- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #21.981
Büyük 3 e gidiyor ufaklık 3.5 yaşında bakıcı abla ilgileniyor şükürler olsun iyi bi abla denk geldiAmin canım allah zihin açıklığı versin. Kaca gidiyor canım. Küçük kaç yaşındaydı ve kim bakıyor canım
Anladım canım iyi içiuormussun afiyet şifa olsunbazen 2 bazen 2.5 -3 e yakın oluyor saymayı unutuyorum kaç şişe su içtiğimi ondan yazmıyorum
Saymayı bazen bende kaçırıyorum sonra günü düşünüp öyle sonuca verıyorum Kahvaltı öncesi 2 okulda 3 öğle 2 okulda 2..... Benim hesaplamam böylebazen 2 bazen 2.5 -3 e yakın oluyor saymayı unutuyorum kaç şişe su içtiğimi ondan yazmıyorum
hahahahaha süpersin tomurcuğum herşeyi almışsınSelam kizlar giremedim kusura bakmayin.
is cikisi esim geldi yanima.benim elbise aldigim yerden ona da takim elbise almaya gittik.neyse o aldi takimini benim elbise de daha terziye gitmemis bi giy de goreyim dedi.giydim ve kiskancliklar basladi.vay efendim sirti cok acikmis vay efendim gogus catali gorunuyomus biraz falan.pek icime sindirmedi.hem soyluyo hem sen bilirsin yine de diyo.zayifladigimdan beri pek bi kiskanir oldu zaten.eskiden zaten kilo oldugu icin kamufle seyler alirdim simdi acik alinca isine gelmedi tabi.neyse onu verip yerine fuşya bi ceket aldim artik tek dugmeli.kinada giyerim diye.siyah kumas pantolon ve siyah sifon gomlegim var zaten...
ordan baska bir magazaya gidip yine siyah balik gibi vucudumu saran bir elbise aldim.bu seferki sirti kapali ama fizigime cok uydu benim de icime sindi.
ordan da yine alisverise devam ettik.sen misin elbiseyi vazgeciren bende ayakkabi ic camasir falan da aldirdim.ancak eve geldik yemek yedik.telefonun sarji cok az taktim simdi menumu de yazayim az dolsun gelirim yine
ben tapır şişemi dolduruyorum ama kaç kez doldurdum onu unutuyorum gelip gidip içiyorum çünküSaymayı bazen bende kaçırıyorum sonra günü düşünüp öyle sonuca verıyorum Kahvaltı öncesi 2 okulda 3 öğle 2 okulda 2..... Benim hesaplamam böyle
Darısı sana canım arkadaşımhahahahaha süpersin tomurcuğum herşeyi almışsın
kıskanılmak bile güzeldir be gülümm tadını çıkarmaya bak
Allah bagidlasin canım. Ayy küçük ne bıcırıktır şimdi kızım da ondan bir yaş kadar büyük. Bizde de bakıcı ablamiz var çok şükür Allah kötülerle karşılaştırmasın..Büyük 3 e gidiyor ufaklık 3.5 yaşında bakıcı abla ilgileniyor şükürler olsun iyi bi abla denk geldi
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın zihin açıklığı versin inşallah başarılı olur kuzumKızımın yarın deneme sınavı var kaç saattir ders çalışıyoruz tekrarlar ufak tüyolar zaman çok hızlı geçmiş yavrum soru çözerken ter bastırdı kıyafet değiştirdi Allahtan zeki başarısız olsa napardı bilmiyorum Rabbim yardımcısı olsun çocuklarımızın
bana zor be gülüm dün ciddi ciddi yaza kadar hala bu kiloda kalırsam mide ameliyatı olsam mı diye düşündümDarısı sana canım arkadaşım
Olsun o daha sağlıklı hesaplatıyor 4 kere doldursan 2 litre yapar ben okulda o şekilde tüketiyorum evde de mutfağa git gel içiyorum azcık hareket olsun diyeben tapır şişemi dolduruyorum ama kaç kez doldurdum onu unutuyorum gelip gidip içiyorum çünkü
evet çok piss içerim hihihih çayı 2 demlik içiyorum nerdeyse boşta kalırsam da suyu içiyorum zaten bol bol allahtan alkol yok onuda gün boyu içerdim yoksa ayyaş ayyaş gezerdim kesinAnladım canım iyi içiuormussun afiyet şifa olsun
Amin seneyede kreş düşünüyorum daha kararsızım ama arkadaş istiyor bizim hatunAllah bagidlasin canım. Ayy küçük ne bıcırıktır şimdi kızım da ondan bir yaş kadar büyük. Bizde de bakıcı ablamiz var çok şükür Allah kötülerle karşılaştırmasın..
Umudunu kaybetme canım vereceksin inş.. birbirimize destekle aşacaz bu yolları..bana zor be gülüm dün ciddi ciddi yaza kadar hala bu kiloda kalırsam mide ameliyatı olsam mı diye düşündüm
Onu ben 95 kiloyken düşünmüştüm sıkı sıkıya eşim bırakmadı üzerine koşu bandı ıvır zıvır spor aletleri aldı koçluk yaptı bana onu az ye bugün yürümedin ben çocuklarla ilgilenirim sen çık yürüyüş yap öyle kilo verdim şimdi benle uğraşmıyor sporu yok denecek kadar az yapıyorumbana zor be gülüm dün ciddi ciddi yaza kadar hala bu kiloda kalırsam mide ameliyatı olsam mı diye düşündüm
Vayy yakışır sana mükemmel hatun seniAmin seneyede kreş düşünüyorum daha kararsızım ama arkadaş istiyor bizim hatun
Akşam akşam güldürdün Allah iyiliğini versinevet çok piss içerim hihihih çayı 2 demlik içiyorum nerdeyse boşta kalırsam da suyu içiyorum zaten bol bol allahtan alkol yok onuda gün boyu içerdim yoksa ayyaş ayyaş gezerdim kesin
Kardeş değil be kuzum bi daha o süreç bana zor geliyor düştü düşecek korkusu, kanama kesin geçiriyorum ağrım bulantı cabası doğdu bakıcı ara bul anam yok ki az büyütsün aman Rabbim isteyenlere versin 2 yavrum var Rabbim bunlara sağlık sıhhat versin subyan okulu nedirVayy yakışır sana mükemmel hatun seniben kızımı subyan okuluna verdim cok memnun kaldım seneyede oraya verecem inş. Oğlum da gece uyumaya başlarsa ucuncuyu yaparım herhalde
Sen geçen haftalarda suya okuyup iciyordun canım. Yine yapıyor musun sende baya ise yaramıştı. Sen de sağ ol gülüm ne ölüp gitmesi tövbe tövbeeee
O süreçten hepimiz geçiyoruz bunalima kaç kere girdim sayısını bilmem benim açımdan rahat ol öyle kötü şeyler aklına getirme bi dünya insan var kocaman kilolardan kurtulan sen belki daha yavaş kurtulacaksın ama sonuç olumlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?