- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.841
Evet kucuk bi kase 3 bilemedin 4 yemek kasigina denk gelirYoğurtlu makarna sos olmadığı sürece için rahat olsun saat çok geç değil bir kase bıdık bi kasedir gün içindede hafif olmuş beni hiç rahatsız etmedi
Menun hafif ve güzel canım afiyet olsunBugün saçma bir menü oldu. Yarın halk günü gideyim meyve sebze alayım da sebze yemeği falan yaparım :) menüm buyrun kızlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 y.zeytin, çay kaşığı tereyağ bal reçel ve sos, ekmeğin ucu bir dilim, ş.siz nescafe
Öğle (15:30)
1,5 bardak süte 1 kase nesfit
biraz sonra da tavuk salatası bir çorba kasesi kadar
Akşam (18:00)
Ş.siz nescafe, yağsız tost tb ekmekten, 2 d bitter
2,5 lt su
Olsun. Canım bence senin çok güzel menulerin varAslinda muzla sut mu icsem dedim ama seytan durttu.evet baya tempolu yurudum ama eksiye gecmek varken neden sabit kalsaydimnefis iste
Ben sacma bulmadim canim menunu.kahvalti saglam aksam hafif ne guzel iste
Öyle insanlarla karşılaşıyoruz ki yaşamak lazım tecrübeli olduğum için işime karıştırmam çok aktif bi öğretmenim benle öğrencim arasına girmelerine izin vermem sorun velilerin kendi aralarında gereksiz sürtüşmelere girmeleri çocuktan farkları kalmıyor basit olaylar deve dönüyorEvet canım aralar biraz fazla olmuş
Veliler de malesef var böyleleri aman ben yapmayayım ben karismayayim herşeye itiraz edeyim diyen tipler vardır
Muzlu değil ama tarçınlı içsen harika olurAslinda muzla sut mu icsem dedim ama seytan durttu.evet baya tempolu yurudum ama eksiye gecmek varken neden sabit kalsaydimnefis iste
Ara sira degisiklik iyidirAkşam tost yedim de ondan bana öyle geldi :) canım istedi böyle olsun dedim bugün.
O yüzden rahat olEvet kucuk bi kase 3 bilemedin 4 yemek kasigina denk gelir
Sagol tatlim o senin menulerinin guzelligiOlsun. Canım bence senin çok güzel menulerin var
inciiitanesi ve arkadaslar
sabah 08.00
2 adt etimek
2 dilim sucuk
2 catal patates kizartmasi
Ara 12.00
10 adet erik
1 afet ceviz
oglen 14.30
1 adt yagsiz tost
3 yesil 3 siyah zeytin
ara 17.00
1 adt etimek
1 kk beyaz peynir
aksam 20.00 cok gec oldu maalesef
1 kase yogurtlu makarna
yarim saatten fazla yurudum.su 2.5 lt
Kankim gayet hafif güzel olmuş afiyet olsunBugün saçma bir menü oldu. Yarın halk günü gideyim meyve sebze alayım da sebze yemeği falan yaparım :) menüm buyrun kızlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 y.zeytin, çay kaşığı tereyağ bal reçel ve sos, ekmeğin ucu bir dilim, ş.siz nescafe
Öğle (15:30)
1,5 bardak süte 1 kase nesfit
biraz sonra da tavuk salatası bir çorba kasesi kadar
Akşam (18:00)
Ş.siz nescafe, yağsız tost tb ekmekten, 2 d bitter
2,5 lt su
Canim arkadaşlar soylemisler zaten. Birde ven başını sisirmeyeyim afiyet olsun canım. Ev işlerinde de kolaylıklar canım benim..angelina35 ve kızlar
sabah 10 :30
3 dilim börek (annem gece yapmıştı az yağlı bol sütlü su böreği gibi oluyor:)))
domates
4 zeytin
aralar ayrı ayrı
1 bardak süt
1 muz
2 ceviz
akşam 18:30
4 kaşık kabaklı tavuk kavurma
yarım tabak sıpagetti
1 kase tepeleme yoğurt
evde dolanmaktan topuklarım ağrıyor üstüne yarın öğle büyük banyonun duşa kabini söktürüp yenisini yaptırıcaz adam ölçüye gelecek oraları temizlemem lazım ertesi günü doğal gaz şirketi gelip baca kontrolu yapacakmış benim köşe dolabın üst raf aşağı iniyor orayı boşalttım nereye tıksam çıkanları bilmiyorum sinirlerim çok gergin birilerini dövesim varrr
