Haydi Yine Yeniden...

canım senin sağlam kahvaltı yapman gerek zaten.tempolu ve stresli bi işin var.gün boyu o yediklerinin enerjisi tutuyor seni.akşamlardan dengeliyorsun zaten.sporu biraz azalttın sanki ondan sabitte kalıyor olabilirsin

Hey Allah'ım ya.eltin mecburen durmuş kv den de eşinden sormuş nasıl bir anlayıştır bu.sen kaç ay baktın onlara.senin eşin de görmüş oldu onların yaptıklarını artık.inşallah seneye gelmezler

kızlar biliyor musunuz eşim tartıyı saklamış tartıya çıkarımda moralim bozulur diye stres yaparım yine hastalanırım diye
Aynen en doğrusunu yapmış.bi de ona canın sıkılacaktı şimdi.şişsin zaten.serum aldın.tabi sen bu yönünü değil tartıdaki rakama bakacağın için eşin iyi yapmış :)

Yani beni yapıyor mesela canım ama herkesin bünyesi de bir değil tabi. Canım o kadar güzel fiziğin var ki verecek kilo bulamıyor olabilir vücudun
Sağol canım belki öyledir arkadaşlarda öyle diyo verecek kilon kalmadı diye ne bileyim bi 60 olsam başka bişey istemiyorum

canım senin sağlam kahvaltı yapman gerek zaten.tempolu ve stresli bi işin var.gün boyu o yediklerinin enerjisi tutuyor seni.akşamlardan dengeliyorsun zaten.sporu biraz azalttın sanki ondan sabitte kalıyor olabilirsin
Bende senin gibi düşünüyordum spora tekrar başlıycam ama o kadar yoruldum ki bu aralar spor için enerjim kalmıyor

tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
3 yemek kaşığı menemen, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, çay
Ara(10:15)
Muz,yarım elma
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 2 yemek kaşığı kuskus, yoğurt
Ara(15:20)
Avuç içi fındık, 2 incir, 2 yulaflı biskuvi
Akşam (16:20)
1 kase tavuklu yoğurt çorbası
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su

canım menü genel itibari ile güzel sadece ikinci aran biraz fazla olmuş ama akşamı erken yediğin için pek sorun olmaz günü erken kapatıyorsun nasıl olsa

Afiyet bal olsun canım menun kusursuz. Çok erken bitmiş ama akşam acikabilirsin canım.

Benim menumde cısslar var arkadaşlar
@butterfly143 M Melrin
Sabah 8.30: 2 kuru kayısı
1 has yumurta

Ara 11.00:şek Nescafe, 3 tane küçük benimo

Öğle 12.30: 1 buçuk kepçe ezogelin
2 küçük biber dolması
1 küçük kase cacık

Ara 15.30: Türk Kahvesi, 1 hurma
3 kurabiye

Aksam 16.30: 1 kase çorba
5 kaşık pırasa yemeği
6 kara lahana sarması

Yeşil çay
3 litre su

afiyet olsun cısslar erken saatte yenmiş bence sıkıntı yok

kara lahana sarması bak şimdi avcumu yalayayım

Bana da dengeli geldi.Ama akşam açlık olur.süt içersin belki tarçınlı

Senin cısssslar dediğin erken saatte canın tatlı mı çekiyor sanki menün güzel dolma sarma var ama sen onu her türlü yakarsın benimde regl yaklaşıyor gözümün önünde neler neler geçiyor

Benimo ve kurabiyeler cıslı zaten demişsin.o kadar ödül olsun bu hafta kusursuzdun.Yarın tartılma tekrar 7 görürsen canın sıkılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…