- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.521
Senin için o mantı miktarı biraz fazla gibi olsada gün içinde 2 öğün beslendiğin için artı çıkarmaz diye düşünüyorum temizlik te spor niyetine afiyet olsuntomurcukkk
Sabah 12:00
Avuç içi kadar beyaz ekmek
10 çatal kıymalı yumurta az yağlı
Domates salatalık
Akşam 17:30
2 kase mantı
Ara saati belli değil
Türk kahve
2.5 su içtim daha da içerim
Iş çok olunca yemeğe fırsat kalmıyor kahvaltı ağırlıklı olsada çocuklara katılıyorum o dönemler ne güzel gelirdi yağlı bazlamaMenumude vereyim
11 00
Iki dilim tb ekmek
Uc dort catal patates kizartmasi
Bir tane sosis
Dort kup kasar peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara yok
Oglen yok
18 00
Bir dilim tereyagli bazlama
Bes dilim kasar
Iki dilim domates
Bir lokma helva
Uc zeytin
Sekersiz cay
Su cok az ictim bugun
Spor yok
Yogunluktan yemekte yapamadim bugun boyle oldu icime hic sinmedi ama cocuklar hallerinden cok memnun tereyagli bazlamayi cok seviyolar peynirle cayla yemek hoslarina gidiyo yarin daha guzel olur ins ...
Ortağım gayet güzel protein ağırlıklı bol eksiler olsunMenumu vereyim geçmişe dönerim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 10.30: 6 dlm succuklu bir yumurtalı omlet
Çeyrek koy ekmeği
3 zeytin
2 küp beyaz peynir
Salatalık
Ara 11.30: Türk Kahvesi, 1 hurma, 2 k kayısı
Ara 14.00: 1 yeşil elma
Aksam 16.00: 1 kepçe çorba
3 köfte, 8 kusbasi tavuk
1 tabak salata
Yarım biber, 1 patlıcan
Ara 17.00: 2 si birarada kahve
Ara 20.30:çay ve küçük kase kuruyemiş
Bitki Çayı
3 litre su
Bende şimdi çay koydum yanında kabak çekirdek ve cips var bakalim inşallah fazla yememKızlar napiyorsinuz bakim, ben çay içtim bol bolbir yandan da tv keyfi..
Ellerine sağlık canım eminim çok güzel olmuştur foto at sana bakalım bizdeIyi aksamlar canlarim bugun hava gunluk guneslikti ama ben arabamizi tamamlamak zorundaydim eksik parcalar vardi uzerine sren yaptim tereyagi kapagindanmarketten tereyagi aldim mecbur lastik taktim omuzlarindan asmak icin birde bir milyoncuda gezerken akordiyon dus kablosu buldum ondanda hortum yaptim cd lerden tekerlekler yaptim acayip super oldu ama baya masraf yaptim olsun kuzumun hayalindeki arabayi yaptim sonucta nasil mutlu oldu eve geri getircekmiyiz diye sorup duruyo bazen kres cok begendigi calismalari sergi icin aliyo ve teslim etmiyo giriste vitrin var orda kaliyo ins istemezler oglus evde itfiyecilik oynamak istiyo yorucu bir gun oldu benim icin acik ortaligi toplayayim bari
Olsun caninm bak bende mantiyi dolapta saklayamadim aklımda duracagina midemde rahatım şimdiMenumude vereyim
11 00
Iki dilim tb ekmek
Bir tane sosis
Dort kup kasar peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara yok
Oglen yok
18 00
Bes dilim kasar
Iki dilim domates
Bir lokma helva
Uc zeytin
Sekersiz cay
Su cok az ictim bugun
Spor yok
Yogunluktan yemekte yapamadim bugun boyle oldu icime hic sinmedi ama cocuklar hallerinden cok memnun tereyagli bazlamayi cok seviyolar peynirle cayla yemek hoslarina gidiyo yarin daha guzel olur ins ...
Çok güzel afiyet olsunMenumu vereyim geçmişe dönerim
D Deligonul783 M Melrin
Çeyrek koy ekmeği
3 zeytin
2 küp beyaz peynir
Salatalık
3 köfte, 8 kusbasi tavuk
1 tabak salata
Yarım biber, 1 patlıcan
Bitki Çayı
3 litre su
Bence süper geçmiş günün ben evde olmama rağmen berbat ama pişman değilim mantiyi izlemiştimKızlar az önce geldik eve ve yoğun bir gündü. Menüm de çok gecikti kusura bakmayın. Yazayım menümü. Elimden geleni yaptım menüm için. Tüm gün de misafirlikte olunca bu kadar oldu ama ucuz atlattım gibi...
