Haydi Yine Yeniden...

Şimdi kızımın Topl geldim. Yoğun Günler ve aylar var önümüzde Allah kolaylik versin. Persembede kurana geçme töreni var okulda

Maşallah subhanallah canım inşallah biz de o günleri görürüz. Tatlı yorgunluklar bunlar. Çok sevindim başarısı daim olsun inşallah

sabahın az olmuş onun dışında gayet iyi afiyet olsun
gaz için mide gazıysa kimyon demle bağırsak gazıysa rezene, anason çayı iç gülüm

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun.

Bence de yoğurt ye canım. Evet tam da bugün cıslar iyi olmadı ama erken saatte yemişsin. Hepten de aç bırakma kendini.

bu spora ne yesen dayanmaz yanar gider gülüm maşallah

gülüm akşam yemeğin niye yok öğlen yediklerin rahatsız mı etti şişkinlik mi yaptı hem nohut hem mercimek yapar normal de böylede olmaz ki teee saat 1 de yemişsin yemeği akşam bişeyler ye tek muzla olmaz bence

Ne güzel bir menü olmuş ortağım kimyon herkes gibi bende öneririm nane limon çayıda iyi gelir
Süper menü temizlik spor olmuş valla
Kız sende benim gibi misafirlikte miydin turşu hariç güzel olmuş

yarın tartıda bol eksi göreceksin eminim menü çok güzel tavuk helede göğüs etiyle olan salata türleri hem tok tutuyor hemde ertesi güne eksi gösteriyor tartıda:) afiyet olsun gülümmm

Ne güzel bir menü olmuş ortağım kimyon herkes gibi bende öneririm nane limon çayıda iyi gelir

Süper menü temizlik spor olmuş valla

Kız sende benim gibi misafirlikte miydin turşu hariç güzel olmuş
evetttt :)) ben de misafirlikteydim komşumun ablası çok güzel turşu yapıyor kokusundan bile anlıyorum onun turşusunu hem yedim hemde yarın tartı günü ama dedim durdum tartı günü yarın olmasa tüm tabaktakileri lüplerdim valla:))

Sari pantolonlu olanini almadim daha.giydirdim sadece magazada.o da cok yakisti.onumuzdeki ay esimin hala oglunun var dugunu belki alirim belki yine bordoyu giydiririm bilmiyorum bakcaz :)
ayyy ben yerim onun o duruşunu yaradanına kurban olurummm nasılda poz vermiş elleri bağlamış yan durmuş minik erkekkk

hadi şükür buncacıkla kurtardığına
çok güzel olmuşsun bacım maşallah rabbim esirgesin saçlarını çektirdiğin fotoda dekolte daha fazla gibi durmuş boydan olanda öyle görünmüyor seni iyiceneee inceledim valla 40 bin kere maşallah 40 küsür kilo verdin ama ne gıdın ne kolların hiç bir yerin sarkmamış ahadaaa millete kapak olsun kadın azimli olunca hedefinden vazgeçmezse böylede zayıflanır şık dekolteli abiyede giyilir hiç bir yeri de sarmaz

Eki Görüntüle 1816117 kızlar dün kendime bu yeleğin mavisini aldım normal de 50 beden felan giyiyordum 44 cuk diye oturdu çok hoşuma gitti ha tabi lcw kalıpları onların biraz daha geniş ama olsun mutlu oldum
güle güle kullan sağlıkla giy inşallah 2 ay sonra çok bol geliyor çuval gibi duruyor dersinde giymezsin daha

Ara öğün yapman lazım sanki canım acikabilirsin
Çok güzel idare etmişsin canım afiyet olsun

Maşallah subhanallah canım inşallah biz de o günleri görürüz. Tatlı yorgunluklar bunlar. Çok sevindim başarısı daim olsun inşallah
Ins kuzum benim görürsün tabi. Ya perşembe kuran töreni. Mayıs sonu yıl sonu gösterisi 1 hafta sonrasında da sergi olacak.. Veli konumunda olmakta ilgincmis

yarın tartıda bol eksi göreceksin eminim menü çok güzel tavuk helede göğüs etiyle olan salata türleri hem tok tutuyor hemde ertesi güne eksi gösteriyor tartıda:) afiyet olsun gülümmm

Valla canım 1 günde bir mucize olursa görürüm gibi :) sabitim çünkü. Geçenki reglin az olmasından ötürü vücutta ödem var hala gitmiyor. 2.si yaklaştı korkuyorun valla. Sökülsün diye form çayı ve rezene içiyorum inşallah sökülür. İşe yarar mı dersin ekimim? Rezeneye bugün başladım. Sabah akşam içiliyo bir hafta öncesinden başlanıyo. İnşallah işe yarar.

afiyet olsun ortağım bu gün de ev temizliği yapmışsın iyi oldun mu ki eve giriştin şimdi nasılsın gülüm
Amannn mecbur yaptim be orti zaten reglde basladigi gibi bitti olmadi dogru duzgun bacaklarim davul gibi sis inmedi suda cok ictim ama daha dag gibi utu var makinada asilacak camasirlar var oglusu yikadim bende dus aldim iyi gelir belki yarin defilemiz var bakalim neler yapmis millet cok merak ediyorumm ..

Aksam hic yok acikirsin ama tut bence kendini oglen karbon olmus cunku bu arad bende hic yemedim ordek eti kaz eti yedim ama nasildi tadi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…