Haydi Yine Yeniden...

Ellerine sağlık gülüm haftaya inşallah daha güzel rakamlar görürüz.

3 tane kitap aldım. Sultanı öldürmek, dijital kale ve yeşil deniz kabuğu. Kitap aldıkça okudukça mutlu oluyorum.
Bu arada evin yakınında hastane var inip oraya sorucam böbrek ultrasonu ne kadar diye. Uygunsa çektircem sonra eve geçicem. Hazirana kadar bekleyemem. Bu devlet hastaneleri insanı öldürür...

Üçü de çok güzel kitaplar canım. Kitaplar benim için de sığınak önce koklarim ilk aldığımda. Yeşil deniz kabuğunu ikisinin arasında oku istersen peşpeşe aynı tür okumamış olursun canım :))

kızlar şükür evimdeyim eşim yerimi hazırlamış sağolsun yatmam için ama ben eve ev bana bakıyor şeytan dürtüyor umarım kalkıp yapmam..eşim elinden geldiğince toplamış ama o da zaten benim yanımda kaldı hep gece
yani sahalara dönüyorum fakat ağzımda inaılmaz acı tat va sanırım ilaçlardan yarın sabah tartılıp yeniden başlayacağım inşallah

kayınvaliden eltin falan gelmediler mi yoksa

Arayıp sormadılar da deme sinirden kudururum şimdi burda
Yok canım kardeşimi feribota götürecekleri zaman geldi yanımda eltim kaldı eşim gelene kadar
kaynanam hastaneye yattığım gün para derdinde eşimde parası vardı onu gönder felan filan eşimde kızdı ben ne dertdeyim siz ne derttesiniz diye dün de eşime sormuş nasıl diye bende merak ediyorsa beni arasın dedim

Tövbe estağfirullah enteresan insanlar senin evinde kalıp yemeğini yiyolar yabancı birinin sorar gibi soruyorlar üstüne para muhabbeti ihtiyacı olabilir ama herşeyin bi zamanı var

Hoşgeldin evine :)

M Melrin ne demek kuzum öyle gruptan çıkarmak falan ne demek aşk olsun yahu.. Biz de 300 gramcık verdik ya.. Haftaya daha güzel olacak inanıyorum.
Ne bileyim arkadaşlarım grubu dibe çeken olmak istemiyorum hafta sonu Kahvaltım yoğun ama o zaman akşam yemeği hafif gecirmeye çalışıyorum hem öğle sabah ortak öğün olunca bir iki dilim börek böyle mi yapıyor of ya ömür boyu hiç mi yemeyeceğiz nasıl bi vücudum var benim spor şart oldu havalar düzelsede yürüyüşüm düzene girse

Yani beni yapıyor mesela canım ama herkesin bünyesi de bir değil tabi. Canım o kadar güzel fiziğin var ki verecek kilo bulamıyor olabilir vücudun

Yani çok Afedersin de Oha demek istiyorum. Cikarci menfaatci insanlar nolacak

Doğru demişsin canım merak ediyorlarsa seni arasınlar ayyy o kadar emeğin geçti yedirdin içirdin evini açtın ne kadar nankörler ya

kesinlikle öyle canım eşimde biliyor aslında ailesini ama ne yapayım diyor biraz fazla iyi niyetli benimki

İyi o zaman seni mi feda edecek ailesi uğruna.. Benim eşim de aynı seninki gibi. K.bkma canım onlar eşinin ailesiyse kıyamıyosa senin ailen de sana kıyamaz. Biraz lafını söyle canım seneye de aynı durumları yaşama. Hiç değilse herkes ortak baksın. Kıymet bile bilmiyorlar baksana.. Eşimi üzmiyim dersin dersin sonra sinir hastası olursun Allah korusun.

öyle canım şuan bu hastalığım koca kış birikimden oldun rabbim en güzelini ayarlayacaktır benim için ailem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…