- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.901
Bende tuniklerimi daralttırdım fazla kısım kesildi gayet güzel duruyor1 kot 1 kumaş daralttırdım ben.çok güzel olmuş.Kesmiş kumaşı tabi.İçinde kat görünürdü diğer türlü.Ama tuniklerde nasıl yaparlar bilmiyorum canım.
Eşimin yengesi de kot tunik gibi birşeyini daralttırmış çok güzel olmuş.
Sen o giymediğin tuniği sakla hamileyken giyersin inşallah
Bende tuniklerimi daralttırdım fazla kısım kesildi gayet güzel duruyor
Bayramda daha güzel modellerde bulabilirsin sen istanbuldaydın değil mi Fatih de tesettür üzerine çok güzel mağazalar varmışanladım canım ben bayrama kadar kullanayımda bayramda yeni alırım artık
Bayramda daha güzel modellerde bulabilirsin sen istanbuldaydın değil mi Fatih de tesettür üzerine çok güzel mağazalar varmış
maşallah enerjin mükemmelBugün sürekli uğraştım ay oturmak ne güzel bir duygu ayaklarım ağrımış 2 saat sonra yürüyüşe gitcem az dinleneyim
Bu yorgunluğun üzerine üşenmeden bir de yürüyüş haaaa.Valla süpersin dostum maşallahın varBugün sürekli uğraştım ay oturmak ne güzel bir duygu ayaklarım ağrımış 2 saat sonra yürüyüşe gitcem az dinleneyim
Canım senin öğünlerin hafif araların kalorili geçiyor.Bu şekilde dengeyi sağlıyorsun sanırımtevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:15 Limonlu su
Kahvaltı (07:40)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
2 pişi,Türk kahvesi
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, semizotu kattım
Ara(16:15)
1 porsiyon kabak tatlısı, 2 ısırık kurabiye
Akşam (16:45)
4 lahana sarması, 1 kepçe tavuk suyu çorba,
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 lt su
1 saat yürüyüş, 15-20 dk arası sıkılaşma hareketleri olacak
Bazen bittiğimi düşünüyorum özellikle bu ara çok yoğunum işim ve evde hareketli olmak zorundayım kenarda oturup izleyemiyorum bu hayat meşgalemde 1 saatlik zamanı spor yaparak kendime ayırıyorum kıyafet alırken mutlu olmam için spor şart o yüzden meyve, kuru yemiş menümde oluyormaşallah enerjin mükemmel
tevafuk55 , @butterfly143 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:15 Limonlu su
Kahvaltı (07:40)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
2 pişi,Türk kahvesi
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, semizotu kattım
Ara(16:15)
1 porsiyon kabak tatlısı, 2 ısırık kurabiye
Akşam (16:45)
4 lahana sarması, 1 kepçe tavuk suyu çorba,
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 lt su
1 saat yürüyüş, 15-20 dk arası sıkılaşma hareketleri olacak
Sağol canım napalım yaz yaklaştıkça sporu artık rutin hayatıma yerleştiriyorumBu yorgunluğun üzerine üşenmeden bir de yürüyüş haaaa.Valla süpersin dostum maşallahın var
Bazen bittiğimi düşünüyorum özellikle bu ara çok yoğunum işim ve evde hareketli olmak zorundayım kenarda oturup izleyemiyorum bu hayat meşgalemde 1 saatlik zamanı spor yaparak kendime ayırıyorum kıyafet alırken mutlu olmam için spor şart o yüzden meyve, kuru yemiş menümde oluyor
Canım senin öğünlerin hafif araların kalorili geçiyor.Bu şekilde dengeyi sağlıyorsun sanırım
Öyle canlarımm ben enerjimi ara öğünlerden alıyorum bi düzenim evet var çok kısınca mutsuz bi insan oluyorumevet canım bende tomurcukla aynı fikirdeyim ama sen kendin güzel bir düzen kurmuşsun dengeliyorsun gününü afiyet olsun
Harika kuzum hele benim bugün ki menümün yanında mükemmel afiyet olsun arkadaşımbende menümü vereyim arkadaşlartomurcukkk
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne ve yeşillik ekmek arası
ara 10:00
2 ceviz+ 9 gr bitter
öğle 13:00
1 kabak dolma kıymalı + 150 gr yoğurt + 1 kase mercimek çorba (börek vardı ama almadım)
ara 16:00
1 kase çilekli yoğurt
Akşam 21:00
2 elma dilim patates
2 köfte
ara
türk kahve
3 lt su
teşekkürler canım eşimden dolayı akşam yemeklerim geç saat oldu artık ama günlerde uzadı nasıl olsaHarika kuzum hele benim bugün ki menümün yanında mükemmel afiyet olsun arkadaşım
Ara öğünlerde enerjik şeyler yiyerek ana öğünleri az tutuyorsun demek seni gidi seniiiii mantıklı vallaÖyle canlarımm ben enerjimi ara öğünlerden alıyorum bi düzenim evet var çok kısınca mutsuz bi insan oluyorum
Süper menü olmuş canım.Az da spor yapabilsen kim tutar senibende menümü vereyim arkadaşlartomurcukkk
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne ve yeşillik ekmek arası
ara 10:00
2 ceviz+ 9 gr bitter
öğle 13:00
1 kabak dolma kıymalı + 150 gr yoğurt + 1 kase mercimek çorba (börek vardı ama almadım)
ara 16:00
1 kase çilekli yoğurt
Akşam 21:00
2 elma dilim patates
2 köfte
ara
türk kahve
3 lt su
Süper menü olmuş canım.Az da spor yapabilsen kim tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?