Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk
SABAH 08:00
1 kk peynir domates salatalık yeşillik ekmek arası
1 tane ceviz

ARA 10:00
9 gr biter
3 tane ceviz

ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 dilim tiramisu

ARA 16:00
çilekli yoğurt ( 6 çilek 3 yk yoğurt)

AKŞAM 19:30
2 adet misket köfte
1 muz

20:30 sütlü kahve 2 ceviz

3 lt su

Misket köfte nin boyutu ne canım. Çok küçük değil mi onlar.akşamın az olmuş canım ama gerisi çok güzel

Bugun daha iyi menun canim.ceviz enerji verir sana.tatlinda oglende olmus aksama erir zaten.
Misket kofte cok az degil mi 2 tane.saati gec diye mi az yersin.5 adet de yiyebilirsin bana gore.muzu cikarip ordan salata ekleyebilirsin.

Çok güzel menü canım süpersin. Sabah kahvaltı etmemişsin?

Cok gecmis olsun kuzumm sirt agrisi emzirmekten olur aslinda bence ortopedide biseyin yok diycek kendimden biliyorum emzirirken cok sirtim belim agrirdi insallah seninde biseyin yoktur canim

Ben de menümü vereyim hatunlar..
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (10:45)
1 yumurta tavada, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim tb, 1 bardak süt

Öğle (14:30)
1 bardak sütle 5-6 kaşık nesfit karışım

Ara (16:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter, yarım muz

Akşam (19 gibi)
1 dilim somon, bol yeşillikli salata

3,5 lt su

Bugun daha iyi menun canim.ceviz enerji verir sana.tatlinda oglende olmus aksama erir zaten.
Misket kofte cok az degil mi 2 tane.saati gec diye mi az yersin.5 adet de yiyebilirsin bana gore.muzu cikarip ordan salata ekleyebilirsin.

nefsim çekmesin diye yerim canım o yüzden yoksa salıya kadar biraz sıkı tutarım diye düşünüyorum ama yarın akşam 9 gibi bebek görmeye gideceğiz bakalım orada ne yapacağım

öğlen pek doyurucu gelmedi sanki bana canım ama sen doyduysan sıkıntı yok tabi

Cok gecmis olsun kuzumm sirt agrisi emzirmekten olur aslinda bence ortopedide biseyin yok diycek kendimden biliyorum emzirirken cok sirtim belim agrirdi insallah seninde biseyin yoktur canim

Hamileyken de çok çektim canım. Bir de düğün arefesi ağır kaldırıp tutulmuştum aynı yer hala ağrıyo. Tüm sırt ağrısa anlarım ama aynı nokta zonkluyo batıyo.. Anlamadım gitti.. Sağol canım.

Afiyet olsun canım çok güzel menun ödemi çabuk atacaksin anlaşıldı :))

Yavrum fusya ayakkabina ba yil dimmmm vede nar cicige olan ayakkabin cok guzel tamda benim reklerim hele o bele oturan mor ceketin asik oldum resmen pudra ah ahh en sevdigim renk kiz kocan kiskanmayi birak seni eve kapasa yeri var ayol acayip sik seyler bunlar gule gule kullan tatlim benim

Öğle yemeği sabahın yokluğunu senin menülerine göre dengelemiş akşam yemeği harika bence günü güzel kapatmissin
Bugün menünü daha çok beğendim gayet sağlıklı olmuş
Süppperrr olmuş

tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, çay
Ara (10:15)
Elma
Öğle (12:15)
3 köfte, salata, 1 kepçe mercimek çorba, ekmeksiz
Ara(15:30)
Türk kahvesi, 1 lokum
Akşam (17:30)
1 kepçe mercimek çorba, yoğurt,
kızartma ( 2biber, 3 elma dilim patates, 4 dilim patlıcan, 4 dilim kabak), salata, ekmeksiz
Ara(19:30)
Avuç içi fındık
2.5 litre su

angelina35 ve fıstıklarım
sabah 8 e doğru
3 ceviz
2 dilim t.b.ekmeğinden yapılan tostun 4te 1 inden daha azı iki lokmalık kadardı

ara
1 elma

öğle10
1 yumurtalı melemen toplam 4 kaşık
2 zeytin
1ç kaşığı krem peynir
1. t. k çilek reçeli
2 dilim t.b. ekmeği

akşam 18:00
1 yemek kaşığı bakla üstüne yoğurt
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı (illa tadına bak dediler)
1 kase cacık
2 dilim kadar t.b .ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…