- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.321
Çikolata kisti olabilir mi canım?Sağol balım bir de doktor bişi dedi anlamadım bu bişey kisti dedi dikkate almak lazım dedi anlamadım. Anam yumurtalığımı kaplamış yahuay ağlanacak halime gülüyorum bişey bitiyo başka bişi başlıyo. Kortizol 20'den 11'e düşmüş. Normal sınırlarda yani. Ama yine de fazla biraz. İdrarda kan var yazıyo sonuçta (bld +-) yazıyo ne demekse artık. Eritrosit 3 yazıyo kırmızıyla.
Fuşya stilettona ve mor ceketine BA-YIL-DIM güle güle iyi günlerde giy tatlımKızlar yeni cicilerimay ben böyle şeyleri sevmem aslında onu aldım bunu aldım deyip göstermeyi ama bu kilo vermek insanı mutlu ediyormuş :) bir de sizle herşeyi paylaşmak istiyorum paylaşmadan edemiyorum :)
Şimdi pudra renk gömlek ve ayakkabılarla kalem etek alıp kombinleyim diyorum. Siyah olur ilk seçenek ama başka ne renk olur sizce?
Siyah bluzla fuşya ayakkabılar altına siyah kuyruklu balık etek başıma fuşya şal.
2.seçenek siyah bluz mor ceket siyah kalem etek ve pudra ayakkabılar.
Narçiçeği kabı kankim için ekledim o da aynı renk alacaktı :) aynı renk babet aldım fikir olsun kankim :)tevafuk55
Sağol canım benim aynen öyle. Gitmeyi düşünüyodum zaten ama hep erteliyodum.
1 seneyi geçti gitmedim. Geçen ay da reglim sorunlu olunca giderim diyodum eşim de baskı yapıyodu. Artık kesinleşti. Onu da haftaya halledeyim artık. Evde de işlerim birikti. İki makine çamaşır asıp gitmiştim. Haliyle ütü de birikti. İki makine daha var yıkanacak. Evi de süpürüp silmem gerek. İş çok. İş bitmez ki :)
Kankim o kadar güzeller ki maşallah ya. Güzel günlerde kullan canım bayıldım valla. Pudralara ve ceketine özellikle bayıldım. Canım pudra gömlek ve ayakkabilarla bordo mükemmel uyum sağlıyor. Bordo bir etek ve üzerine de hem bordo hem pudra barındıran eşarp kullanabilirsin. Yani ben olsam öyle yapardım. Diğer kombinlerini de hayal ettim harika olurlar canım. Esin Kıskanmak da haklı valla Fuşya ayakkabılar kiskanilmayacak gibi değil
ay bittim hepsine çok güzeller kap ı ne kadara aldınKızlar yeni cicilerimay ben böyle şeyleri sevmem aslında onu aldım bunu aldım deyip göstermeyi ama bu kilo vermek insanı mutlu ediyormuş :) bir de sizle herşeyi paylaşmak istiyorum paylaşmadan edemiyorum :)
Şimdi pudra renk gömlek ve ayakkabılarla kalem etek alıp kombinleyim diyorum. Siyah olur ilk seçenek ama başka ne renk olur sizce?
Siyah bluzla fuşya ayakkabılar altına siyah kuyruklu balık etek başıma fuşya şal.
2.seçenek siyah bluz mor ceket siyah kalem etek ve pudra ayakkabılar.
Narçiçeği kabı kankim için ekledim o da aynı renk alacaktı :) aynı renk babet aldım fikir olsun kankim :)tevafuk55
Çikolata kisti olabilir mi canım?
Fuşya stilettona ve mor ceketine BA-YIL-DIM güle güle iyi günlerde giy tatlımSenin mor ceketine benzer fuşya önden tek düğmeli ceket aldım bende geçenlerde.çok hoş duryorlar hakkaten
Senin eşin de kıskançlık yapmıştır kesindikkat çekici renk diye. Kotun altında da çok güzel duruyo fuşya ayakkabılar. İster spor ister klasik oluyo. Sağol tatlım.
