aa unutmadan yapragin birazini sardim yuruyuse ciktim
Spor 4, 5 km yurudum komsum halen hasta cok yuruyemedim suyumda bir bucuk litre olduekim2009
Patlicanli yemekler pilavsiz gitmiyor valla iyi yapmissin yemekle.zaten aksamin dengeli ve erken olmusMenumu vereyim fıstıklar
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu
2 kuru kayısı
1 has yumurta(acil çıktım )
Ara 11.30: sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 3 tane İslim kebabı(kurdan k.)
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
ara 15.00: 1 portakal
ara 16.00: Türk Kahvesi, 1 hurma
Aksam 17.00: 1 kase tarhana çorbası
4 kaşık yoğurt
yeşil çay,kiraz sapı çayı
3 litre su
Aksamin hafif karbonlu ama gun geneli tempolu ve dengeli.eseri kalmamistir diye dusunuyorumtevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
Elma
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı tavuk sote, 1 kepçe yoğurt çorbası, 1 yemek kaşığı makarna, yoğurt, ekmeksiz
Ara mı desem akşam mı desem bilemedim (15:30)
1 yemek kaşığı yoğurtlu patates püre,yarım dilim kek, minnacık 1 kurabiye, 1 dilim börek, çay
Ara
Avuç içi kuruyemiş, Türk kahvesi, ananas
Yatmadan önce tarçınlı süt
2.5 litre su
Guzel ekimcim menun.insallah iki haneye dusmussundur tekrar@angelina35 ve canlar
sabah 10 :00
1 haşlama yumurta
1kk peynir
1 küçük poğaça
domates salatalık köy biberi nane
ara 14 :10
4-5 kayısı
yarım avuç fıstık
çay
akşam 18 :00
2 dolma köfte
1 biber 1 patlıcan dolma
2 bardak limonlu ayran
O kadar yürümeye makarna kalmamıştır canım afiyet olsun..inciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 08.00
1 dlm tam bugdy ekmegi
uzerine krem peynir
3 adt zeytin
oglen 14.00
1 adt beyaz peynirli tost
domates salatalik
5 adt yesil zeytin
aksam 20.00 cok gec oldu maalesef
1 kase makarna
3 yk tavuk gogus kavurma
2 yk pazi kavurmasi
kivircik salata
Marka verebilir misin canim.pek anlamadim t dikis nedirtoparlayıcı diye sattıkları çamaşırlar daha beter ortadan t şeklinde dikişi olmuyor yaygın yaygın gösteriyor t dikişli olanlardan dene hoşuna giderse alırsın yoksa almazsın
Biraz karbonhidrat agirlikli olmus.bu hafta sabit kalma ihtimalin var canim ama mutlulugun herseyin otesinde.bazen yasadiklarimiz diyeti falan unutturuyor.zaten cok da fazla verecek kilon kalmadi.az az gitsin yeterBen geldimmm hemen menu vereyim yaprak sarcam annemleri gelinleri yemege cagircam ins
10 30
Iki dilim ekmek
Tel peynir
Iki dilim kasar
Uc zeytin
Domates salatalik
Iki ince dilim kiymali pide
Sekersiz cay
12 00
Dokuzlu cay
15 00
Bir dilim bakava
17 00
Bir kepce corba
Alti kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
18 00
Iki dilim baklava of bitson su tatli yaa olmayinca yemem oluncada anasini ahlattim bu hafta cok karisik oldu hic istedigim gibi bir menu olmadi bugun gercekten batirdim ben yaa sevinctenmidir nedir aa unutmadan yapragin birazini sardim yuruyuse ciktim
Spor 4, 5 km yurudum komsum halen hasta cok yuruyemedim suyumda bir bucuk litre olduekim2009
Etli nohut da pilavsiz gitmez valla.sana da afiyet olsun tatlim.miktarlari az az zaten.saglikli beslenmeyi ogrendik ne de olsaBen de menümü vereyim canlar:
M Melrintevafuk55
kahvaltıdan bir saat kadar önce
2 hurma
Kahvaltı (12 gibi)
3 d sucuk+1 yumurta omlet, kk peynir, bir parça katmer (el büyüklüğü), 2 zeytin, kahvaltlk sos, 1-2 lokma simit, çay, 3 dal taze soğan
Ara (16:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
birkaç çilek
Akşam (19:30)
1 kepçe yoğurt çorbası,
2-3 kaşık etli nohut, 2-3 kaşık p.pilav, salata
2,5 lt su
Evet canim bi hayli yuruduk.hic bu saatlere kalmazdim o kadar actim ki makarna falan gozum gormedi yedim vallaO kadar yürümeye makarna kalmamıştır canım afiyet olsun..
Çok iyi dusunmussun canım. yarın içinde inş güzel haberler verirsin bize canım. Tartı olayina gelince bence bugünkü sonucun olur canım.
Ben simdi bir bardak süt iki de hurma yedim canım
Etli nohut da pilavsiz gitmez valla.sana da afiyet olsun tatlim.miktarlari az az zaten.saglikli beslenmeyi ogrendik ne de olsa
Harika gözüküyor hemde anne evinde tebriklerBen de menümü vereyim canlar:
M Melrintevafuk55
kahvaltıdan bir saat kadar önce
2 hurma
Kahvaltı (12 gibi)
3 d sucuk+1 yumurta omlet, kk peynir, bir parça katmer (el büyüklüğü), 2 zeytin, kahvaltlk sos, 1-2 lokma simit, çay, 3 dal taze soğan
Ara (16:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
birkaç çilek
Akşam (19:30)
1 kepçe yoğurt çorbası,
2-3 kaşık etli nohut, 2-3 kaşık p.pilav, salata
2,5 lt su
Amin canım allah zihin açıklığı versin. Kaca gidiyor canım. Küçük kaç yaşındaydı ve kim bakıyor canımKızımın yarın deneme sınavı var kaç saattir ders çalışıyoruz tekrarlar ufak tüyolar zaman çok hızlı geçmiş yavrum soru çözerken ter bastırdı kıyafet değiştirdi Allahtan zeki başarısız olsa napardı bilmiyorum Rabbim yardımcısı olsun çocuklarımızın
bazen 2 bazen 2.5 -3 e yakın oluyor saymayı unutuyorum kaç şişe su içtiğimi ondan yazmıyorumAfiyet olsun canım çok beğendim menünucanım sen suyu yazmıyorsun az içmiuorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?