- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.401
Cok guzel canim.yeterli ve dengelitevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, çay
Ara (10:15)
Elma
Öğle (12:15)
3 köfte, salata, 1 kepçe mercimek çorba, ekmeksiz
Ara(15:30)
Türk kahvesi, 1 lokum
Akşam (17:30)
1 kepçe mercimek çorba, yoğurt,
kızartma ( 2biber, 3 elma dilim patates, 4 dilim patlıcan, 4 dilim kabak), salata, ekmeksiz
Ara(19:30)
Avuç içi fındık
2.5 litre su
Ooo yarın eksi garanti canım. Bizde çay içiyoruz canım afiyet olsun50 dk tempolu yürüyüş yapıldı cimildi çay yapıldı şimdi içme zamanı
Aksamda hem pilav hem ekmek fazla canim.onun disinda gayet iyiangelina35 ve fıstıklarım
sabah 8 e doğru
3 ceviz
2 dilim t.b.ekmeğinden yapılan tostun 4te 1 inden daha azı iki lokmalık kadardı
ara
1 elma
öğle10
1 yumurtalı melemen toplam 4 kaşık
2 zeytin
1ç kaşığı krem peynir
1. t. k çilek reçeli
2 dilim t.b. ekmeği
akşam 18:00
1 yemek kaşığı bakla üstüne yoğurt
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı (illa tadına bak dediler)
1 kase cacık
2 dilim kadar t.b .ekmeği
Suyu iyiden iyiye azalttin canim.karbon da cogaldi.haftaya sifirdan bi baslangic yap sen tatlim.Gelelim benim menuyeeeekim2009 kankitom ve degerli dostlarim
10 30
Iki dilim tb ekmek
Bir tabak salata
Iki tane incecik yaprak sarma
Bir iki tane kasar peynir
Iki zeytin
Sekersiz cay
15 00
Dort kasik manti
Bir tabak salata
Bir dilim etimek tatlisi
18 00
Bir kepce corba
Dort kucuk parca tavuk
Bir kasik pilavv
Su 1, 5 litre
Spor yok
Sekersiz cay iccem birazdan
Menun cok güzel canım afiyet olsunMenuminciiitanesi
sabah 08.00
2 adt etimek
uzerine krem peynir
3 adet zeytin
Ara
10 adet findik
1 ck cikolata
oglen 15.30
1 adt tost
5 adt yesil zeytin
aksam 19.30
5 yk taze fasulye
2 yk tavuk gogus kavurma
3 yk yogurt
ara
bikac erik cilek
Süper bir menü canım senin arti çoktan gitmiştirMenuminciiitanesi
sabah 08.00
2 adt etimek
uzerine krem peynir
3 adet zeytin
Ara
10 adet findik
1 ck cikolata
oglen 15.30
1 adt tost
5 adt yesil zeytin
aksam 19.30
5 yk taze fasulye
2 yk tavuk gogus kavurma
3 yk yogurt
ara
bikac erik cilek
Canim spor sayılır mi bilmem ama ruhuna iyi gelmiştir. Kafamız ruhumuz sağlıklı olunca da kilo vermek daha rahatKızlar eşimle 5 km yurumusuzdur şimdi geldik sallana sallana yürüdük spor sayılırsa tabi
Gitti gitti canim.baya da yuruyorum kac gundur alisveris bahanesiyle.bugun daha hizli ve fazla yurudum zaten.cocuk da yoktu yanimda.Süper bir menü canım senin arti çoktan gitmiştir
Hareket harekettir canim.evde olsan oturacaktin hareketsiz.hoş gerci sen rahat durmaz temizlik yapardin da neyseKızlar eşimle 5 km yurumusuzdur şimdi geldik sallana sallana yürüdük spor sayılırsa tabi
Oglen biraktimda aksam esim isten geldikten sonra tekrar sofra kurduk o yerken bende yimisim mantiyi allahimm bi gorsen esim tencereyi aldi eline beni yemesin diye tencereyle yedi mantiyi vicdansiz arada kasikladim saymadimda kendimden gecmisim niye boyle oluyo anlamadim cok yiyorum bu ara artilardayim galiba ama yok yakacam ben o mantiyi yarin ins yururum yoksa yandigimin resmidircanom menünün miktarlar azcık azcık kız mantıyı 4 kaşıkla nasıl bıraktın hiç mi acımadın hiç mi için sızlamadı
Bende farkindayim canim iyice cozuttum ya hayirlisi kontrolumu kaybediyorum bazen bu cok kotu bisey birde herkesin agzinda cok kilo verdin lafi bugun bi arkadas sen niye durup durup kilo veriyosun diye takildi aslinda giden cok bisey yok ama yuruyus cok inceltiyo insani onlar oyle goruyo sanirim ..birde simardim galiba son gunlerde kimi gorsem ilk duydugum kelime cok zayiflamissin oluyo buda yeme istegi uyandiriyo bendeSuyu iyiden iyiye azalttin canim.karbon da cogaldi.haftaya sifirdan bi baslangic yap sen tatlim.
hahahah enişte çok beğenmiş tencereyle yemiş işte :))Oglen biraktimda aksam esim isten geldikten sonra tekrar sofra kurduk o yerken bende yimisim mantiyi allahimm bi gorsen esim tencereyi aldi eline beni yemesin diye tencereyle yedi mantiyi vicdansiz arada kasikladim saymadimda kendimden gecmisim niye boyle oluyo anlamadim cok yiyorum bu ara artilardayim galiba ama yok yakacam ben o mantiyi yarin ins yururum yoksa yandigimin resmidir
Kesinlikle canımCanim spor sayılır mi bilmem ama ruhuna iyi gelmiştir. Kafamız ruhumuz sağlıklı olunca da kilo vermek daha rahat
Aynen durmazdim eşim yemek yerken ona yapacağım işleri siraladim o da hadi gel biz biraz hava alalım dedi çıktıkHareket harekettir canim.evde olsan oturacaktin hareketsiz.hoş gerci sen rahat durmaz temizlik yapardin da neyse
Aynen durmazdim eşim yemek yerken ona yapacağım işleri siraladim o da hadi gel biz biraz hava alalım dedi çıktıkHareket harekettir canim.evde olsan oturacaktin hareketsiz.hoş gerci sen rahat durmaz temizlik yapardin da neyse
Evet canım bu nu duymak bende de yemeğe isteği uyandırıyorBende farkindayim canim iyice cozuttum ya hayirlisi kontrolumu kaybediyorum bazen bu cok kotu bisey birde herkesin agzinda cok kilo verdin lafi bugun bi arkadas sen niye durup durup kilo veriyosun diye takildi aslinda giden cok bisey yok ama yuruyus cok inceltiyo insani onlar oyle goruyo sanirim ..birde simardim galiba son gunlerde kimi gorsem ilk duydugum kelime cok zayiflamissin oluyo buda yeme istegi uyandiriyo bende
gülüm sen evde değil misin neden erkenden kalkıyorsun azcık daha uyusan yaHerkese gunaydinlar hayırlı cuma lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?