Haydi Yine Yeniden...

Begenmezmi mantinin hastasi aslinda beni yemesin diye aldi tencereyi eline kilo alinca adama sariyorum sizlaniyorum bikti garibim napsinn ...oglus itfaiye arabasi istiyor mukavva kutuyu kirmizi kartonla kapliycam daha sonra simli evalarla susliycem tekerleklerini cd den yapcam yan tarafina hortum takcam ama akardionlu hortumlar var onlardan alip sabitliycem birde basina kask aliyim diyorum itfaiyecinin kiyafeti olmazmi oda yapilacak cokk calismamlagzim cokk angelinaya dinlenmek yok

Aynen canim yaa gidisata dur demem lagzim benim boyle olmuyo kilo almak istemiyorum aldigim 40 beden pantolonu hic giymedim ayakkabi esarp almam lagzim kilo alirsam asla giyemem ve cok uzulurum

yazık yaaa sevdiği şeyleri yerken karışma adamcağıza:)
okurken yapacaklarını kendi kendime allahuu ekber dedim anacım ne çok işin var ayrıntılı uğraşlarınız var iyi sabredip, becere biliyorsun maşallahın var allah kolaylık versin

Saol tatlim benim alanim zaten cocuk gelisimciyim ben o nedenle konuya gayet hakimim yoksa diger anneler cok zorlaniyo faliyetlerde coguna yardimci oluyorum o nedenle cokkk geniss bir cevrem var evin yolunu o nedenle zor buluyorumm iki adimda biri durduruyo

ay mantıyı kim sevmez ben de var annem yapmıştı hazır dursun dolabında diye çıkarıp yapsam diyeti bozarım diye öyle duruyor valla ama hep aklımda da duruyor yani

ne güzel sende severek yapıyorsun belli

tamam canım dikkat et kendine iyi eğlenceler şimdiden

gözün aydıııınnn tomurcuğum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…