- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.081
Eki Görüntüle 1812809
HAFTANIN BİRİNCİSİ ................... @ekim2009 ....................... -0,8 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ ....... D Deligonul783 &tevafuk55 ....... -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.................. @angelina35 ..................... -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- TOMURCUK = +0,3 KG
GRUP ORTALAMALARI
1- EKİM + ANGELİNA = -0,45 KG
2- TEVAFUK + BUTTERFLY + MELRİN = -0,2 KG
3- TOMURCUK + İNCİTANESİ = +0,15 KG
Üçü de çok güzel kitaplar canım. Kitaplar benim için de sığınak önce koklarim ilk aldığımda. Yeşil deniz kabuğunu ikisinin arasında oku istersen peşpeşe aynı tür okumamış olursun canım :))3 tane kitap aldım. Sultanı öldürmek, dijital kale ve yeşil deniz kabuğu. Kitap aldıkça okudukça mutlu oluyorum.
Bu arada evin yakınında hastane var inip oraya sorucam böbrek ultrasonu ne kadar diye. Uygunsa çektircem sonra eve geçicem. Hazirana kadar bekleyemem. Bu devlet hastaneleri insanı öldürür...
kayınvaliden eltin falan gelmediler mi yoksakızlar şükür evimdeyim eşim yerimi hazırlamış sağolsun yatmam için ama ben eve ev bana bakıyor şeytan dürtüyor umarım kalkıp yapmam..eşim elinden geldiğince toplamış ama o da zaten benim yanımda kaldı hep gece
yani sahalara dönüyorum fakat ağzımda inaılmaz acı tat va sanırım ilaçlardan yarın sabah tartılıp yeniden başlayacağım inşallah
kayınvaliden eltin falan gelmediler mi yoksa
Arayıp sormadılar da deme sinirden kudururum şimdi burdayok canım aman gerek te yok ben kendi işimi kendim yaparım faydalarından çok zararları olur bana
Yok canım kardeşimi feribota götürecekleri zaman geldi yanımda eltim kaldı eşim gelene kadarArayıp sormadılar da deme sinirden kudururum şimdi burda
Tövbe estağfirullah enteresan insanlar senin evinde kalıp yemeğini yiyolar yabancı birinin sorar gibi soruyorlar üstüne para muhabbeti ihtiyacı olabilir ama herşeyin bi zamanı varYok canım kardeşimi feribota götürecekleri zaman geldi yanımda eltim kaldı eşim gelene kadar
kaynanam hastaneye yattığım gün para derdinde eşimde parası vardı onu gönder felan filan eşimde kızdı ben ne dertdeyim siz ne derttesiniz diye dün de eşime sormuş nasıl diye bende merak ediyorsa beni arasın dedim
kızlar şükür evimdeyim eşim yerimi hazırlamış sağolsun yatmam için ama ben eve ev bana bakıyor şeytan dürtüyor umarım kalkıp yapmam..eşim elinden geldiğince toplamış ama o da zaten benim yanımda kaldı hep gece
yani sahalara dönüyorum fakat ağzımda inaılmaz acı tat va sanırım ilaçlardan yarın sabah tartılıp yeniden başlayacağım inşallah
Ne ilgisi var kuzum öyle şey mi olurgruptan çıkarmak falan duymayayim bi daha. Canım bu hafta lütfen hamurisi yeme. Haftasonları daha sade kahvaltı yap kuzum bir de böyle dene istersen. Geri kalaninfa kusur yok çünkü
Ne bileyim arkadaşlarım grubu dibe çeken olmak istemiyorum hafta sonu Kahvaltım yoğun ama o zaman akşam yemeği hafif gecirmeye çalışıyorum hem öğle sabah ortak öğün olunca bir iki dilim börek böyle mi yapıyor of ya ömür boyu hiç mi yemeyeceğiz nasıl bi vücudum var benim spor şart oldu havalar düzelsede yürüyüşüm düzene girse
Yani beni yapıyor mesela canım ama herkesin bünyesi de bir değil tabi. Canım o kadar güzel fiziğin var ki verecek kilo bulamıyor olabilir vücudunNe bileyim arkadaşlarım grubu dibe çeken olmak istemiyorum hafta sonu Kahvaltım yoğun ama o zaman akşam yemeği hafif gecirmeye çalışıyorum hem öğle sabah ortak öğün olunca bir iki dilim börek böyle mi yapıyor of ya ömür boyu hiç mi yemeyeceğiz nasıl bi vücudum var benim spor şart oldu havalar düzelsede yürüyüşüm düzene girse
Yani çok Afedersin de Oha demek istiyorum. Cikarci menfaatci insanlar nolacakYok canım kardeşimi feribota götürecekleri zaman geldi yanımda eltim kaldı eşim gelene kadar
kaynanam hastaneye yattığım gün para derdinde eşimde parası vardı onu gönder felan filan eşimde kızdı ben ne dertdeyim siz ne derttesiniz diye dün de eşime sormuş nasıl diye bende merak ediyorsa beni arasın dedim
Yani çok Afedersin de Oha demek istiyorum. Cikarci menfaatci insanlar nolacak
Yok canım kardeşimi feribota götürecekleri zaman geldi yanımda eltim kaldı eşim gelene kadar
Yani beni yapıyor mesela canım ama herkesin bünyesi de bir değil tabi. Canım o kadar güzel fiziğin var ki verecek kilo bulamıyor olabilir vücudun
kesinlikle öyle canım eşimde biliyor aslında ailesini ama ne yapayım diyor biraz fazla iyi niyetli benimki
İyi o zaman seni mi feda edecek ailesi uğruna.. Benim eşim de aynı seninki gibi. K.bkma canım onlar eşinin ailesiyse kıyamıyosa senin ailen de sana kıyamaz. Biraz lafını söyle canım seneye de aynı durumları yaşama. Hiç değilse herkes ortak baksın. Kıymet bile bilmiyorlar baksana.. Eşimi üzmiyim dersin dersin sonra sinir hastası olursun Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?