Haydi Yine Yeniden...

Çikolata kisti olabilir mi canım?

Fuşya stilettona ve mor ceketine BA-YIL-DIM güle güle iyi günlerde giy tatlım Senin mor ceketine benzer fuşya önden tek düğmeli ceket aldım bende geçenlerde.çok hoş duryorlar hakkaten

Canım pek anlamam bu sonuç işlerinden ama ihmal etme lütfen dikkat et kendine güzel hatun

Sağol gülümmm ya ben eşarp takamıyorum ama nasıl olur ki? Şala alışkınım. Pudra renk eşarbım var ama boğar dimi? Bir de bordo etek giyince eşim çıldırmasın

ay bittim hepsine çok güzeller kap ı ne kadara aldın

Fuşya stilettona ve mor ceketine BA-YIL-DIM güle güle iyi günlerde giy tatlım Senin mor ceketine benzer fuşya önden tek düğmeli ceket aldım bende geçenlerde.çok hoş duryorlar hakkaten

Senin eşin de kıskançlık yapmıştır kesin dikkat çekici renk diye. Kotun altında da çok güzel duruyo fuşya ayakkabılar. İster spor ister klasik oluyo. Sağol tatlım.

Canım pek anlamam bu sonuç işlerinden ama ihmal etme lütfen dikkat et kendine güzel hatun

Ederim canım onu da halledicem inşallah. Ben de diyorum hiç sivilce yoktu bende hamilelikte pırıl pırıldı cildim. Sonrasında da yoktu. Birkaç aydır yüzümü bir bastı ne kullandıysam da gitmedi. Aksine tekrar etmeye başladı sivilceler. Bir de kan sivilcesi kırmızı kırmızı. Omuzlarımda da bolca var. Meğerse kisttenmiş. Allah tan şal bağlayınca gözükmüyolar.

O senin güzelliğin kuzum sen nasıl oldun bakalım? Evde yorma kendini yavaş yavaş yap.

ay bittim hepsine çok güzeller kap ı ne kadara aldın

Yanlış olmasın 79,90 tl idi sanırım. Ama yeni almadım onu. Geçen yıl almıştım galiba ama şimdi de var. Ayakkabı yeni aldım kapla uydurdum. İnstagramdan almıştım bakayım bulursam söylerim sana adını sayfanın.

dün biraz durmadım bugün kendimi o yüzden yorgun hissediyorum ama şükürler olsun iyiyim
aslında eşim bayan tutalım hiç elleme diyor ama ben dayanamıyorum bir yerden bir şeyler yapayım diye uğraşıyorum

Sağol gülümmm ya ben eşarp takamıyorum ama nasıl olur ki? Şala alışkınım. Pudra renk eşarbım var ama boğar dimi? Bir de bordo etek giyince eşim çıldırmasın
Pudra boğar canım. O tonda salda olur ama bazen de eşarp çok sık olabiliyor. Ayy senin es zaten çıldırmış bordo yine másum

Menumu vereyim ben
D Deligonul783 M Melrin ve guzel hatunlar
sabah8.30: limonlu ılık su
1 tane 2 si birarada kahve
3 hurma, 1 kuru kayısı

ara 10.30: iki hurma, çay(umreden biri getirmiş)

öğle 11.30: 1 tabak karışık ızgara
2 kaşık bulgur p
10 kuçuk yaprk sarma(pirincsiz)
300 ml ayran

Aksam 16.00: 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yumurtalı ıspanak
4 kaşık yoğurt

ara: Türk Kahvesi
ara 20.00: bitki çayı , 1 avuç leblebi

3 litre su

Senin eşin de kıskançlık yapmıştır kesin dikkat çekici renk diye. Kotun altında da çok güzel duruyo fuşya ayakkabılar. İster spor ister klasik oluyo. Sağol tatlım.
Yok cekete yapmadı benimki.Kendisi seçti hatta.Tam tersine siyah giyinmenden sıkıldım artık dedi.E haklı adam yıllarca kamufle etsin diye siyah aldım herşeyimi.
Aslında giyimde kıskançlığı yoktur daha doğrusu yoktu eşimin ama zayıfladıktan sonra sanırım kıskanmalar başladı

Sarmalar bulgurlu sanırım.Evet öğlen yemiğin sağlam olmuş canım dediğin gibi ama kahvaltın hiç yok.Sen böyle yapmazdın.Nerde bakiyim haşlanmış yumurtalar hıııı kızıcam ama
Çalışan bayansın yavrum güne enerjik tok başlamalısın.Kahveyle hurmayla kahvaltı olmaz.İyi bak kendine.
Akşam yemeğin süper.Bayılırım yumurtalı ıspanağa

Benim malum telaşem var kızlar.Bu akşam da iş çıkışı kuaföre gidicem.kaşlarımı aldırcam ve hafta sonu saçlar için randevu alıcam.kaşlarım da hiç yok benim zaten.kaç yıldır aldırmıyorum kendinden doğal şekilli ama bi düzeltsin yine de.
Demem o ki bu akşamki menüm de gecikebilir.Bu ara idare edin beni inciiitanesi

Biliyoruz canım sıkıntı yok

canım tomurcukta bahsetmiş kahvaltı eksik burada öğlenide güzel yemişsin ama erken saat akşam da güzel bence

Evet canım bulgurluydu. Ya haklısın canım ama sıkıldım has yumurtadan biraz ozleyeyim dedim özledim sanırım su an yarın sabah yiyeyim . Valla şu an iyi sisim zaten neyse ki erken bitti yeme isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…