- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.041
Çok artı değilmiş canım. Maalesef akşam yediğim makarna mantı bana da yaramıyor. Sen bu hafta rahat eksiye geçersin canımGeçen hafta : 72
Bu hafta : 72,3
Fark +300 gr
Ins canım siz de en kisa surede 6 lara gelirsiniz. Oruç tuttugum günlerde zaten acayip sistim canım. Çünkü geç yemeye alışık değildim peşine gece bi de Sahur olunca şişkinlik oldu. Ins bu hafta daha iyi veririzAaa süper bence 6 yı gördün ya canım daha az rakama kafanı takma.gider bundan sonrası.oruç falan da tuttun meto şaşırdı büyük ihtimal ama maşallah sana darısı başımıza
Ne güzelmiş canım Güle güle giyin inş sana da çok yakışır eminimKızlar aldığım mağazanın internet sitesinden buldum elbisem bu.Düğünde resim çekilir atarım yine size
Canim cok iyi bence çünkü bu hafta genelde annenlerle bi şeyler yaptınız. Yine iyi sabit kalan canımGunaydin kizlar aksam yapragi sarinca uyumus kalmisim kanepede esim uyandiramamis cok yoruldum galiba gelelim bildirime
Gecen hafta 70
Bu hafta 70
69 galiba bir daha hic goremiycem helede yediklerimden sonra
100 gram eksidesin canım geçen hafta 70,1 mişGunaydin kizlar aksam yapragi sarinca uyumus kalmisim kanepede esim uyandiramamis cok yoruldum galiba gelelim bildirime
Gecen hafta 70
Bu hafta 70
vaaavvv çok şık buna uzun bir küpe parıltılı bir kolye göz kamaştırıcı olacaksınKızlar aldığım mağazanın internet sitesinden buldum elbisem bu.Düğünde resim çekilir atarım yine size
hadi hayırlısı çıkar çıkmaz sadaka dağıt sen farkında değilsin çok büyük risk atlattın gülüm hiç kilonun lafını bile etme çok şükür halinekızlar günaydın bugün biraz daha dinç uyandım doktorumuzu bekliyoruz bir ihtimal çıkarabilirim dedi
tomurcukkk canım orti seni bugün yalnız bıraktım kusuruma bakma artık
ayrıca eşinin seni kıskanması ne güzel sen zaten güzel bir bayansın ne giysen yakışır eminim .Saçlarını da güle güle kullan bende kız kardeşim geldiğinde boyatacaktım kısmet olmadı
bu arada menün gayet iyi sadece akşam geç olmuş ama senin vucut onu yakar eminim
@butterfly143 güzel bayan eşin tabiki kıskanır maşallah hiç doğum yapmış gibi değilsin
tevafuk55 canım oğlun için çok geçmiş olsun eltimin yiğenide olmuş ben bunu ilk ondan duydum daha önce duymamıştım ama kolay bir ameliyatmış tabi annesin sen rabbim sabırlar versin yardımcınız olsun acil şifalar versin dualarımız hep seninle
ekim2009 canım bende hiç kilo veremeyeceğim diye düşünüyorum artık burda bir çıkayım bakalım ne kadar artıdayız tabi eşim hastayım diye ne var ne yok tıkadı ağzıma senin dinç olman lazım felan filan ama bir şekilde bırakmadan devam
kızlar öyle bir göz gezdirdim sabah kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın
hhahaha ilk 6 lı bildirim geldi harikaaa valla 60 lı rakamların hayırlı uğurlu olsun gülümmKilo bildirimimi vereyim
Hiç memnun değilim çünkü bu hafta çok dikkat etmiştim
Gecen hafta: 70.0
Bu hafta: 69.7
Fark: _300 gr
Aaa süper bence 6 yı gördün ya canım daha az rakama kafanı takma.gider bundan sonrası.oruç falan da tuttun meto şaşırdı büyük ihtimal ama maşallah sana darısı başımıza
bu mu iç açıcı olmayan tablo o kadar uykusuzluğa bu 300gr kesin sudur mantı makarna yedinde 2 şer tabak mı yedin sanki 1 kase 3 kaşık falan oncacık kilo yapmaz gülümGeçen hafta : 72
Bu hafta : 72,3
Fark +300 gr
o kadar yediklerinden dolayı sürekli pişman oldun durdun miktar çok az yada hep dozundaydı sen dua et zihin altın artıya çevirmedi eğer öyle düşünmesen bu gün eksi bildirim yapacaktın ortağımmm bi tenem yine de tebrikler sabitte kalmışsın gülümGunaydin kizlar aksam yapragi sarinca uyumus kalmisim kanepede esim uyandiramamis cok yoruldum galiba gelelim bildirime
Gecen hafta 70
Bu hafta 70
Tebrik ederim canım benim bu hafta daha da iyi olacak inşgeçen hafta 101
bu hafta 100.2
fark -800
hahahah ortağım da ben de aşık ekside olduğunu unutmuşuz ortiğimin heheheheh100 gram eksidesin canım geçen hafta 70,1 miş
Kendi setim var canım onu takmayı düşünüyorum bakalımvaaavvv çok şık buna uzun bir küpe parıltılı bir kolye göz kamaştırıcı olacaksın
kuzum yaaa hala aklın bizde yaradanına kurban olurummmm sen tam iyileş çık hayırlısıyla şu hastaneden bol bol görüşürüz inşallahekim2009 canım çok güzel süper
kızlar şimdi bana çıkmadan bir serum daha takacaklar yazamam ama hep aklım burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?