- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.641
Oy oyyyy maşallah suphanallah kuzum. Ne kadar zarif ve güzel gorunuyorsun. Saçın elbisen hepsi çok yakışmış canım benim. Yani kıskandıracak kadar güzel olmuşsun gerçekten.Kizlar telefonumda olanlar bunlar.kardesim dijital makineyle baya cekti onlari atarim yine.tlf elime pek gecmedi mecbur bir iki poz cektirdim onlarda sizin icin vallasaçlarımı da çektirdim
Tahmin ettiginiz gibi acayip kiskandilar.nazar ettiler.ama okuduk bol bol cok etkilemedi sukur.sadece kinada giydigim sifon gomlefi taktirdim biyere yirtildi hafiften.bi de kayinvalidemin esarbi yandi utulerken
Kizlar telefonumda olanlar bunlar.kardesim dijital makineyle baya cekti onlari atarim yine.tlf elime pek gecmedi mecbur bir iki poz cektirdim onlarda sizin icin vallasaçlarımı da çektirdim
Tahmin ettiginiz gibi acayip kiskandilar.nazar ettiler.ama okuduk bol bol cok etkilemedi sukur.sadece kinada giydigim sifon gomlefi taktirdim biyere yirtildi hafiften.bi de kayinvalidemin esarbi yandi utulerken
Oy oyyyy maşallah suphanallah kuzum. Ne kadar zarif ve güzel gorunuyorsun. Saçın elbisen hepsi çok yakışmış canım benim. Yani kıskandıracak kadar güzel olmuşsun gerçekten.
Sağolun fıstıklarımkesinlikle muhteşem maşallah saçının rengide güzel olmuş bu arada
ne yaptın canım bol bol oynadınız mı eşin kıskanmıştır kesinSağolun fıstıklarım
Oynamaz mıyım hele kınada hiç oturmadım.Düğünde çok fazla oynayamadım tanıdık masası gezmekten.ne yaptın canım bol bol oynadınız mı eşin kıskanmıştır kesin
Oynamaz mıyım hele kınada hiç oturmadım.Düğünde çok fazla oynayamadım tanıdık masası gezmekten.
Eşim pek kıskanmadı yada belli etmedi yanımdan hiç ayrılmadıGurur duydum aşkım çok güzeldin dedi
O da süperdi teyzesi dur bi resim atayım ama yüzünü kapatıcam onun da mecburenyani yanınızdan ayrılmayarak belli etmiş zaten maşallahsenin küçük yakışıklı nasıl oldu
O da süperdi teyzesi dur bi resim atayım ama yüzünü kapatıcam onun da mecburen
Sari pantolonlu olanini almadim daha.giydirdim sadece magazada.o da cok yakisti.onumuzdeki ay esimin hala oglunun var dugunu belki alirim belki yine bordoyu giydiririm bilmiyorum bakcaz :)
Yapmaz mı hiiiç dedim ya geçen damat olcam ben deyip durdu diye.Bu da küçük damattı vallamaşallah aman allahım pozlara bak rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah tarz olmuşuz yani saçları yapmıştır kesin
Sizler neler yaptınız bakalım yokluğumda.Keyifler yerinde mi ?
Kizlar telefonumda olanlar bunlar.kardesim dijital makineyle baya cekti onlari atarim yine.tlf elime pek gecmedi mecbur bir iki poz cektirdim onlarda sizin icin vallasaçlarımı da çektirdim
Genel itibari ile sessizlik hakimdi ama herkes iyi D Deligonul783 pazar kombini gördün mü tam bir 18 lik çıtır maşallah
Sağol canım.5 değil 10 kilo veresim var valla iyice gaza geldim hafta sonu.Maşallah canım çok hoş olmuşsun bayıldım :) oğlun da çok karizma olmuş yerim ben onu :) saçın da hoş olmuş renkte güzel olmuş. Attığın fotolarda fiziğin pek belli değildi ama burda tam ortaya çıkmış ve çok güzel görünüyorsun bebeğimmm bir 5 kilo sana da kafi gelir.
Sağol canım.5 değil 10 kilo veresim var valla iyice gaza geldim hafta sonu.
Senin kombin de süper valla.Çok fit duruyosun.Aslında korumaya bile geçebilirsin
tomurcukkk
kızlar hafta sonu biraz kaçırınca akşam yemeğim yok bugün ve 1 hafta dır tartılmadım çok merak ediyorum ödemi attım mı acaba
sabah 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne ekmek arası
ARA 10:00
9 gr bitter
3 ceviz
ÖĞLE 13:00
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorba
1 tabak nohut yemeği sulu
ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt (6 çilek 3 yk yoğurt)
AKŞAM 20:00
1 muz
türk kahvesi
yatarken tarçınlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?