- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.481
Afiyet bal olsun balımSaat çok geç olmadan hallettim pastayı kızlar indirdim mideyemeyveliydi. Keşke imkan olsaydı hepinize birer dilim gönderseydim.
Afiyet bal olsun balım
Saymadim ama galiba 7 bardak çayı 1.5 kup şekerle içtim
3 şubattan önce canım her bardağa iki taneden 14 kup şeker harcamış oluyordum. Üstüne birde midem kazinıyordu yarım ekmek yerdim yemek hariciO kadar da olur kankim ya
Her öğün ayrı güzel olmuş pasta o yüzden hiç fazla gelmedi annene bi kere benim için sarıl doya doya Rabbim başınızdan eksik etmesin nice yıllara inşallahKızlar bugün gelemedim. Annemler bizde. Annemin doğum günü ve sürpriz yapıcaz. Çok yoğundum bugün. Bir de temizlik yaptım çok yoruldum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2-3 dal taze soğan, 1 dilim tb, çay, tatlı kaşığı reçel
Öğle (15:00)
1 çevirme pilicin 1/3'ü, bol salata
Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (19:30)
5-6 kaşık kereviz yemeği, 1 kase cacık
Ara
1 ince dilim pasta (annemin d.günü pastası :)
2,5-3 lt su
Pişmanlıklar olsada bu yoğunluğunda gene iyi atlatmışsın pirinç çöpe gitmeyince göbeğe gitmiş keşke kuşlara gitseydiBende menumu vereyim oglusun arabaya basliycam sali gunu defilemiz varmis ...@ekim2009
10 30
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Biraz tel peynir
Iki parca domates
Sekersiz cay
14 30
Bir dilim ekmek
Dort tane yaprak sarma
Yarim avuc kabak cekirdegi
17 30
Bir kepce domates corbasi
Dort kasik pirincsiz kabak yemegi
Uc kasik pilav ( cope gitmesin diye mecbur yedim )
Bir parca tavuk kanat
Su 2 litre oldu
Spor 5 km yurudum hizli tempoda
Kahvaltı ağırlıklı güzel bir menü maşallah sana bayağı menülerin güzel yürüyüşte başladı daha ne olsunangelina35 ve kızlar
sabah
2 ceviz
öğle 12
1 yumurta tavada
1 parmak sucuğun yarısı yağsız tavada
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1.5 bardak sıcak süte tarçın
2 kuru kayısı
akşam 18 :40
2 servis kaşığı bol yeşillikli patates salatası
2 küçük köy biberi kızartaması
1 çatal pişmiş domates
1 dilim peynir
yarım dilimden daha küçük ekmek
Kızlar bugün gelemedim. Annemler bizde. Annemin doğum günü ve sürpriz yapıcaz. Çok yoğundum bugün. Bir de temizlik yaptım çok yoruldum. Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2-3 dal taze soğan, 1 dilim tb, çay, tatlı kaşığı reçel
Öğle (15:00)
1 çevirme pilicin 1/3'ü, bol salata
Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (19:30)
5-6 kaşık kereviz yemeği, 1 kase cacık
Ara
1 ince dilim pasta (annemin d.günü pastası :)
allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin tekrardan teyzeme ve sizlere:)
2,5-3 lt su
yatasıya azcık daha zorla su iç canom böbreklerin rahat etsinBende menumu vereyim oglusun arabaya basliycam sali gunu defilemiz varmis ...@ekim2009
10 30
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Biraz tel peynir
Iki parca domates
Sekersiz cay
14 30
Bir dilim ekmek
Dort tane yaprak sarma
Yarim avuc kabak cekirdegi
17 30
Bir kepce domates corbasi
Dort kasik pirincsiz kabak yemegi
Uc kasik pilav ( cope gitmesin diye mecbur yedim )
Bir parca tavuk kanat
Su 2 litre oldu
Spor 5 km yurudum hizli tempoda
Afiyet olsun kuzum keske bi corban olsaymis o zaman patatesi az yerdin menun kotu degil aslinda biraz kuru geldi sen simdi yakarsin onuda yuruyusle kankim benimangelina35 ve kızlar
sabah
2 ceviz
öğle 12
1 yumurta tavada
1 parmak sucuğun yarısı yağsız tavada
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1.5 bardak sıcak süte tarçın
2 kuru kayısı
akşam 18 :40
2 servis kaşığı bol yeşillikli patates salatası
2 küçük köy biberi kızartaması
1 çatal pişmiş domates
1 dilim peynir
yarım dilimden daha küçük ekmek
Ictim tatlim 3litreye tamamladim cok sukuryatasıya azcık daha zorla su iç canom böbreklerin rahat etsin
Valla takdir ettim anneni canım böyle düşünen anne bulmak zor. Ellerinden öperim anneninGünaydın mutlu haftasonları kızlar.
Dün gece baya geç yattım.Bugün de koşturmacam çok.
Annem memleketten gelirken su böreği ve kek yapıp getirmiş ama inanır mısınız yedirmedi banaPoşetleyip buzluğa attı.İki gün dikkat et elbisenin içinde rahat ol dedi.Ve bu sabah 2 etimek 1 domates 1 salatalık ve bikaç zeytinle kahvaltı yaptırdı Akşama da meyve yenecek sadece ve kınada kuruyemiş yerim belki...
Bol su iç ödemini at diyor anneme de bak sen :)) Bugün ve yarın çok dikkatli beslenecekmişim.Bol bol oyna kalori harca diyo ...Börek kek kaçmıyor düğünden sonra indir ısıt ye dedi
Annem de kilolu canım ama benim gibi uzun süredir diyette.120 nin üzerindeydi şimdi 100 civarı.şeker hastası zaten.o yüzden çok dikkatli olması gerekiyor.ama ödemi mödemi bilir yaniValla takdir ettim anneni canım böyle düşünen anne bulmak zor. Ellerinden öperim anneninannenin kilosu nasıl canım merak ettim
Ayyy cok sekersiniz sizz annede her eve lagzim valla ne guzel yapmis yarin fistik gibi olacaksin canim benim saliya kadar sabirli ol bence cok buyuk eksi gelcek senden eminimGünaydın mutlu haftasonları kızlar.
Dün gece baya geç yattım.Bugün de koşturmacam çok.
Annem memleketten gelirken su böreği ve kek yapıp getirmiş ama inanır mısınız yedirmedi banaPoşetleyip buzluğa attı.İki gün dikkat et elbisenin içinde rahat ol dedi.Ve bu sabah 2 etimek 1 domates 1 salatalık ve bikaç zeytinle kahvaltı yaptırdı Akşama da meyve yenecek sadece ve kınada kuruyemiş yerim belki...
Bol su iç ödemini at diyor anneme de bak sen :)) Bugün ve yarın çok dikkatli beslenecekmişim.Bol bol oyna kalori harca diyo ...Börek kek kaçmıyor düğünden sonra indir ısıt ye dedi
Teşekkür ederim canım.Ambargo geldi valla kaçamaklara, istesem de yiyemem artık.Tek yapacağım kaçamak iki çatal düğün pastası olur heraldeAyyy cok sekersiniz sizz annede her eve lagzim valla ne guzel yapmis yarin fistik gibi olacaksin canim benim saliya kadar sabirli ol bence cok buyuk eksi gelcek senden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?