Haydi Yine Yeniden...

olursun canım ne kaldı şurda senin 69 a
ben zaten iddiayı kaybettim

Slm kızlar
tevafuk55 ortağım menün zengin ama saati erken olduğu için çok kafayı takma dünü ödül günü olsun afiyet olsun arkadaşım
@butterfly143 ortağım kırmızı etli ya da tavuklu sote yapabilirsin yanında pürede olur hem yapımı kolay hem lezzetli havuç tarator,sarma gibi zeytinyağlı hafif yiyecekler ekle derim ben

öyle canım ama ne bileyim şöyle bir 85 den oynasa tartı tabi aşağı şekilde yoksa yukarı gayet rahat değişiyor tartı

Sen regl öncesi olduğun için aynısın haftaya bugünlerde çok güzel rakamlarda olursun canım

inşallah ama birde yaz geldi artık bizim gece gezmeler başlar onlardan da çok korkuyorum kalabalık gruplar oluyoruz illaki gece yemeleri felan oluyor bakalım dikkat edeceğim elimden geldiğince

inşallah ama birde yaz geldi artık bizim gece gezmeler başlar onlardan da çok korkuyorum kalabalık gruplar oluyoruz illaki gece yemeleri felan oluyor bakalım dikkat edeceğim elimden geldiğince
Diyetten önce bu kadar kiloya çıkmandaki sebeplerden biri bu gece gezmeleri ise evet,dikkatli olmalısın.Ama yürüyüşler falan da yaparsınız yazın o da iyi gelecektir.

Diyetten önce bu kadar kiloya çıkmandaki sebeplerden biri bu gece gezmeleri ise evet,dikkatli olmalısın.Ama yürüyüşler falan da yaparsınız yazın o da iyi gelecektir.

yani sebeplerden birisi bu
ama o zaman yemek yemek zevkti benim için şimdi yerken çok düşünüyorum yesemmi yemesem mi diye

yani sebeplerden birisi bu
ama o zaman yemek yemek zevkti benim için şimdi yerken çok düşünüyorum yesemmi yemesem mi diye
işi çözdükten sonra problem yok canım.Sen kendini en iyi bilensin.neyin ne zaman ne kadar zarar vereceğini kestiriyorsun artık

işi çözdükten sonra problem yok canım.Sen kendini en iyi bilensin.neyin ne zaman ne kadar zarar vereceğini kestiriyorsun artık

biraz alış veriş yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum bayramda memlekete gideceğiz o zaman yapsam daha iyi olur sanki yeni yeni belki biraz daha kilo veririm o zamana

biraz alış veriş yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum bayramda memlekete gideceğiz o zaman yapsam daha iyi olur sanki yeni yeni belki biraz daha kilo veririm o zamana
Bence de az daha idare et.Ben çok zorlandım o konuda.Çalışırken de ayrı zor.Hep aynı şeyleri evir çevir giy olmuyor ama sürekli alışveriş yapmaya da can dayanmıyor.
bi kot almıştım mesela doğru düzgün giymeden daha bol gelmeye başladı.Yenisini almaktansa beline pens attırdım bacaklarını daralttırdım.
Sende memlekete gideceğine yakın yap alışverişini.çok bol gelen kıyamadığın pantolonları tunikleri falan daralttırabilirsin.Terzi maliyeti daha cüzi canım çünkü

Son düzenleme:

daraltırken kesiyorlar mı içine mi alıyorlar tuniklerde kıyamıyorumda keserlerse tuniklerime
benim bir tane tunik aldım daha etiketi üstünde aldığımda da biraz bol aldım sonra kilo verince hiç giyemedim öyle kaldı

bayrama alayım yeni yeni de tam üstüme göre olur güzel olur

1 kot 1 kumaş daralttırdım ben.çok güzel olmuş.Kesmiş kumaşı tabi.İçinde kat görünürdü diğer türlü.Ama tuniklerde nasıl yaparlar bilmiyorum canım.
Eşimin yengesi de kot tunik gibi birşeyini daralttırmış çok güzel olmuş.
Sen o giymediğin tuniği sakla hamileyken giyersin inşallah

inciiitanesi bencede şok diyetler zaman kaybı. Varolan diyetinle hiç bozmadan devam etmek lazım. Tabiki duracagimiz zamanlar oldu olacak çünkü vucudumuz o kiloya uyum sağlamaya çalışacak. Sonra tekrar verecez. Pes etmeyip sabırlı olmalıyız bence

öyle canım sen bu sabah tartıldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…