Haydi Yine Yeniden...

Ah yavrum hem kV hem annem 1 km uzagimda ama çocuklarım bakıcı ellerinde büyüdü her yıl o stresi yaşadım yoruldumm. Seni çok çok iyi anlıyorum. Sıbyan okulu yani dini eğitimli anasınıfı canım. Kızım bu yıl kurana gecmek uzere seneye de pekiştirilir inş.

Video izleme zamanın gelmiş ekimim hani o büyük kilodan inenleri gösteren videolar gavurcam yeterli değil program adı hatırlamıyorum onlar bile vermiş sen mi veremeyeceksin güldürme beni

Bu arada oğlum iki hafta sonra yaşına girecek ve ameliyat olacak beni şimdiden stres aldı bu annelik niye bu kadar zoorrrr. Yerim kendimi o zamana kadar. Testisinin biri dusmemis onun için olacak narkoz almisken sünnet de yaptiracaz hayırlısı bakalım.

Vayy yakışır sana mükemmel hatun seni ben kızımı subyan okuluna verdim cok memnun kaldım seneyede oraya verecem inş. Oğlum da gece uyumaya başlarsa ucuncuyu yaparım herhalde
maşallah kız cesursun haa takdir ettim valla ben 1 taneyle pıstım gözüm korktu daha çocuk yapmadım hihihih

allah allah onun için 2 yaşına kadar beklemiyorlarmıydı
inşallah sorunsız geçer ameliyatıda sünnetide nekahat dönemi de

Çok nadir hiçbişey olmayan biyerde yaşıyorum devlet kreşi var burda başkada bi nane yok zavallı kuzum seçeneğim 1 tane olsa bende gönderirdim büyük bi zevkle

allah allah onun için 2 yaşına kadar beklemiyorlarmıydı
inşallah sorunsız geçer ameliyatıda sünnetide nekahat dönemi de
Ins canım bir yaş dedi doktorumuz ama. Oy oyy zaten 5 yaşında da başka ameliyat olabilir. Dertlendim resmen ya..

Doktor iyice araştırdın mı bi tanıdık benzer ama daha zor olan bi ameliyat yaptıtdı korktu ama şükür şimdi çok iyi narkoz fikrine katılıyorum bi kerede kurtarsın yavrum

Video izleme zamanın gelmiş ekimim hani o büyük kilodan inenleri gösteren videolar gavurcam yeterli değil program adı hatırlamıyorum onlar bile vermiş sen mi veremeyeceksin güldürme beni
hint dizisi izlemekten beynim sulandı geçen pazartesi tv de başladı biz annemle salı netten izlemeye başladık 105. bölümü bitirdik bu hafta bitiririz 189 bölümdü dizi hayırlısıyla ben çatlamadan bi bitsin dizi o videolara bir daha bakayım
bu arada benim de gavurcam yok bacım tek ana dili türkçe biliyorum

Doktor iyice araştırdın mı bi tanıdık benzer ama daha zor olan bi ameliyat yaptıtdı korktu ama şükür şimdi çok iyi narkoz fikrine katılıyorum bi kerede kurtarsın yavrum
Hem devlete hem de iki ayrı özel hastane doktoru gördü. Tabi önden bi muayeneye götürür o zaman netlestitiriz.

Hiç merakım olmadı Türkçeyi inşallah düzgün kullanıyorumdur ne bileyim benim için gereksiz ana dilim bana yeter

Güzel menü canım. Yarın bildirimini merak ediyorum. Bu hafta iyiydi menülerin.

Canım akşamki iki dilim çok olmuş onun dışında bir problem göremedim.

Akşamın az daha erken olsa o makarna hiçbişey yapmaz canım. Ama inş zararı olmaz. Bazen akşam yemeği saati elimizde olmadan böyle oluyor. Napalım sağlık olsun artık.

küçükken dertleri ayrı büyüyünce apayrı boşuna anaların hakı ödenmez denmemiş zor gülüm çocuk büyütmek

Dertlensende güçsüz olmaya hakkın yok sen iyi olcan ki bebeğine bakabil koyverme şimdiden bol bol dua et bizde edelim derdi veren Rabbim dermanı da veriyo
Sen hangi ildeydin
Sağolun çanlarım desteğiniz sözleriniz için. Melrin samsundayim ama ilçesinde. Hastane işlerimiz için onemli ise genelde Samsun a gidiyoruz.

Kızlar sohbet güzel ama s
Sağolun çanlarım desteğiniz sözleriniz için. Melrin samsundayim ama ilçesinde. Hastane işlerimiz için onemli ise genelde Samsun a gidiyoruz.
Ne demek be arkadaşım azcık rahatladıysan ne mutlu bize vicdanlı işinin ehli bi dr bulursun inşallah dualarım küçük yavrumla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…