Ben çok bulmadim canım çünkü akşamın çok hafif supersin yine. Afiyet olsuntevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kaymak bal, çay
Ara yok
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt üzerine tavuk didikledim
Ara
1 muz, 1 kurabiye, avuç içi fındık, 2 gün kurusu , yarım su bardağı süt ( farklı zamanlarda)
Akşam (17:45)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, salata doğradım
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Okul sonrası ara çok oldu bugün veliler beni çıldırttı eve gelince tutamadım kendimiangelina35 senin tam tersini yaşadım sorumsuzluk hiç gelemem bu hareketlere neyse sonrası toparladım bu arada 1 -1.5 saat arası yürüyüş yaptım
Yarın için yemek yapcam ortalığı üstten düzelttim biraz mekik çekersem benden iyisi yok
Yine mükemmel bir inci menüsü afiyet olsun canımtomurcukkk ve arkadaşlarım
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne
ARA 10:00
9 gr bitter + 2 ceviz
ÖĞLE 13:00
1 kase salata
1 kase sebze çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 baget tavuk fırın derisiz
ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt
ARA 19:00
1 tane muz
sütlü kahve
AKŞAM 21:30
1 tane fırın köfte ( geç saat yemek istemezdim ama canım çeker diye yerim)
3 lt su
Canim cok üzüldüm Allah geride kalanlara sabırlar versin. Yüreklerine ferahlık versin şehidin de mekanı cennet olsun canım.Menumu vereyim annemlere gidecem bugun berbart bir gun gercekten kardesimin yakin arkadasi sehit dustu
10 00
iki tane simit sinirden yedim
bir ucgen peynir
uc dilim kasar
dort zeytin
sekersiz cay
17 00
Uc kasik bamya
Iki kasik pilav
Bir tane karni yarik
Bes alti kasik cacik
Birazdan cikarim annemlere yarin gidiyo kkardesim esi yegenim uzgunum bitsin artik bugun lutfen bitsin
Güzel hafif bir menü afiyet olsun canım..inciiitanesi ve arkadaslar
sabah 08.00
2 adt etimek
2 dilim sucuk
2 catal patates kizartmasi
Ara 12.00
10 adet erik
1 afet ceviz
oglen 14.30
1 adt yagsiz tost
3 yesil 3 siyah zeytin
ara 17.00
1 adt etimek
1 kk beyaz peynir
aksam 20.00 cok gec oldu maalesef
1 kase yogurtlu makarna
yarim saatten fazla yurudum.su 2.5 lt
Afiyet olsun canım bence hic dusunme kendine odul olduMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu iki kuru kayısı
1 h yumurta
1 dlm t b ekm üstüne 1 çay k labne
Ara 10.30: 1 Sek Nescafe 2 dilim bitter
öğle 12.30: 2 kepçe kuru fas
4 kaşık b pilavı
Salata
ara 17.00: Türk k 3 hurma
Aksam 21.00: 1 dilim börek
4 kaşık Yoğurtlu patates
1 dilim köstebek pasta
2 tane h cevizli lokum
1 tane peynirli poğaça
3 litre su
Şimdi oturdum evimdeyim kusura bakmayın arkadaşlar
Gunaydin sanada odem olmussundur canim bir kofteden ne olacak yoksa ..herkese günaydınlar
bugün sebepsiz artı ile uyandım akşam 1 köfteden başka bir şey yemedim ama artıdaydım sabah
Gunaydin sanada odem olmussundur canim bir kofteden ne olacak yoksa ..
Canim gecen sene bende senin gibi dusunuyodum 72 den gram oynamadi bir yil ne aldim ne verdim ama azim ettim sabrettim gitti artik 72 rakamini hic gormuyorum tartida sende takilma 85 e oda gitcek senin eksigin spor sporda yapsan daha cabuk gider cok gencsin metobolizman benden hizlidir o nedenle sayilara takilma canimaynen canım o yüzden saldım takmıyorum nasıl olsa 85 düşemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?