Haydi Yine Yeniden...

Bu kadar bilinç altı yaparsan tabi inanmazsın canım.
Mucizen seni bulacak en kısa zamanda inşallah

Menu gayet hafif canim bebek gormedede atistirabilirsin afiyet olsun canim

Menuyu begendim canim artik spor hic yok galiba yogunluktan yapamiyosun afiyet olsu

Kızlar bugün gelemedim. Annemler bizde. Annemin doğum günü ve sürpriz yapıcaz. Çok yoğundum bugün. Bir de temizlik yaptım çok yoruldum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2-3 dal taze soğan, 1 dilim tb, çay, tatlı kaşığı reçel

Öğle (15:00)
1 çevirme pilicin 1/3'ü, bol salata

Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter

Akşam (19:30)
5-6 kaşık kereviz yemeği, 1 kase cacık

Ara
1 ince dilim pasta (annemin d.günü pastası :)

2,5-3 lt su

Canim aksam muz ve sutle acikmazmisin oglen cokta erken yemissin afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım gayet hafif bir menü. Annecigin de iyi ki doğmuş canım ömrü sağlıklı ve uzun olsun :)

Ah canim benim iste sorunun kaynagi tam da bu sen inanmazsan hamile kalacagina bu bilinc altina isler ve sureci uzatir kendine telkin ver bu ay bir dahaki ay kasi n hamile kalcam debak gor nasil oluyo birak su umutsuz dusunceleri sagliklisiniz cok sukur bi probleminizde yok rahat ol dusunme hicbiseyi benden sana abla tavsiyesi bu guzel gunlerin kiymetini bilin en guzel zamanlariniz canim benim

Menuyu begendim iyiki dogmus annecigin kiz senin annende koc burcuymus benim annem gibi neguzell cok guzel bir supriz olcak

Bende menumu vereyim oglusun arabaya basliycam sali gunu defilemiz varmis ...@ekim2009
10 30
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Biraz tel peynir
Iki parca domates
Sekersiz cay
14 30
Bir dilim ekmek
Dort tane yaprak sarma
Yarim avuc kabak cekirdegi
17 30
Bir kepce domates corbasi
Dort kasik pirincsiz kabak yemegi
Uc kasik pilav ( cope gitmesin diye mecbur yedim )
Bir parca tavuk kanat
Su 2 litre oldu
Spor 5 km yurudum hizli tempoda

Güzel canimnafiyet olsun

Oh maşallah spor da var. Akşamki pilavın fazla old sende biliyorsun aslında ama miktarı çok değil afiyet olsun canım

Himm güzel menü doğum günü kutlu olsun teyzemizin Allah uzun ömürler versin yemezsen olmaz ye pastadan

angelina35 ve kızlar
sabah
2 ceviz
öğle 12
1 yumurta tavada
1 parmak sucuğun yarısı yağsız tavada
yarım kk peynir
1 dilim ekmek

ara
1.5 bardak sıcak süte tarçın
2 kuru kayısı

akşam 18 :40
2 servis kaşığı bol yeşillikli patates salatası
2 küçük köy biberi kızartaması
1 çatal pişmiş domates
1 dilim peynir
yarım dilimden daha küçük ekmek

Kahvaltı tadında bir gün olmuş canım gayet de hafif spor da var. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…