- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.761
Kilo bildirimimi yapayım arkadaşlar
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 68.7
Fark : 1 kilo
Bu kiloyu haftanın başlarında verdim ve 3 gündür sabitim. Regl öncesi haftaya girmiş bulunuyorum. Bu haftadan ümitsizim ama bakalım
Ortağım maşallah sana bence senin 500 gr min çok rahat bir kilo demek. Çünkü sendeki yağ oranının çok az öld düşünüyorum. Haliyle 500 gr kilo azalınca iyi bir rakam bence. O yüzden kesinlikle tatlıyı hakediyorsunGeçen hafta 66.1
Bu hafta 65.6
Fark -500
Kaçırdım tatlı hakkımı inşallah ortaklarım kaçırmaz
Helal olsun kuzum bu tarz değişiklikler bende ödem yapar mesela ama seni tebrik ederimGünaydın
Geçen hafta 72,3
bu hafta 72
fark -300 gr
Artıdaydım,ondan kurtulup geçen haftaki +300den de kurtuldum.sanırım çok oynamanın faydalarıYoksa baya yiyip kaçamaklar yapmıştım hani
Kilo bildirimimi yapayım arkadaşlar
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 68.7
Fark : 1 kilo
Bu kiloyu haftanın başlarında verdim ve 3 gündür sabitim. Regl öncesi haftaya girmiş bulunuyorum. Bu haftadan ümitsizim ama bakalım
Tebrikler arkadasim hem odemden kurtuldun hem de üzerine verdin. Maşallah sanaherkese günaydınlar
geçen haftaki kilom ile ilgili ne yazacağımı bilemedim
güncel kilom 85
hastahane çıkışı 87,3
önceki hafta 85,8
karar sizin arkadaşlar
Canim moralini bozma bence. Farklı bi hafta geçirdin biraz düzensiz beslendin. Üzerine yaptığın stres tabiki etkiler. Haftaya fazlasıyla gider moral bozmak yok kuzumGunaydin kizlar kilo bildirimimi yapayim gerci gece hic uyumadim canimin sikintisindan ya neyse
Gecen hafta galiba 70 ti
Bu hafta 70 900
Fark +900
artik cok yoruldum istedigim kiloya inemiyorum hep bi aksilik cikiyo .....Gercekten cok moralim bozuk
Günaydın canlarım ben maalesef ki sabitim. Oysa ki 69,8 görmüştüm. O rakamı gördükten sonra da özellikle dikkat ettim akşam erken yedim ve yürüyüş yaptım ama nafileAksine ödem olmuşum. Artık bu sefer de regli olamazsam herhalde kilo alırım. Çünkü geçen ay hiç olamadım. Çok sıkıldım haftalardır aynıyım belki de bir aydır
Geçen hafta: 70,2
Güncel: 70,2
Fark: Koca bir "0" sıfır..
geçen hafta 100.2
bu hafta 100.1
fark - 100gr
Sen şu kadın doğuma gidip kist işine bi çözüm bul bence canım.regl şişkinliği çok fena.Sabit kalmana üzülme artıda değilsin ki sonuçtaGünaydın canlarım ben maalesef ki sabitim. Oysa ki 69,8 görmüştüm. O rakamı gördükten sonra da özellikle dikkat ettim akşam erken yedim ve yürüyüş yaptım ama nafileAksine ödem olmuşum. Artık bu sefer de regli olamazsam herhalde kilo alırım. Çünkü geçen ay hiç olamadım. Çok sıkıldım haftalardır aynıyım belki de bir aydır
Evet canım almaman da güzel.o kadar ilaç kullanıyorsun.yine iyi yanigeçen hafta 100.2
bu hafta 100.1
fark - 100gr
Kankim sorunun kaynağını biliyoruz biranda gidecek ve sende çok şaşıracaksın. O ödeme arti cikmam8ssin daha ne olsun kuzum TebriklerGünaydın canlarım ben maalesef ki sabitim. Oysa ki 69,8 görmüştüm. O rakamı gördükten sonra da özellikle dikkat ettim akşam erken yedim ve yürüyüş yaptım ama nafileAksine ödem olmuşum. Artık bu sefer de regli olamazsam herhalde kilo alırım. Çünkü geçen ay hiç olamadım. Çok sıkıldım haftalardır aynıyım belki de bir aydır
Canim geçen çok css yaptım demiştin onun etkisi olabilir. Ama yinede eksidesin canım güzel düşünelim gitsin kilolargeçen hafta 100.2
bu hafta 100.1
fark - 100gr
üzülme gülüm bende sabah üzüldüm atlattım benimde malum zaman 2 gün geçti dengesiz zaten kendimi hafiflemiş hissediyorum ama baskül 1 haftadır hep fazla fazla çıkarıyor eni sonu değişecek vericez bu fazlalıklarıGünaydın canlarım ben maalesef ki sabitim. Oysa ki 69,8 görmüştüm. O rakamı gördükten sonra da özellikle dikkat ettim akşam erken yedim ve yürüyüş yaptım ama nafileAksine ödem olmuşum. Artık bu sefer de regli olamazsam herhalde kilo alırım. Çünkü geçen ay hiç olamadım. Çok sıkıldım haftalardır aynıyım belki de bir aydır
Kilo veren herkesi tebrik ederim.inciiitanesi M Melrin tomurcukkk süpersiniz. tevafuk55 süper ötesisin. :)
Kankim sorunun kaynağını biliyoruz biranda gidecek ve sende çok şaşıracaksın. O ödeme arti cikmam8ssin daha ne olsun kuzum Tebrikler
teşekkür ederiz
canım sende arkadaşların dediği gibi bir kadın doğuma git
Sen şu kadın doğuma gidip kist işine bi çözüm bul bence canım.regl şişkinliği çok fena.Sabit kalmana üzülme artıda değilsin ki sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?