- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.601
Geçmiş olsun yediklerini biraz güçlendirip enerjini artırmalısın az çok bakma be kuzum regl oluyosan sorun yokKizlar kusura bakmayin yine gec kaldim waatsapta herkes yaptigi arabayi koymus ogretmenimizde biseyler yazdi ord takildim kaldim malum sali defile var neyse menuyu vereyim
ekim2009 dun unutmusum etiketlemeyi
11 00
Iki diim tb ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
18 00
Bes kofte
Uc dort catal patates kizartmasi
Iki dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok
Cok yorgun hissediyorum kendimi regl az oluyo ve stres yapiyo bende hep yattim bugun cok basim donuyo
kahvaltıdan sonra elle tutulur pek bişey yok ki gülüm 1 muz 1 sütle öğün mü olur çok kısma yağ yakan hormonun salgılanmasını engellersinBugün canım sürekli bir şeyler istedi ama ne istediğini de bulamadım. Böyle bir ruh halinden menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve değerli arkadaşlar
Sabah 9.30: ılık limonlu şu, 2 kuru k.
Kahvaltı 10.30: 2 has yumurta
3 zeytin, 4 aç bitir salam
2 çatal peynir
1 çay k labne,1 çay k pekmez
1.5 dilim tam b ekmek
Ara 11.30: Türk k, 1 hurma
Öğle 15.00: 1 bardak süt, 1 muz
Ara: 1 avuç leblebi
Aksam 16.30: 1 kase yoğurt ç
Ara 18.00: Türk Kahvesi
Ara 20.00: avuç içi kuruyemiş, çay
3 litre su
afiyet olsun bence akşam ki ekmekte de hiç sorun yok menün çok güzel :)Ben de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:30)
4 dilim sucuk ile 1 yumurta omlet, birkaç çatal patates k, 2 kk peynir, salatalık, taze soğan, 1 dilim tb, çay kaşığı(reçel, bal, tereyağ, nutella), çay
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter
Akşam (17:00)
1/2 kepçe mercimek, 4-5 dilim sebzeli tavuk ızgara, 2-3 kaşık patates püresi, 4 lokmalık ekmek, ayran
2,5 lt su
Akşam aslında hiç ekmek yemeseydim iyiydi ama önce çocuğun çorbası geldi yedirdim birkaç kaşık kalmıştı onu da ben yedim az ekmekle. Artık tansiyonum düşmüştü iyice kötü olmuştum mecburen yedim yemeğim gelene kadar. Yemeğim de bir tabak kadardı toplamı. Püre tavuk sebze hepsi bir yemek tabağı kadardı.
maşallahKızlar pazar günü kombinim :)
ekmek manyağı oldum bir kaç gündür iki ayrı kür yapıyoruz birinden biri iştahımı dellendirdi ikisini de kesicem bana yaramadı galibaGenel itibariyle güzel menü olmuş canım ama akşamki ekmeğin çok olmuş. Bir de çekirdeği dikkatli tüket. Biliyorsun çok yağ içeriyo tatlım.
iyiyim şükür salıdan itibaren inşallah sık sık burdayım hem diziyi bitiriyoruz:) hemde yarın komşuma gidicez salı artık serbest olucam inşallahKuzum menu de ekmek fazla tamam o belli de. Sen nerelerdesin İyi misin kuzum. Keyfin nasıl
akşam yemeği yerine olmuş tatlı yemişsin gitmiş pişman olma yarına telaffi edersin az hareketi arttırırsın olur biterKızlar menumu vereyim pek iç açıcı değil ama vereyimtomurcukkk
Sabah 11:00
1 tane kır pidesi kıymalı
Yarım simit
Yeşillik domates salatalık
Öğle 15:30
1 tavuk durum ayran
Akşam 21:30
4 dilim kuru fıstıklı baklava
1 bardak limonata
3 lt su
Kızlar bugün kahvaltiyi yapıp çıktık tatlı olayı tamamen plan dışı çok güzel bir mekan var dedi eşim buraya goturmem lazım seni baklavayi sevdiğimi bilir diyeti unut rica ediyorum dedi kiramadim
maşallah süpersin bacım sporun da menün de harika salıya ortalığı sallıycan@tevafuk55, D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:00 Limonlu su, 2 gün kurusu, avuç içi fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada(11:50)
2 dilim sucuk, 1az yağlı tavada yumurta, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağı, 3 biber közleme, çay domates salatalık yeşillik
Ara(15:30)
Türk kahvesi, 1 eti puf
Akşam (17:45)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt, ekmeksiz
Ara yok
Yatmadan önce tarçınlı süt
2.5 litre su
Spor bildirimim
Sabah aç karnına akşam yemek sonrası 1 er saatten 2 saat açık havada yürüyüş, ev temizliği ve ütü
her evden çıktığında oku bacım vallaha üzülüyorum sizin bu halinize hepiniz nazardan çekiyorsunuz yazık değil mi size pis nefislilerin nefsinin altında ezildiğiniz hiç olmadı fatiha ve ihlas okuyun evden çıkarkenOkuruz be kuzum yeter ki istediğimiz sayıya gelelim geçen biri bana dedi enerjine hayranim okul ev üzerine spor yapıyosun eve geçtim bildiğin ayakta uyuyordum ne fenalar ben bu kiloya inene kadar neler çektim yürümekten ayaklarımda kanadı olsun dedim durmayacaksın spor yapacaksın aç aç masadan kalktim nefsimle sürekli mücadele ettim......
geçmiş olsun gülüm dikkat et kendine dün de çok yoruldun bu gün acısı çıktı reglle beraber stres olunca olacağı bu tabiiKizlar kusura bakmayin yine gec kaldim waatsapta herkes yaptigi arabayi koymus ogretmenimizde biseyler yazdi ord takildim kaldim malum sali defile var neyse menuyu vereyim
ekim2009 dun unutmusum etiketlemeyi
11 00
Iki diim tb ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
18 00
Bes kofte
Uc dort catal patates kizartmasi
Iki dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok
Cok yorgun hissediyorum kendimi regl az oluyo ve stres yapiyo bende hep yattim bugun cok basim donuyo
Yok canim araba icin degil regl erken oldu ona uzuldum zaten bir hafta erken oluyo e ee bes gun daha erken olunca iki regl arasi kisaliyo ona uzuldum birde o kadar az oluyoki o da beni arti yapacak biliyorum hep boyle oluyogeçmiş olsun gülüm dikkat et kendine dün de çok yoruldun bu gün acısı çıktı reglle beraber stres olunca olacağı bu tabii
hem sen ne diye stres yapıyorsun oğlun çok beğendi zaten arabayı
Yok canim araba icin degil regl erken oldu ona uzuldum zaten bir hafta erken oluyo e ee bes gun daha erken olunca iki regl arasi kisaliyo ona uzuldum birde o kadar az oluyoki o da beni arti yapacak biliyorum hep boyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?