Haydi Yine Yeniden...

hahahahaha süpersin tomurcuğum herşeyi almışsın
kıskanılmak bile güzeldir be gülümm tadını çıkarmaya bak

Büyük 3 e gidiyor ufaklık 3.5 yaşında bakıcı abla ilgileniyor şükürler olsun iyi bi abla denk geldi
Allah bagidlasin canım. Ayy küçük ne bıcırıktır şimdi kızım da ondan bir yaş kadar büyük. Bizde de bakıcı ablamiz var çok şükür Allah kötülerle karşılaştırmasın..

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın zihin açıklığı versin inşallah başarılı olur kuzum

Allah bagidlasin canım. Ayy küçük ne bıcırıktır şimdi kızım da ondan bir yaş kadar büyük. Bizde de bakıcı ablamiz var çok şükür Allah kötülerle karşılaştırmasın..
Amin seneyede kreş düşünüyorum daha kararsızım ama arkadaş istiyor bizim hatun

bana zor be gülüm dün ciddi ciddi yaza kadar hala bu kiloda kalırsam mide ameliyatı olsam mı diye düşündüm
Onu ben 95 kiloyken düşünmüştüm sıkı sıkıya eşim bırakmadı üzerine koşu bandı ıvır zıvır spor aletleri aldı koçluk yaptı bana onu az ye bugün yürümedin ben çocuklarla ilgilenirim sen çık yürüyüş yap öyle kilo verdim şimdi benle uğraşmıyor sporu yok denecek kadar az yapıyorum

Amin seneyede kreş düşünüyorum daha kararsızım ama arkadaş istiyor bizim hatun
Vayy yakışır sana mükemmel hatun seni ben kızımı subyan okuluna verdim cok memnun kaldım seneyede oraya verecem inş. Oğlum da gece uyumaya başlarsa ucuncuyu yaparım herhalde

Vayy yakışır sana mükemmel hatun seni ben kızımı subyan okuluna verdim cok memnun kaldım seneyede oraya verecem inş. Oğlum da gece uyumaya başlarsa ucuncuyu yaparım herhalde
Kardeş değil be kuzum bi daha o süreç bana zor geliyor düştü düşecek korkusu, kanama kesin geçiriyorum ağrım bulantı cabası doğdu bakıcı ara bul anam yok ki az büyütsün aman Rabbim isteyenlere versin 2 yavrum var Rabbim bunlara sağlık sıhhat versin subyan okulu nedir

tevafuk55 M Melrin sağolun güllerim benimmm
kızlar bazen oluyor işte ben zayıflamadan mı ölüp gidicem acep diye gelip geçiyor sonra çabuk topluyorum zihnimi
Sen geçen haftalarda suya okuyup iciyordun canım. Yine yapıyor musun sende baya ise yaramıştı. Sen de sağ ol gülüm ne ölüp gitmesi tövbe tövbeeee Allah önce sağlık versin kilolarda gider Allah'ın izniyle..

tevafuk55 M Melrin sağolun güllerim benimmm
kızlar bazen oluyor işte ben zayıflamadan mı ölüp gidicem acep diye gelip geçiyor sonra çabuk topluyorum zihnimi
O süreçten hepimiz geçiyoruz bunalima kaç kere girdim sayısını bilmem benim açımdan rahat ol öyle kötü şeyler aklına getirme bi dünya insan var kocaman kilolardan kurtulan sen belki daha yavaş kurtulacaksın ama sonuç olumlu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…