- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.421
Begenmezmi mantinin hastasi aslinda beni yemesin diye aldi tencereyi eline kilo alinca adama sariyorum sizlaniyorum bikti garibim napsinn ...oglus itfaiye arabasi istiyor mukavva kutuyu kirmizi kartonla kapliycam daha sonra simli evalarla susliycem tekerleklerini cd den yapcam yan tarafina hortum takcam ama akardionlu hortumlar var onlardan alip sabitliycem birde basina kask aliyim diyorum itfaiyecinin kiyafeti olmazmi oda yapilacak cokk calismamlagzim cokk angelinaya dinlenmek yokhahahah enişte çok beğenmiş tencereyle yemiş işte :))
bu ara çok koşturuyorsun bedenin de ona göre daha fazla yakıt istiyor olan bu gülüm normal yani
ufaklığın içine girilen arabasını mukavvayla yapacaksın değil mi bir de üstünü kaplıycan da neyle kaplayacaksın şu yapışkanlı kağıtlarla mı
Aynen canim yaa gidisata dur demem lagzim benim boyle olmuyo kilo almak istemiyorum aldigim 40 beden pantolonu hic giymedim ayakkabi esarp almam lagzim kilo alirsam asla giyemem ve cok uzulurumAynen durmazdim eşim yemek yerken ona yapacağım işleri siraladim o da hadi gel biz birava alalım dedi çıktık
Evet canım bu nu duymak bende de yemeğe isteği uyandırıyor
Bazıları da tam tersi hoşuna gider bunu duymak daha çok kilo vermek için cababalar
yazık yaaa sevdiği şeyleri yerken karışma adamcağıza:)Begenmezmi mantinin hastasi aslinda beni yemesin diye aldi tencereyi eline kilo alinca adama sariyorum sizlaniyorum bikti garibim napsinn ...oglus itfaiye arabasi istiyor mukavva kutuyu kirmizi kartonla kapliycam daha sonra simli evalarla susliycem tekerleklerini cd den yapcam yan tarafina hortum takcam ama akardionlu hortumlar var onlardan alip sabitliycem birde basina kask aliyim diyorum itfaiyecinin kiyafeti olmazmi oda yapilacak cokk calismamlagzim cokk angelinaya dinlenmek yok
Saol tatlim benim alanim zaten cocuk gelisimciyim ben o nedenle konuya gayet hakimim yoksa diger anneler cok zorlaniyo faliyetlerde coguna yardimci oluyorum o nedenle cokkk geniss bir cevrem var evin yolunu o nedenle zor buluyorumm iki adimda biri durduruyoyazık yaaa sevdiği şeyleri yerken karışma adamcağıza:)
okurken yapacaklarını kendi kendime allahuu ekber dedim anacım ne çok işin var ayrıntılı uğraşlarınız var iyi sabredip, becere biliyorsun maşallahın var allah kolaylık versin
Yok canım ben evde durur muyum evde dursa iş yaparım o yüzden salı hastahaneden çıktım çarşamba iş başı yaptımgülüm sen evde değil misin neden erkenden kalkıyorsun azcık daha uyusan ya
ay mantıyı kim sevmez ben de var annem yapmıştı hazır dursun dolabında diye çıkarıp yapsam diyeti bozarım diye öyle duruyor valla ama hep aklımda da duruyor yaniBegenmezmi mantinin hastasi aslinda beni yemesin diye aldi tencereyi eline kilo alinca adama sariyorum sizlaniyorum bikti garibim napsinn ...oglus itfaiye arabasi istiyor mukavva kutuyu kirmizi kartonla kapliycam daha sonra simli evalarla susliycem tekerleklerini cd den yapcam yan tarafina hortum takcam ama akardionlu hortumlar var onlardan alip sabitliycem birde basina kask aliyim diyorum itfaiyecinin kiyafeti olmazmi oda yapilacak cokk calismamlagzim cokk angelinaya dinlenmek yok
Saol tatlim benim alanim zaten cocuk gelisimciyim ben o nedenle konuya gayet hakimim yoksa diger anneler cok zorlaniyo faliyetlerde coguna yardimci oluyorum o nedenle cokkk geniss bir cevrem var evin yolunu o nedenle zor buluyorumm iki adimda biri durduruyo
amin amin ....
Amann sakin dursun yatsin dolapta migdende olmasindan iyidir canim cok kilo yapiyooi annemm yime sakinnnay mantıyı kim sevmez ben de var annem yapmıştı hazır dursun dolabında diye çıkarıp yapsam diyeti bozarım diye öyle duruyor valla ama hep aklımda da duruyor yani
Ben bugün çok yoğunum.Akşama da annemler geliyor memleketten.Yine fırsatım olmaz girmeye.Ben bugünden izin isteyeyim.Cuma cumartesi pazar menü bildiremeyeceğim ama olabildiğince dikkat edeceğim.söz
Pazartesinden itibaren eski sistem devam inşallah.
inciiitanesi
Iyi idare etmissin canım aksama da hafif bir şeyler yersinKızlar bugün menüde tavuk döner vardı kağıtta ve kağıdı açar açmaz inanılmaz bir koku aç kaldım artık bende 2 kase ekmeksiz sebze çorbası içtim
ben bu gün salıya göre 400 gr fazla çıktım ama hiçte kendimi kilo almış gibi hissetmiyorum o ağırlık yok
inşallah değişirbelki öyle geçici bir artı sabaha değişebilir hemen
gözün aydıııınnn tomurcuğum :))Ben bugün çok yoğunum.Akşama da annemler geliyor memleketten.Yine fırsatım olmaz girmeye.Ben bugünden izin isteyeyim.Cuma cumartesi pazar menü bildiremeyeceğim ama olabildiğince dikkat edeceğim.söz
Pazartesinden itibaren eski sistem devam inşallah.
inciiitanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?