- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.461
Bu kadar bilinç altı yaparsan tabi inanmazsın canım.Sağol canım söylerim inşallah dayanamayıp anlatayım bugün rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum hayır diyorum bir yanlışlık vardır ben hamile olamam diye ağlıyorum kardeşim yanım da hemşireler var işte test sonuçları diyorlar ama ben ikna olmuyorum gerçek olamaz bu diyerek kendimi zorluyorum ve uyanıyorum gerçekte değil zatenama çok güzel bir şey
Menu gayet hafif canim bebek gormedede atistirabilirsin afiyet olsun canimtomurcukkk
SABAH 08:00
1 tane ceviz
1 kk peynir domates salatalık yeşillik ekmek arası
ARA 10:00
9 gr bitter + 2 ceviz
ÖĞLE 13:00
2 kase sebze çorba ( tavuk döner muhabbeti yemedim)
ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt ( 7 çilek 3 kaşık yoğurt) ayrıca eşime 1 kilo çilek al dedim 1 kasa almış bitirmeye çalışıyorum
AKŞAM 20:00
1 fincan sütlü kahve
3 lt su
bebek görmeye gideceğim için bir şey yemeyeceğim oradan dönünce yazarım kızlar
Menuyu begendim canim artik spor hic yok galiba yogunluktan yapamiyosun afiyet olsutevafuk55 ,ER=500551] D Deligonul783 [/USER] sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
06:50 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık,1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı tereyağı , 1 çay kaşığı bal, çay
Ara(10:15)
Elma,yarım dilim kek
Öğle (13:10)
1 tane islim kebabı, 1 dilim ekmek, ayran
Ara(15:00)
Bikaç papaz eriği, 3 mavi yeşil bisküvi
Akşam (16:20)
4 yemek kaşığı pilav üstü döner, salata
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su
Canim aksam muz ve sutle acikmazmisin oglen cokta erken yemissin afiyet olsun canimBende menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve arkadaşlar
Sabah 8.30: ılık limonlu şu
2 kuru kayısı
2 küçük h yum, marul, yeşil soğan ve tereden oluşan salata(hepsi annemden doğal ürünler)
1 dilim tam b ekmek
Ara 10.30: sek Nescafe
2 dilim bitter
Öğle 12.30: 5-6kasik Arnavut ciğeri
3 kaşık p pilavı
1 kase cacık
Akşam 16.45: 1 muz
1 bardak süt
Ara:Türk Kahvesi 1 hurma
Bitki Çayı
3 lt şu
Afiyet olsun canım gayet hafif bir menü. Annecigin de iyi ki doğmuş canım ömrü sağlıklı ve uzun olsun :)Kızlar bugün gelemedim. Annemler bizde. Annemin doğum günü ve sürpriz yapıcaz. Çok yoğundum bugün. Bir de temizlik yaptım çok yoruldum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2-3 dal taze soğan, 1 dilim tb, çay, tatlı kaşığı reçel
Öğle (15:00)
1 çevirme pilicin 1/3'ü, bol salata
Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (19:30)
5-6 kaşık kereviz yemeği, 1 kase cacık
Ara
1 ince dilim pasta (annemin d.günü pastası :)
2,5-3 lt su
evet canım o yüzden kahvenin yanına bir şey yemem de orda atıştıracağım az az beni biraz tok tutsun diye sütlü tercih ettimMenu gayet hafif canim bebek gormedede atistirabilirsin afiyet olsun canim
Ya ciğer aşırı tuttu canım beni. Şu an hala tokum muzumu da yedim artık şu içerimCanim aksam muz ve sutle acikmazmisin oglen cokta erken yemissin afiyet olsun canim
Evet canım menü vermemizin faydalarıgüzel canım akşam menü ben gibi olmuş
Ah canim benim iste sorunun kaynagi tam da bu sen inanmazsan hamile kalacagina bu bilinc altina isler ve sureci uzatir kendine telkin ver bu ay bir dahaki ay kasi n hamile kalcam debak gor nasil oluyo birak su umutsuz dusunceleri sagliklisiniz cok sukur bi probleminizde yok rahat ol dusunme hicbiseyi benden sana abla tavsiyesi bu guzel gunlerin kiymetini bilin en guzel zamanlariniz canim benimSağol canım söylerim inşallah dayanamayıp anlatayım bugün rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum hayır diyorum bir yanlışlık vardır ben hamile olamam diye ağlıyorum kardeşim yanım da hemşireler var işte test sonuçları diyorlar ama ben ikna olmuyorum gerçek olamaz bu diyerek kendimi zorluyorum ve uyanıyorum gerçekte değil zatenama çok güzel bir şey
Menuyu begendim iyiki dogmus annecigin kiz senin annende koc burcuymus benim annem gibi neguzell cok guzel bir supriz olcakKızlar bugün gelemedim. Annemler bizde. Annemin doğum günü ve sürpriz yapıcaz. Çok yoğundum bugün. Bir de temizlik yaptım çok yoruldum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
1,5 yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2-3 dal taze soğan, 1 dilim tb, çay, tatlı kaşığı reçel
Ara
2,5-3 lt su
Menuyu begendim canim artik spor hic yok galiba yogunluktan yapamiyosun afiyet olsu
Güzel canimnafiyet olsunBende menumu vereyim oglusun arabaya basliycam sali gunu defilemiz varmis ...@ekim2009
10 30
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Biraz tel peynir
Iki parca domates
Sekersiz cay
14 30
Bir dilim ekmek
Dort tane yaprak sarma
Yarim avuc kabak cekirdegi
17 30
Bir kepce domates corbasi
Dort kasik pirincsiz kabak yemegi
Uc kasik pilav ( cope gitmesin diye mecbur yedim )
Bir parca tavuk kanat
Su 2 litre oldu
Spor 5 km yurudum hizli tempoda
Oh maşallah spor da var. Akşamki pilavın fazla old sende biliyorsun aslında ama miktarı çok değil afiyet olsun canımBende menumu vereyim oglusun arabaya basliycam sali gunu defilemiz varmis ...@ekim2009
10 30
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Biraz tel peynir
Iki parca domates
Sekersiz cay
14 30
Bir dilim ekmek
Dort tane yaprak sarma
Yarim avuc kabak cekirdegi
17 30
Bir kepce domates corbasi
Dort kasik pirincsiz kabak yemegi
Uc kasik pilav ( cope gitmesin diye mecbur yedim )
Bir parca tavuk kanat
Su 2 litre oldu
Spor 5 km yurudum hizli tempoda
Himm güzel menü doğum günü kutlu olsun teyzemizin Allah uzun ömürler versin yemezsen olmaz ye pastadanKızlar bugün gelemedim. Annemler bizde. Annemin doğum günü ve sürpriz yapıcaz. Çok yoğundum bugün. Bir de temizlik yaptım çok yoruldum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Ara
2,5-3 lt su
Kahvaltı tadında bir gün olmuş canım gayet de hafif spor da var. Afiyet olsunangelina35 ve kızlar
sabah
2 ceviz
öğle 12
1 yumurta tavada
1 parmak sucuğun yarısı yağsız tavada
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1.5 bardak sıcak süte tarçın
2 kuru kayısı
akşam 18 :40
2 servis kaşığı bol yeşillikli patates salatası
2 küçük köy biberi kızartaması
1 çatal pişmiş domates
1 dilim peynir
yarım dilimden daha küçük ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?