- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.341
Tamam kuzum yarın sabah kahvaltı olacak inşcanım tomurcukta bahsetmiş kahvaltı eksik burada öğlenide güzel yemişsin ama erken saat akşam da güzel bence
Misket köfte nin boyutu ne canım. Çok küçük değil mi onlar.akşamın az olmuş canım ama gerisi çok güzeltomurcukkk
SABAH 08:00
1 kk peynir domates salatalık yeşillik ekmek arası
1 tane ceviz
ARA 10:00
9 gr biter
3 tane ceviz
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 dilim tiramisu
ARA 16:00
çilekli yoğurt ( 6 çilek 3 yk yoğurt)
AKŞAM 19:30
2 adet misket köfte
1 muz
20:30 sütlü kahve 2 ceviz
3 lt su
canım orta boy ceviz kadarMisket köfte nin boyutu ne canım. Çok küçük değil mi onlar.akşamın az olmuş canım ama gerisi çok güzel
Bugun daha iyi menun canim.ceviz enerji verir sana.tatlinda oglende olmus aksama erir zaten.tomurcukkk
1 tane ceviz
9 gr biter
3 tane ceviz
1 kase mercimek çorba
1 dilim tiramisu
2 adet misket köfte
1 muz
3 lt su
Menumu vereyim ben
D Deligonul783 M Melrin ve guzel hatunlar
sabah8.30: limonlu ılık su
1 tane 2 si birarada kahve
3 hurma, 1 kuru kayısı
ara 10.30: iki hurma, çay(umreden biri getirmiş)
öğle 11.30: 1 tabak karışık ızgara
2 kaşık bulgur p
10 kuçuk yaprk sarma(pirincsiz)
300 ml ayran
Aksam 16.00: 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yumurtalı ıspanak
4 kaşık yoğurt
ara: Türk Kahvesi
ara 20.00: bitki çayı , 1 avuç leblebi
3 litre su
Cok gecmis olsun kuzumm sirt agrisi emzirmekten olur aslinda bence ortopedide biseyin yok diycek kendimden biliyorum emzirirken cok sirtim belim agrirdi insallah seninde biseyin yoktur canimKızlar böbrek usg si güzel çıktı. Peki bu sırt ağrısı neyin nesi yaa offf bir de ortopediye gideyim bari.. Belki fıtık falandır.. Böbrek için gittim ama sol yumurtalığımda büyük bir kist olduğunu öğrendimkadın doğuma gitmekte şart oldu. Doğumdan beri korkudan gidemedim hiç.
Bugun daha iyi menun canim.ceviz enerji verir sana.tatlinda oglende olmus aksama erir zaten.
Misket kofte cok az degil mi 2 tane.saati gec diye mi az yersin.5 adet de yiyebilirsin bana gore.muzu cikarip ordan salata ekleyebilirsin.
Cok gecmis olsun kuzumm sirt agrisi emzirmekten olur aslinda bence ortopedide biseyin yok diycek kendimden biliyorum emzirirken cok sirtim belim agrirdi insallah seninde biseyin yoktur canim
öğlen pek doyurucu gelmedi sanki bana canım ama sen doyduysan sıkıntı yok tabi
Evet canım biraz iki gün degisiklik yapayım dedimÇok güzel menü canım süpersin. Sabah kahvaltı etmemişsin?
Afiyet olsun canım çok güzel menun
Yavrum fusya ayakkabina ba yil dimmmm vede nar cicige olan ayakkabin cok guzel tamda benim reklerim hele o bele oturan mor ceketin asik oldum resmen pudra ah ahh en sevdigim renk kiz kocan kiskanmayi birak seni eve kapasa yeri var ayol acayip sik seyler bunlar gule gule kullan tatlim benimKızlar yeni cicilerimay ben böyle şeyleri sevmem aslında onu aldım bunu aldım deyip göstermeyi ama bu kilo vermek insanı mutlu ediyormuş :) bir de sizle herşeyi paylaşmak istiyorum paylaşmadan edemiyorum :)
Şimdi pudra renk gömlek ve ayakkabılarla kalem etek alıp kombinleyim diyorum. Siyah olur ilk seçenek ama başka ne renk olur sizce?
Siyah bluzla fuşya ayakkabılar altına siyah kuyruklu balık etek başıma fuşya şal.
2.seçenek siyah bluz mor ceket siyah kalem etek ve pudra ayakkabılar.
Narçiçeği kabı kankim için ekledim o da aynı renk alacaktı :) aynı renk babet aldım fikir olsun kankim :)tevafuk55
Öğle yemeği sabahın yokluğunu senin menülerine göre dengelemiş akşam yemeği harika bence günü güzel kapatmissinMenumu vereyim ben
D Deligonul783 M Melrin ve guzel hatunlar
sabah8.30: limonlu ılık su
1 tane 2 si birarada kahve
3 hurma, 1 kuru kayısı
ara 10.30: iki hurma, çay(umreden biri getirmiş)
öğle 11.30: 1 tabak karışık ızgara
2 kaşık bulgur p
10 kuçuk yaprk sarma(pirincsiz)
300 ml ayran
Aksam 16.00: 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yumurtalı ıspanak
4 kaşık yoğurt
ara: Türk Kahvesi
ara 20.00: bitki çayı , 1 avuç leblebi
3 litre su
Bugün menünü daha çok beğendim gayet sağlıklı olmuştomurcukkk
1 tane ceviz
9 gr biter
3 tane ceviz
1 kase mercimek çorba
1 dilim tiramisu
2 adet misket köfte
1 muz
3 lt su
Süppperrr olmuş
yettim gariiiiii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?