Haydi Yine Yeniden...

Menun hafif ve güzel canım afiyet olsun

Evet canım aralar biraz fazla olmuş
Veliler de malesef var böyleleri aman ben yapmayayım ben karismayayim herşeye itiraz edeyim diyen tipler vardır
Öyle insanlarla karşılaşıyoruz ki yaşamak lazım tecrübeli olduğum için işime karıştırmam çok aktif bi öğretmenim benle öğrencim arasına girmelerine izin vermem sorun velilerin kendi aralarında gereksiz sürtüşmelere girmeleri çocuktan farkları kalmıyor basit olaylar deve dönüyor

Canım o kadar az yemişsin ki o makarna olmasa olmazdı bence. Afiyet olsun.

Kizlar cok tesekkur ediyorum hepinize teker teker okudum yazdiklarinizi allah razi olsun hepinizden aci buyuk malesef kardesim hastalandi ses falan gitmis cocukta allah yardimcilari olsun herkesin kusuruma bakmayin alinti yapamadim artik yorgun dustum ruhum yoruldu galiba

Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu iki kuru kayısı

1 h yumurta
1 dlm t b ekm üstüne 1 çay k labne
Ara 10.30: 1 Sek Nescafe 2 dilim bitter

öğle 12.30: 2 kepçe kuru fas
4 kaşık b pilavı
Salata

ara 17.00: Türk k 3 hurma
Aksam 21.00: 1 dilim börek
4 kaşık Yoğurtlu patates
1 dilim köstebek pasta
2 tane h cevizli lokum
1 tane peynirli poğaça
3 litre su
Şimdi oturdum evimdeyim kusura bakmayın arkadaşlar

Kankim gayet hafif güzel olmuş afiyet olsun
Canim arkadaşlar soylemisler zaten. Birde ven başını sisirmeyeyim afiyet olsun canım. Ev işlerinde de kolaylıklar canım benim..
Ben çok bulmadim canım çünkü akşamın çok hafif supersin yine. Afiyet olsun

Yine mükemmel bir inci menüsü afiyet olsun canım
Canim cok üzüldüm Allah geride kalanlara sabırlar versin. Yüreklerine ferahlık versin şehidin de mekanı cennet olsun canım.
Güzel hafif bir menü afiyet olsun canım..

Afiyet olsun canım bence hic dusunme kendine odul oldu

aynen canım o yüzden saldım takmıyorum nasıl olsa 85 düşemiyorum
Canim gecen sene bende senin gibi dusunuyodum 72 den gram oynamadi bir yil ne aldim ne verdim ama azim ettim sabrettim gitti artik 72 rakamini hic gormuyorum tartida sende takilma 85 e oda gitcek senin eksigin spor sporda yapsan daha cabuk gider cok gencsin metobolizman benden hizlidir o nedenle sayilara takilma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…