Haydi Yine Yeniden...

İnşallah canım hakkımda hayırlısı.Olacağım zaman ameliyatla ilgili tecrübelerine başvururum

Süpersin canım. Cısların var ama baya erken yemişsin. Sporun mükemmel zaten. Bu hafta ben senden acayip umutluyum.

Menümü vereyim çok değerli arkadaşlarım
D Deligonul783 M Melrin

Sabah 8.30:ılık limonlu şu iki kuru kayısı
1 yumurta
1 çay k labne 1 dilim ekmek
1 bardak süt

Ara 10.30: şek nescafe 2 dilim bitter

Öğle 12.30: 1 but derisiz,
1 dilim patates
4 kaşık p pilavı
1 küçük kase cacık

Aksam 16.30: 1 kase tarhana
4 kaşık yoğurt

Bitki Çayı

Ara 20.00: Türk Kahvesi
3 litre su

Acayip ,çok Afedersiniz, gazım var ne yapmam lazım

menün gayet yerinde güzel canım kimyonlu bir şeyler yapabilirsin seni rahatlatır belki

Kuzummm nasil guzel olmussun masallah sana ayrica sac rengine bayildimmm fistik gibisin kizz

Ohhh butun kurtlarini doktun dimi he he he enistede yapmis seklini mutlulugunuz daim olsun canim rabbim korusun sizleri ..

Sari pantolonlu olanini almadim daha.giydirdim sadece magazada.o da cok yakisti.onumuzdeki ay esimin hala oglunun var dugunu belki alirim belki yine bordoyu giydiririm bilmiyorum bakcaz :)
Ooyy tipini sevsinler artist yaa cok guzel olmus yakisikli sari pantolonda guzel alabilirsin onud ben cok begendim

Afiyet olsun canım menü iyi.Kimtonlu yoğurt ye gaza iyi gelir

Guzel menu canim tam bir pazartesi menusu afiyet olsun ..

Gayet guzel menu saglikli buldum menunu afiyet olsun canim

Aksam oturman vardi dimi sali oncesi iyi olmamis ama sporu fazlasiyla yapmissin yakarsin o nedenle afiyet olsun

Menu guzel acama ne gaz yaptiki karnina ayaklarina sicak su koy canim iyi gelir usuttun galiba

güzel menü yarın neler olacak bakalım

afiyet olsun ortağım bu gün de ev temizliği yapmışsın iyi oldun mu ki eve giriştin şimdi nasılsın gülüm

angelina35 ve kızlar
sabah 11
1 haşlama yumurta
2 silim ekmek krem peynirli
domates salatalık

14:30 komşuda
1 tane milfoy böreği peynirli
2 tane süperfresin parmak böreği
1 servis k. patates salatası
2 kornişon turşu 2 biber turşu (ev yapımı)

18:00
1 çatal ördek eti
1 kaşık nohutlu pilav (komşum getirdi tadına baktım ilk defa ördek eti yedim )

bundan sonra yemek yok eğer acıkırsam yoğurt yerim

bence acıkırsın canım çünkü göze gelen sadece komşuda yediklerin akşam yediklerin ara gibi olmuş

Menün güzel canım her zamanki gibi süpersin. Gaz için de acaba kayısı mı yapıyor diye düşündüm. Kimyon çayı iyi gelir. Bir fincan iç istersen. Rezene papatya da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…