Haydi Yine Yeniden...

Senin cısssslar dediğin erken saatte canın tatlı mı çekiyor sanki menün güzel dolma sarma var ama sen onu her türlü yakarsın benimde regl yaklaşıyor gözümün önünde neler neler geçiyor
Canim bayadir kurabiye ve Benimo canım çekiyordu. Benimo ve halley çok severim. Diyete başlamadan önce her gün kesin bitane yiyordum. Bugün de biraz saldim canım. Reglime de daha var valla bi de o olsa ne yapardım acaba

tomurcukkk bende aranıza katılabilir miyim ?
Merhaba,hoşgeldin.Giriş sayfamızda kurallarımız var.biraz zaman girip okuyup menü yazabilirsin.yeni bir arkadaşın dahil olması konusunda daha önce sıkıntılar yaşadık canım.aktif olunmuyor istikrarlı olunmuyor.bildirimler aksıyor.yorum yapılmıyor.sonra bir sürü tantana.o yüzden tüm arkadaşlarımın da fikrini alarak ve belirli bir hafta sonrasında liste girişini yapabilirim ancak...

Pekala diger günlüklerde sık güncel yorum yok diyerek sıkılıyorum bu diyetimde motive olup fikir alışverişi yapmam şart çünkü

Pekala diger günlüklerde sık güncel yorum yok diyerek sıkılıyorum bu diyetimde motive olup fikir alışverişi yapmam şart çünkü
canım tomurcuk arkadaşımız gerekli olanları söylemiş zaten o zaman hoş geldin diyelim kendinden önce biraz bahset istresen ne iş yaparsın evli bekar kilo boy

canım tomurcuk arkadaşımız gerekli olanları söylemiş zaten o zaman hoş geldin diyelim kendinden önce biraz bahset istresen ne iş yaparsın evli bekar kilo boy

Teşekkür ederim satış yöneticisiyim haliyle masa bası bir işim var 22 yasındayım 1,65 boyum 72,500 kilom pazartesi tartıldım 4 nisanda diyetime basladım 2,900 gr. vermişim 1 haftada temmuzun 30da düğünüm var hedefim 60 kilo olmak inşallah hedefime ulaşırım

Hoşgeldin aramıza süper vermişsin

evet güzel kilo vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın biz hep buradayız sayfaları az çok okuduysan sadece diyet değil her şey konuşuyoruz

Kendi setim var canım onu takmayı düşünüyorum bakalım
ayakkabıyla çantanı da ışıltılı gümüş yada altın sarısı kullanman gerçi vişne çürüğü de çok şık olur gerekecek elbise tam gece elbisesi ağır havası var sen ne renk aldın papuçlarını :))

allah yardımcın olsun inşallah özelde çok pahalı olmadan çekerler
bence de sen 69 olmuşsundur bu günde iyice dışarlarda koştur yürü derken yarına çok güzel rakam çıkacak bence

Tek kelimeyle ba-yıl-dımmmm çok yakılacak sana :) bunun uzun kollusunu istiyorummmm

Ben demiştim canım eksi olacaksın diye. Çünkü menülerin güzeldi bu hafta. Tebrik ederim.
sağol gülüm galiba geçen haftaki artılar su tutmasıydı onu attım biraz
ve cidden bu elbisenin uzun kollusu da çok şık olur hakkınız alın giyin gayri fıstığımm

amanınnn haftanın birincisi ben olmuşum :)) hakkım değil ama yazılmış bi kere sevinem ben gariii
kilo veren sabitte olan herkes tebriği hak ediyor tebrikler kızlar hava serinleyince eksi bildirim azalıyor farkındaysanız ısınsın daha büyük rakamlarla eksi görürüz inşallah
tomurcuğum senin kide kilo değill uykusuzluk yorgunluktan su tuttun

göbeğide mideyi de kesemmmmm kendimi tehdit etmeden eksi rakam göremiyorum nasıl bir manyak zihin altım varsa benim ben bile çözemedim hihihihih
senide tekrardan tebrk ederim arkadaşım inşallah ömür boyu bir daha 70 li rakamları baskülde görmezsin

allaha ne kadar şükretsek az hamdolsun evindesin kendini yorma akın üşütme allahın izniyle tamamen iyileşeceksin gülüm

yazmıyım dedim de içimden çok kötü şeyler saydırdım kv ne o kadarını diyim sadece
rabbim önce insanlık merhamet versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…