- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.721
regli en iyi söktüren ada çayı öyleki gebelere düşük yaptırır diye içmesi yasak olan bir kaç bitkiden biridir başlarsa yeşil çay da çoğaltıyor bazısındaValla canım 1 günde bir mucize olursa görürüm gibi :) sabitim çünkü. Geçenki reglin az olmasından ötürü vücutta ödem var hala gitmiyor. 2.si yaklaştı korkuyorun valla. Sökülsün diye form çayı ve rezene içiyorum inşallah sökülür. İşe yarar mı dersin ekimim? Rezeneye bugün başladım. Sabah akşam içiliyo bir hafta öncesinden başlanıyo. İnşallah işe yarar.
bende ütü yaptımAmannn mecbur yaptim be orti zaten reglde basladigi gibi bitti olmadi dogru duzgun bacaklarim davul gibi sis inmedi suda cok ictim ama daha dag gibi utu var makinada asilacak camasirlar var oglusu yikadim bende dus aldim iyi gelir belki yarin defilemiz var bakalim neler yapmis millet cok merak ediyorumm ..
tavuk gibi ama köy tavuğu gibi biraz daha lezzetlisi de kız benim içim tutmadı yemeye benim hemen karşımda porsuk çayı var orda da ördekler var bu mevsimde sık sık uçarken görüyorum aklıma onlar geldi içim sızladı yiyemedimAksam hic yok acikirsin ama tut bence kendini oglen karbon olmus cunku bu arad bende hic yemedim ordek eti kaz eti yedim ama nasildi tadi ?
Dahada olmaz galiba gece gece canim cok sikildi defile iptal olmus carsamba yapilcakmis carsamba kardesim gidiyo orda olcaktim hem yarin esim cekim yapcakti birde gec vakit haber veriyolar bizim ogretmen getorin arabalari trafik calismasi yapcam dedi o kadar ugrastik cocuklar parcalar cok canim sikildi kapadim waatsappi yazmadim artik kafaya gore is yapiyorlar esimde sinirlendi brnde gondermiycem oglumu arabasina bosey olsa gunlerce aglar susmaz binmeye kiyamiyo kuzum off off napiyim simdi ben dahada olmazsa yarin ogretmenlerle bir daha konusulacakmisbende ütü yaptım
daha senin ki başlayalı bismillah 2 gün olmadan ne oluyor yaav sen çok stres yaptın bence ondan böyle oluyor yarın şu serginizi hayırlısıyla bi yapın bitsin de senin de stresin azalsın belki normal olur
az bile yazdım gülüm senin içinSelam kizlar giremedim kusura bakmayin.isten geldim kv ile atistik biraz bi mevzu yuzunden.ona sinirlerim bozuldu.
sonra dugunu olan yengeye yardima gittim hayirli olsun demeye gelen misafirler olmus.bende yardim edeyim dedim hemde kafam dagilsin biraz.
menumu yazayim simdi yaticam yorgunlugum cikmadi hala.
ekim2009 tesekkur ederim kuzum ovgulerin icin.evet fazla deforme olmadan siyirdim kilolu halimden
Hayirdir kuzum valla nazarda oldunuz bak araniz bozulmus neyse duzelir insallah benimde acayip canim sikildiSelam kizlar giremedim kusura bakmayin.isten geldim kv ile atistik biraz bi mevzu yuzunden.ona sinirlerim bozuldu.
sonra dugunu olan yengeye yardima gittim hayirli olsun demeye gelen misafirler olmus.bende yardim edeyim dedim hemde kafam dagilsin biraz.
menumu yazayim simdi yaticam yorgunlugum cikmadi hala.
ekim2009 tesekkur ederim kuzum ovgulerin icin.evet fazla deforme olmadan siyirdim kilolu halimden
başlatmasın trafik çalışmasına önce defile yapıp sonra çalışmasını yapsın o kadar emek verdin diğer velilerde çok uğraşıp emek vermiştir büyük ihtimal hassas kartondan koca araba bi yerine bişey olsa ne olacak hem sizin emekleriniz hem çocuklar nasıl üzülürDahada olmaz galiba gece gece canim cok sikildi defile iptal olmus carsamba yapilcakmis carsamba kardesim gidiyo orda olcaktim hem yarin esim cekim yapcakti birde gec vakit haber veriyolar bizim ogretmen getorin arabalari trafik calismasi yapcam dedi o kadar ugrastik cocuklar parcalar cok canim sikildi kapadim waatsappi yazmadim artik kafaya gore is yapiyorlar esimde sinirlendi brnde gondermiycem oglumu arabasina bosey olsa gunlerce aglar susmaz binmeye kiyamiyo kuzum off off napiyim simdi ben dahada olmazsa yarin ogretmenlerle bir daha konusulacakmisben bu kadar duzensiz bir okul gormedim hauatimda
afiyet olsun gülüm her zaman ki gibi az öz olmuş menüninciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 09.00
1 simit
bikac dilim sucuk
biraz kasar
1 tavada yumurta
oglen 14.00
1 yagsiz tost
aksam 19.00
1 kucuk kase kiymali sehriye corbasi
1 kucuk kepce etli nohut
2 yk bulgur pilavi
ara
3 adet badem
3 adet findik
Ugrasmiycam bile nasil istiyosa oyle yapsin ben oglumu trafik calismasina yollamiycam yeter yaa gercekten bunaldim birde bu arabalari hep babalar yapti neden bi hafta sonu yapilmiyo dimi cunku duzen yok okulda artik cok sikildim gecen sene daha duzenliydi surekli biseylerin gunu iptal oluyo biktim artikbaşlatmasın trafik çalışmasına önce defile yapıp sonra çalışmasını yapsın o kadar emek verdin diğer velilerde çok uğraşıp emek vermiştir büyük ihtimal hassas kartondan koca araba bi yerine bişey olsa ne olacak hem sizin emekleriniz hem çocuklar nasıl üzülür
birde kardeşin gidecek aynı güne denk geliyor olmaz ki böyle yaaaa benim bile tepem attı kızgınım resmen sizin halinizi düşünemiyorum baskı yapın bacımm bu saatte değişemezler defileyi
Ne guzel sozler bunlar canimmm
nazım hikmet ran ın sözleri doğru söze ne denir :))Ne guzel sozler bunlar canimmm
olmadı götür arabayı annenlere orda defile yapsın kuzum sizde bol bol kayıt alın dayısı teyzesi yengesi de izleyici olur herkes mutlu olurUgrasmiycam bile nasil istiyosa oyle yapsin ben oglumu trafik calismasina yollamiycam yeter yaa gercekten bunaldim birde bu arabalari hep babalar yapti neden bi hafta sonu yapilmiyo dimi cunku duzen yok okulda artik cok sikildim gecen sene daha duzenliydi surekli biseylerin gunu iptal oluyo biktim artik
Menun güzel orti umarım kv ile pek bir sorun yokturinciiitanesi ve arkadaslarim
sabah 09.00
1 simit
bikac dilim sucuk
biraz kasar
1 tavada yumurta
oglen 14.00
1 yagsiz tost
aksam 19.00
1 kucuk kase kiymali sehriye corbasi
1 kucuk kepce etli nohut
2 yk bulgur pilavi
ara
3 adet badem
3 adet findik
Sağol canım daha güzelleri senin olsungüle güle kullan sağlıkla giyinşallah 2 ay sonra çok bol geliyor çuval gibi duruyor dersinde giymezsin daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?