Haydi Yine Yeniden...

Hiç merakım olmadı Türkçeyi inşallah düzgün kullanıyorumdur ne bileyim benim için gereksiz ana dilim bana yeter
bana da gereksiz evde kös kös oturuyorum diyordum ama bir dolu araştırma belgesel var alt yazısı çevirisi yok işte o zaman keşke ingilizce bilseydim diye içime koyuyor
annem gelmeden önce korece derslerine sarmıştım netten daha sesli harflerini yeni öğrenmeye başlamıştım yazılışıyla kaldı artık annem gittikten sonra tekrar başlarım :))

allah rahatlık versin kızlar tatlı rüyalar size bende 2 kaşık yoğurt çıkardım limon sıktım biberini koydum o bana ben ona bakıyoruz onu yersem gidip yatıcam inşallah :))

tomurcukkk canım kıskançlık almış başını gitmiş sen de aşırıya kaçmamaya çalış. Ortada buluşun. Zaten eşinin gönlünü yapmışsın. Foto bekliyoruz canım :) sen eşine kıskanç diyosun ya benimki daha beter. Ben bir de tesettürlüyüm ona rağmen karışmaya başladı. Kırmızı beğendiğim şeylere güzel değil diyo. Çok ısrar edince de çok dikkat çekici diyo. Bugün whatsap profilime dün nişanda çekildiğim tek fotomu koydum. İlla diyo ki ya benle olan foto koy ya da oğluşla olan foto koy diyo. O tek olanı kaldır diyo

itiraff ettt hoşuna gidiyor ama değil mi eşinin tavrı :)))

Canim yaa kiyamam ben onaaaa.insallah sag salim atlatir canim.bize de haber verirsin zaten ameliyat olacagi gun dua ederiz.ya şafi falan cekeriz.merak etme sen Allah buyuktur

Supermis yaa seninki profil resminden kiskanani ilk kez duydum valla.
bende cok ustelemedim illa bu elbise olsun diye.daha usturuplu bisey aldik artik ne yapalim.kiskanilmak guzel gercekten asiriya kacip rahatsiz etmedigi surece.aşki ilişkiyi canli tutan şeyler bunlar

Biz tanıştığımızda açıktım ben. Bir de süsü püsü severim. Dar pantolonlarıma sinir olurdu. Tabi o zamanlar taş çatlasın 55-56 falandım. Çok kızardım inadına giyesim gelirdi ama şimdi hoşuma gidiyo

tevafuk55 kuzum benimmm üzülme ki annesin illa ki üzülürsün ama üzülme. Kolay bi operasyon. Baya duyuyorum testisleri inmeyen çocukları.. Teyzemin oğlu da olmuştu. Sonra hiçbir problem falan olmadı tatlım. Dua ederiz Allah ın izniyle bişiyciği kalmaz minnoşun inşaallah.

Canim yaa kiyamam ben onaaaa.insallah sag salim atlatir canim.bize de haber verirsin zaten ameliyat olacagi gun dua ederiz.ya şafi falan cekeriz.merak etme sen Allah buyuktur

Inşallah canlarım her şey olur düzelir Allah in izniyle. Çok sağolun iyiki varsınız..

günaydınnn kızlar
benim sinirli velet kahvaltı dedi yemeden gidecek sabah sabah bi sinirim zıpladı günün kalanı güzel geçer inşallah

kızlar günaydın bugün biraz daha dinç uyandım doktorumuzu bekliyoruz bir ihtimal çıkarabilirim dedi
tomurcukkk canım orti seni bugün yalnız bıraktım kusuruma bakma artık
ayrıca eşinin seni kıskanması ne güzel sen zaten güzel bir bayansın ne giysen yakışır eminim .Saçlarını da güle güle kullan bende kız kardeşim geldiğinde boyatacaktım kısmet olmadı
bu arada menün gayet iyi sadece akşam geç olmuş ama senin vucut onu yakar eminim

D Deligonul783 güzel bayan eşin tabiki kıskanır maşallah hiç doğum yapmış gibi değilsin

tevafuk55 canım oğlun için çok geçmiş olsun eltimin yiğenide olmuş ben bunu ilk ondan duydum daha önce duymamıştım ama kolay bir ameliyatmış tabi annesin sen rabbim sabırlar versin yardımcınız olsun acil şifalar versin dualarımız hep seninle

ekim2009 canım bende hiç kilo veremeyeceğim diye düşünüyorum artık burda bir çıkayım bakalım ne kadar artıdayız tabi eşim hastayım diye ne var ne yok tıkadı ağzıma senin dinç olman lazım felan filan ama bir şekilde bırakmadan devam

kızlar öyle bir göz gezdirdim sabah kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın

Ah canım benim sen hastane odasında bizi mi düşünüyorsun. Allah razı olsun canım benim amin

Bitanem sen iyi ol da eskisi gibi aktif olur kilolarını verirsin.Dert etme canım benim.
Bende kilo bildirimi hiç iç açıcı değil zaten Mantılar makarnalar pişiler havada uçuşunca artıya geçtim maalesef.çocuk da hastaydı çok uykusuz kaldım bu hafta ve sonu hüsran.bi de düğüne kadar 6 göreceğim demiştim olmadı maalesef

Kilo bildirimimi vereyim
Hiç memnun değilim çünkü bu hafta çok dikkat etmiştim

Gecen hafta: 70.0
Bu hafta: 69.7
Fark: _300 gr
Aaa süper bence 6 yı gördün ya canım daha az rakama kafanı takma.gider bundan sonrası.oruç falan da tuttun meto şaşırdı büyük ihtimal ama maşallah sana darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…