- 20 Ocak 2016
- 164
- 375
- 53
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.121
Canim bayadir kurabiye ve Benimo canım çekiyordu. Benimo ve halley çok severim. Diyete başlamadan önce her gün kesin bitane yiyordum. Bugün de biraz saldim canım. Reglime de daha var valla bi de o olsa ne yapardım acabaSenin cısssslar dediğin erken saatte canın tatlı mı çekiyor sanki menün güzel dolma sarma var ama sen onu her türlü yakarsın benimde regl yaklaşıyor gözümün önünde neler neler geçiyor
Merhaba,hoşgeldin.Giriş sayfamızda kurallarımız var.biraz zaman girip okuyup menü yazabilirsin.yeni bir arkadaşın dahil olması konusunda daha önce sıkıntılar yaşadık canım.aktif olunmuyor istikrarlı olunmuyor.bildirimler aksıyor.yorum yapılmıyor.sonra bir sürü tantana.o yüzden tüm arkadaşlarımın da fikrini alarak ve belirli bir hafta sonrasında liste girişini yapabilirim ancak...tomurcukkk bende aranıza katılabilir miyim ?
Merhaba,hoşgeldin.Giriş sayfamızda kurallarımız var.biraz zaman girip okuyup menü yazabilirsin.yeni bir arkadaşın dahil olması konusunda daha önce sıkıntılar yaşadık canım.aktif olunmuyor istikrarlı olunmuyor.bildirimler aksıyor.yorum yapılmıyor.sonra bir sürü tantana.o yüzden tüm arkadaşlarımın da fikrini alarak ve belirli bir hafta sonrasında liste girişini yapabilirim ancak...
canım tomurcuk arkadaşımız gerekli olanları söylemiş zaten o zaman hoş geldin diyelim kendinden önce biraz bahset istresen ne iş yaparsın evli bekar kilo boyPekala diger günlüklerde sık güncel yorum yok diyerek sıkılıyorum bu diyetimde motive olup fikir alışverişi yapmam şart çünkü
canım tomurcuk arkadaşımız gerekli olanları söylemiş zaten o zaman hoş geldin diyelim kendinden önce biraz bahset istresen ne iş yaparsın evli bekar kilo boy
Hoşgeldin aramıza süper vermişsinTeşekkür ederim satış yöneticisiyim haliyle masa bası bir işim var 22 yasındayım 1,65 boyum 72,500 kilom pazartesi tartıldım 4 nisanda diyetime basladım 2,900 gr. vermişim 1 haftada temmuzun 30da düğünüm varhedefim 60 kilo olmak inşallah hedefime ulaşırım
Vanilyalı dondurmayı gün aşırı olabilir eğer karamelli olsa daha nadir olur diye düşünüyorumkızlar malum yaz geldi ve ben dondurmayı çok severim sizce hafta da kaç defa yesem etkilemez beni
evet güzel kilo vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın biz hep buradayız sayfaları az çok okuduysan sadece diyet değil her şey konuşuyoruzTeşekkür ederim satış yöneticisiyim haliyle masa bası bir işim var 22 yasındayım 1,65 boyum 72,500 kilom pazartesi tartıldım 4 nisanda diyetime basladım 2,900 gr. vermişim 1 haftada temmuzun 30da düğünüm varhedefim 60 kilo olmak inşallah hedefime ulaşırım
zaten çikolatalı pek sevmem genelde böğürtlenli felan meyveli yada maraş usulüVanilyalı dondurmayı gün aşırı olabilir eğer karamelli olsa daha nadir olur diye düşünüyorum
evet güzel kilo vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın biz hep buradayız sayfaları az çok okuduysan sadece diyet değil her şey konuşuyoruz
ayakkabıyla çantanı da ışıltılı gümüş yada altın sarısı kullanman gerçi vişne çürüğü de çok şık olur gerekecek elbise tam gece elbisesi ağır havası var sen ne renk aldın papuçlarını :))Kendi setim var canım onu takmayı düşünüyorum bakalım
allah yardımcın olsun inşallah özelde çok pahalı olmadan çekerlerKızlar menü bildireyim. Dünkü kilomu yazıcam. Doktordan çıktım kan bile veremedim. Sabah tam 8 de vermem gerekiyormuş. Yarın tekrar gelicem. Sabah sabah bir yürüdüm ki sormayın 3 km falan. Simit sarayındayım bi kahvaltı yapıp anneme geçicem. Bi bu kadar daha yürürüm tahmini. Nerden devlete geldim yaaa böbrek ultrasonu istedi taaaaa hazirana randevu alacakmışım yuh. Kahvaltı yapayım da özele fiyat sorup yaptırıcam. Hepinizi seviyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Geçen hafta: 70,5
Güncel: 70,2
Fark: -300 gram
Ne öldürür ne güldürür mantıyı yemeseydim böyle kalmazdı. Ama yemeseydim aç kalırdımah mantı ah illa bi sebep olacak işte.
