Haydi Yine Yeniden...

Geçmiş olsun yediklerini biraz güçlendirip enerjini artırmalısın az çok bakma be kuzum regl oluyosan sorun yok

kahvaltıdan sonra elle tutulur pek bişey yok ki gülüm 1 muz 1 sütle öğün mü olur çok kısma yağ yakan hormonun salgılanmasını engellersin

afiyet olsun bence akşam ki ekmekte de hiç sorun yok menün çok güzel :)

Genel itibariyle güzel menü olmuş canım ama akşamki ekmeğin çok olmuş. Bir de çekirdeği dikkatli tüket. Biliyorsun çok yağ içeriyo tatlım.
ekmek manyağı oldum bir kaç gündür iki ayrı kür yapıyoruz birinden biri iştahımı dellendirdi ikisini de kesicem bana yaramadı galiba
çekirdeğinde anasını ağlattık annemle kase bitti ben doldurdum çitledik durduk :)
akşam yürüyüşten geldik eşim çay yapmış çerez almış kendine bir büyük kasede masaya bize koymuş annem benim önüme ittirdi ben onun en son kaldırdık yemedik :)

Kuzum menu de ekmek fazla tamam o belli de. Sen nerelerdesin İyi misin kuzum. Keyfin nasıl
iyiyim şükür salıdan itibaren inşallah sık sık burdayım hem diziyi bitiriyoruz:) hemde yarın komşuma gidicez salı artık serbest olucam inşallah

akşam yemeği yerine olmuş tatlı yemişsin gitmiş pişman olma yarına telaffi edersin az hareketi arttırırsın olur biter

maşallah süpersin bacım sporun da menün de harika salıya ortalığı sallıycan

her evden çıktığında oku bacım vallaha üzülüyorum sizin bu halinize hepiniz nazardan çekiyorsunuz yazık değil mi size pis nefislilerin nefsinin altında ezildiğiniz hiç olmadı fatiha ve ihlas okuyun evden çıkarken

geçmiş olsun gülüm dikkat et kendine dün de çok yoruldun bu gün acısı çıktı reglle beraber stres olunca olacağı bu tabii
hem sen ne diye stres yapıyorsun oğlun çok beğendi zaten arabayı

geçmiş olsun gülüm dikkat et kendine dün de çok yoruldun bu gün acısı çıktı reglle beraber stres olunca olacağı bu tabii
hem sen ne diye stres yapıyorsun oğlun çok beğendi zaten arabayı
Yok canim araba icin degil regl erken oldu ona uzuldum zaten bir hafta erken oluyo e ee bes gun daha erken olunca iki regl arasi kisaliyo ona uzuldum birde o kadar az oluyoki o da beni arti yapacak biliyorum hep boyle oluyo

Yok canim araba icin degil regl erken oldu ona uzuldum zaten bir hafta erken oluyo e ee bes gun daha erken olunca iki regl arasi kisaliyo ona uzuldum birde o kadar az oluyoki o da beni arti yapacak biliyorum hep boyle oluyo

Canım sen de kadın hastalkl.na bir görünsen iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…