Haydi Yine Yeniden...

Afiyet şifa olsun kuzum. Bakarsın duruma göre devam edersin.
tembellik etmesem elma çayı yapıcam evde yemek öncesi içmek için
sabah ki cevizde aslında suya konulup içine 1 limon dilimi 1 çubuk tarçın 2 ceviz konulup 2 bardak suyu akşamdan koyup sabah içilmesi lazımmış bağırsakta çalıştırıyormuş ama bana sabah bağırsak çalıştıran şeyler yazasak ilacın etkisini götürüyor diye sadece ceviz yiyip 2 bardak su içiyorum

Sağol canım benim eşim de almazdı ben kendim aldım iyi ki etek alayım giyinip çekicem sizin için :)
çek valla :))
pudra renk buluz üstüne koyu şal dene birde bak kendine hangisi daha çok yakışırsa onu örtersin
birde şu taşlı iğneler var ya türban yada şal için ondan iliştirirsin ohh 41 kere maşallah sonra eşin ne yapar bilmem ama :)))

Senin enerji ne su an bile yakışır canım bence ama bizler kilo olunca direk siyaha kapaniyoruz

ekim2009 angelina35 Nerelerdesiniz canım buranin sizin enerjinize de ihtiyacı var özledik ki hem
Ahh kuzum tam okuyup biseyler yaziyodumki buyuk oglusun proje odevi varmis benim telden onu tamamladi dahada bitmedide artik elinden aldim oyalanip duruyo sipa kusuruma bakmayin ne olur oyle yogunumki sizleri ihmal ettigimin farkindayim menu yorumu bile yapamiyorumm hepinizle sohbetler etmeyi cok ozledimm daha kucuk oglusa karton araba yalilacak icine girebilecegi defile yapilacak malzemeyi aldim ama vakit darligindan oda kaldi

Hahahahaha bilmem artık napar

ekim2009 kuzum benim yine giyinebilirsin renkli öyle düşünme hem için açılır yahu. Ben de zayıfken koyu renk giyiyomuşum onu fark ettim. Ayyy ne salakmışım giyin rengarenk. Kiloluyken anladım kıymetini valla. Ben de önceden bu kadar renkli şeyler almazdım.

Kankitom menun cok super gercekten afiyet olsun eksin bol olsun gulummm

Biliyorum kuzum yoğunluğunu Allah enerjini arttirsin. Yorum mühim değil Kuzum musait öldugunda sen ol yeter

Gelelim benim menuyeee ekim2009 kankitom ve degerli dostlarim
10 30
Iki dilim tb ekmek
Bir tabak salata
Iki tane incecik yaprak sarma
Bir iki tane kasar peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay
15 00
Dort kasik manti
Bir tabak salata
Bir dilim etimek tatlisi
18 00
Bir kepce corba
Dort kucuk parca tavuk
Bir kasik pilavv
Su 1, 5 litre
Spor yok
Sekersiz cay iccem birazdan

Kuzumm akşamın çok az olmuş önceki ara da az olmuş. Öğlende de tatlı var diye çorba yemişsin sadece ama yetersiz gibi kuzum köfteler fazla olsa biraz da salata tarzı yesen güzel olurdu. Muz da tok tutar gerçi.

Gayet güzel menü olmuş canım sadece akşam iki dilim ekmek çok gibi ama zararı da olmaz.

Tatlıya ve mantıya rağmen güzel menü canım. Tatlıyı erken saatte yemen iyi olmuş. Spor yoksa suyu arttır gülüm 1,5 az olmuş.

Her şeyden az az afiyet olsun canım :)

Valla bu menu bi harika.cok sade ve dengeli

açık renklilerde de bıngıl bıngıl fazlalıklar çıkar diye cesaret etmedim modeline göre arada sırada çok nadir alıyorum

canom menünün miktarlar azcık azcık kız mantıyı 4 kaşıkla nasıl bıraktın hiç mi acımadın hiç mi için sızlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…