- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.361
Niye kafanı salladın anlamadım ama menünü beğendim sabah tostu yememişsin desem yeridir tek fazla olan bana göre akşam 1 dilim ekmek yesen yeterdi diye düşünüyorumangelina35 ve fıstıklarım
sabah 8 e doğru
3 ceviz
2 dilim t.b.ekmeğinden yapılan tostun 4te 1 inden daha azı iki lokmalık kadardı
ara
1 elma
öğle10
1 yumurtalı melemen toplam 4 kaşık
2 zeytin
1ç kaşığı krem peynir
1. t. k çilek reçeli
2 dilim t.b. ekmeği
akşam 18:00
1 yemek kaşığı bakla üstüne yoğurt
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı (illa tadına bak dediler)
1 kase cacık
2 dilim kadar t.b .ekmeği
Ohhh şifa niyetineöğleden sonra uyuduğum için su şimdilik 2 litre oldu
suya çubuk tarçın attım bu gün tarçınlı su içiyorum :)
yatasıya kadar 1- 1.5 litre daha içerim büyük ihtimal
şükür böbrekte bişey yokmuşKızlar böbrek usg si güzel çıktı. Peki bu sırt ağrısı neyin nesi yaa offf bir de ortopediye gideyim bari.. Belki fıtık falandır.. Böbrek için gittim ama sol yumurtalığımda büyük bir kist olduğunu öğrendimkadın doğuma gitmekte şart oldu. Doğumdan beri korkudan gidemedim hiç.
valla ben kafamı sallamadım sadece saati yazdım o kafa sallama nerden gelmiş bilmiyorum :))Niye kafanı salladın anlamadım ama menünü beğendim sabah tostu yememişsin desem yeridir tek fazla olan bana göre akşam 1 dilim ekmek yesen yeterdi diye düşünüyorum
Ortağım.iki gündür kusursuz menüler veriyorsun Tebrikler canımtevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, çay
Ara (10:15)
Elma
Öğle (12:15)
3 köfte, salata, 1 kepçe mercimek çorba, ekmeksiz
Ara(15:30)
Türk kahvesi, 1 lokum
Akşam (17:30)
1 kepçe mercimek çorba, yoğurt,
kızartma ( 2biber, 3 elma dilim patates, 4 dilim patlıcan, 4 dilim kabak), salata, ekmeksiz
Ara(19:30)
Avuç içi fındık
2.5 litre su
Afiyet olsun canım melrininde dediği gibi bir dilim ekmek de yeterdi ama iki dilim de artı yapmaz canımangelina35 ve fıstıklarım
sabah 8 e doğru
3 ceviz
2 dilim t.b.ekmeğinden yapılan tostun 4te 1 inden daha azı iki lokmalık kadardı
ara
1 elma
öğle10
1 yumurtalı melemen toplam 4 kaşık
2 zeytin
1ç kaşığı krem peynir
1. t. k çilek reçeli
2 dilim t.b. ekmeği
akşam 18:00
1 yemek kaşığı bakla üstüne yoğurt
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı (illa tadına bak dediler)
1 kase cacık
2 dilim kadar t.b .ekmeği
bu ara ekmek yiyesim var neden bilmiyorum çok hoşuma gidiyor ekmek yemek :)Ortağım.iki gündür kusursuz menüler veriyorsun Tebrikler canım
Afiyet olsun canım melrininde dediği gibi bir dilim ekmek de yeterdi ama iki dilim de artı yapmaz canım
güle güle sağlıkla giy gülüm hepside çok güzel :)Kızlar yeni cicilerimay ben böyle şeyleri sevmem aslında onu aldım bunu aldım deyip göstermeyi ama bu kilo vermek insanı mutlu ediyormuş :) bir de sizle herşeyi paylaşmak istiyorum paylaşmadan edemiyorum :)
Şimdi pudra renk gömlek ve ayakkabılarla kalem etek alıp kombinleyim diyorum. Siyah olur ilk seçenek ama başka ne renk olur sizce?
Siyah bluzla fuşya ayakkabılar altına siyah kuyruklu balık etek başıma fuşya şal.
