- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.101
Hahahaaa helal olsun enisteye en dogrusunu yapmışkızlar biliyor musunuz eşim tartıyı saklamış tartıya çıkarımda moralim bozulur diye stres yaparım yine hastalanırım diye
canım senin sağlam kahvaltı yapman gerek zaten.tempolu ve stresli bi işin var.gün boyu o yediklerinin enerjisi tutuyor seni.akşamlardan dengeliyorsun zaten.sporu biraz azalttın sanki ondan sabitte kalıyor olabilirsinNe bileyim arkadaşlarım grubu dibe çeken olmak istemiyorum hafta sonu Kahvaltım yoğun ama o zaman akşam yemeği hafif gecirmeye çalışıyorum hem öğle sabah ortak öğün olunca bir iki dilim börek böyle mi yapıyor of ya ömür boyu hiç mi yemeyeceğiz nasıl bi vücudum var benim spor şart oldu havalar düzelsede yürüyüşüm düzene girse
Hey Allah'ım ya.eltin mecburen durmuş kv den de eşinden sormuş nasıl bir anlayıştır bu.sen kaç ay baktın onlara.senin eşin de görmüş oldu onların yaptıklarını artık.inşallah seneye gelmezlerYok canım kardeşimi feribota götürecekleri zaman geldi yanımda eltim kaldı eşim gelene kadar
kaynanam hastaneye yattığım gün para derdinde eşimde parası vardı onu gönder felan filan eşimde kızdı ben ne dertdeyim siz ne derttesiniz diye dün de eşime sormuş nasıl diye bende merak ediyorsa beni arasın dedim
Aynen en doğrusunu yapmış.bi de ona canın sıkılacaktı şimdi.şişsin zaten.serum aldın.tabi sen bu yönünü değil tartıdaki rakama bakacağın için eşin iyi yapmış :)kızlar biliyor musunuz eşim tartıyı saklamış tartıya çıkarımda moralim bozulur diye stres yaparım yine hastalanırım diye
Aynen en doğrusunu yapmış.bi de ona canın sıkılacaktı şimdi.şişsin zaten.serum aldın.tabi sen bu yönünü değil tartıdaki rakama bakacağın için eşin iyi yapmış :)
Sağol canım belki öyledir arkadaşlarda öyle diyo verecek kilon kalmadı diye ne bileyim bi 60 olsam başka bişey istemiyorumYani beni yapıyor mesela canım ama herkesin bünyesi de bir değil tabi. Canım o kadar güzel fiziğin var ki verecek kilo bulamıyor olabilir vücudun
Bende senin gibi düşünüyordum spora tekrar başlıycam ama o kadar yoruldum ki bu aralar spor için enerjim kalmıyorcanım senin sağlam kahvaltı yapman gerek zaten.tempolu ve stresli bi işin var.gün boyu o yediklerinin enerjisi tutuyor seni.akşamlardan dengeliyorsun zaten.sporu biraz azalttın sanki ondan sabitte kalıyor olabilirsin
canım menü genel itibari ile güzel sadece ikinci aran biraz fazla olmuş ama akşamı erken yediğin için pek sorun olmaz günü erken kapatıyorsun nasıl olsatevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
3 yemek kaşığı menemen, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, çay
Ara(10:15)
Muz,yarım elma
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 2 yemek kaşığı kuskus, yoğurt
Ara(15:20)
Avuç içi fındık, 2 incir, 2 yulaflı biskuvi
Akşam (16:20)
1 kase tavuklu yoğurt çorbası
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Afiyet bal olsun canım menun kusursuz. Çok erken bitmiş ama akşam acikabilirsin canım.tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
3 yemek kaşığı menemen, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, çay
Muz,yarım elma
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Benim menumde cısslar var arkadaşlar
@butterfly143 M Melrin
Sabah 8.30: 2 kuru kayısı
1 has yumurta
Ara 11.00:şek Nescafe, 3 tane küçük benimo
Öğle 12.30: 1 buçuk kepçe ezogelin
2 küçük biber dolması
1 küçük kase cacık
Ara 15.30: Türk Kahvesi, 1 hurma
3 kurabiye
Aksam 16.30: 1 kase çorba
5 kaşık pırasa yemeği
6 kara lahana sarması
Yeşil çay
3 litre su
Bana da dengeli geldi.Ama akşam açlık olur.süt içersin belki tarçınlıtevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
Muz,yarım elma
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Senin cısssslar dediğin erken saatte canın tatlı mı çekiyor sanki menün güzel dolma sarma var ama sen onu her türlü yakarsın benimde regl yaklaşıyor gözümün önünde neler neler geçiyorBenim menumde cısslar var arkadaşlar
@butterfly143 M Melrin
1 has yumurta
2 küçük biber dolması
1 küçük kase cacık
3 kurabiye
5 kaşık pırasa yemeği
6 kara lahana sarması
Yeşil çay
3 litre su
Benimo ve kurabiyeler cıslı zaten demişsin.o kadar ödül olsun bu hafta kusursuzdun.Yarın tartılma tekrar 7 görürsen canın sıkılır...Benim menumde cısslar var arkadaşlar
@butterfly143 M Melrin
1 has yumurta
2 küçük biber dolması
1 küçük kase cacık
3 kurabiye
5 kaşık pırasa yemeği
6 kara lahana sarması
Yeşil çay
3 litre su
Acıkırsam içerim süt napayım akşam biraz keseyim dedimBana da dengeli geldi.Ama akşam açlık olur.süt içersin belki tarçınlı
Sağol canım Ikinci aram ufaklık ile yaptım o yesin derken ben yedimcanım menü genel itibari ile güzel sadece ikinci aran biraz fazla olmuş ama akşamı erken yediğin için pek sorun olmaz günü erken kapatıyorsun nasıl olsa
Sağol canım tomurcukkkun dediği gibi acıkırsam tarçınlı süt içerimAfiyet bal olsun canım menun kusursuz. Çok erken bitmiş ama akşam acikabilirsin canım.
Gerçekten de haklısın tartilmayayimBenimo ve kurabiyeler cıslı zaten demişsin.o kadar ödül olsun bu hafta kusursuzdun.Yarın tartılma tekrar 7 görürsen canın sıkılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?