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, 2 kk peynir, birkaç çatal patates, 3 zeytin, çay kaşığı reçel, çay, iki lokma ekmek, 1-2 d domates
Öğle (15:30)
7-8 sarma (ince), 2 kaşık semizotu salatası
Ara (saate bakmadım)
Ş.siz çay
Akşam (18:30)
5-6 kaşık kuru fasülye (susuz),
2 küçük parça tavuk, 2-3 kaşık semizotu salatası, 1-2 çatal patates salata, 1-2 sarma
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
Tesekkur ederim canim benim telefondan resim atamiyorum daha oncede soylemistim esimde ugrasti olmadi cok isterdim paylasmayiResim atar misin canım eline sağlık bu arada :))
Afiyet olsun canim sen hastaliktan yeni ciktin sifa olur ins kilo falanda yapmaz cunku cok is yaptin bugunOlsun caninm bak bende mantiyi dolapta saklayamadim aklımda duracagina midemde rahatım şimdi
Menun gayet guzel tatlim gayet dengeli vede saglikli afiyet olsun ..Kızlar az önce geldik eve ve yoğun bir gündü. Menüm de çok gecikti kusura bakmayın. Yazayım menümü. Elimden geleni yaptım menüm için. Tüm gün de misafirlikte olunca bu kadar oldu ama ucuz atlattım gibi...
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, 2 kk peynir, birkaç çatal patates, 3 zeytin, çay kaşığı reçel, çay, iki lokma ekmek, 1-2 d domates
Ara (saate bakmadım)
Ş.siz çay
2 küçük parça tavuk, 2-3 kaşık semizotu salatası, 1-2 çatal patates salata, 1-2 sarma
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
Afiyet olsun canım sen bu işi çözmüşsun helal sanaKızlar az önce geldik eve ve yoğun bir gündü. Menüm de çok gecikti kusura bakmayın. Yazayım menümü. Elimden geleni yaptım menüm için. Tüm gün de misafirlikte olunca bu kadar oldu ama ucuz atlattım gibi...
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
Ara (saate bakmadım)
Ş.siz çay
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
Afiyet olsun canım sen bu işi çözmüşsun helal sana
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
11:00 Limonlu su, 5-6 fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada (11:45)
5 yemek kaşığı sucuklu menemen, peynir ( ölçü yok), 3 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı nutella, çay
Ara(16:00)
1 su bardağı süt, çeyrek muz, 3 çilek, avuç içi kuruyemiş
Akşam (18:00)
1 enginar dolma, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
tomurcukkk
Sabah 12:00
Avuç içi kadar beyaz ekmek
10 çatal kıymalı yumurta az yağlı
Domates salatalık
Akşam 17:30
2 kase mantı
Ara saati belli değil
Türk kahve
2.5 su içtim daha da içerim
Menumude vereyim
11 00
Iki dilim tb ekmek
Bir tane sosis
Dort kup kasar peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara yok
Oglen yok
18 00
Bes dilim kasar
Iki dilim domates
Bir lokma helva
Uc zeytin
Sekersiz cay
Su cok az ictim bugun
Spor yok
Menumu vereyim geçmişe dönerim
D Deligonul783 M Melrin
Çeyrek koy ekmeği
3 zeytin
2 küp beyaz peynir
Salatalık
3 köfte, 8 kusbasi tavuk
1 tabak salata
Yarım biber, 1 patlıcan
Bitki Çayı
3 litre su
süper anne denir senin annene teyzem cidden harikaymışGünaydın mutlu haftasonları kızlar.
Dün gece baya geç yattım.Bugün de koşturmacam çok.
Annem memleketten gelirken su böreği ve kek yapıp getirmiş ama inanır mısınız yedirmedi banaPoşetleyip buzluğa attı.İki gün dikkat et elbisenin içinde rahat ol dedi.Ve bu sabah 2 etimek 1 domates 1 salatalık ve bikaç zeytinle kahvaltı yaptırdı Akşama da meyve yenecek sadece ve kınada kuruyemiş yerim belki...
Bol su iç ödemini at diyor anneme de bak sen :)) Bugün ve yarın çok dikkatli beslenecekmişim.Bol bol oyna kalori harca diyo ...Börek kek kaçmıyor düğünden sonra indir ısıt ye dedi
Misafirlik menüsü gibi olmamış gayet yerinde güzel bir menü maşallah sanaKızlar az önce geldik eve ve yoğun bir gündü. Menüm de çok gecikti kusura bakmayın. Yazayım menümü. Elimden geleni yaptım menüm için. Tüm gün de misafirlikte olunca bu kadar oldu ama ucuz atlattım gibi...
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
Ara (saate bakmadım)
Ş.siz çay
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?