- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.561
Tamam kuzum bol su iç ve bitki çayı çözer bu isi :))Yok canım ara yapmam artık baya şiştim çünkü. Çay falan içerim sadece.
sabah 10: 30
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 t. k krem peynir
1 t.k kaymak
1. t.k bal
3-4 büyük yeşil zeytin
2 dilim ekmek
ara
bir sürü çekirdek çitledim
1 bardak süt
bir kaç çilek
19 :30
1 kase etli taze bezelye
ekmek yedim de ne kadar yedim tam bilmiyorum 3-4 dilime denk olabilir
çoban salata
Ooo bahar gelmiş nar çiçekleri açmışKızlar pazar günü kombinim :)
Kuzum menu de ekmek fazla tamam o belli de. Sen nerelerdesin İyi misin kuzum. Keyfin nasılsabah 10: 30
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 t. k krem peynir
1 t.k kaymak
1. t.k bal
3-4 büyük yeşil zeytin
2 dilim ekmek
ara
1 bardak süt
bir kaç çilek
1 kase etli taze bezelye
çoban salata
Ooo bahar gelmiş nar çiçekleri açmışmaşallah canım ayakkabı da süper olmuş. O zaman ne diyoruz bi zım le sin
Ya tek kelime ile harika gorunuyorsun bayıldım maşallahKızlar pazar günü kombinim :)
Canın bir şeyler istemesine rağmen gayet güzel menunBugün canım sürekli bir şeyler istedi ama ne istediğini de bulamadım. Böyle bir ruh halinden menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve değerli arkadaşlar
Sabah 9.30: ılık limonlu şu, 2 kuru k.
Kahvaltı 10.30: 2 has yumurta
3 zeytin, 4 aç bitir salam
2 çatal peynir
1 çay k labne,1 çay k pekmez
1.5 dilim tam b ekmek
Ara 11.30: Türk k, 1 hurma
Öğle 15.00: 1 bardak süt, 1 muz
Ara: 1 avuç leblebi
Aksam 16.30: 1 kase yoğurt ç
Ara 18.00: Türk Kahvesi
Ara 20.00: avuç içi kuruyemiş, çay
3 litre su
Bana çok gelmedi memnun canım erken yemissin nasıl olsaBen de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:30)
4 dilim sucuk ile 1 yumurta omlet, birkaç çatal patates k, 2 kk peynir, salatalık, taze soğan, 1 dilim tb, çay kaşığı(reçel, bal, tereyağ, nutella), çay
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter
Akşam (17:00)
1/2 kepçe mercimek, 4-5 dilim sebzeli tavuk ızgara, 2-3 kaşık patates püresi, 4 lokmalık ekmek, ayran
2,5 lt su
Akşam aslında hiç ekmek yemeseydim iyiydi ama önce çocuğun çorbası geldi yedirdim birkaç kaşık kalmıştı onu da ben yedim az ekmekle. Artık tansiyonum düşmüştü iyice kötü olmuştum mecburen yedim yemeğim gelene kadar. Yemeğim de bir tabak kadardı toplamı. Püre tavuk sebze hepsi bir yemek tabağı kadardı.
Tek çekirdek var menunde ciss olarak onun haricinde güzelsabah 10: 30
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 t. k krem peynir
1 t.k kaymak
1. t.k bal
3-4 büyük yeşil zeytin
2 dilim ekmek
ara
1 bardak süt
bir kaç çilek
1 kase etli taze bezelye
çoban salata
Tek kelime ile harika menu olmuş spor zaten mükemmel :)@tevafuk55, D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:00 Limonlu su, 2 gün kurusu, avuç içi fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada(11:50)
2 dilim sucuk, 1az yağlı tavada yumurta, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı, 3 biber közleme, çay domates salatalık yeşillik
Ara(15:30)
Türk kahvesi, 1 eti puf
Akşam (17:45)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt, ekmeksiz
Ara yok
Yatmadan önce tarçınlı süt
2.5 litre su
Spor bildirimim
Sabah aç karnına akşam yemek sonrası 1 er saatten 2 saat açık havada yürüyüş, ev temizliği ve ütü
Biraz karbonlu bir menü olmuş ama esin le güzel bir gün olmuş tadını cikarmissin afiyet olsun canımKızlar menumu vereyim pek iç açıcı değil ama vereyimtomurcukkk
Sabah 11:00
1 tane kır pidesi kıymalı
Yarım simit
Yeşillik domates salatalık
Öğle 15:30
1 tavuk durum ayran
Akşam 21:30
4 dilim kuru fıstıklı baklava
1 bardak limonata
3 lt su
Kızlar bugün kahvaltiyi yapıp çıktık tatlı olayı tamamen plan dışı çok güzel bir mekan var dedi eşim buraya goturmem lazım seni baklavayi sevdiğimi bilir diyeti unut rica ediyorum dedi kiramadim
Kız akşam yemeyi unutmuşsun sen Allah iyiliğini versin canım çok istiyor diyince dünyayı yedin sandım minik bi ada olmuş seninkiBugün canım sürekli bir şeyler istedi ama ne istediğini de bulamadım. Böyle bir ruh halinden menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve değerli arkadaşlar
Sabah 9.30: ılık limonlu şu, 2 kuru k.
