Haydi Yine Yeniden...

Her öğün ayrı güzel olmuş pasta o yüzden hiç fazla gelmedi annene bi kere benim için sarıl doya doya Rabbim başınızdan eksik etmesin nice yıllara inşallah

Pişmanlıklar olsada bu yoğunluğunda gene iyi atlatmışsın pirinç çöpe gitmeyince göbeğe gitmiş keşke kuşlara gitseydi
Kahvaltı ağırlıklı güzel bir menü maşallah sana bayağı menülerin güzel yürüyüşte başladı daha ne olsun

yatasıya azcık daha zorla su iç canom böbreklerin rahat etsin

Afiyet olsun kuzum keske bi corban olsaymis o zaman patatesi az yerdin menun kotu degil aslinda biraz kuru geldi sen simdi yakarsin onuda yuruyusle kankim benim

Günaydın mutlu haftasonları kızlar.
Dün gece baya geç yattım.Bugün de koşturmacam çok.
Annem memleketten gelirken su böreği ve kek yapıp getirmiş ama inanır mısınız yedirmedi bana Poşetleyip buzluğa attı.İki gün dikkat et elbisenin içinde rahat ol dedi.Ve bu sabah 2 etimek 1 domates 1 salatalık ve bikaç zeytinle kahvaltı yaptırdı Akşama da meyve yenecek sadece ve kınada kuruyemiş yerim belki...
Bol su iç ödemini at diyor anneme de bak sen :)) Bugün ve yarın çok dikkatli beslenecekmişim.Bol bol oyna kalori harca diyo ...Börek kek kaçmıyor düğünden sonra indir ısıt ye dedi

Valla takdir ettim anneni canım böyle düşünen anne bulmak zor. Ellerinden öperim annenin annenin kilosu nasıl canım merak ettim

Valla takdir ettim anneni canım böyle düşünen anne bulmak zor. Ellerinden öperim annenin annenin kilosu nasıl canım merak ettim
Annem de kilolu canım ama benim gibi uzun süredir diyette.120 nin üzerindeydi şimdi 100 civarı.şeker hastası zaten.o yüzden çok dikkatli olması gerekiyor.ama ödemi mödemi bilir yani

Ayyy cok sekersiniz sizz annede her eve lagzim valla ne guzel yapmis yarin fistik gibi olacaksin canim benim saliya kadar sabirli ol bence cok buyuk eksi gelcek senden eminim

Ayyy cok sekersiniz sizz annede her eve lagzim valla ne guzel yapmis yarin fistik gibi olacaksin canim benim saliya kadar sabirli ol bence cok buyuk eksi gelcek senden eminim
Teşekkür ederim canım.Ambargo geldi valla kaçamaklara, istesem de yiyemem artık.Tek yapacağım kaçamak iki çatal düğün pastası olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…