- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.061
Canım ya dün sormuştum da cvp yazdıysan da atlamış olabilirimbu mu iç açıcı olmayan tablo o kadar uykusuzluğa bu 300gr kesin sudur mantı makarna yedinde 2 şer tabak mı yedin sanki 1 kase 3 kaşık falan oncacık kilo yapmaz gülüm
inşallah gülüm yaa yoksa ben kendi kendime bu mideyi kesip atacamTebrik ederim canım benim bu hafta daha da iyi olacak inş
du gülüm netten bi bakayım resim bulursam atayım anlatma kabiliyetim olmayınca insanların hep aklı karışıyorCanım ya dün sormuştum da acvp yazdıysan da atlamış olabilirim
Şu t dikişli dediğin toparlayıcı nasıl birşey marka verme şansın var mı?
Tebrikler canim artik altili rakamlardasin ..Kilo bildirimimi vereyim
Hiç memnun değilim çünkü bu hafta çok dikkat etmiştim
Gecen hafta: 70.0
Bu hafta: 69.7
Fark: _300 gr
Inşallah canlarım her şey olur düzelir Allah in izniyle. Çok sağolun iyiki varsınız..
Kızlar aldığım mağazanın internet sitesinden buldum elbisem bu.Düğünde resim çekilir atarım yine size
geçen hafta 101
bu hafta 100.2
fark -800
Vay ananm vayyy kiz bu tarz elbiseler bana hic olmuyo belki cok daha fazla kilo verirsem olabilir ama sana kesin cok yakisacak ince hatlarin var cunku cok zarif vede guzel olcaksin ayy icine corek otu koy nazar olma heyecanla resimlerini bekliyorum canimKızlar aldığım mağazanın internet sitesinden buldum elbisem bu.Düğünde resim çekilir atarım yine size
Tek kelimeyle ba-yıl-dımmmm çok yakılacak sana :) bunun uzun kollusunu istiyorummmm
Ben demiştim canım eksi olacaksın diye. Çünkü menülerin güzeldi bu hafta. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim kızlar.42 bedeni oldu bu arada bana.size çok rahat daha düşük bedenleri olur benceVay ananm vayyy kiz bu tarz elbiseler bana hic olmuyo belki cok daha fazla kilo verirsem olabilir ama sana kesin cok yakisacak ince hatlarin var cunku cok zarif vede guzel olcaksin ayy icine corek otu koy nazar olma heyecanla resimlerini bekliyorum canim
Sabitte olsan yazsaydin kilonu tatlim hatirlatmis olurdun uzulme canim haftaya eksiye gecersin mutlakaSlm kızlar maalesef ben sabitim ortaklarım bu durumda beni gruptan çıkarsanız ses çıkarmam of of of
Hadi bakalım canım sağlığına kavus da gerisi teferruat.Kızlar menü bildireyim. Dünkü kilomu yazıcam. Doktordan çıktım kan bile veremedim. Sabah tam 8 de vermem gerekiyormuş. Yarın tekrar gelicem. Sabah sabah bir yürüdüm ki sormayın 3 km falan. Simit sarayındayım bi kahvaltı yapıp anneme geçicem. Bi bu kadar daha yürürüm tahmini. Nerden devlete geldim yaaa böbrek ultrasonu istedi taaaaa hazirana randevu alacakmışım yuh. Kahvaltı yapayım da özele fiyat sorup yaptırıcam. Hepinizi seviyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Geçen hafta: 70,5
Güncel: 70,2
Fark: -300 gram
Ne öldürür ne güldürür mantıyı yemeseydim böyle kalmazdı. Ama yemeseydim aç kalırdımah mantı ah illa bi sebep olacak işte.
Kendimi 69'a düşmüşüm gibi hissediyorum ama tartılamadım malum. Akşamdan beri wc çıkıp duruyorum. İnşallah vermişimdir.
Ne ilgisi var kuzum öyle şey mi olurSlm kızlar maalesef ben sabitim ortaklarım bu durumda beni gruptan çıkarsanız ses çıkarmam of of of
Tomurcukum eline koluna sağlık. Herkesi tebrik ederim canlarim. Bu hafta bence hiç fena değildik. Sadece kendimi hiç beğenmedimEki Görüntüle 1812809
HAFTANIN BİRİNCİSİ ...................ekim2009 ....................... -0,8 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ ....... D Deligonul783 &tevafuk55 ....... -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..................angelina35 ..................... -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- TOMURCUK = +0,3 KG
GRUP ORTALAMALARI
1- EKİM + ANGELİNA = -0,45 KG
2- TEVAFUK + BUTTERFLY + MELRİN = -0,2 KG
3- TOMURCUK + İNCİTANESİ = +0,15 KG
HeHeh sorma gerçekten ayniyiz haftaya inş üç kanka 6 larda olacaz
Canimsın bende seni çok seviyorumKuzum benim sen de iyi ki varsın ve çok seviliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?