Haydi Yine Yeniden...

öyle canım ama nedense spora zaman bulamıyorum eşim gelene kadar yemek evi toparla geldiği zamanda yanında oturayım istiyor bir 10 dk yanında durmayayım ne yapıyorsun gelde yüzünü göreyim diye bırakmıyor ki ama ben bu hafta regl de olcam onun şişliği de var

Günaydın millet güzel bir gün olsun. Benimki yorucu olacak :) öğlen gibi hem pazar alışverişini yapıcam hem de market alışverişi yapıcam oğluşla. Sonra gelip yemek yapıcam akşama eşimin arkadaşı gelecek. Banyo wc de temizlemem lazım. Evi süpürüp silmiştim zaten. Vaktim kalırsa mobilyalara da el atarım. Camlarım da leş gibi oldu yine offf. Giriş katta oturuyorum. Eşime dışarıdan yıkatıyorum camları sonra da siliyorum.
tevafuk55 kankim hiç canını sıkma dün ödül günü oldu sana.

ooo sana yoğun bir gün olacak yani şimdiden kolay gelsin canım menünde ne var misafirlerine

Aynen o şişkinlik bende de var 2-3 gündür malesef. Ayyy benim eşim de öyleydi canım. Çocuk olduktan sonra bıraktı o huyu. Çünkü çocuk yakasını bırakmıyor o yüzden benle uğraşacak vakti kalmıyo canı sıkılacak bir anı bile yok :)

aynen canım akşam bir ütü yapamadım bıraktım geldim gel gel deyip durdu

ooo sana yoğun bir gün olacak yani şimdiden kolay gelsin canım menünde ne var misafirlerine

Aslında daha karar vermedim ama çorba pilav salata banko zaten. Yanına ne yapsam bilemedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Tavuklu birşeyler olabilir. Acaba şinitzel mi yapsam ne zamandır yapmadım patates püresi yanına da.

aynen canım akşam bir ütü yapamadım bıraktım geldim gel gel deyip durdu

Bi gel bi gel deyip duruyo dimi gel bak komik bişi var diyo ya da bi prog da şu var koş kaçırma vs vs ben sinir olurdum bulaşıkları makineye koycam o içerde bağırıyo gel diye ama ben naptım dün geldi çocuğu attım kucağına ilgilen dedim yemeğini de o yedirdi. Ben deee yığılmış ütümü yaptım

aynen öyle canım tıpkısının aynısı tipik koca yani

Aslında daha karar vermedim ama çorba pilav salata banko zaten. Yanına ne yapsam bilemedim. Fikirlerinizi bekliyorum. Tavuklu birşeyler olabilir. Acaba şinitzel mi yapsam ne zamandır yapmadım patates püresi yanına da.
Gayet güzel menu canım bence ortaya da salata dışında bir şey yapabilirsin. Dolapinda sarılmış sarma varsa o da ortaya konabilir

Hiç takılma bence canım.1 kg verdin bu hafta.7 lerden tamamen kurtuluşunun ödülü olsun bu

aynen canım o yüzden saldım takmıyorum nasıl olsa 85 düşemiyorum
Kendini öyle olumsuz şartlandırma ama kuzum.Ödem dediğimiz kilo değil ki değişken birşey.Yaşam standardın olsun bu beslenme şekli bak nasıl zaman içerisinde ve sabırla incecik olacaksın.Tomurcuk tecrübesi ile sabittir

Ohhh akşam yemekte sende olmak vardı
Tavuk pilav vs gibi şeylerin yanına yoğurtlu mezeler de yakışır canım.Havuç tarator yada köz biber yoğurtlayabilirsin

yok canım bu hafta regl olcam için takmıyorum fazla

Bende iş dönüşü yarım saat kadar yürüyüşlerime başladım artık.Bi engel olmazsa da devam edicem.
Hedef koymuyorum ama mayısın 15inde de eşimin hala oğlunun düğünü var.bu düğüne hedefim yetişmedi ama önümüzdeki düğüne bari 69 göreyim artık.
Angelinanın hesap bende 72 de takıldım kaldım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…