Haydi Yine Yeniden...

Bende tuniklerimi daralttırdım fazla kısım kesildi gayet güzel duruyor

tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:15 Limonlu su
Kahvaltı (07:40)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
2 pişi,Türk kahvesi
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, semizotu kattım
Ara(16:15)
1 porsiyon kabak tatlısı, 2 ısırık kurabiye
Akşam (16:45)
4 lahana sarması, 1 kepçe tavuk suyu çorba,
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 lt su
1 saat yürüyüş, 15-20 dk arası sıkılaşma hareketleri olacak

Canım senin öğünlerin hafif araların kalorili geçiyor.Bu şekilde dengeyi sağlıyorsun sanırım

maşallah enerjin mükemmel
Bazen bittiğimi düşünüyorum özellikle bu ara çok yoğunum işim ve evde hareketli olmak zorundayım kenarda oturup izleyemiyorum bu hayat meşgalemde 1 saatlik zamanı spor yaparak kendime ayırıyorum kıyafet alırken mutlu olmam için spor şart o yüzden meyve, kuru yemiş menümde oluyor

evet canım bende tomurcukla aynı fikirdeyim ama sen kendin güzel bir düzen kurmuşsun dengeliyorsun gününü afiyet olsun

doğru diyorsun canım spor şart ruh ve beden için

bende menümü vereyim arkadaşlar tomurcukkk
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne ve yeşillik ekmek arası

ara 10:00
2 ceviz+ 9 gr bitter

öğle 13:00
1 kabak dolma kıymalı + 150 gr yoğurt + 1 kase mercimek çorba (börek vardı ama almadım )

ara 16:00
1 kase çilekli yoğurt

Akşam 21:00
2 elma dilim patates
2 köfte

ara
türk kahve

3 lt su

Canım senin öğünlerin hafif araların kalorili geçiyor.Bu şekilde dengeyi sağlıyorsun sanırım

evet canım bende tomurcukla aynı fikirdeyim ama sen kendin güzel bir düzen kurmuşsun dengeliyorsun gününü afiyet olsun
Öyle canlarımm ben enerjimi ara öğünlerden alıyorum bi düzenim evet var çok kısınca mutsuz bi insan oluyorum

Harika kuzum hele benim bugün ki menümün yanında mükemmel afiyet olsun arkadaşım

Süper menü olmuş canım.Az da spor yapabilsen kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…