Haydi Yine Yeniden...

Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.6
Fark -500
Kaçırdım tatlı hakkımı inşallah ortaklarım kaçırmaz
Ortağım maşallah sana bence senin 500 gr min çok rahat bir kilo demek. Çünkü sendeki yağ oranının çok az öld düşünüyorum. Haliyle 500 gr kilo azalınca iyi bir rakam bence. O yüzden kesinlikle tatlıyı hakediyorsun üstelik regl oldun mu onun da çok etkisi oluyor maalesef

Günaydın
Geçen hafta 72,3
bu hafta 72
fark -300 gr
Artıdaydım,ondan kurtulup geçen haftaki +300den de kurtuldum.sanırım çok oynamanın faydaları Yoksa baya yiyip kaçamaklar yapmıştım hani
Helal olsun kuzum bu tarz değişiklikler bende ödem yapar mesela ama seni tebrik ederim

herkese günaydınlar
geçen haftaki kilom ile ilgili ne yazacağımı bilemedim

güncel kilom 85
hastahane çıkışı 87,3
önceki hafta 85,8

karar sizin arkadaşlar
Tebrikler arkadasim hem odemden kurtuldun hem de üzerine verdin. Maşallah sana

Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapayim gerci gece hic uyumadim canimin sikintisindan ya neyse
Gecen hafta galiba 70 ti
Bu hafta 70 900
Fark +900
artik cok yoruldum istedigim kiloya inemiyorum hep bi aksilik cikiyo .....Gercekten cok moralim bozuk
Canim moralini bozma bence. Farklı bi hafta geçirdin biraz düzensiz beslendin. Üzerine yaptığın stres tabiki etkiler. Haftaya fazlasıyla gider moral bozmak yok kuzum

Günaydın canlarım ben maalesef ki sabitim. Oysa ki 69,8 görmüştüm. O rakamı gördükten sonra da özellikle dikkat ettim akşam erken yedim ve yürüyüş yaptım ama nafile Aksine ödem olmuşum. Artık bu sefer de regli olamazsam herhalde kilo alırım. Çünkü geçen ay hiç olamadım. Çok sıkıldım haftalardır aynıyım belki de bir aydır

Geçen hafta: 70,2
Güncel: 70,2
Fark: Koca bir "0" sıfır..

senin sıkıntın belli canım yoksa çok güzel menülerin var güzelde kilo veriyordun bence regl olduğun zaman geçecektir eminim

Sen şu kadın doğuma gidip kist işine bi çözüm bul bence canım.regl şişkinliği çok fena.Sabit kalmana üzülme artıda değilsin ki sonuçta

Kankim sorunun kaynağını biliyoruz biranda gidecek ve sende çok şaşıracaksın. O ödeme arti cikmam8ssin daha ne olsun kuzum Tebrikler

üzülme gülüm bende sabah üzüldüm atlattım benimde malum zaman 2 gün geçti dengesiz zaten kendimi hafiflemiş hissediyorum ama baskül 1 haftadır hep fazla fazla çıkarıyor eni sonu değişecek vericez bu fazlalıkları
çay oldu kahvaltı yapıp gelirim

Kankim sorunun kaynağını biliyoruz biranda gidecek ve sende çok şaşıracaksın. O ödeme arti cikmam8ssin daha ne olsun kuzum Tebrikler

Canımı sıkan da o zaten kankim sorun var. Ve o kist orada durdukça ben regl olamicam ve kilo veremicem. Sürekli birşey çıkıyor. Birinden kurtuluyorum başka bir sorun...

teşekkür ederiz
canım sende arkadaşların dediği gibi bir kadın doğuma git

Korkuyorum arkadaşım yukarı tükürsrem bıyık aşağı tükürsem.. İlaç tedavisi olsa çözüm değil. Hormon hapını dayayacak. O da kilo yapıyo zaten. Cerrahi ile aldırsam bildiğin sezeryan gibi çok zor. Bir ay kendime gelemem. Moralmen çöktüm resmen. Sorun olmasa kilo veremedim diye üzülmem zaten. Bilirim ki elbet gidecek. Ama böyle olunca.. Herşey mi bir insanın kursağında kalır. Önceden hormonlardan veremiyordum. Tam baya verdim hedefime ulaşıcam sorunlar bitti dedim şimdi de bu.. Kendimden sıkıldım resmen.

Sen şu kadın doğuma gidip kist işine bi çözüm bul bence canım.regl şişkinliği çok fena.Sabit kalmana üzülme artıda değilsin ki sonuçta

Bu hafta gidicem canım hatta bugün randevu alıcam. İlaç tedavisi de olsa cerrahi de olsa zorlu bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…