Haydi Yine Yeniden...

sabah 10: 30
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 t. k krem peynir
1 t.k kaymak
1. t.k bal
3-4 büyük yeşil zeytin
2 dilim ekmek

ara
bir sürü çekirdek çitledim
1 bardak süt
bir kaç çilek

19 :30
1 kase etli taze bezelye
ekmek yedim de ne kadar yedim tam bilmiyorum 3-4 dilime denk olabilir
çoban salata

Genel itibariyle güzel menü olmuş canım ama akşamki ekmeğin çok olmuş. Bir de çekirdeği dikkatli tüket. Biliyorsun çok yağ içeriyo tatlım.

Kuzum menu de ekmek fazla tamam o belli de. Sen nerelerdesin İyi misin kuzum. Keyfin nasıl

Kızlar menumu vereyim pek iç açıcı değil ama vereyim tomurcukkk
Sabah 11:00
1 tane kır pidesi kıymalı
Yarım simit
Yeşillik domates salatalık

Öğle 15:30
1 tavuk durum ayran

Akşam 21:30
4 dilim kuru fıstıklı baklava
1 bardak limonata

3 lt su
Kızlar bugün kahvaltiyi yapıp çıktık tatlı olayı tamamen plan dışı çok güzel bir mekan var dedi eşim buraya goturmem lazım seni baklavayi sevdiğimi bilir diyeti unut rica ediyorum dedi kiramadim

Canın bir şeyler istemesine rağmen gayet güzel menun

Bana çok gelmedi memnun canım erken yemissin nasıl olsa

Tek çekirdek var menunde ciss olarak onun haricinde güzel

@tevafuk55, D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:00 Limonlu su, 2 gün kurusu, avuç içi fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada(11:50)
2 dilim sucuk, 1az yağlı tavada yumurta, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı, 3 biber közleme, çay domates salatalık yeşillik
Ara(15:30)
Türk kahvesi, 1 eti puf
Akşam (17:45)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt, ekmeksiz
Ara yok
Yatmadan önce tarçınlı süt
2.5 litre su
Spor bildirimim
Sabah aç karnına akşam yemek sonrası 1 er saatten 2 saat açık havada yürüyüş, ev temizliği ve ütü

Tek kelime ile harika menu olmuş spor zaten mükemmel :)

Biraz karbonlu bir menü olmuş ama esin le güzel bir gün olmuş tadını cikarmissin afiyet olsun canım

Kız akşam yemeyi unutmuşsun sen Allah iyiliğini versin canım çok istiyor diyince dünyayı yedin sandım minik bi ada olmuş seninki

Sağlam kahvaltı olmuş ekmek için olan sebebi söylemişsin eeee ne diyelim afiyet olsun
Ayy niye bilmiyosun Yediğin ekmeği sohbetten mi canın mı sıkkın çekirdek ye ama bi sürü yeme azcık ye yaza az kaldı
Uzun zamandır çok dikkatliydin bugün sana ödül günü olsun afiyet olsun arkadaşım hiç canını sıkma akşam sporuyla yak o baklavaları

Ortağım bu hafta sonu dikkat et demiştin sözünden çıkmadım yaza az kaldı acaip hırslandım
Helal kız sana zaten bu haftasonu mükemmeldin. Tabiki ya yaz geliyor düğünler var bizi görecekler var. O yüzden napiyoruuuuz tutuyoruz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…