- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.821
Her zaman ki gibi harikasıntomurcukkk ve arkadaşlarım
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne
ARA 10:00
9 gr bitter + 2 ceviz
ÖĞLE 13:00
1 kase salata
1 kase sebze çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 baget tavuk fırın derisiz
ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt
ARA 19:00
1 tane muz
sütlü kahve
AKŞAM 21:30
1 tane fırın köfte ( geç saat yemek istemezdim ama canım çeker diye yerim)
3 lt su
Rabbim inşallah şehitlik mertebesine kabul eylesin askerimiz polisimiz hepsi Allaha emanetMenumu vereyim annemlere gidecem bugun berbart bir gun gercekten kardesimin yakin arkadasi sehit dustu
10 00
iki tane simit sinirden yedim
bir ucgen peynir
uc dilim kasar
dort zeytin
sekersiz cay
17 00
Uc kasik bamya
Iki kasik pilav
Bir tane karni yarik
Bes alti kasik cacik
Birazdan cikarim annemlere yarin gidiyo kkardesim esi yegenim uzgunum bitsin artik bugun lutfen bitsin
Bugün güzel iş çıkarmışsın gayet yerinde menüBugün saçma bir menü oldu. Yarın halk günü gideyim meyve sebze alayım da sebze yemeği falan yaparım :) menüm buyrun kızlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 y.zeytin, çay kaşığı tereyağ bal reçel ve sos, ekmeğin ucu bir dilim, ş.siz nescafe
Öğle (15:30)
1,5 bardak süte 1 kase nesfit
biraz sonra da tavuk salatası bir çorba kasesi kadar
Akşam (18:00)
Ş.siz nescafe, yağsız tost tb ekmekten, 2 d bitter
2,5 lt su
Anne böreği her daim afiyetle yenir akşam dengelemişsin temizlik cabası ne diyelim Annenin ellerine sağlıkangelina35 ve kızlar
sabah 10 :30
3 dilim börek (annem gece yapmıştı az yağlı bol sütlü su böreği gibi oluyor:)))
domates
4 zeytin
aralar ayrı ayrı
1 bardak süt
1 muz
2 ceviz
akşam 18:30
4 kaşık kabaklı tavuk kavurma
yarım tabak sıpagetti
1 kase tepeleme yoğurt
evde dolanmaktan topuklarım ağrıyor üstüne yarın öğle büyük banyonun duşa kabini söktürüp yenisini yaptırıcaz adam ölçüye gelecek oraları temizlemem lazım ertesi günü doğal gaz şirketi gelip baca kontrolu yapacakmış benim köşe dolabın üst raf aşağı iniyor orayı boşalttım nereye tıksam çıkanları bilmiyorum sinirlerim çok gergin birilerini dövesim varrr
Tek izlediğim 80ler diğerlerini bilmiyorum ay çok yoruldum ortağım bugün şu hafta bi biteydi hayırlısıylaHatunlar bir yığın ütü yaptım hepsini astım yerleştirdim geldim. Dizim başlamak üzere, özette şu an. Hayat Şarkısı.. İzleyen var mı??
rabbim yakınlarına sevenlerine ve kardeşine bol sabırlar versinMenumu vereyim annemlere gidecem bugun berbart bir gun gercekten kardesimin yakin arkadasi sehit dustu
10 00
bir ucgen peynir
uc dilim kasar
dort zeytin
sekersiz cay
17 00
Uc kasik bamya
Iki kasik pilav
Bir tane karni yarik
Bes alti kasik cacik
Birazdan cikarim annemlere yarin gidiyo kkardesim esi yegenim uzgunum bitsin artik bugun lutfen bitsin
tomurcukkk ve arkadaşlarım
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne
ARA 10:00
9 gr bitter + 2 ceviz
ÖĞLE 13:00
1 kase salata
1 kase sebze çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 baget tavuk fırın derisiz
ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt
ARA 19:00
1 tane muz
sütlü kahve
AKŞAM 21:30
1 tane fırın köfte ( geç saat yemek istemezdim ama canım çeker diye yerim)
3 lt su
Menumu vereyim annemlere gidecem bugun berbart bir gun gercekten kardesimin yakin arkadasi sehit dustu
10 00
bir ucgen peynir
uc dilim kasar
dort zeytin
sekersiz cay
17 00
Uc kasik bamya
Iki kasik pilav
Bir tane karni yarik
Bes alti kasik cacik
angelina35 ve kızlar
domates
4 zeytin
aralar ayrı ayrı
1 bardak süt
1 muz
2 ceviz
yarım tabak sıpagetti
1 kase tepeleme yoğurt
evde dolanmaktan topuklarım ağrıyor üstüne yarın öğle büyük banyonun duşa kabini söktürüp yenisini yaptırıcaz adam ölçüye gelecek oraları temizlemem lazım ertesi günü doğal gaz şirketi gelip baca kontrolu yapacakmış benim köşe dolabın üst raf aşağı iniyor orayı boşalttım nereye tıksam çıkanları bilmiyorum sinirlerim çok gergin birilerini dövesim varrr
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal, çay
Ara yok
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt üzerine tavuk didikledim
