Haydi Yine Yeniden...

kızlar ben 4 aydır doktora gitmiyorum siz bir kadım doğuma görüneyim mi çocuk için
gerçi temmuzda bayram tatilinde mersine memlekete gideceğiz oradan dönüşte aşılama yaptırrız diyoruz ama yinede bir gitsemmi doktora diye düşünüyorum yarın regl olurum muhtemelen regl iken gitsem çünkü çoğu tedaviler regl olduğu zaman başlatıyorlar ya

Canım bence farklı farklı doktorlara gitmekte fayda var diye düşünüyorum.

maşallah rabbim esirgesin vallahi de billahi de bekar genç kız gibi duruyorsun kıyafet güzel ama içindeki hatunun fizik çoook daha güzelllll

Sağol balım senin de gözlerin çok güzel demek ki :) çünkü güzel bakan güzel görür.

Ohh yürüyüşte yapılmış maşallah eritmişsindir gülüm

evet canım bende son bir aşılama dan önce gideyim mi diye düşünüyorum kararsız kaldım hem regl olcam ya belki ilaç tedavisine başlar..

Git tabi tatlım aklında kalmasın. Bir de aşılamaya gidiyormuşsun güzel haberi alıp geliyormuşsun :) böyle olan çok duydum da :) bir de sende problem yok dimi herşey normal zaten. Hemen tutar gibime geliyor. Hadi inşallah.. Dua ederiz senin için mutlaka haber ver.

evet canım şükür eşimde de bende sıkıntı yok ama aşılamayı temmuzda bayram dönüşü düşünüyoruz hani belki aşılamaya kadar doktor bir tedavi uygulayalım derse diye gitmek istiyorum

Eki Görüntüle 1816117 kızlar dün kendime bu yeleğin mavisini aldım normal de 50 beden felan giyiyordum 44 cuk diye oturdu çok hoşuma gitti ha tabi lcw kalıpları onların biraz daha geniş ama olsun mutlu oldum

Beden geniş falan değil canım hakkını yeme baya kilo verdin ve 3 beden incelmen çok normal :)

Eki Görüntüle 1816117 kızlar dün kendime bu yeleğin mavisini aldım normal de 50 beden felan giyiyordum 44 cuk diye oturdu çok hoşuma gitti ha tabi lcw kalıpları onların biraz daha geniş ama olsun mutlu oldum
Gule gule kullan tatlim cok guzel kilo verdin dilerim en kisa surede 42 bedenide giyersin

evet canım şükür eşimde de bende sıkıntı yok ama aşılamayı temmuzda bayram dönüşü düşünüyoruz hani belki aşılamaya kadar doktor bir tedavi uygulayalım derse diye gitmek istiyorum
Hadi guzel haberlerle gelirsin ins bizede haber ver canim rabbim sanada tattiracak bir gun ben inaniyorum sende inan

Kizlar telefonumda olanlar bunlar.kardesim dijital makineyle baya cekti onlari atarim yine.tlf elime pek gecmedi mecbur bir iki poz cektirdim onlarda sizin icin valla saçlarımı da çektirdim
Tahmin ettiginiz gibi acayip kiskandilar.nazar ettiler.ama okuduk bol bol cok etkilemedi sukur.sadece kinada giydigim sifon gomlefi taktirdim biyere yirtildi hafiften.bi de kayinvalidemin esarbi yandi utulerken

Eklentiler

• PhotoGrid_1460973822531.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 49
  • PhotoGrid_1460973974300.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 63
  • PhotoGrid_1460973911750.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…