Canım pek anlamam bu sonuç işlerinden ama ihmal etme lütfen dikkat et kendine güzel hatun
bunları giyincede foto bekleriz biz
ay bittim hepsine çok güzeller kap ı ne kadara aldın
Ederim canım onu da halledicem inşallah. Ben de diyorum hiç sivilce yoktu bende hamilelikte pırıl pırıldı cildim. Sonrasında da yoktu. Birkaç aydır yüzümü bir bastı ne kullandıysam da gitmedi. Aksine tekrar etmeye başladı sivilceler. Bir de kan sivilcesi kırmızı kırmızı. Omuzlarımda da bolca var. Meğerse kisttenmiş. Allah tan şal bağlayınca gözükmüyolar.
O senin güzelliğin kuzum sen nasıl oldun bakalım? Evde yorma kendini yavaş yavaş yap.
Pudra boğar canım. O tonda salda olur ama bazen de eşarp çok sık olabiliyor. Ayy senin es zaten çıldırmış bordo yine másumSağol gülümmm ya ben eşarp takamıyorum ama nasıl olur ki? Şala alışkınım. Pudra renk eşarbım var ama boğar dimi? Bir de bordo etek giyince eşim çıldırmasın
Yok cekete yapmadı benimki.Kendisi seçti hatta.Tam tersine siyah giyinmenden sıkıldım artık dedi.E haklı adam yıllarca kamufle etsin diye siyah aldım herşeyimi.Senin eşin de kıskançlık yapmıştır kesindikkat çekici renk diye. Kotun altında da çok güzel duruyo fuşya ayakkabılar. İster spor ister klasik oluyo. Sağol tatlım.
Sarmalar bulgurlu sanırım.Evet öğlen yemiğin sağlam olmuş canım dediğin gibi ama kahvaltın hiç yok.Sen böyle yapmazdın.Nerde bakiyim haşlanmış yumurtalar hıııı kızıcam amaMenumu vereyim ben
D Deligonul783 M Melrin ve guzel hatunlar
sabah8.30: limonlu ılık su
1 tane 2 si birarada kahve
3 hurma, 1 kuru kayısı
ara 10.30: iki hurma, çay(umreden biri getirmiş)
öğle 11.30: 1 tabak karışık ızgara
2 kaşık bulgur p
10 kuçuk yaprk sarma(pirincsiz)
300 ml ayran
Aksam 16.00: 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yumurtalı ıspanak
4 kaşık yoğurt
ara: Türk Kahvesi
ara 20.00: bitki çayı , 1 avuç leblebi
3 litre su
Benim malum telaşem var kızlar.Bu akşam da iş çıkışı kuaföre gidicem.kaşlarımı aldırcam ve hafta sonu saçlar için randevu alıcam.kaşlarım da hiç yok benim zaten.kaç yıldır aldırmıyorum kendinden doğal şekilli ama bi düzeltsin yine de.
Demem o ki bu akşamki menüm de gecikebilir.Bu ara idare edin beniinciiitanesi
Menumu vereyim ben
D Deligonul783 M Melrin ve guzel hatunlar
sabah8.30: limonlu ılık su
1 tane 2 si birarada kahve
3 hurma, 1 kuru kayısı
ara 10.30: iki hurma, çay(umreden biri getirmiş)
öğle 11.30: 1 tabak karışık ızgara
2 kaşık bulgur p
10 kuçuk yaprk sarma(pirincsiz)
300 ml ayran
Aksam 16.00: 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yumurtalı ıspanak
4 kaşık yoğurt
ara: Türk Kahvesi
ara 20.00: bitki çayı , 1 avuç leblebi
3 litre su
Evet canım bulgurluydu. Ya haklısın canım ama sıkıldım has yumurtadan biraz ozleyeyim dedim özledim sanırım su an yarın sabah yiyeyimSarmalar bulgurlu sanırım.Evet öğlen yemiğin sağlam olmuş canım dediğin gibi ama kahvaltın hiç yok.Sen böyle yapmazdın.Nerde bakiyim haşlanmış yumurtalar hıııı kızıcam ama
Çalışan bayansın yavrum güne enerjik tok başlamalısın.Kahveyle hurmayla kahvaltı olmaz.İyi bak kendine.
Akşam yemeğin süper.Bayılırım yumurtalı ıspanağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?