- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.881
Bende iş dönüşü yarım saat kadar yürüyüşlerime başladım artık.Bi engel olmazsa da devam edicem.
Hedef koymuyorum ama mayısın 15inde de eşimin hala oğlunun düğünü var.bu düğüne hedefim yetişmedi ama önümüzdeki düğüne bari 69 göreyim artık.
Angelinanın hesap bende 72 de takıldım kaldım sanki
Daha zaman yok muydu senin iddiaya?olursun canım ne kaldı şurda senin 69 a
ben zaten iddiayı kaybettim
var canım 1 haziran sabah tartıda75 görektik ama umutsuz vaka benimki artık 10 kilo varDaha zaman yok muydu senin iddiaya?
Ayran detoksu falan vardı canım.Tam bilmiyorum içeriğini ama bi dene istersenfarklı bir şey ler mi denesek şok diyet felan bu durumu kırmak için
kendime uygun bulmaya çalışıyorum şimdi iş yerinde zorlanmamak içinAyran detoksu falan vardı canım.Tam bilmiyorum içeriğini ama bi dene istersen
öyle canım ama ne bileyim şöyle bir 85 den oynasa tartı tabi aşağı şekilde yoksa yukarı gayet rahat değişiyor tartıinciiitanesi şok denen diyetlerin birçoğunu denedim benim açımdan zaman kaybı dışında etkisi olmadı evde zayıflama videoları var yapabileceğin bi tane indir kocan gelene kadar yaparsın maksimum 1 saat sürer benim zayıflama sırrım fazla hareket etmem
Sen regl öncesi olduğun için aynısın haftaya bugünlerde çok güzel rakamlarda olursun canımöyle canım ama ne bileyim şöyle bir 85 den oynasa tartı tabi aşağı şekilde yoksa yukarı gayet rahat değişiyor tartı
Sen regl öncesi olduğun için aynısın haftaya bugünlerde çok güzel rakamlarda olursun canım
Diyetten önce bu kadar kiloya çıkmandaki sebeplerden biri bu gece gezmeleri ise evet,dikkatli olmalısın.Ama yürüyüşler falan da yaparsınız yazın o da iyi gelecektir.inşallah ama birde yaz geldi artık bizim gece gezmeler başlar onlardan da çok korkuyorum kalabalık gruplar oluyoruz illaki gece yemeleri felan oluyor bakalım dikkat edeceğim elimden geldiğince
Diyetten önce bu kadar kiloya çıkmandaki sebeplerden biri bu gece gezmeleri ise evet,dikkatli olmalısın.Ama yürüyüşler falan da yaparsınız yazın o da iyi gelecektir.
işi çözdükten sonra problem yok canım.Sen kendini en iyi bilensin.neyin ne zaman ne kadar zarar vereceğini kestiriyorsun artıkyani sebeplerden birisi bu
ama o zaman yemek yemek zevkti benim için şimdi yerken çok düşünüyorum yesemmi yemesem mi diye
işi çözdükten sonra problem yok canım.Sen kendini en iyi bilensin.neyin ne zaman ne kadar zarar vereceğini kestiriyorsun artık
Bence de az daha idare et.Ben çok zorlandım o konuda.Çalışırken de ayrı zor.Hep aynı şeyleri evir çevir giy olmuyor ama sürekli alışveriş yapmaya da can dayanmıyor.biraz alış veriş yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum bayramda memlekete gideceğiz o zaman yapsam daha iyi olur sanki yeni yeni belki biraz daha kilo veririm o zamana
Bence de az daha idare et.Ben çok zorlandım o konuda.Çalışırken de ayrı zor.Hep aynı şeyleri evir çevir giy olmuyor ama sürekli alışveriş yapmaya da can dayanmıyor.
bi kot almıştım mesela doğru düzgün giymeden daha bol gelmeye başladı.Yenisini almaktansa beline pens attırdım bacaklarını daralttırdım.
Sende memlekete gideceğine yakın yap alışverişini.çok bol gelen kıyamadığın pantolon tunikleri falan daralttırabilirsin.Terzi maliyeti daha cüzi canım çünkü
1 kot 1 kumaş daralttırdım ben.çok güzel olmuş.Kesmiş kumaşı tabi.İçinde kat görünürdü diğer türlü.Ama tuniklerde nasıl yaparlar bilmiyorum canım.daraltırken kesiyorlar mı içine mi alıyorlar tuniklerde kıyamıyorumda keserlerse tuniklerime
benim bir tane tunik aldım daha etiketi üstünde aldığımda da biraz bol aldım sonra kilo verince hiç giyemedim öyle kaldı
bayrama alayım yeni yeni de tam üstüme göre olur güzel olur
inciiitanesi bencede şok diyetler zaman kaybı. Varolan diyetinle hiç bozmadan devam etmek lazım. Tabiki duracagimiz zamanlar oldu olacak çünkü vucudumuz o kiloya uyum sağlamaya çalışacak. Sonra tekrar verecez. Pes etmeyip sabırlı olmalıyız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?