2.seçenek siyah bluz mor ceket siyah kalem etek ve pudra ayakkabılar.
Narçiçeği kabı kankim için ekledim o da aynı renk alacaktı :) aynı renk babet aldım fikir olsun kankim :)tevafuk55
afiyet olsun gülüm menün güzel de sabah azcık bişeyler yeseydin iyiydiMenumu vereyim ben
D Deligonul783 M Melrin ve guzel hatunlar
sabah8.30: limonlu ılık su
1 tane 2 si birarada kahve
3 hurma, 1 kuru kayısı
ara 10.30: iki hurma, çay(umreden biri getirmiş)
öğle 11.30: 1 tabak karışık ızgara
2 kaşık bulgur p
10 kuçuk yaprk sarma(pirincsiz)
300 ml ayran
Aksam 16.00: 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yumurtalı ıspanak
4 kaşık yoğurt
ara: Türk Kahvesi
ara 20.00: bitki çayı , 1 avuç leblebi
3 litre su
az az ama sağlıklı dengeli olmuş menün afiyet olsun incitanemtomurcukkk
SABAH 08:00
1 kk peynir domates salatalık yeşillik ekmek arası
1 tane ceviz
ARA 10:00
9 gr biter
3 tane ceviz
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 dilim tiramisu
ARA 16:00
çilekli yoğurt ( 6 çilek 3 yk yoğurt)
AKŞAM 19:30
2 adet misket köfte
1 muz
20:30 sütlü kahve 2 ceviz
3 lt su
süper menü diyecek laf yok
ben hiç açık renkler giymiyorum senelerdirYavrum fusya ayakkabina ba yil dimmmm vede nar cicige olan ayakkabin cok guzel tamda benim reklerim hele o bele oturan mor ceketin asik oldum resmen pudra ah ahh en sevdigim renk kiz kocan kiskanmayi birak seni eve kapasa yeri var ayol acayip sik seyler bunlar gule gule kullan tatlim benim
bu gün az olmuş yediklerin akşam ki kızarmaları ekmeksiz yemişsin valla tebriklertevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, çay
Elma
Türk kahvesi, 1 lokum
kızartma ( 2biber, 3 elma dilim patates, 4 dilim patlıcan, 4 dilim kabak), salata, ekmeksiz
Avuç içi fındık
2.5 litre su
Bende ekmeği çok seviyorum canım özellikle de beyaz ekmeği. Ama bir müddet sabrediyorum. Sen yine iyi duruyorsun iki dilim çok değil aslında ama normalde gormuyorduk ya o yüzden dikkatimi çekti canım :))bu ara ekmek yiyesim var neden bilmiyorum çok hoşuma gidiyor ekmek yemek :)
aklımı çeldi biri benim kiloda ki biri için günde 5-6 dilim ekmek 10-12 kaşık yemek ve yanına salata yoğurt 1 kepçe çorba olması gerktiğine ikna etti ekmeği öyle arttırdım bu defa da canım istiyor zaten eşim fırından alıyor birde lezzetli mübarek :))Bende ekmeği çok seviyorum canım özellikle de beyaz ekmeği. Ama bir müddet sabrediyorum. Sen yine iyi duruyorsun iki dilim çok değil aslında ama normalde gormuyorduk ya o yüzden dikkatimi çekti canım :))
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Elma
Türk kahvesi, 1 lokum
Avuç içi fındık
2.5 litre su
Afiyet şifa olsun kuzum. Bakarsın duruma göre devam edersin.aklımı çeldi biri benim kiloda ki biri için günde 5-6 dilim ekmek 10-12 kaşık yemek ve yanına salata yoğurt 1 kepçe çorba olması gerktiğine ikna etti ekmeği öyle arttırdım bu defa da canım istiyor zaten eşim fırından alıyor birde lezzetli mübarek :))
D Deligonul783 ortağım o nasıl güzel bi ceket ayakkabı kombini harika çok beğendim fuşya ayakkabı çok güzel ama benim eşim almazdı bana kalırsa çok ama çok beğendim güzel parçalar almışsın sana da çok yakışacaktır merakla resmini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?