- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.501
Valla maşallah teyzemde bu donanım varken daha da verirAnnem de kilolu canım ama benim gibi uzun süredir diyette.120 nin üzerindeydi şimdi 100 civarı.şeker hastası zaten.o yüzden çok dikkatli olması gerekiyor.ama ödemi mödemi bilir yani
Eeee kimin annesiValla maşallah teyzemde bu donanım varken daha da verir
Eeee kimin annesi
Daha önce de söylemiştim benim kız kardeşlerimden biri 75 kilodan 46 kiloya
Diğeri 98 kilodan 68 e düştü
Bizim aile tecrübeli canım bu konuda
Maşallah sizlere canımEeee kimin annesi
Daha önce de söylemiştim benim kız kardeşlerimden biri 75 kilodan 46 kiloya
Diğeri 98 kilodan 68 e düştü
Bizim aile tecrübeli canım bu konuda
Vay teyzeme bak helal olsun benim çok güzel düşünmüşGünaydın mutlu haftasonları kızlar.
Dün gece baya geç yattım.Bugün de koşturmacam çok.
Annem memleketten gelirken su böreği ve kek yapıp getirmiş ama inanır mısınız yedirmedi banaPoşetleyip buzluğa attı.İki gün dikkat et elbisenin içinde rahat ol dedi.Ve bu sabah 2 etimek 1 domates 1 salatalık ve bikaç zeytinle kahvaltı yaptırdı Akşama da meyve yenecek sadece ve kınada kuruyemiş yerim belki...
Bol su iç ödemini at diyor anneme de bak sen :)) Bugün ve yarın çok dikkatli beslenecekmişim.Bol bol oyna kalori harca diyo ...Börek kek kaçmıyor düğünden sonra indir ısıt ye dedi
Güzel canım menun kahvaltinda gayet yerinde doyurucu olmuş afiyet olsuntevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
11:00 Limonlu su, 5-6 fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada (11:45)
5 yemek kaşığı sucuklu menemen, peynir ( ölçü yok), 3 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı nutella, çay
Ara(16:00)
1 su bardağı süt, çeyrek muz, 3 çilek, avuç içi kuruyemiş
Akşam (18:00)
1 enginar dolma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Kolay gelsin canim bende itfaiye arabimizi bitirdim cok sukur cok yoruldum hic bir is yapamadim artik yarin yaparim ..Kızlar bugün zaten kimse pek aktif değil bende uyandık oglende kahvaltı eşim dışarı çıktı bende misafir odasını temizlemeye girdim cam kapı toz perdeler yıka as daha yeni oturdum ama daha isim çok şimdi acıktım karnimi doyurayim gecolmada
Guzel menu afiyet olsun ..tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
5 yemek kaşığı sucuklu menemen, peynir ( ölçü yok), 3 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı nutella, çay
1 enginar dolma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Menun cok guzel canim yanliz su ikisi bir arada kahveler hic iyi degilmis onlar kahve degil kimyasalmis granul kahvelerden alip icmek daha iyiymis canim afiyet olsunMenumu vereyim geçmişe dönerim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 10.30: 6 dlm succuklu bir yumurtalı omlet
Çeyrek koy ekmeği
3 zeytin
2 küp beyaz peynir
Salatalık
Ara 11.30: Türk Kahvesi, 1 hurma, 2 k kayısı
Ara 14.00: 1 yeşil elma
Aksam 16.00: 1 kepçe çorba
3 köfte, 8 kusbasi tavuk
1 tabak salata
Yarım biber, 1 patlıcan
Ara 17.00: 2 si birarada kahve
Ara 20.30:çay ve küçük kase kuruyemiş
Bitki Çayı
3 litre su
Ortağım mükemmel bir haftasonu menüsü olmuş kahvaltın daha sade afiyet olsun canımtevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 enginar dolma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Bence mantı o kadar olmamaliydi. Kendi adıma iki kase yersem ertesi gün arti görüyorum. O yüzden söyledim canım.tomurcukkk
Sabah 12:00
Avuç içi kadar beyaz ekmek
10 çatal kıymalı yumurta az yağlı
Domates salatalık
Akşam 17:30
2 kase mantı
Ara saati belli değil
Türk kahve
2.5 su içtim daha da içerim
Maşallah canım oglus mutlu olmuş ne güzel. Bütün gün kahvaltı olmuş ve susuzMenumude vereyim
11 00
Iki dilim tb ekmek
Uc dort catal patates kizartmasi
Bir tane sosis
Dort kup kasar peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara yok
Oglen yok
18 00
Bir dilim tereyagli bazlama
Bes dilim kasar
Iki dilim domates
Bir lokma helva
Uc zeytin
Sekersiz cay
Su cok az ictim bugun
Spor yok
Yogunluktan yemekte yapamadim bugun boyle oldu icime hic sinmedi ama cocuklar hallerinden cok memnun tereyagli bazlamayi cok seviyolar peynirle cayla yemek hoslarina gidiyo yarin daha guzel olur ins ...
Resim atar misin canım eline sağlık bu arada :))Iyi aksamlar canlarim bugun hava gunluk guneslikti ama ben arabamizi tamamlamak zorundaydim eksik parcalar vardi uzerine sren yaptim tereyagi kapagindanmarketten tereyagi aldim mecbur lastik taktim omuzlarindan asmak icin birde bir milyoncuda gezerken akordiyon dus kablosu buldum ondanda hortum yaptim cd lerden tekerlekler yaptim acayip super oldu ama baya masraf yaptim olsun kuzumun hayalindeki arabayi yaptim sonucta nasil mutlu oldu eve geri getircekmiyiz diye sorup duruyo bazen kres cok begendigi calismalari sergi icin aliyo ve teslim etmiyo giriste vitrin var orda kaliyo ins istemezler oglus evde itfiyecilik oynamak istiyo yorucu bir gun oldu benim icin acik ortaligi toplayayim bari
Evet duydum canım okulda Granül kahvem var onu tuketiyorum. O saatte arkadaşım geldi çarçabuk onu yaptım..Menun cok guzel canim yanliz su ikisi bir arada kahveler hic iyi degilmis onlar kahve degil kimyasalmis granul kahvelerden alip icmek daha iyiymis canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?