Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk
Sabah 12:00
Avuç içi kadar beyaz ekmek
10 çatal kıymalı yumurta az yağlı
Domates salatalık

Akşam 17:30
2 kase mantı

Ara saati belli değil

Türk kahve

2.5 su içtim daha da içerim
Senin için o mantı miktarı biraz fazla gibi olsada gün içinde 2 öğün beslendiğin için artı çıkarmaz diye düşünüyorum temizlik te spor niyetine afiyet olsun
Iş çok olunca yemeğe fırsat kalmıyor kahvaltı ağırlıklı olsada çocuklara katılıyorum o dönemler ne güzel gelirdi yağlı bazlama
Ortağım gayet güzel protein ağırlıklı bol eksiler olsun

Ellerine sağlık canım eminim çok güzel olmuştur foto at sana bakalım bizde

Olsun caninm bak bende mantiyi dolapta saklayamadim aklımda duracagina midemde rahatım şimdi

Çok güzel afiyet olsun

Kızlar az önce geldik eve ve yoğun bir gündü. Menüm de çok gecikti kusura bakmayın. Yazayım menümü. Elimden geleni yaptım menüm için. Tüm gün de misafirlikte olunca bu kadar oldu ama ucuz atlattım gibi...
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, 2 kk peynir, birkaç çatal patates, 3 zeytin, çay kaşığı reçel, çay, iki lokma ekmek, 1-2 d domates

Öğle (15:30)
7-8 sarma (ince), 2 kaşık semizotu salatası

Ara (saate bakmadım)
Ş.siz çay

Akşam (18:30)
5-6 kaşık kuru fasülye (susuz),
2 küçük parça tavuk, 2-3 kaşık semizotu salatası, 1-2 çatal patates salata, 1-2 sarma

Ara
Ş.siz çay

2,5 lt su

Bence süper geçmiş günün ben evde olmama rağmen berbat ama pişman değilim mantiyi izlemiştim

Resim atar misin canım eline sağlık bu arada :))
Tesekkur ederim canim benim telefondan resim atamiyorum daha oncede soylemistim esimde ugrasti olmadi cok isterdim paylasmayi esim telefonumu degistircekmis ins olursa o zaman atacam resim simdilik anlatma ile yetiniyorum

Menun gayet guzel tatlim gayet dengeli vede saglikli afiyet olsun ..

Afiyet olsun canım sen bu işi çözmüşsun helal sana

Ortak menün güzel beğendim aslında ama genel itibari ile çok az gibi geldi. Öğlen yemediğin için akşam da çok az olmuş gibi geldi ama tabi sen doydu isen problem yok.

tomurcukkk
Sabah 12:00
Avuç içi kadar beyaz ekmek
10 çatal kıymalı yumurta az yağlı
Domates salatalık

Akşam 17:30
2 kase mantı

Ara saati belli değil

Türk kahve

2.5 su içtim daha da içerim

Canım ben de dünyayı yedin sandım yorumu okuyunca. Pek bişi yok ki az bile olmuş yani. Sadece iki kase mantı var. Afiyet olsun ama az bile menün. Kaselerin ne kadar?

Güzel canım. Fırsatın olsa ara öğün de yapsan daha güzel olurdu. Ellerine sağlık bu arada :)

Kankim hem doyurucu hem de güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun canım. Protein iyidir daha ne olsun :)

süper anne denir senin annene teyzem cidden harikaymış

kızlar kusura bakmayın bu gün kk ye girme fırsatım olmadı akşam da yemek sonrası yattım uyudum anca kalktım
menüleriniz misafirlikler ve hafta sonuna göre çok güzel kimse benim kadar cıs ve çok yememiş :)
karman çorman tuhaf bir gün oldu benim ki 2 kere açlık krizi geçirdim ve yedim 2. si 15-20 dk önceydi 1 armutla kurtardım şimdide midem bulanıyor çok cinsim bu gün çokkkk

Misafirlik menüsü gibi olmamış gayet yerinde güzel bir menü maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…