Haydi Yine Yeniden...

HAFTANIN BİRİNCİSİ ......................... tevafuk55 ................... -1 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ .......................... inciiitanesi ................. -0,8 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .......................... M Melrin ..................... -0,5 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1 angelina35 = +0,9 kg

GRUP ORTALAMALARI
1 Melrin+Tevafuk+Butterfly = -0,5 kg
2 Tomurcuk + İncitanesi = -0,5 kg
3- Ekim + Angelina= +0,4 kg

Canım çok haklısın ama sen maşallah çok azimli kalbi temiz bir arkadaşımızsın eminim bununda üstesinden gelirsin

emeğine sağlık canım

Kilo bildirimimi yapayım arkadaşlar
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 68.7
Fark : 1 kilo
Bu kiloyu haftanın başlarında verdim ve 3 gündür sabitim. Regl öncesi haftaya girmiş bulunuyorum. Bu haftadan ümitsizim ama bakalım
Masallah canim ne guzell vermissin hedefine cok yaklastin tebrikler ...

Sen yine sabitsin fistik bak ben kilo almisim regl ayni seninki gibi oldu olmuyo bir turlu baskDigi gibi bitti stres oldum

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bir tek ben artidayim cok uzgunum

Canımı sıkan da o zaten kankim sorun var. Ve o kist orada durdukça ben regl olamicam ve kilo veremicem. Sürekli birşey çıkıyor. Birinden kurtuluyorum başka bir sorun...

Bak güzel kankım canım arkadaşım, önce bakış açımızi değiştirelim evet sorun var ama bu sorunun nasıl cozulecegini doktor sana söylemeden böyle böyle olur diye kendini üzmeye hakkın yok bu bir. Ikincisi hiç kilo veremeyecem diye bir düşünceye girmen yanlış çünkü şu andaki görüntün bile harika. Olumlu düşün canım benim kist problemin cozulunce o kiloyu fazlasıyla vereceksin. Önce sağlık kuzum herkes ilaç kullanıyor ona rağmen veren bir sürü örnek var elimizde. Bak yavaş yavaş kizicam sana heeee kendinden sıkilmak ne demek sen Allah in yarattığı eşsiz kullardan birisin. Dua edecez moral bozmayacaz kuzum. Randevu alınca bize de söyle ki dua edelim canım arkadaşım

Masallah canim ne guzell vermissin hedefine cok yaklastin tebrikler ...
Canim benim teşekkür ederim. Hepimiz verecez inş. Sende moralini bozma. Bu hafta sana artı yapan şeyleri biliyorsun bunları ortadan kaldırdığın anda sende vereceksin ben 3 hafta 70 de takıldım sonra gitti sizin de olacak inş

Eline sağlık kuzum herkesi tebrik ederim

Sağol kuzum ne diyeceğimi bilemedim çok haklısın.. Perşembe gününe randevu alıcam yine haber veririm.

Bu arada o kadar kendi moralimi bozduktan sonra biraz da şımarayım. Dün yürüyüş yaparken küçük bi mağazaya girdim. Yağ yeşili çok güzel bi pantolon vardı bedeni kalmamış bir tek 38 beden vardı. Bedeni de geniş gibiydi ama bu bana olmaz dedim. Kadın olur dedi kaç kilosun ki bence olur dedi. Kaç kilo gösteriyorum dedim 60 var mısın dedi fazlayım dedim hımmm hiçte göstermiyosun dedi sevinsem mi üzülsem mi

işte bu canım ben sana demiştim maşallah 18 lik çıtırsın diye

Sevin sevin rakam değil gösterdiğin önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…