Haydi Yine Yeniden...

Niye kafanı salladın anlamadım ama menünü beğendim sabah tostu yememişsin desem yeridir tek fazla olan bana göre akşam 1 dilim ekmek yesen yeterdi diye düşünüyorum

şükür böbrekte bişey yokmuş
senin malum dönem sıkıntın kisttenmiş demek ki ilaçla hallederler onu sakın sıkıntı yapma gülüm

Niye kafanı salladın anlamadım ama menünü beğendim sabah tostu yememişsin desem yeridir tek fazla olan bana göre akşam 1 dilim ekmek yesen yeterdi diye düşünüyorum
valla ben kafamı sallamadım sadece saati yazdım o kafa sallama nerden gelmiş bilmiyorum :))
sabah ki eşime yaptığım tostun kalanıydı bitirmedi dip kısmı kaldı ben de sabah 7 olmadan içmiştim ilacımı 1 saati çoktan geçmişti baktım acıkır gibiyim de kalanı yedim gitti:)

Ortağım.iki gündür kusursuz menüler veriyorsun Tebrikler canım
Afiyet olsun canım melrininde dediği gibi bir dilim ekmek de yeterdi ama iki dilim de artı yapmaz canım

güle güle sağlıkla giy gülüm hepside çok güzel :)

afiyet olsun gülüm menün güzel de sabah azcık bişeyler yeseydin iyiydi

az az ama sağlıklı dengeli olmuş menün afiyet olsun incitanem

süper menü diyecek laf yok

ben hiç açık renkler giymiyorum senelerdir
bir iki parça saks mavisi fıstık yeşili bişeylerim var gerisi hep koyu renkler ben yaşlanınca mı giycem böyle cıvıltılı şeyleri o kadar alışmışım ki koyulara renklileri kendime yakıştıramam herhalde zayıflasam bile

bu gün az olmuş yediklerin akşam ki kızarmaları ekmeksiz yemişsin valla tebrikler

bu ara ekmek yiyesim var neden bilmiyorum çok hoşuma gidiyor ekmek yemek :)
Bende ekmeği çok seviyorum canım özellikle de beyaz ekmeği. Ama bir müddet sabrediyorum. Sen yine iyi duruyorsun iki dilim çok değil aslında ama normalde gormuyorduk ya o yüzden dikkatimi çekti canım :))

Bende ekmeği çok seviyorum canım özellikle de beyaz ekmeği. Ama bir müddet sabrediyorum. Sen yine iyi duruyorsun iki dilim çok değil aslında ama normalde gormuyorduk ya o yüzden dikkatimi çekti canım :))
aklımı çeldi biri benim kiloda ki biri için günde 5-6 dilim ekmek 10-12 kaşık yemek ve yanına salata yoğurt 1 kepçe çorba olması gerktiğine ikna etti ekmeği öyle arttırdım bu defa da canım istiyor zaten eşim fırından alıyor birde lezzetli mübarek :))

Kızartmayı bilmem ama diğerleri çok güzel canımmm sen kızartmanın yağını almışsındır zaten

Afiyet şifa olsun kuzum. Bakarsın duruma göre devam edersin.

Sağol canım benim eşim de almazdı ben kendim aldım iyi ki etek alayım giyinip çekicem sizin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…