Ara
1 muz, 1 kurabiye, avuç içi fındık, 2 gün kurusu , yarım su bardağı süt ( farklı zamanlarda)
Akşam (17:45)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, salata doğradım
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Okul sonrası ara çok oldu bugün veliler beni çıldırttı eve gelince tutamadım kendimi
angelina35 senin tam tersini yaşadım sorumsuzluk hiç gelemem bu hareketlere neyse sonrası toparladım bu arada 1 -1.5 saat arası yürüyüş yaptım
Yarın için yemek yapcam ortalığı üstten düzelttim biraz mekik çekersem benden iyisi yok
Tek izlediğim 80ler diğerlerini bilmiyorum ay çok yoruldum ortağım bugün şu hafta bi biteydi hayırlısıyla
Allah kavustursun canim.uzulme rabbim can sagligi versin.strestesin menu icerigi ondan fazla toparlanirsin merak etme kuzum.biz yanindayizMenumu vereyim annemlere gidecem bugun berbart bir gun gercekten kardesimin yakin arkadasi sehit dustu
10 00
bir ucgen peynir
uc dilim kasar
dort zeytin
sekersiz cay
17 00
Uc kasik bamya
Iki kasik pilav
Bir tane karni yarik
Bes alti kasik cacik
Ben sacma bulmadim canim menunu.kahvalti saglam aksam hafif ne guzel isteBugün saçma bir menü oldu. Yarın halk günü gideyim meyve sebze alayım da sebze yemeği falan yaparım :) menüm buyrun kızlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 y.zeytin, çay kaşığı tereyağ bal reçel ve sos, ekmeğin ucu bir dilim, ş.siz nescafe
Öğle (15:30)
1,5 bardak süte 1 kase nesfit
biraz sonra da tavuk salatası bir çorba kasesi kadar
Akşam (18:00)
Ş.siz nescafe, yağsız tost tb ekmekten, 2 d bitter
2,5 lt su
Evet makarna geç olmuş biraz ama yürüyüş var dengelemistir caniminciiitanesi ve arkadaslar
sabah 08.00
2 adt etimek
2 dilim sucuk
2 catal patates kizartmasi
Ara 12.00
10 adet erik
1 afet ceviz
oglen 14.30
1 adt yagsiz tost
3 yesil 3 siyah zeytin
ara 17.00
1 adt etimek
1 kk beyaz peynir
aksam 20.00 cok gec oldu maalesef
1 kase yogurtlu makarna
yarim saatten fazla yurudum.su 2.5 lt
Sabir ve kolayliklar diliyorum canim.tadilat isleri sinir bozar.angelina35 ve kızlar
domates
4 zeytin
aralar ayrı ayrı
1 bardak süt
1 muz
2 ceviz
yarım tabak sıpagetti
1 kase tepeleme yoğurt
Canım börek fazla bana göre ama hem sabah olmuş hemde sen hafif diyorsan öyledir akşam keşke spagetti olmasaydıangelina35 ve kızlar
domates
4 zeytin
aralar ayrı ayrı
1 bardak süt
1 muz
2 ceviz
yarım tabak sıpagetti
1 kase tepeleme yoğurt
Yoğurtlu makarna sos olmadığı sürece için rahat olsun saat çok geç değil bir kase bıdık bi kasedir gün içindede hafif olmuş beni hiç rahatsız etmediinciiitanesi ve arkadaslar
sabah 08.00
2 adt etimek
2 dilim sucuk
2 catal patates kizartmasi
Ara 12.00
10 adet erik
1 afet ceviz
oglen 14.30
1 adt yagsiz tost
3 yesil 3 siyah zeytin
ara 17.00
1 adt etimek
1 kk beyaz peynir
aksam 20.00 cok gec oldu maalesef
1 kase yogurtlu makarna
yarim saatten fazla yurudum.su 2.5 lt
Guzel menu olmus canim.saglam kahvalti ve dengeli gun.yuruyus de var.supersintevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal, çay
Ara yok
Ara
1 muz, 1 kurabiye, avuç içi fındık, 2 gün kurusu , yarım su bardağı süt ( farklı zamanlarda)
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Okul sonrası ara çok oldu bugün veliler beni çıldırttı eve gelince tutamadım kendimiangelina35 senin tam tersini yaşadım sorumsuzluk hiç gelemem bu hareketlere neyse sonrası toparladım bu arada 1 -1.5 saat arası yürüyüş yaptım
Yarın için yemek yapcam ortalığı üstten düzelttim biraz mekik çekersem benden iyisi yok
Aslinda muzla sut mu icsem dedim ama seytan durttu.evet baya tempolu yurudum ama eksiye gecmek varken neden sabit kalsaydimEvet makarna geç olmuş biraz ama yürüyüş var dengelemistir canim
Evet canım aralar biraz fazla olmuştevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Ara yok
Ara
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Okul sonrası ara çok oldu bugün veliler beni çıldırttı eve gelince tutamadım kendimiangelina35 senin tam tersini yaşadım sorumsuzluk hiç gelemem bu hareketlere neyse sonrası toparladım bu arada 1 -1.5 saat arası yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?