- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.801
Aynen canım bende öyle düşünüyorum bakalım. Yarınki artıya razıyım o kadar yaniSıkıntı değil canım menü saati benim açımdan
yemek konusunda da kendine ödül verebilirsin bugün sonuçta 1 kilo verdin yani
bence o artı bir anlık şişkinlik geçer kendini ruhunu mideni mutlu et bugünAynen canım bende öyle düşünüyorum bakalım. Yarınki artıya razıyım o kadar yani
inciiitanesi ve kızlar bende 8 e kadar bildirim giremeyebiliyorum her zaman.işten eve dönüşüm geç oluyor bazen.sonra da çocukla ilgileniyorum yada birşey çıkıyor.kusuruma bakmazsınız değil mi geç girersem.kış gibi değil yaz sezonu olunca benim sistem allak bullak oluyor
Tomurcukum valla yaz saati uygulamasına bile gecebilirizinciiitanesi ve kızlar bende 8 e kadar bildirim giremeyebiliyorum her zaman.işten eve dönüşüm geç oluyor bazen.sonra da çocukla ilgileniyorum yada birşey çıkıyor.kusuruma bakmazsınız değil mi geç girersem.kış gibi değil yaz sezonu olunca benim sistem allak bullak oluyor
Valla aynen öyle fıstıkTomurcukum valla yaz saati uygulamasına bile gecebilirizdediğin gibi günler uzadı çünkü
Yumurta oluşup çatlama olmadığında kiste dönüşürmüş canım.Onu doktorum demişti bana.Klomen kullandım çatlama iğnesi vurulmasam olur mu dedim o da çatlama olmazsa kiste dönüşür demişti çok iyi hatırlıyorum.öyle bir durum olmuş olabilir miKızlar randevuları doluydu doktorun. En erken 26 nisan salı gününe vardı aldım ben de.. Regli olmazsam gidicem artık yoksa muayene olamam. Bitince giderim.
Bir de bişey dicem ben soğan kürü yaptım 3,5 ay önce. Regli düzene girmişti. Acaba diyorum rahim hamile kalmak istedi de döllenme olmayınca kist mi oluşuverdi??tomurcukkk sen de yaptın bilirsin kuzum böyle bir şey olabilir mi?
Yumurta oluşup çatlama olmadığında kiste dönüşürmüş canım.Onu doktorum demişti bana.Klomen kullandım çatlama iğnesi vurulmasam olur mu dedim o da çatlama olmazsa kiste dönüşür demişti çok iyi hatırlıyorum.öyle bir durum olmuş olabilir mi
Kızlar randevuları doluydu doktorun. En erken 26 nisan salı gününe vardı aldım ben de.. Regli olmazsam gidicem artık yoksa muayene olamam. Bitince giderim.
Bir de bişey dicem ben soğan kürü yaptım 3,5 ay önce. Regli düzene girmişti. Acaba diyorum rahim hamile kalmak istedi de döllenme olmayınca kist mi oluşuverdi??tomurcukkk sen de yaptın bilirsin kuzum böyle bir şey olabilir mi?
Valla aynen öyle fıstık8 çok erken oldu.ben bazen 5 bazen 6 da çıkıyorum işten ve eve de geç geliyorum ona göre.Kaç yapalım son bildirim saatini ?
Tamam canım.çoğunuzda akşam yeme işi erken bittiğinden menü verebiliyorsunuz ama bende öyle değil maalesef.olabildiğince erken bildirelim.bildiremesek de dediğin gibi 12 den önce mutlaka yazılmış olsunbenim için fark yapmaz saat ben genelde hafta içi erken bildiriyorum ama bence gece 12 den önce gün bitmeden verilsin görmediğimizi sabah yorumlarız ki mutlaka birimizden birimiz gece giriyoruz
Ben soğan suyunun yaptığını sanmıyorum canım.onun sökücü etkisi var çünkü.kendin de demiştin ya düzene girmişti diye.Tabi canım aynen de bu şekilde oluyor. Soğan suyu ters etki mi etti diye aklıma takılıp duruyor.
Güzel menü fıstık,geç saate takılma canın çekerse ye tabi.Eşin o saatte geliyor sanırımtomurcukkk ve arkadaşlarım
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne
ARA 10:00
9 gr bitter + 2 ceviz
ÖĞLE 13:00
1 kase salata
1 kase sebze çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 baget tavuk fırın derisiz
ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt
ARA 19:00
1 tane muz
sütlü kahve
AKŞAM 21:30
1 tane fırın köfte ( geç saat yemek istemezdim ama canım çeker diye yerim)
3 lt su
Güzel menü fıstık,geç saate takılma canın çekerse ye tabi.Eşin o saatte geliyor sanırım
Cok sagol canim kilo neysede okul gercekten canimi sikti ben duzenden hoslanirim yaptigim is mukemmel olsun isterim verilen tum gorevleri severek yapiyorum bunun uzerine disiplin olmayic kiziyorum inan sinigimizdaki tum veliler cok guzel isler cikarmislar foto attilar herkes hevesli bizim sinifta ama yok surekli bir vakit degisikligi canimi sikiyoSlm kızlar sonuçlar güzel çıkmış herkesi tebrik ederim
angelina35 arkadaşım çabuk gelen çabuk gider sendeki artıda çabucak gidecek yoğun bi hafta geçirdin yiğenlerde tatlı olunca ye ye onları tabi artı çıkacaksın ay bende yiğenlerimin resmine bile yerim seni diye konuşuyorum okulla:lgili sorun olmuş her veli senin gibi aktif çalışkan değil ki benim veliler iş çıkacak diye ödleri kopuyor lafta çalışkanlar iş olunca hepsi kaçıyor ben onlardan bişey istemem herşeyi kendim yaparım diyecegim şu ki sen gibi veli zor bulunuyor kuzum sınıftaki diğer anneleri düşün kim bilir nasıl insanlar var
Menumu vereyim annemlere gidecem bugun berbart bir gun gercekten kardesimin yakin arkadasi sehit dustu
10 00
iki tane simit sinirden yedim
bir ucgen peynir
uc dilim kasar
dort zeytin
sekersiz cay
17 00
Uc kasik bamya
Iki kasik pilav
Bir tane karni yarik
Bes alti kasik cacik
Birazdan cikarim annemlere yarin gidiyo kkardesim esi yegenim uzgunum bitsin artik bugun lutfen bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?