Kendimi 69'a düşmüşüm gibi hissediyorum ama tartılamadım malum. Akşamdan beri wc çıkıp duruyorum. İnşallah vermişimdir.
sağol gülüm galiba geçen haftaki artılar su tutmasıydı onu attım birazTek kelimeyle ba-yıl-dımmmm çok yakılacak sana :) bunun uzun kollusunu istiyorummmm
Ben demiştim canım eksi olacaksın diye. Çünkü menülerin güzeldi bu hafta. Tebrik ederim.
amanınnn haftanın birincisi ben olmuşum :)) hakkım değil ama yazılmış bi kere sevinem ben gariiiEki Görüntüle 1812809
HAFTANIN BİRİNCİSİ ...................ekim2009 ....................... -0,8 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİ ....... @butterfly143 &tevafuk55 ....... -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.................. @angelina35 ..................... -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- TOMURCUK = +0,3 KG
GRUP ORTALAMALARI
1- EKİM + ANGELİNA = -0,45 KG
2- TEVAFUK + BUTTERFLY + MELRİN = -0,2 KG
3- TOMURCUK + İNCİTANESİ = +0,15 KG
göbeğide mideyi de kesemmmmm kendimi tehdit etmeden eksi rakam göremiyorum nasıl bir manyak zihin altım varsa benim ben bile çözemedim hihihihihTomurcukum eline koluna sağlık. Herkesi tebrik ederim canlarim. Bu hafta bence hiç fena değildik. Sadece kendimi hiç beğenmedim
@butterfly143 kankim ve @angelina35 haftaya 69 larda görüşelimekim2009 seni de ikili rakamlar bekliyor göbek kesmeye hiç gerek yok canım tomurcukkk VE M Melrin sizde haftaya çok güzel eksiler göreceksiniz. inciiitanesi sen önce iyileş kuzum diyet sonraki is
allaha ne kadar şükretsek az hamdolsun evindesin kendini yorma akın üşütme allahın izniyle tamamen iyileşeceksin gülümkızlar şükür evimdeyim eşim yerimi hazırlamış sağolsun yatmam için ama ben eve ev bana bakıyor şeytan dürtüyor umarım kalkıp yapmam..eşim elinden geldiğince toplamış ama o da zaten benim yanımda kaldı hep gece
yani sahalara dönüyorum fakat ağzımda inaılmaz acı tat va sanırım ilaçlardan yarın sabah tartılıp yeniden başlayacağım inşallah
yazmıyım dedim de içimden çok kötü şeyler saydırdım kv ne o kadarını diyim sadeceYok canım kardeşimi feribota götürecekleri zaman geldi yanımda eltim kaldı eşim gelene kadar
kaynanam hastaneye yattığım gün para derdinde eşimde parası vardı onu gönder felan filan eşimde kızdı ben ne dertdeyim siz ne derttesiniz diye dün de eşime sormuş nasıl diye bende merak ediyorsa beni arasın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?