Haydi Yine Yeniden...

Oy oyyyy maşallah suphanallah kuzum. Ne kadar zarif ve güzel gorunuyorsun. Saçın elbisen hepsi çok yakışmış canım benim. Yani kıskandıracak kadar güzel olmuşsun gerçekten.

kesinlikle muhteşem maşallah saçının rengide güzel olmuş bu arada

ne yaptın canım bol bol oynadınız mı eşin kıskanmıştır kesin
Oynamaz mıyım hele kınada hiç oturmadım.Düğünde çok fazla oynayamadım tanıdık masası gezmekten.
Eşim pek kıskanmadı yada belli etmedi yanımdan hiç ayrılmadı Gurur duydum aşkım çok güzeldin dedi

yani yanınızdan ayrılmayarak belli etmiş zaten maşallah senin küçük yakışıklı nasıl oldu

Sari pantolonlu olanini almadim daha.giydirdim sadece magazada.o da cok yakisti.onumuzdeki ay esimin hala oglunun var dugunu belki alirim belki yine bordoyu giydiririm bilmiyorum bakcaz :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1460980104251.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 44
Sari pantolonlu olanini almadim daha.giydirdim sadece magazada.o da cok yakisti.onumuzdeki ay esimin hala oglunun var dugunu belki alirim belki yine bordoyu giydiririm bilmiyorum bakcaz :)

maşallah aman allahım pozlara bak rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah tarz olmuşuz yani saçları yapmıştır kesin

maşallah aman allahım pozlara bak rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah tarz olmuşuz yani saçları yapmıştır kesin
Yapmaz mı hiiiç dedim ya geçen damat olcam ben deyip durdu diye.Bu da küçük damattı valla Rabbim nazardan saklasın cümlemizinkini içinde benim evladımı da.Sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Maşallah canım çok hoş olmuşsun bayıldım :) oğlun da çok karizma olmuş yerim ben onu :) saçın da hoş olmuş renkte güzel olmuş. Attığın fotolarda fiziğin pek belli değildi ama burda tam ortaya çıkmış ve çok güzel görünüyorsun bebeğimmm bir 5 kilo sana da kafi gelir.

Sağol canım.5 değil 10 kilo veresim var valla iyice gaza geldim hafta sonu.
Senin kombin de süper valla.Çok fit duruyosun.Aslında korumaya bile geçebilirsin

Sağol canım.5 değil 10 kilo veresim var valla iyice gaza geldim hafta sonu.
Senin kombin de süper valla.Çok fit duruyosun.Aslında korumaya bile geçebilirsin

Hehe ben sana diyorum sen bana diyosun sağol balım benim de 10 kilo veresim var yahu 63-65 kilo iken giydiklerim oluyo. 1-2 kez giydiğim ince kottan bol pantolonum vardı çok sevdiğim öyle rahat oldu ki şok oldum :) diyete başlamadan önce düğmesi kapanmayan hatta birbirine yetişmeyen kumaş pantolonum belimden düşüp duruyo görenler de verme artık diyo eşimin teyzesi dedi ki geçen onlara gittik tam lokum olmuşsun daha verme dedi :) ama 2.bebek düşündüğüm için vermek istiyorum. Hamilelikte zayıflatıyo beni gerçi ama son aylarda 10 kilo falan rahat alınıyo. Hamişken de ben burayı bırakamam yaa sağlıklı beslenirim yine bu şekilde diyorum.

tomurcukkk
kızlar hafta sonu biraz kaçırınca akşam yemeğim yok bugün ve 1 hafta dır tartılmadım çok merak ediyorum ödemi attım mı acaba

sabah 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne ekmek arası

ARA 10:00
9 gr bitter
3 ceviz

ÖĞLE 13:00
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorba
1 tabak nohut yemeği sulu

ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt (6 çilek 3 yk yoğurt)

AKŞAM 20:00
1 muz
türk kahvesi

yatarken tarçınlı süt

Akşam yemeğin olmamasına rağmen güzel menü olmuş canım yani bugüne göre iyi. Malum yarın tartı günü :) o yüzden az olmuş demicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…