- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.381
tembellik etmesem elma çayı yapıcam evde yemek öncesi içmek içinAfiyet şifa olsun kuzum. Bakarsın duruma göre devam edersin.
çek valla :))Sağol canım benim eşim de almazdı ben kendim aldım iyi kietek alayım giyinip çekicem sizin için :)
Senin enerji ne su an bile yakışır canım bence ama bizler kilo olunca direk siyaha kapaniyoruzben hiç açık renkler giymiyorum senelerdir
bir iki parça saks mavisi fıstık yeşili bişeylerim var gerisi hep koyu renklerben yaşlanınca mı giycem böyle cıvıltılı şeyleri o kadar alışmışım ki koyulara renklileri kendime yakıştıramam herhalde zayıflasam bile
Ahh kuzum tam okuyup biseyler yaziyodumki buyuk oglusun proje odevi varmis benim telden onu tamamladi dahada bitmedide artik elinden aldim oyalanip duruyo sipa kusuruma bakmayin ne olur oyle yogunumki sizleri ihmal ettigimin farkindayim menu yorumu bile yapamiyorumm hepinizle sohbetler etmeyi cok ozledimm daha kucuk oglusa karton araba yalilacak icine girebilecegi defile yapilacak malzemeyi aldim ama vakit darligindan oda kaldi
çek valla :))
pudra renk buluz üstüne koyu şal dene birde bak kendine hangisi daha çok yakışırsa onu örtersin
birde şu taşlı iğneler var ya türban yada şal için ondan iliştirirsin ohh 41 kere maşallah sonra eşin ne yapar bilmem ama :)))
Kankitom menun cok super gercekten afiyet olsun eksin bol olsun gulummmangelina35 ve fıstıklarım
sabah 8 e doğru
3 ceviz
2 dilim t.b.ekmeğinden yapılan tostun 4te 1 inden daha azı iki lokmalık kadardı
ara
1 elma
öğle10
1 yumurtalı melemen toplam 4 kaşık
2 zeytin
1ç kaşığı krem peynir
1. t. k çilek reçeli
2 dilim t.b. ekmeği
akşam 18:00
1 yemek kaşığı bakla üstüne yoğurt
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı (illa tadına bak dediler)
1 kase cacık
2 dilim kadar t.b .ekmeği
Biliyorum kuzum yoğunluğunu Allah enerjini arttirsin. Yorum mühim değil Kuzum musait öldugunda sen ol yeterAhh kuzum tam okuyup biseyler yaziyodumki buyuk oglusun proje odevi varmis benim telden onu tamamladi dahada bitmedide artik elinden aldim oyalanip duruyo sipa kusuruma bakmayin ne olur oyle yogunumki sizleri ihmal ettigimin farkindayim menu yorumu bile yapamiyorumm hepinizle sohbetler etmeyi cok ozledimm daha kucuk oglusa karton araba yalilacak icine girebilecegi defile yapilacak malzemeyi aldim ama vakit darligindan oda kaldi
tomurcukkk
SABAH 08:00
1 kk peynir domates salatalık yeşillik ekmek arası
1 tane ceviz
ARA 10:00
9 gr biter
3 tane ceviz
ÖĞLE 13:00
1 kase mercimek çorba
1 dilim tiramisu
ARA 16:00
çilekli yoğurt ( 6 çilek 3 yk yoğurt)
AKŞAM 19:30
2 adet misket köfte
1 muz
20:30 sütlü kahve 2 ceviz
3 lt su
angelina35 ve fıstıklarım
sabah 8 e doğru
3 ceviz
2 dilim t.b.ekmeğinden yapılan tostun 4te 1 inden daha azı iki lokmalık kadardı
ara
1 elma
öğle10
1 yumurtalı melemen toplam 4 kaşık
2 zeytin
1ç kaşığı krem peynir
1. t. k çilek reçeli
2 dilim t.b. ekmeği
akşam 18:00
1 yemek kaşığı bakla üstüne yoğurt
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı (illa tadına bak dediler)
1 kase cacık
2 dilim kadar t.b .ekmeği
Gelelim benim menuyeeeekim2009 kankitom ve degerli dostlarim
10 30
Iki dilim tb ekmek
Bir tabak salata
Iki tane incecik yaprak sarma
Bir iki tane kasar peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay
15 00
Dort kasik manti
Bir tabak salata
Bir dilim etimek tatlisi
18 00
Bir kepce corba
Dort kucuk parca tavuk
Bir kasik pilavv
Su 1, 5 litre
Spor yok
Sekersiz cay iccem birazdan
Cok saol canim benim musait oldukca burdayimBiliyorum kuzum yoğunluğunu Allah enerjini arttirsin. Yorum mühim değil Kuzum musait öldugunda sen ol yeter
Amann sorma manti yakti beni bu hafta suya gelince bu ar a su icemiyorum yogunluktan unutuyorum acil yurumem lagzim benimmTatlıya ve mantıya rağmen güzel menü canım. Tatlıyı erken saatte yemen iyi olmuş. Spor yoksa suyu arttır gülüm 1,5 az olmuş.
Her şeyden az az afiyet olsun canım :)Gelelim benim menuyeeeekim2009 kankitom ve degerli dostlarim
10 30
Iki dilim tb ekmek
Bir tabak salata
Iki zeytin
Sekersiz cay
15 00
Dort kasik manti
Bir tabak salata
Bir dilim etimek tatlisi
18 00
Bir kepce corba
Dort kucuk parca tavuk
Bir kasik pilavv
Su 1, 5 litre
Spor yok
Valla bu menu bi harika.cok sade ve dengeli
açık renklilerde de bıngıl bıngıl fazlalıklar çıkar diye cesaret etmedim modeline göre arada sırada çok nadir alıyorumekim2009 kuzum benim yine giyinebilirsin renkli öyle düşünme hem için açılır yahu. Ben de zayıfken koyu renk giyiyomuşum onu fark ettim. Ayyy ne salakmışım giyin rengarenk. Kiloluyken anladım kıymetini valla. Ben de önceden bu kadar renkli şeyler almazdım.
canom menünün miktarlar azcık azcık kız mantıyı 4 kaşıkla nasıl bıraktın hiç mi acımadın hiç mi için sızlamadıGelelim benim menuyeeeekim2009 kankitom ve degerli dostlarim
10 30
Iki dilim tb ekmek
Bir tabak salata
Iki zeytin
Sekersiz cay
15 00
Dort kasik manti
Bir tabak salata
Bir dilim etimek tatlisi
18 00
Bir kepce corba
Dort kucuk parca tavuk
Bir kasik pilavv
Su 1, 5 litre
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?