Haydi Yine Yeniden...

Bugün sana biraz ödül gibi olmuş canım ama yinede kacirmamissin afiyet olsun
Canim Çilekli yoğurt hazır mı ev yapımı mi. Birde bence ne olursa olsun o saate yemek kalmamalı eşinle de çay kahve icersin. Sana anlayış gösterecektir

kendim yapıyorum canım şeker kullanmadan sadece yoğurt ve çilek
evet eşime söylüyorum ama bu sefer de yerken ağzıma vermekten zevk alıyor bu sefer onunlada yemiş oluyorum iki defa yemektense diye düşündüm

Bende menümü vereyim
D Deligonul783 ve M Melrin

Sabah 8.30: ılık limonlu şu, iki kuru kayısı
1 yumurta

Ara 9.30: 7 çilek
Ara 10.30: kahve ve 1 dilim bitter

Öğle 12.30: 1 buçuk kepçe et yemeği
3 kaşık p pilavı
1 kase cacık

Aksam 16.00: 1 tabak keşkek yağsız
Sadece maruldan salata

ara: Türk Kahvesi
bitki çayı
3 litre su

menün güzel canım dünü kesinlikle kurtarmışsındır
ekmek pek tüketmiyorsun tam buğday bile

Evet canım aynen tahmin ettiğim gibi 1 kilo fazla çıktım . Ama takilmiyorum kaldığım yerden devam tabiki
Kaçamağın ertesi günü tartılma canım bundan sonra.Hoş moralin bozulmamış zaten ama benden sana tavsiye,kaçamak ertesi değil de 2 gün sonra falan çık daha motive olursun

Tatlıtambağın mesajları geldi aklıma Kulakları çınlasın onun eşi pek bi yedirirdi

Menün güzel ama kahvaltıları azalttın yine sanki canım.çalışıyorsun daha sağlam kahvaltı yapmalısın

Oh melrinim pişiler tatlılar pek de severim. Akşam ile çok güzel telafi etmişsin bence. Afiyet olsun.

Kankim menün iyi güzel hoş ama hani kahvaltı?? Kızıcam ama ne olursa olsun kahvaltını yap. Önceki gün kaçamak yaptın diye mi böyle yaptın bilmiyorum ama kahvaltı en önemli öğün kuzum.

Kaçamağın ertesi günü tartılma canım bundan sonra.Hoş moralin bozulmamış zaten ama benden sana tavsiye,kaçamak ertesi değil de 2 gün sonra falan çık daha motive olursun
Aynen canım moralim hiç bozulmadi bozulmayacagi içinde çıktım..
Menün güzel ama kahvaltıları azalttın yine sanki canım.çalışıyorsun daha sağlam kahvaltı yapmalısın
Canim bakıcı biraz gecikiyor. O anda eşim ise kızım krese hazırlanıyor. Oğlumla ben geceden kalma oluyoruz o da açım diye ağlıyor sabahları. Yani o arada bir yumurtayı zor hupletiyorum gerçekten yoksa hayal ettiğim yumurta 5 zeytin peynir 1 dilim ekmek hatta iki ceviz falan ama hayaller ve hayatlar

Kankim menün iyi güzel hoş ama hani kahvaltı?? Kızıcam ama ne olursa olsun kahvaltını yap. Önceki gün kaçamak yaptın diye mi böyle yaptın bilmiyorum ama kahvaltı en önemli öğün kuzum.
Yok kuzum ya nedenimi yazdım maalesef sabahları kahvaltıya yetisemiyorum kahvaltı bana göre diyette kisilmamasi gereken öğün.

Benim eşimde de var o huy ama rica etmiştim uzun zamandır yapmıyordu şimdi biraz zayıflamış görünce yine başladı
Benimki yapmıyor artık rahatım o konuda.hatta fazla kaçırsam o uyarır.
Kaçamak türü şeyler değil de çerez badem falan yedirir benimki o da cilve olsun diye işte

Kızlar bir yoruldum bir yoruldum geberiyorum adeta bugün sanki hiç işim yokmuş gibi çocuğun oyuncaklarını kıyafetlerini seçtim kaldırdım düzenledim. Saolsun oğlum da ne zaman işim olsa asla rahat vermez hep huysuzlanır neyse zor bela evden çıktık alışverişe gittik. Market alışverişi kasap manav alışverişi bir dünya hem de.. Bebek arabasının her yerine poşet astım bebek arabası zatn çok büyük ve ağır onu mu iteyim çocuğu mu iteyim yoksa dünya kadar poşet onları mı idare edeyim bilemedim. Yamula yamula eve geldik çocuğu yedir uyut poşetleri yerleştir, yemekleri yap. Yemek yiyemedim tabi saat 5 oldu ara öğün de kafi gelmez diye yemek yedim. Neyse ancak oturdum kahve içicem bir çokonat yicem. Heee unutmadan sular yoktu bugün sinir küpü oldum bulaşık mak dolu idi ancak yıkandı çamaşırlarım da kaldı of of ne gün ama..

ay canım benim baya yorulmuşsun zaten aksilik olur hep
bende bir keresinde yemekli misafirim gelecek ama bir de özel misafirler kışın dı tam saat 5 te akşam elektrikler kesildi çok komik ama romantik bir yemek olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…