Haydi Yine Yeniden...

Cok guzel canim.yeterli ve dengeli

Aksamda hem pilav hem ekmek fazla canim.onun disinda gayet iyi

Suyu iyiden iyiye azalttin canim.karbon da cogaldi.haftaya sifirdan bi baslangic yap sen tatlim.

Süper bir menü canım senin arti çoktan gitmiştir

canom menünün miktarlar azcık azcık kız mantıyı 4 kaşıkla nasıl bıraktın hiç mi acımadın hiç mi için sızlamadı
Oglen biraktimda aksam esim isten geldikten sonra tekrar sofra kurduk o yerken bende yimisim mantiyi allahimm bi gorsen esim tencereyi aldi eline beni yemesin diye tencereyle yedi mantiyi vicdansiz arada kasikladim saymadimda kendimden gecmisim niye boyle oluyo anlamadim cok yiyorum bu ara artilardayim galiba ama yok yakacam ben o mantiyi yarin ins yururum yoksa yandigimin resmidir

Suyu iyiden iyiye azalttin canim.karbon da cogaldi.haftaya sifirdan bi baslangic yap sen tatlim.
Bende farkindayim canim iyice cozuttum ya hayirlisi kontrolumu kaybediyorum bazen bu cok kotu bisey birde herkesin agzinda cok kilo verdin lafi bugun bi arkadas sen niye durup durup kilo veriyosun diye takildi aslinda giden cok bisey yok ama yuruyus cok inceltiyo insani onlar oyle goruyo sanirim ..birde simardim galiba son gunlerde kimi gorsem ilk duydugum kelime cok zayiflamissin oluyo buda yeme istegi uyandiriyo bende

hahahah enişte çok beğenmiş tencereyle yemiş işte :))
bu ara çok koşturuyorsun bedenin de ona göre daha fazla yakıt istiyor olan bu gülüm normal yani
ufaklığın içine girilen arabasını mukavvayla yapacaksın değil mi bir de üstünü kaplıycan da neyle kaplayacaksın şu yapışkanlı kağıtlarla mı

Hareket harekettir canim.evde olsan oturacaktin hareketsiz.hoş gerci sen rahat durmaz temizlik yapardin da neyse
Aynen durmazdim eşim yemek yerken ona yapacağım işleri siraladim o da hadi gel biz biraz hava alalım dedi çıktık
Evet canım bu nu duymak bende de yemeğe isteği uyandırıyor
Bazıları da tam tersi hoşuna gider bunu duymak daha çok kilo vermek için cababalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…