- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.581
sorma Ortağım ya, hani bazen dolabın önüne gidersin ama ne istediğini bilmezsin ya öyle bir gündü. Bende basit şeylerle gecistirdim gibi oldu şu an o isteğim geçti amaKız akşam yemeyi unutmuşsun sen Allah iyiliğini versin canım çok istiyor diyince dünyayı yedin sandım minik bi ada olmuş seninki
Aynen ortağım bu sene benim memlekete gitcez bayramda eşimin memlekete iki tarafta laf söyleyenleri görcem son gülen ben olmalıyımHelal kız sana zaten bu haftasonu mükemmeldin. Tabiki ya yaz geliyor düğünler var bizi görecekler var. O yüzden napiyoruuuuz tutuyoruz kendimizi
Yani en kötü yine iki saat spor yaparsın canım sen. Birde ertesi gün salı, aklının köşesinde durunca sen güzel idare edersinYarın okul sonrası oturmaya gitcem inşallah hafif atlatmayı başarırım
Güzel atlatmışsın arada bana da oluyo ilk kez reglde kendimi bu kadar tuttumsorma Ortağım ya, hani bazen dolabın önüne gidersin ama ne istediğini bilmezsin ya öyle bir gündü. Bende basit şeylerle gecistirdim gibi oldu şu an o isteğim geçti ama
Yarın nöbetçiyim bol bol ayaktayım ama akşam mutlaka yürüyüş yaparım evdede desteklerim şimdilik planım böyleYani en kötü yine iki saat spor yaparsın canım sen. Birde ertesi gün salı, aklının köşesinde durunca sen güzel idare edersin
Valla benimde 40 gün sonra samimi arkadaşımın sözü var. Yaza da o arkadaşa nikah şahidi olacam ve birde başka bi düğün var. Akrabalarda gelecek uzaklardan... kilo vermemiz kaçınılmaz yaniAynen ortağım bu sene benim memlekete gitcez bayramda eşimin memlekete iki tarafta laf söyleyenleri görcem son gülen ben olmalıyım
O sayıyı ben istemiştim baştan üniversite zamanlarında o kilolardaydım gayet güzel duruyodum bakalım o kiloya inince memnun kalmazsam biraz alırım nasıl olsa kilo alma konusunda vermekten daha başarılıyım
Görevlerin çokmuş napcaz herkesin ağzını önce bi karış açık bırakacağız sonrada kapatacağız yeter artık insanların bizle dalga geçmeleriValla benimde 40 gün sonra samimi arkadaşımın sözü var. Yaza da o arkadaşa nikah şahidi olacam ve birde başka bi düğün var. Akrabalarda gelecek uzaklardan... kilo vermemiz kaçınılmaz yani
Aynen öyle canım çok haklısın. Ama kendimizi bol bol okumamiz gerekecekGörevlerin çokmuş napcaz herkesin ağzını önce bi karış açık bırakacağız sonrada kapatacağız yeter artık insanların bizle dalga geçmeleri
Karbonhidrat cok olmus cani m afiget olsunsabah 10: 30
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
1 t. k krem peynir
1 t.k kaymak
1. t.k bal
3-4 büyük yeşil zeytin
2 dilim ekmek
ara
bir sürü çekirdek çitledim
1 bardak süt
bir kaç çilek
19 :30
1 kase etli taze bezelye
ekmek yedim de ne kadar yedim tam bilmiyorum 3-4 dilime denk olabilir
çoban salata
Okuruz be kuzum yeter ki istediğimiz sayıya gelelim geçen biri bana dedi enerjine hayranim okul ev üzerine spor yapıyosun eve geçtim bildiğin ayakta uyuyordum ne fenalar ben bu kiloya inene kadar neler çektim yürümekten ayaklarımda kanadı olsun dedim durmayacaksın spor yapacaksın aç aç masadan kalktim nefsimle sürekli mücadele ettim......Aynen öyle canım çok haklısın. Ama kendimizi bol bol okumamiz gerekecek
Narcicegi ayakkabin cok guzel amaaaaa ...Kızlar pazar günü kombinim :)
Çok az yemissin canım sen ya. Dikkat et enerjin düşmesin..Kizlar kusura bakmayin yine gec kaldim waatsapta herkes yaptigi arabayi koymus ogretmenimizde biseyler yazdi ord takildim kaldim malum sali defile var neyse menuyu vereyim
ekim2009 dun unutmusum etiketlemeyi
11 00
Iki diim tb ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
18 00
Bes kofte
Uc dort catal patates kizartmasi
Iki dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok
Cok yorgun hissediyorum kendimi regl az oluyo ve stres yapiyo bende hep yattim bugun cok basim donuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?