- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.621
Narcicegi ayakkabin cok guzel amaaaaa ...
kızlar ben 4 aydır doktora gitmiyorum siz bir kadım doğuma görüneyim mi çocuk için
gerçi temmuzda bayram tatilinde mersine memlekete gideceğiz oradan dönüşte aşılama yaptırrız diyoruz ama yinede bir gitsemmi doktora diye düşünüyorum yarın regl olurum muhtemelen regl iken gitsem çünkü çoğu tedaviler regl olduğu zaman başlatıyorlar ya
maşallahrabbim esirgesin vallahi de billahi de bekar genç kız gibi duruyorsun kıyafet güzel ama içindeki hatunun fizik çoook daha güzelllll
Canım bence farklı farklı doktorlara gitmekte fayda var diye düşünüyorum.
ekmek manyağı oldum bir kaç gündür iki ayrı kür yapıyoruz birinden biri iştahımı dellendirdi ikisini de kesicem bana yaramadı galiba
çekirdeğinde anasını ağlattık annemle kase bitti ben doldurdum çitledik durduk :)
akşam yürüyüşten geldik eşim çay yapmış çerez almış kendine bir büyük kasede masaya bize koymuş annem benim önüme ittirdi ben onun en son kaldırdık yemedik :)
evet canım bende son bir aşılama dan önce gideyim mi diye düşünüyorum kararsız kaldım hem regl olcam ya belki ilaç tedavisine başlar..
Git tabi tatlım aklında kalmasın. Bir de aşılamaya gidiyormuşsun güzel haberi alıp geliyormuşsun :) böyle olan çok duydum da :) bir de sende problem yok dimi herşey normal zaten. Hemen tutar gibime geliyor. Hadi inşallah.. Dua ederiz senin için mutlaka haber ver.
Eki Görüntüle 1816117 kızlar dün kendime bu yeleğin mavisini aldım normal de 50 beden felan giyiyordum 44 cuk diye oturdu çok hoşuma gitti ha tabi lcw kalıpları onların biraz daha geniş ama olsun mutlu oldum
Rahat olmasi cok guzel canim bende rahat ayakkabi seviyorum burda heryerde var polaris bakarim mutlakaPolaris canım varsa yakınlarda bulabilirsin sen de al :) fiyatı da uygun ve ortopedik acayip rahat.
Gule gule kullan tatlim cok guzel kilo verdin dilerim en kisa surede 42 bedenide giyersinEki Görüntüle 1816117 kızlar dün kendime bu yeleğin mavisini aldım normal de 50 beden felan giyiyordum 44 cuk diye oturdu çok hoşuma gitti ha tabi lcw kalıpları onların biraz daha geniş ama olsun mutlu oldum
Hadi guzel haberlerle gelirsin ins bizede haber ver canim rabbim sanada tattiracak bir gun ben inaniyorum sende inanevet canım şükür eşimde de bende sıkıntı yok ama aşılamayı temmuzda bayram dönüşü düşünüyoruz hani belki aşılamaya kadar doktor bir tedavi uygulayalım derse diye gitmek istiyorum
Güle güle kullan canım bu azimle daha da inceleceksin inşEki Görüntüle 1816117 kızlar dün kendime bu yeleğin mavisini aldım normal de 50 beden felan giyiyordum 44 cuk diye oturdu çok hoşuma gitti ha tabi lcw kalıpları onların biraz daha geniş ama olsun mutlu oldum
Güle güle kullan canım bu azimle daha da inceleceksin inş
Hadi guzel haberlerle gelirsin ins bizede haber ver canim rabbim sanada tattiracak bir gun ben inaniyorum sende inan
Selam kızlarr
İşleri haline yoluna koyayım geliyorum.Babamlar donecek memelekete.Düğün havadislerini veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?