Haydi Yine Yeniden...

Annem de kilolu canım ama benim gibi uzun süredir diyette.120 nin üzerindeydi şimdi 100 civarı.şeker hastası zaten.o yüzden çok dikkatli olması gerekiyor.ama ödemi mödemi bilir yani
Valla maşallah teyzemde bu donanım varken daha da verir

Vay teyzeme bak helal olsun benim çok güzel düşünmüş

tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
11:00 Limonlu su, 5-6 fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada (11:45)
5 yemek kaşığı sucuklu menemen, peynir ( ölçü yok), 3 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı nutella, çay
Ara(16:00)
1 su bardağı süt, çeyrek muz, 3 çilek, avuç içi kuruyemiş
Akşam (18:00)
1 enginar dolma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi

Kızlar bugün zaten kimse pek aktif değil bende uyandık oglende kahvaltı eşim dışarı çıktı bende misafir odasını temizlemeye girdim cam kapı toz perdeler yıka as daha yeni oturdum ama daha isim çok şimdi acıktım karnimi doyurayim gecolmada

Güzel canım menun kahvaltinda gayet yerinde doyurucu olmuş afiyet olsun

Kolay gelsin canim bende itfaiye arabimizi bitirdim cok sukur cok yoruldum hic bir is yapamadim artik yarin yaparim ..

Guzel menu afiyet olsun ..

Iyi aksamlar canlarim bugun hava gunluk guneslikti ama ben arabamizi tamamlamak zorundaydim eksik parcalar vardi uzerine sren yaptim tereyagi kapagindanmarketten tereyagi aldim mecbur lastik taktim omuzlarindan asmak icin birde bir milyoncuda gezerken akordiyon dus kablosu buldum ondanda hortum yaptim cd lerden tekerlekler yaptim acayip super oldu ama baya masraf yaptim olsun kuzumun hayalindeki arabayi yaptim sonucta nasil mutlu oldu eve geri getircekmiyiz diye sorup duruyo bazen kres cok begendigi calismalari sergi icin aliyo ve teslim etmiyo giriste vitrin var orda kaliyo ins istemezler oglus evde itfiyecilik oynamak istiyo yorucu bir gun oldu benim icin acik ortaligi toplayayim bari

Menumude vereyim
11 00
Iki dilim tb ekmek
Uc dort catal patates kizartmasi
Bir tane sosis
Dort kup kasar peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara yok
Oglen yok
18 00
Bir dilim tereyagli bazlama
Bes dilim kasar
Iki dilim domates
Bir lokma helva
Uc zeytin
Sekersiz cay
Su cok az ictim bugun
Spor yok
Yogunluktan yemekte yapamadim bugun boyle oldu icime hic sinmedi ama cocuklar hallerinden cok memnun tereyagli bazlamayi cok seviyolar peynirle cayla yemek hoslarina gidiyo yarin daha guzel olur ins ...

Menumu vereyim geçmişe dönerim
D Deligonul783 M Melrin

Sabah 10.30: 6 dlm succuklu bir yumurtalı omlet
Çeyrek koy ekmeği
3 zeytin
2 küp beyaz peynir
Salatalık

Ara 11.30: Türk Kahvesi, 1 hurma, 2 k kayısı
Ara 14.00: 1 yeşil elma

Aksam 16.00: 1 kepçe çorba
3 köfte, 8 kusbasi tavuk
1 tabak salata
Yarım biber, 1 patlıcan

Ara 17.00: 2 si birarada kahve
Ara 20.30:çay ve küçük kase kuruyemiş

Bitki Çayı
3 litre su

Menun cok guzel canim yanliz su ikisi bir arada kahveler hic iyi degilmis onlar kahve degil kimyasalmis granul kahvelerden alip icmek daha iyiymis canim afiyet olsun

Ortağım mükemmel bir haftasonu menüsü olmuş kahvaltın daha sade afiyet olsun canım
tomurcukkk
Sabah 12:00
Avuç içi kadar beyaz ekmek
10 çatal kıymalı yumurta az yağlı
Domates salatalık

Akşam 17:30
2 kase mantı

Ara saati belli değil

Türk kahve

2.5 su içtim daha da içerim
Bence mantı o kadar olmamaliydi. Kendi adıma iki kase yersem ertesi gün arti görüyorum. O yüzden söyledim canım.
Maşallah canım oglus mutlu olmuş ne güzel. Bütün gün kahvaltı olmuş ve susuz yoğunluğun senin önüne geçmemeli bence hele de suyun

Resim atar misin canım eline sağlık bu arada :))

Menun cok guzel canim yanliz su ikisi bir arada kahveler hic iyi degilmis onlar kahve degil kimyasalmis granul kahvelerden alip icmek daha iyiymis canim afiyet olsun
Evet duydum canım okulda Granül kahvem var onu tuketiyorum. O saatte arkadaşım geldi çarçabuk onu yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…