Kahvaltı 10.30: 2 has yumurta
3 zeytin, 4 aç bitir salam
2 çatal peynir
1 çay k labne,1 çay k pekmez
1.5 dilim tam b ekmek
Ara 11.30: Türk k, 1 hurma
Öğle 15.00: 1 bardak süt, 1 muz
Ara: 1 avuç leblebi
Aksam 16.30: 1 kase yoğurt ç
Ara 18.00: Türk Kahvesi
Ara 20.00: avuç içi kuruyemiş, çay
3 litre su
Sağlam kahvaltı olmuş ekmek için olan sebebi söylemişsin eeee ne diyelim afiyet olsunBen de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:30)
4 dilim sucuk ile 1 yumurta omlet, birkaç çatal patates k, 2 kk peynir, salatalık, taze soğan, 1 dilim tb, çay kaşığı(reçel, bal, tereyağ, nutella), çay
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter
Akşam (17:00)
1/2 kepçe mercimek, 4-5 dilim sebzeli tavuk ızgara, 2-3 kaşık patates püresi, 4 lokmalık ekmek, ayran
2,5 lt su
Akşam aslında hiç ekmek yemeseydim iyiydi ama önce çocuğun çorbası geldi yedirdim birkaç kaşık kalmıştı onu da ben yedim az ekmekle. Artık tansiyonum düşmüştü iyice kötü olmuştum mecburen yedim yemeğim gelene kadar. Yemeğim de bir tabak kadardı toplamı. Püre tavuk sebze hepsi bir yemek tabağı kadardı.
Ayy niye bilmiyosun Yediğin ekmeği sohbetten mi canın mı sıkkın çekirdek ye ama bi sürü yeme azcık ye yaza az kaldısabah 10: 30
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 t. k krem peynir
1 t.k kaymak
1. t.k bal
3-4 büyük yeşil zeytin
2 dilim ekmek
ara
1 bardak süt
bir kaç çilek
1 kase etli taze bezelye
çoban salata
Uzun zamandır çok dikkatliydin bugün sana ödül günü olsun afiyet olsun arkadaşım hiç canını sıkma akşam sporuyla yak o baklavalarıKızlar menumu vereyim pek iç açıcı değil ama vereyimtomurcukkk
Sabah 11:00
1 tane kır pidesi kıymalı
Yarım simit
Yeşillik domates salatalık
Öğle 15:30
1 tavuk durum ayran
Akşam 21:30
4 dilim kuru fıstıklı baklava
1 bardak limonata
3 lt su
Kızlar bugün kahvaltiyi yapıp çıktık tatlı olayı tamamen plan dışı çok güzel bir mekan var dedi eşim buraya goturmem lazım seni baklavayi sevdiğimi bilir diyeti unut rica ediyorum dedi kiramadim
Ortağım bu hafta sonu dikkat et demiştin sözünden çıkmadım yaza az kaldı acaip hırslandımTek kelime ile harika menu olmuş spor zaten mükemmel :)
Helal kız sana zaten bu haftasonu mükemmeldin. Tabiki ya yaz geliyor düğünler var bizi görecekler var. O yüzden napiyoruuuuz tutuyoruz kendimiziOrtağım bu hafta sonu dikkat et demiştin sözünden çıkmadım yaza az kaldı acaip hırslandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?