Haydi Yine Yeniden...

Aaa süper bence 6 yı gördün ya canım daha az rakama kafanı takma.gider bundan sonrası.oruç falan da tuttun meto şaşırdı büyük ihtimal ama maşallah sana darısı başımıza
Ins canım siz de en kisa surede 6 lara gelirsiniz. Oruç tuttugum günlerde zaten acayip sistim canım. Çünkü geç yemeye alışık değildim peşine gece bi de Sahur olunca şişkinlik oldu. Ins bu hafta daha iyi veririz

Gunaydin kizlar aksam yapragi sarinca uyumus kalmisim kanepede esim uyandiramamis cok yoruldum galiba gelelim bildirime
Gecen hafta 70
Bu hafta 70
69 galiba bir daha hic goremiycem helede yediklerimden sonra
Canim cok iyi bence çünkü bu hafta genelde annenlerle bi şeyler yaptınız. Yine iyi sabit kalan canım

Gunaydin kizlar aksam yapragi sarinca uyumus kalmisim kanepede esim uyandiramamis cok yoruldum galiba gelelim bildirime
Gecen hafta 70
Bu hafta 70
100 gram eksidesin canım geçen hafta 70,1 miş

kızlar bu arada öğlen çıkacağım doktor çok az kaldı iltihap ama burada yatmana gerek yok dedi (çünkü ben biraz ısrar ettim çıkmak için) öğlende eşim gelecek çıkacağım

tomurcukkk canım elbise çok güzel eminim senin zerafetinle daha da güzelleşecek
+300 çok da değil canım ben yarın sabah tartılayımda siz artı görün
angelina35 sabit kalmak ta güzel bence
tevafuk55 6 lı rakamlara giriş yapmışsın çok güzel

hadi hayırlısı çıkar çıkmaz sadaka dağıt sen farkında değilsin çok büyük risk atlattın gülüm hiç kilonun lafını bile etme çok şükür haline

Aaa süper bence 6 yı gördün ya canım daha az rakama kafanı takma.gider bundan sonrası.oruç falan da tuttun meto şaşırdı büyük ihtimal ama maşallah sana darısı başımıza
Geçen hafta : 72
Bu hafta : 72,3
Fark +300 gr
bu mu iç açıcı olmayan tablo o kadar uykusuzluğa bu 300gr kesin sudur mantı makarna yedinde 2 şer tabak mı yedin sanki 1 kase 3 kaşık falan oncacık kilo yapmaz gülüm

Gecen hafta 70
Bu hafta 70
o kadar yediklerinden dolayı sürekli pişman oldun durdun miktar çok az yada hep dozundaydı sen dua et zihin altın artıya çevirmedi eğer öyle düşünmesen bu gün eksi bildirim yapacaktın ortağımmm bi tenem yine de tebrikler sabitte kalmışsın gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…