Haydi Yine Yeniden...

Gozun aydin tatlim bol bol eglen ama foto istiyorumm bennnn cok merak ediyorum

Kızlar bugün menüde tavuk döner vardı kağıtta ve kağıdı açar açmaz inanılmaz bir koku aç kaldım artık bende 2 kase ekmeksiz sebze çorbası içtim
Ayy cok tehlikeli tavuk doner diger arkadaslariniz yedimi peki ara yap canim mutlaka yogurt yada kuruyemis olabilir ac birakma kendini

tomurcukkk
SABAH 08:00
1 tane ceviz
1 kk peynir domates salatalık yeşillik ekmek arası

ARA 10:00
9 gr bitter + 2 ceviz

ÖĞLE 13:00
2 kase sebze çorba ( tavuk döner muhabbeti yemedim)

ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt ( 7 çilek 3 kaşık yoğurt) ayrıca eşime 1 kilo çilek al dedim 1 kasa almış bitirmeye çalışıyorum

AKŞAM 20:00
1 fincan sütlü kahve

3 lt su

bebek görmeye gideceğim için bir şey yemeyeceğim oradan dönünce yazarım kızlar

kuzum dengelemissin masallah bebek görmeyi de hafif atlatirsin zaten

Bebek görmede bir şeyler atıştırabilirsin.gayet hafif menün canım.güzel dengelemişsin bugün.
Doğum yapan kadına söyle dua etsin sana

tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
06:50 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık,1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı tereyağı , 1 çay kaşığı bal, çay
Ara(10:15)
Elma,yarım dilim kek
Öğle (13:10)
1 tane islim kebabı, 1 dilim ekmek, ayran
Ara(15:00)
Bikaç papaz eriği, 3 mavi yeşil bisküvi
Akşam (16:20)
4 yemek kaşığı pilav üstü döner, salata
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su

Valla iyi bir gün benim için çok hafif olsada sana çok uygun bir menü inşallah akşamı da atlatabilirsin

Bende menumu vereyim
@butterfly143 M Melrin ve arkadaşlar

Sabah 8.30: ılık limonlu şu
2 kuru kayısı
2 küçük h yum, marul, yeşil soğan ve tereden oluşan salata(hepsi annemden doğal ürünler)
1 dilim tam b ekmek

Ara 10.30: sek Nescafe
2 dilim bitter

Öğle 12.30: 5-6kasik Arnavut ciğeri
3 kaşık p pilavı
1 kase cacık

Akşam 16.45: 1 muz
1 bardak süt

Ara:Türk Kahvesi 1 hurma
Bitki Çayı
3 lt şu

Baya erken bitirmişsin yeme işini canım.Güzel olmuş menün.

Gayet güzel bir menü canım. Pilav döner biraz kalorilidir ama erken ve kararında yemissin maşallah

Bugün kahvaltın çok güzel hemde bol yeşillikli.öğlen benim de ciğer yemeye niyetim vardı ama yoğunluktan fırsat bulamadım.Son arana 2 hurma daha ekleyip 3 yap canım.akşam yemeğin hem erken hemde az

Bugün kahvaltın çok güzel hemde bol yeşillikli.öğlen benim de ciğer yemeye niyetim vardı ama yoğunluktan fırsat bulamadım.Son arana 2 hurma daha ekleyip 3 yap canım.akşam yemeğin hem erken hemde az
Ya ciğer o kadar tok tuttu ki hiç acikmadim. Ama dediğin gibi yaparım canım seni mi kıracam

Çok güzel bir menü ciğeri çok severim afiyet olsun arkadaşım su şahane

Bebek görmede bir şeyler atıştırabilirsin.gayet hafif menün canım.güzel dengelemişsin bugün.
Doğum yapan kadına söyle dua etsin sana

Sağol canım söylerim inşallah dayanamayıp anlatayım bugün rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum hayır diyorum bir yanlışlık vardır ben hamile olamam diye ağlıyorum kardeşim yanım da hemşireler var işte test sonuçları diyorlar ama ben ikna olmuyorum gerçek olamaz bu diyerek kendimi zorluyorum ve uyanıyorum gerçekte değil zaten ama çok güzel bir şey

çok güzel canım ballı kaymaklı kahvaltı ne güzel her gün

güzel canım akşam menü ben gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…