- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.001
Ah yavrum hem kV hem annem 1 km uzagimda ama çocuklarım bakıcı ellerinde büyüdüKardeş değil be kuzum bi daha o süreç bana zor geliyor düştü düşecek korkusu, kanama kesin geçiriyorum ağrım bulantı cabası doğdu bakıcı ara bul anam yok ki az büyütsün aman Rabbim isteyenlere versin 2 yavrum var Rabbim bunlara sağlık sıhhat versin subyan okulu nedir
amin hepimizin :)))Akşam akşam güldürdün Allah iyiliğini versin
maşallah kız cesursun haa takdir ettim valla ben 1 taneyle pıstım gözüm korktu daha çocuk yapmadım hihihihVayy yakışır sana mükemmel hatun seniben kızımı subyan okuluna verdim cok memnun kaldım seneyede oraya verecem inş. Oğlum da gece uyumaya başlarsa ucuncuyu yaparım herhalde
allah allah onun için 2 yaşına kadar beklemiyorlarmıydıBu arada oğlum iki hafta sonra yaşına girecek ve ameliyat olacakbeni şimdiden stres aldı bu annelik niye bu kadar zoorrrr. Yerim kendimi o zamana kadar. Testisinin biri dusmemis onun için olacak narkoz almisken sünnet de yaptiracaz hayırlısı bakalım.
Çok nadir hiçbişey olmayan biyerde yaşıyorum devlet kreşi var burda başkada bi nane yok zavallı kuzum seçeneğim 1 tane olsa bende gönderirdim büyük bi zevkleAh yavrum hem kV hem annem 1 km uzagimda ama çocuklarım bakıcı ellerinde büyüdüher yıl o stresi yaşadım yoruldumm. Seni çok çok iyi anlıyorum. Sıbyan okulu yani dini eğitimli anasınıfı canım. Kızım bu yıl kurana gecmek uzere seneye de pekiştirilir inş.
Ay ne bileyim yaş geçmeden istiyorum ama hayırlısı olsunmaşallah kız cesursun haa takdir ettim valla ben 1 taneyle pıstım gözüm korktu daha çocuk yapmadım hihihih
Ins canım bir yaş dedi doktorumuz ama. Oy oyy zaten 5 yaşında da başka ameliyat olabilir. Dertlendim resmen ya..allah allah onun için 2 yaşına kadar beklemiyorlarmıydı
inşallah sorunsız geçer ameliyatıda sünnetide nekahat dönemi de
Doktor iyice araştırdın mı bi tanıdık benzer ama daha zor olan bi ameliyat yaptıtdı korktu ama şükür şimdi çok iyi narkoz fikrine katılıyorum bi kerede kurtarsın yavrumBu arada oğlum iki hafta sonra yaşına girecek ve ameliyat olacakbeni şimdiden stres aldı bu annelik niye bu kadar zoorrrr. Yerim kendimi o zamana kadar. Testisinin biri dusmemis onun için olacak narkoz almisken sünnet de yaptiracaz hayırlısı bakalım.
hint dizisi izlemekten beynim sulandı geçen pazartesi tv de başladı biz annemle salı netten izlemeye başladık 105. bölümü bitirdikVideo izleme zamanın gelmiş ekimim hani o büyük kilodan inenleri gösteren videolar gavurcam yeterli değil program adı hatırlamıyorum onlar bile vermiş sen mi veremeyeceksin güldürme beni
küçükken dertleri ayrı büyüyünce apayrı boşuna anaların hakı ödenmez denmemiş zor gülüm çocuk büyütmekIns canım bir yaş dedi doktorumuz ama. Oy oyy zaten 5 yaşında da başka ameliyat olabilir. Dertlendim resmen ya..
Dertlensende güçsüz olmaya hakkın yok sen iyi olcan ki bebeğine bakabil koyverme şimdiden bol bol dua et bizde edelim derdi veren Rabbim dermanı da veriyoIns canım bir yaş dedi doktorumuz ama. Oy oyy zaten 5 yaşında da başka ameliyat olabilir. Dertlendim resmen ya..
Hem devlete hem de iki ayrı özel hastane doktoru gördü. Tabi önden bi muayeneye götürür o zaman netlestitiriz.Doktor iyice araştırdın mı bi tanıdık benzer ama daha zor olan bi ameliyat yaptıtdı korktu ama şükür şimdi çok iyi narkoz fikrine katılıyorum bi kerede kurtarsın yavrum
Hiç merakım olmadı Türkçeyi inşallah düzgün kullanıyorumdur ne bileyim benim için gereksiz ana dilim bana yeterhint dizisi izlemekten beynim sulandı geçen pazartesi tv de başladı biz annemle salı netten izlemeye başladık 105. bölümü bitirdikbu hafta bitiririz 189 bölümdü dizi hayırlısıyla ben çatlamadan bi bitsin dizi o videolara bir daha bakayım
bu arada benim de gavurcam yok bacım tek ana dili türkçe biliyorum
Sen hangi ildeydinHem devlete hem de iki ayrı özel hastane doktoru gördü. Tabi önden bi muayeneye götürür o zaman netlestitiriz.
@angelina35 ve canlar
sabah 10 :00
1 haşlama yumurta
1kk peynir
1 küçük poğaça
domates salatalık köy biberi nane
ara 14 :10
4-5 kayısı
yarım avuç fıstık
çay
akşam 18 :00
2 dolma köfte
1 biber 1 patlıcan dolma
2 bardak limonlu ayran
Ben geldimmm hemen menu vereyim yaprak sarcam annemleri gelinleri yemege cagircam ins
10 30
Iki dilim ekmek
Tel peynir
Iki dilim kasar
Uc zeytin
Domates salatalik
Iki ince dilim kiymali pide
Sekersiz cay
12 00
Dokuzlu cay
15 00
Bir dilim bakava
17 00
Bir kepce corba
Alti kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
18 00
Iki dilim baklava of bitson su tatli yaa olmayinca yemem oluncada anasini ahlattim bu hafta cok karisik oldu hic istedigim gibi bir menu olmadi bugun gercekten batirdim ben yaa sevinctenmidir nedir aa unutmadan yapragin birazini sardim yuruyuse ciktim
Spor 4, 5 km yurudum komsum halen hasta cok yuruyemedim suyumda bir bucuk litre olduekim2009
@inciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 08.00
1 dlm tam bugdy ekmegi
uzerine krem peynir
3 adt zeytin
oglen 14.00
1 adt beyaz peynirli tost
domates salatalik
5 adt yesil zeytin
aksam 20.00 cok gec oldu maalesef
1 kase makarna
3 yk tavuk gogus kavurma
2 yk pazi kavurmasi
kivircik salata
küçükken dertleri ayrı büyüyünce apayrı boşuna anaların hakı ödenmez denmemiş zor gülüm çocuk büyütmek
Dertlensende güçsüz olmaya hakkın yok sen iyi olcan ki bebeğine bakabil koyverme şimdiden bol bol dua et bizde edelim derdi veren Rabbim dermanı da veriyo
Sağolun çanlarım desteğiniz sözleriniz için. Melrin samsundayim ama ilçesinde. Hastane işlerimiz için onemli ise genelde Samsun a gidiyoruz.Sen hangi ildeydin
Ne demek be arkadaşım azcık rahatladıysan ne mutlu bize vicdanlı işinin ehli bi dr bulursun inşallah dualarım küçük yavrumla olsunSağolun çanlarım desteğiniz sözleriniz için. Melrin samsundayim ama ilçesinde. Hastane işlerimiz için onemli ise genelde Samsun a gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?