Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim kızlar:
M Melrin tevafuk55

Kahvaltı (11:00)
2 yumurta tavada, kk peynir, 3 zeytin, 1 tatlı kaşığı kahvaltlk sos, 1 dilim tb

Öğle (14:00)
1,5 kepçe tarhana, 1 kase cacık, 1 dilim tb

Ara (15:00)
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter

Akşam (16:30)
1 yemek tabağı yoğurtlu tavuk salatası (göğüs etinden) yağsız

Ara (19:30)
1 bardak süt

3 lt su
1 saat yürüyüş

Yürüyüşü daha yapmadım birazdan çıkıcam. Eksik ya da fazla olursa yazarım.

Salıya hazırlık menüsü Akşamı yememen iyi olacak sanırım.öğlen menün şişirici yemekler çünkü

çok güzel canım

Sende dengelemişsin canım akşama doğru.Erken bitmiş yeme işin.Su ve spor süper

Salı öncesi gayet yerinde bir menü Süppperrr
Ortağım 10 numara 5 yıldız olmuş gelsin eksiler

tevafuk55 , D Deligonul783
06:45 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 salçalı yumurta, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek, domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı kaymak,bal,çay
Ara(10:15)
Elma
Öğle (12:15)
2 yemek kaşığı makarna, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara 5-6 papaz eriği
Akşam (15:00)
Yarım poğaça, 1 dilim börek, 1 dilim revani,1 minik kurabiye, çay
Ara Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su
Spor bildirimim
1 saat yürüyüş
40 dk dans videosu

Sari pantolonlu olanini almadim daha.giydirdim sadece magazada.o da cok yakisti.onumuzdeki ay esimin hala oglunun var dugunu belki alirim belki yine bordoyu giydiririm bilmiyorum bakcaz :)
Oy maşallah yakışıklıya çok tatlı ama. Yerim ben onu ya poz kes yapmış artist ya

canım akşam yemeğin karbonhidrat olmuş ama erken saatte
senin olmazdı genelde sanırım misafirlik durumu var ama zaten maşallah spor ile açık ara fark atmışsındır sen bu karbonlara

tomurcukkk arkadaşım çoook güzel gözüküyorsun bide ameliyat olunca tam fıstık olacaksın
Aynen canım göğüsleri sığıştıramadım Toparlayıcı takmama rağmen yine de istediğim gibi durmadılar.
Allah izin verirse yaz sonu düşünüyorum

Gayet güzel bir menü canım benim afiyet olsun.
Kusursuz bir menü canım afiyet olsun
Güzel İdare etmissin canım erken de bitmiş. E spor da var daha nolsun

canım akşam yemeğin karbonhidrat olmuş ama erken saatte
senin olmazdı genelde sanırım misafirlik durumu var ama zaten maşallah spor ile açık ara fark atmışsındır sen bu karbonlara
Evet misafirlikteydim benim ufaklık ile yarı yarıya bölüştük o ısırınca tabakta kalmasın diye onun yarımları yedım herşeyin yarısını o yedi bitek revani bi çatal o aldı kalan bana kaydı

Akşamın karbonlu ama saati çok erken.Sporun onu telafi eder vaziyette canım zaten

Aynen canım göğüsleri sığıştıramadım Toparlayıcı takmama rağmen yine de istediğim gibi durmadılar.
Allah izin verirse yaz sonu düşünüyorum
Bi zamanlar aynı sorunu yaşadığım için ilk baktığum alan orası oluyor eskiden eşim o bölgem dikkat çekiyo diye çok rahatsız oluyordu şimdi çok küçüldüler deyip duruyor yürüyüş için eşofman takımı alıyordum rahat ol artık dikkat çekmiyor diyor inan sende olunca çok rahatlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…