Haydi Yine Yeniden...

Günaydın arkadaşlarım eşim beni evden postalıyor 55 kilo için çık yürü dedi kahvaltıyı o hazırlayacak gidem de ben.yürüyem bari bugün temizlik işlerini yapcam fırsat buldukça gelirim

55 kiloya mı inmeni istiyormuş? Ay ben eşimi yataktan zorla kaldırdım herşeyi hazırlamıştım. Zorla kazıdım yataktan geldi hazırı yedi Benimki hiç öyle şeyler yapmaz. Ama şimdi masayı toplayacak :)

1 saat yürüyüş yapıldı eşim sağolsun kahvaltımızı hazırlamış gelirken ekmeği kapıp geldim çayımı yudumluyorum bu arada regl oldum parmagimdan fırlayan yüzük parmağıma oturmuş ödem denen olay tamda bu olsa gerek

Nasilsin canim agrilarin ne durumda daha iyimisin

Sağol canım daha iyiyim ama yoruldukça sırtım yine ağrıyo tabiki. Bir de kist olayı çıktı biliyosundur. Birşey bitiyo öbürü başlıyo kasık ağrısı yapıyor o da bacağıma vuruyor malesef. Allah tüm hastalara şifa versin beterinden korusun. Sen napıyosun çocuğun ödevleri bitirdin mi :)

Kahvaltı menüm
2 dilim sucuk, 1az yağlı tavada yumurta, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı, 3 biber közleme, çay
Ortağım bu hafta sonu kahvaltilarini baya hafiflettin afiyet olsun

Gecmis olsun canim kadin olmak cok zor gercekten surekli bir hastalik durumu oluyo ...bende miskin miskin oturuyorum regl oldum dun cok canim sikildi daha bes alti gunu vardi benimde duzen sasti yine yorgun hissediyorum odevimiz bitti cok sukur ama ufakligin mizirdamasi dinlenmeme musade etmiyor maleseff

Bugün canım sürekli bir şeyler istedi ama ne istediğini de bulamadım. Böyle bir ruh halinden menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve değerli arkadaşlar

Sabah 9.30: ılık limonlu şu, 2 kuru k.
Kahvaltı 10.30: 2 has yumurta
3 zeytin, 4 aç bitir salam
2 çatal peynir
1 çay k labne,1 çay k pekmez
1.5 dilim tam b ekmek

Ara 11.30: Türk k, 1 hurma

Öğle 15.00: 1 bardak süt, 1 muz

Ara: 1 avuç leblebi

Aksam 16.30: 1 kase yoğurt ç

Ara 18.00: Türk Kahvesi
Ara 20.00: avuç içi kuruyemiş, çay

3 litre su

Bu yeni nesil feci yaa bugün benimki delirtti bizi. Dışarı çıkalım dedik nerelere götürüyoruz ama çocuk memnun olmuyo hiçbir yerden hiçbir şeyden nedir bu çocuk nasıl bir çocuktur bunaldım milletin küçücük bebeleri uyuyordu bebek arabasında. Anneleri oh sohbet muhabbet.. Bir tek bizimki ağlıyo bağırıyo..

Maşallah kankim süpersin yaa vallahi.. Ben dışarda yedim akşamı dikkat etmeye çalıştım ama senin gibi olamadım malaesef.

Ben de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:30)
4 dilim sucuk ile 1 yumurta omlet, birkaç çatal patates k, 2 kk peynir, salatalık, taze soğan, 1 dilim tb, çay kaşığı(reçel, bal, tereyağ, nutella), çay

Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter

Akşam (17:00)
1/2 kepçe mercimek, 4-5 dilim sebzeli tavuk ızgara, 2-3 kaşık patates püresi, 4 lokmalık ekmek, ayran

2,5 lt su

Akşam aslında hiç ekmek yemeseydim iyiydi ama önce çocuğun çorbası geldi yedirdim birkaç kaşık kalmıştı onu da ben yedim az ekmekle. Artık tansiyonum düşmüştü iyice kötü olmuştum mecburen yedim yemeğim gelene kadar. Yemeğim de bir tabak kadardı toplamı. Püre tavuk sebze hepsi bir yemek tabağı kadardı.

Gayet erken yemissin canım patates olmasada olurmuş ama dedigim gibi saat erken no problem. Duruma göre bir ara bole yapılabilir afiyet olsun

Çocukları anlamak çok zor gerçekten bende bazen çok çaresiz kalıyorum. Dua edelim allah bize güç kuvvet evlatlara da ferahlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…