Haydi Yine Yeniden...

bu mu iç açıcı olmayan tablo o kadar uykusuzluğa bu 300gr kesin sudur mantı makarna yedinde 2 şer tabak mı yedin sanki 1 kase 3 kaşık falan oncacık kilo yapmaz gülüm
Canım ya dün sormuştum da cvp yazdıysan da atlamış olabilirim
Şu t dikişli dediğin toparlayıcı nasıl birşey marka verme şansın var mı?

Tebrik ederim canım benim bu hafta daha da iyi olacak inş
inşallah gülüm yaa yoksa ben kendi kendime bu mideyi kesip atacam
kız o kadar da dolma ve dolma köfte yedim üstünede tereyağı dökerek ama eksi bildirim oldu geçen hafta olması gerekirken o artı nerden çıktı bu niye eksi anacım ben kafayı tırlıycam nerdeyse hihihihi

Kızlar menü bildireyim. Dünkü kilomu yazıcam. Doktordan çıktım kan bile veremedim. Sabah tam 8 de vermem gerekiyormuş. Yarın tekrar gelicem. Sabah sabah bir yürüdüm ki sormayın 3 km falan. Simit sarayındayım bi kahvaltı yapıp anneme geçicem. Bi bu kadar daha yürürüm tahmini. Nerden devlete geldim yaaa böbrek ultrasonu istedi taaaaa hazirana randevu alacakmışım yuh. Kahvaltı yapayım da özele fiyat sorup yaptırıcam. Hepinizi seviyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.

Geçen hafta: 70,5
Güncel: 70,2
Fark: -300 gram
Ne öldürür ne güldürür mantıyı yemeseydim böyle kalmazdı. Ama yemeseydim aç kalırdım ah mantı ah illa bi sebep olacak işte.

Kendimi 69'a düşmüşüm gibi hissediyorum ama tartılamadım malum. Akşamdan beri wc çıkıp duruyorum. İnşallah vermişimdir.

tam dediğim gibi bulamadım ama bu resimdeki gibi bir yanlamasına dikişi var birde orta dikişin tam altttan T gibi

Kızlar aldığım mağazanın internet sitesinden buldum elbisem bu.Düğünde resim çekilir atarım yine size

Tek kelimeyle ba-yıl-dımmmm çok yakılacak sana :) bunun uzun kollusunu istiyorummmm

geçen hafta 101
bu hafta 100.2
fark -800

Ben demiştim canım eksi olacaksın diye. Çünkü menülerin güzeldi bu hafta. Tebrik ederim.

Kızlar aldığım mağazanın internet sitesinden buldum elbisem bu.Düğünde resim çekilir atarım yine size

Vay ananm vayyy kiz bu tarz elbiseler bana hic olmuyo belki cok daha fazla kilo verirsem olabilir ama sana kesin cok yakisacak ince hatlarin var cunku cok zarif vede guzel olcaksin ayy icine corek otu koy nazar olma heyecanla resimlerini bekliyorum canim

Ay oturdum kaldım yaaa eve gitsem iyi olacak. Ama bi nefes aldım yahu tek olmakta güzel. Tabi Allah evlatlarımızın eksikliğini göstermesin ama kafa dinlemek gerekiyo arada bir. Kepekli sandviç yedim bir büyük çay içtim. Bir çay daha içeyim de kalkayım.

Tek kelimeyle ba-yıl-dımmmm çok yakılacak sana :) bunun uzun kollusunu istiyorummmm

Ben demiştim canım eksi olacaksın diye. Çünkü menülerin güzeldi bu hafta. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim kızlar.42 bedeni oldu bu arada bana.size çok rahat daha düşük bedenleri olur bence

Hadi bakalım canım sağlığına kavus da gerisi teferruat.
Ah gülüm sen mantı yedim oldu diyosun ya benim neden oldu, oy ben nirelere gideeemmm

HAFTANIN BİRİNCİSİ ................... ekim2009 ....................... -0,8 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ ....... D Deligonul783 & tevafuk55 ....... -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.................. angelina35 ..................... -0,1 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- TOMURCUK = +0,3 KG

GRUP ORTALAMALARI
1- EKİM + ANGELİNA = -0,45 KG
2- TEVAFUK + BUTTERFLY + MELRİN = -0,2 KG
3- TOMURCUK + İNCİTANESİ = +0,15 KG

Slm kızlar maalesef ben sabitim ortaklarım bu durumda beni gruptan çıkarsanız ses çıkarmam of of of
Ne ilgisi var kuzum öyle şey mi olur gruptan çıkarmak falan duymayayim bi daha. Canım bu hafta lütfen hamurisi yeme. Haftasonları daha sade kahvaltı yap kuzum bir de böyle dene istersen. Geri kalaninfa kusur yok çünkü

Tomurcukum eline koluna sağlık. Herkesi tebrik ederim canlarim. Bu hafta bence hiç fena değildik. Sadece kendimi hiç beğenmedim
D Deligonul783 kankim ve angelina35 haftaya 69 larda görüşelim ekim2009 seni de ikili rakamlar bekliyor göbek kesmeye hiç gerek yok canım tomurcukkk VE M Melrin sizde haftaya çok güzel eksiler göreceksiniz. inciiitanesi sen önce iyileş kuzum diyet sonraki is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…