Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım çok beğendim menünu canım sen suyu yazmıyorsun az içmiuorsun değil mi

Menün karbon ağırlıklı olmuş canım suyu arttitirsan daha iyi olur.

Selam kizlar giremedim kusura bakmayin.
is cikisi esim geldi yanima.benim elbise aldigim yerden ona da takim elbise almaya gittik.neyse o aldi takimini benim elbise de daha terziye gitmemis bi giy de goreyim dedi.giydim ve kiskancliklar basladi.vay efendim sirti cok acikmis vay efendim gogus catali gorunuyomus biraz falan.pek icime sindirmedi.hem soyluyo hem sen bilirsin yine de diyo.zayifladigimdan beri pek bi kiskanir oldu zaten.eskiden zaten kilo oldugu icin kamufle seyler alirdim simdi acik alinca isine gelmedi tabi.neyse onu verip yerine fuşya bi ceket aldim artik tek dugmeli.kinada giyerim diye.siyah kumas pantolon ve siyah sifon gomlegim var zaten...
ordan baska bir magazaya gidip yine siyah balik gibi vucudumu saran bir elbise aldim.bu seferki sirti kapali ama fizigime cok uydu benim de icime sindi.
ordan da yine alisverise devam ettik.sen misin elbiseyi vazgeciren bende ayakkabi ic camasir falan da aldirdim.ancak eve geldik yemek yedik.telefonun sarji cok az taktim simdi menumu de yazayim az dolsun gelirim yine

Patlicanli yemekler pilavsiz gitmiyor valla iyi yapmissin yemekle.zaten aksamin dengeli ve erken olmus

Aksamin hafif karbonlu ama gun geneli tempolu ve dengeli.eseri kalmamistir diye dusunuyorum

Guzel ekimcim menun.insallah iki haneye dusmussundur tekrar

O kadar yürümeye makarna kalmamıştır canım afiyet olsun..

toparlayıcı diye sattıkları çamaşırlar daha beter ortadan t şeklinde dikişi olmuyor yaygın yaygın gösteriyor t dikişli olanlardan dene hoşuna giderse alırsın yoksa almazsın
Marka verebilir misin canim.pek anlamadim t dikis nedir

Biraz karbonhidrat agirlikli olmus.bu hafta sabit kalma ihtimalin var canim ama mutlulugun herseyin otesinde.bazen yasadiklarimiz diyeti falan unutturuyor.zaten cok da fazla verecek kilon kalmadi.az az gitsin yeter

Etli nohut da pilavsiz gitmez valla.sana da afiyet olsun tatlim.miktarlari az az zaten.saglikli beslenmeyi ogrendik ne de olsa

Etli nohut da pilavsiz gitmez valla.sana da afiyet olsun tatlim.miktarlari az az zaten.saglikli beslenmeyi ogrendik ne de olsa

Vallahi pilavsız gitmiyo canım yaa hele de annemin etli nohutu.. Of diyorum. Benim de elim lezzetlidir öyle derler ama bi nohut yemeğini asla annem gibi yapamam. Aynen canım burda öğrendim sağlıklı beslenmeyi.. Önceden olsa bir dolu tabak nohutu ekmeği bana bana yerdim. Bir de sonra bir tabak pilavın üstüne de az nohut koyar öyle yerdim

Harika gözüküyor hemde anne evinde tebrikler

Amin canım allah zihin açıklığı versin. Kaca gidiyor canım. Küçük kaç yaşındaydı ve kim bakıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…