Haydi Yine Yeniden...

herkese günaydınlar
geçen haftaki kilom ile ilgili ne yazacağımı bilemedim

güncel kilom 85
hastahane çıkışı 87,3
önceki hafta 85,8

karar sizin arkadaşlar
Canim hastaliga ragmen cok iyi gittin tabiki guncel kilon esas alinir bir haftadir emek veriyosun sonucta tebrik ederim

Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapayim gerci gece hic uyumadim canimin sikintisindan ya neyse
Gecen hafta galiba 70 ti
Bu hafta 70 900
Fark +900
artik cok yoruldum istedigim kiloya inemiyorum hep bi aksilik cikiyo .....Gercekten cok moralim bozuk

olsun sıkma canını bende aynı durumdayım 85 den kurtulamadım hastlandım hep bir kısır döngü ama burda hep beraber başaracağız bak tomurcuga o kadar kilo vermiş bir anda olmadı tabi bunlar sabır etti belki 1 ileri 2 geri gitti ama başardı ve şimdi bize destek bizde birbirimize desteğiz ve yapacağız

Bilmiyorum canim bugun gercekten canim cok sikkin artik bir ileri iki geri gitmek istemiyorum hayatta herseyi erteliyoruz sanki yarina cikmaya garantimiz varmis gibi oglumun defilesi iptal oldu kardeslerim yengeleri butun aile orda olacakti babasi resimlerini cekecekti olmadi kardesim yarin gidiyo diger kardesimin izni bitti herseyi ayarlamistik oysaki kendi aralarinda dogru duzgun konusmamis ogretmenler diger velilere vililer olmiyacsk demisler o nedenle iptal olmus artik olsada umrumda degil gercekten

haklısın çok sıkıcı bir durum ama vardır her işte bir hayır
sana böyle diyorum ama emin ol bende çok kızardım moralim motivasyonum düşerdi ki benim ufacık şeylerde düşer ama sen yine de canını sıkma oğluşunun da canı sıkılmasın üzülmesin

Simdi uyandi ve ogrendi defilenin iptal oldugunu trafik calismasinada gitmeyecekmis arabami kirarlar diyo kucucuk cocuk bile biliyo

GünayGeçen hafta 72,3
bu hafta 72
fark -300 gr
Artıdaydım,ondan kurtulup geçen haftaki +300den de kurtuldum.sanırım çok oynamanın faydaları Yoksa baya yiyip kaçamaklar yapmıştım hani
Tebrikler canim ben sana soylemistim anneciginin hakkini yememek lagzim kadincahiz iyi motive etti seni

Kuzum üzülme yaa toparlarsın sen.misafirler oğlunun koşturmacası derken kendine zaman ayıramadın.Moral bozmak yok canım tamam mı.kaldığımız yerden tam gaz devam

inciiitanesi kuzum geçen hafta izinli geçtim seni.85,8 den 85 olmuşsun gibi hesaplayıp -800 gram olarak değerlendirelim .ama ödeminle süper vermişsin tebrikler

sağol canım nasıl kabul ederseniz fark yapmaz benim için nasıl olsa şu 8 lerden kurtulamadım baya süründüm bu aralar

sağol canım nasıl kabul ederseniz fark yapmaz benim için nasıl olsa şu 8 lerden kurtulamadım baya süründüm bu aralar
Az kaldı canım ama 90 ın üzerinde olduğun günleri de unutma artık 9 lar sana çok uzak.84 de n gerisi hızlıca gelir merak etme.Bence mayıs sonuna doğru 79 ları görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…