- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.921
Evet canım aynen tahmin ettiğim gibi 1 kilo fazla çıktımöyle canım sen bu sabah tartıldın mı
Evet canım aynen tahmin ettiğim gibi 1 kilo fazla çıktım. Ama takilmiyorum kaldığım yerden devam tabiki
Bugün sana biraz ödül gibi olmuş canım ama yinede kacirmamissin afiyet olsuntevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:15 Limonlu su
Kahvaltı (07:40)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
2 pişi,Türk kahvesi
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, semizotu kattım
Ara(16:15)
1 porsiyon kabak tatlısı, 2 ısırık kurabiye
Akşam (16:45)
4 lahana sarması, 1 kepçe tavuk suyu çorba,
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 lt su
1 saat yürüyüş, 15-20 dk arası sıkılaşma hareketleri olacak
Canim Çilekli yoğurt hazır mı ev yapımı mi. Birde bence ne olursa olsun o saate yemek kalmamalı eşinle de çay kahve icersin. Sana anlayış gösterecektirbende menümü vereyim arkadaşlartomurcukkk
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne ve yeşillik ekmek arası
ara 10:00
2 ceviz+ 9 gr bitter
öğle 13:00
1 kabak dolma kıymalı + 150 gr yoğurt + 1 kase mercimek çorba (börek vardı ama almadım)
ara 16:00
1 kase çilekli yoğurt
Akşam 21:00
2 elma dilim patates
2 köfte
ara
türk kahve
3 lt su
Bugün sana biraz ödül gibi olmuş canım ama yinede kacirmamissin afiyet olsun
Canim Çilekli yoğurt hazır mı ev yapımı mi. Birde bence ne olursa olsun o saate yemek kalmamalı eşinle de çay kahve icersin. Sana anlayış gösterecektir
Bende menümü vereyim
D Deligonul783 ve M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu, iki kuru kayısı
1 yumurta
Ara 9.30: 7 çilek
Ara 10.30: kahve ve 1 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 buçuk kepçe et yemeği
3 kaşık p pilavı
1 kase cacık
Aksam 16.00: 1 tabak keşkek yağsız
Sadece maruldan salata
ara: Türk Kahvesi
bitki çayı
3 litre su
Kaçamağın ertesi günü tartılma canım bundan sonra.Hoş moralin bozulmamış zaten ama benden sana tavsiye,kaçamak ertesi değil de 2 gün sonra falan çık daha motive olursunEvet canım aynen tahmin ettiğim gibi 1 kilo fazla çıktım. Ama takilmiyorum kaldığım yerden devam tabiki
Tatlıtambağın mesajları geldi aklımakendim yapıyorum canım şeker kullanmadan sadece yoğurt ve çilek
evet eşime söylüyorum ama bu sefer de yerken ağzıma vermekten zevk alıyor bu sefer onunlada yemiş oluyorum iki defa yemektense diye düşündüm
Menün güzel ama kahvaltıları azalttın yine sanki canım.çalışıyorsun daha sağlam kahvaltı yapmalısınBende menümü vereyim
1 yumurta
3 kaşık p pilavı
1 kase cacık
Sadece maruldan salata
bitki çayı
3 litre su
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:15 Limonlu su
Kahvaltı (07:40)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
2 pişi,Türk kahvesi
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, semizotu kattım
Ara(16:15)
1 porsiyon kabak tatlısı, 2 ısırık kurabiye
Akşam (16:45)
4 lahana sarması, 1 kepçe tavuk suyu çorba,
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 lt su
1 saat yürüyüş, 15-20 dk arası sıkılaşma hareketleri olacak
Bazen sabahları bir dilim yiyorum oglendede genelde pilav oluyor.birde sanırım ekmeksiz doymaya alıştım iyicemenün güzel canım dünü kesinlikle kurtarmışsındır
ekmek pek tüketmiyorsun tam buğday bile
Bende menümü vereyim
1 yumurta
3 kaşık p pilavı
1 kase cacık
Sadece maruldan salata
bitki çayı
3 litre su
Aynen canım moralim hiç bozulmadi bozulmayacagi içinde çıktım..Kaçamağın ertesi günü tartılma canım bundan sonra.Hoş moralin bozulmamış zaten ama benden sana tavsiye,kaçamak ertesi değil de 2 gün sonra falan çık daha motive olursun
Canim bakıcı biraz gecikiyor. O anda eşim ise kızım krese hazırlanıyor. Oğlumla ben geceden kalma oluyoruz o da açım diye ağlıyor sabahları. Yani o arada bir yumurtayı zor hupletiyorum gerçektenMenün güzel ama kahvaltıları azalttın yine sanki canım.çalışıyorsun daha sağlam kahvaltı yapmalısın
Tatlıtambağın mesajları geldi aklımaKulakları çınlasın onun eşi pek bi yedirirdi
Bazen sabahları bir dilim yiyorum oglendede genelde pilav oluyor.birde sanırım ekmeksiz doymaya alıştım iyice
Yok kuzum ya nedenimi yazdım maalesef sabahları kahvaltıya yetisemiyorumKankim menün iyi güzel hoş ama hani kahvaltı?? Kızıcam ama ne olursa olsun kahvaltını yap. Önceki gün kaçamak yaptın diye mi böyle yaptın bilmiyorum ama kahvaltı en önemli öğün kuzum.
Benimki yapmıyor artık rahatım o konuda.hatta fazla kaçırsam o uyarır.Benim eşimde de var o huy ama rica etmiştim uzun zamandır yapmıyordu şimdi biraz zayıflamış görünce yine başladı
Kızlar bir yoruldum bir yoruldum geberiyorum adetabugün sanki hiç işim yokmuş gibi çocuğun oyuncaklarını kıyafetlerini seçtim kaldırdım düzenledim. Saolsun oğlum da ne zaman işim olsa asla rahat vermez hep huysuzlanır neyse zor bela evden çıktık alışverişe gittik. Market alışverişi kasap manav alışverişi bir dünya hem de.. Bebek arabasının her yerine poşet astım bebek arabası zatn çok büyük ve ağır onu mu iteyim çocuğu mu iteyim yoksa dünya kadar poşet onları mı idare edeyim bilemedim. Yamula yamula eve geldik çocuğu yedir uyut poşetleri yerleştir, yemekleri yap. Yemek yiyemedim tabi saat 5 oldu ara öğün de kafi gelmez diye yemek yedim. Neyse ancak oturdum kahve içicem bir çokonat yicem. Heee unutmadan sular yoktu bugün sinir küpü oldum bulaşık mak dolu idi ancak yıkandı çamaşırlarım da kaldı of of ne gün ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?